Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I love this game!
Ott nem lakta senki az erdõt 😊
Egyébként nekem nagyon teccet a Falu,bár ezzel lehet,hogy egyedûl vok ebben a topikban ^^
Stephen(Sing Chi) Chow forever
most töltöm kiváncsi vavygok nagyon
katt
boritó
Tartalom:
Az elsõ olyan film ami II.v.h.-s dráma és horror egyben.
A történet 1944-ben játszódik.
Az amerikai csapatok megtámadnak egy német elit alakulatot az Ardeness-ben.
Az életben marad német katonák az amerikaiak elõl egy tankelhárító-bunkerbe menekülnek,
amit mindössze egy veterán és egy fiatal katona véd.
A bunker alatt egy alagút hálózat húzódik, aminek a kijárata a hegy túl oldalán van,
talán az egyetlen kiút az amerikaiak által körülzárt bunkerbõl.
Az öreg katona szerint viszont nem biztonságosak az alagutak, mert azokat szellemek lakják....
szerintem jol hangzik reggelre lentvan 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
I love this game!
Bár látom, régiekrõl beszéltek itt elöttem, de pl ez a Holtak Földje, Titkok kulcsa nagyon gyenge... Pedig azthittem, hogy a titkok kulcsa jó lesz, merthogy a kör rendezõje csinálta.. Kör sem volt para, de az tetszett. Erre nemjo :/
Légy jó, légy hű Magyar!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
van már 999Ft-os DVD verzióban is
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
rengeteg szar szemet mocsok van teriteken!!😊
meg amit nagyon ajanlok az az aces go places (a.k.a. mad mission)sorozat!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
egyszerüen imádom ezeket a "posztapok" környzeteket,ha meg ráadásúl más bolygón játszódik,az csak hab a tortára :o)
Sajna elég kevés ilyen múvi van (ami minõségi is) :S
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
A motoros konkrétan csomagkiszállító volt. Hogy most tényleg az volt és emellett a fõhõs barátja, vagy valójában a nanitokkal manipuláló cégnek dolgozott az nem derül ki, de lényegtelen is. Kivételesen találó a magyar cím, ha nincs is köze konkrétan az eredetihez, a fõhõs paranoiás volt, mindenkire gyanakodott, de semmiben sem lehetett biztos. Így nem tudhatta hogy ki valójában a motoros, ezért aztán a nézõ se.
A frissítés meg több okból is kellhetett. Volt az indok hogy hibás az 1.0, és nem fogadja be minden ember szervezete. Aztán ott van egy másik magyarázat, a frissítés után már a cég összes termékét vette, nem csak a tejet, lehet hogy az elsõ verzióban csak teszteltek egy termékkel (olyan sikeres volt hogy egyre több tejet vett miközben allergiás rá), a frissítésben meg már benne volt a függõség az összes termék iránt. Mondjuk mindkét verzió hibás lehetett, hisz nem húzta velük sokáig egy ember se.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
na errõl meg inkább nem mondok semmit... de ezt anyámnak minjárt idézem, õ is biztos jót fog mulatni rajta!
a topik neve miatt mi kérünk elnézést, már változtatjuk is át...
amúgy mit jelent a topik címében ez a "B" ??? brutál ???mértnem inkább thriller-horror topik? ha jól belegondolok a horror az az lenne aminek nincs valóságalapja aminek meg van az meg thriller ;persze horrornak szoktak bemutatni olyan filmeket is amik szerintem thrillerek mert még a TCM is inkább thriller a hellréjzör az meg horror de én azt nem találtam félelmetesnek mert szerintem ami nem történhet meg attól nem tudok félni(hellréjször)de ami megtörténhet pl.: átjön a weekend ház szomszédunk egy láncfûrésszel és végigkerget az egész szõlõn (TCM)az igenis hihetõ mégha kevés is rá az esély <#nemtudom>#nemtudom>
én a feka motoros szerepét nem értettem. miért kellett update?
Viszont perceken belül kezdõdik a Screamers az RTL Klubon, minden B-film rajongónak kötelezõ darab!😊
a bajom az, hogy nem tudom jól értelmeztem-e az egészet, mert pl nekem teljesen más jött le, mint tesómnak, pedig együtt néztük...
Aki látta, mi a véleménye? Mert ha az van amit én gondolok, akkor ez egy zseniális film, ha az, amit tesóm, akkor szimplán trükkös... 😄
A legalsó.
Gettós-niggeres-zombifilm.Jól hangzik...