Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iori
vki anno irta hogy megvan neki az Oldboy csengohang, eltudja nekem kuldeni? asszem Janos vagy Jano volt az

I love this game!

Csá! Honnan lehet letölteni?

Glpetyus
😊
Ott nem lakta senki az erdõt 😊
Egyébként nekem nagyon teccet a Falu,bár ezzel lehet,hogy egyedûl vok ebben a topikban ^^

Hát ez tök olyan mint a Falu, ahol az erdõt lakták szellemek.Én azt nagyon untam.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Glpetyus
Nagyon jónak tünik 😮

báttyó02
a The Bunker(A Bunker) cimü filmet ismeri valaki? vélemény?
most töltöm kiváncsi vavygok nagyon

katt
boritó

Tartalom:

Az elsõ olyan film ami II.v.h.-s dráma és horror egyben.

A történet 1944-ben játszódik.
Az amerikai csapatok megtámadnak egy német elit alakulatot az Ardeness-ben.
Az életben marad német katonák az amerikaiak elõl egy tankelhárító-bunkerbe menekülnek,
amit mindössze egy veterán és egy fiatal katona véd.
A bunker alatt egy alagút hálózat húzódik, aminek a kijárata a hegy túl oldalán van,
talán az egyetlen kiút az amerikaiak által körülzárt bunkerbõl.
Az öreg katona szerint viszont nem biztonságosak az alagutak, mert azokat szellemek lakják....

szerintem jol hangzik reggelre lentvan 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Iori
nem a kör rendezõje csinálta (se Verbinski, se Nakata). Mindössze ugyanaza az ember irta a screenplayt (Kruger)

I love this game!

Brankley
Hát, ami mostani horrorok vannak a moziban, nem horrorok...
Bár látom, régiekrõl beszéltek itt elöttem, de pl ez a Holtak Földje, Titkok kulcsa nagyon gyenge... Pedig azthittem, hogy a titkok kulcsa jó lesz, merthogy a kör rendezõje csinálta.. Kör sem volt para, de az tetszett. Erre nemjo :/

Légy jó, légy hű Magyar!

fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
nemtom pontosan mikori, dvd-t lusta vagyok elõhalászni, de túl régi nem lehet, mert Peugeot 206-al is nyomulnak benne...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Haute tension-Magasfeszültség

van már 999Ft-os DVD verzióban is

I.C.ram
Keresek egy francia horrot, de nem tudom mi a címe. Talán magas feszültség, vagy valami hasonló. Asszem úgy 85 és 95 közé tehetõ a film, de lehet korábbi.
Most néztem meg az XTRO 2-t.Szerintem nagyon jó film.Igaz,hogy az egész nagyon hajaz a Bolygó nevére de legalább jól megcsinálták.Tiszta VHS minõségû volt.Olyan volt mintha visszamentem volna az idõben 20 évet.A 3 XTRO közül ez tetszik a legjobban.

Zsííííííííír! Szobrot emelek nektek! Mostanában a kedvenc filmem.

fifi
Ma elkészültem a Toxic Avenger 4 idõzítésével. Slayer még összenézi-mivel õ fordította- és sztem hamarosan felkerül a feliratos oldalra!!!

Lammer
😄DDD
/felsohajt
vegre...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

TheBerzerker
allunk minden szives olvaso rendelkezesere!😊

Jano
Ezt akartam hallani! <#gonosz1>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

TheBerzerker
harvester most lesz gatyaba razva remelhetoleg 1 honapon belul es rendszeres frissitessel indul majd ujra.

rengeteg szar szemet mocsok van teriteken!!😊

TheBerzerker
gyerek korom ota a kedvenc sorozatom!!

itt figyel dobozban mind az 5 resz dvdn😊

Stephen Chow meg a kövér cimborája hatalmas figurák .Tiszta Stan és Pan jut eszembe amikor nézem õket.

PetruZ
Mad Mission rullah, anno vhs-en néztem rongyosra mindhárom(?) részt, de már csak a figurákra emlékszem belõle, meg pár apró jelenetre. 😊 No, este utána is nézek, nincs-e meg valahol... 😉
Jano
Harvester-en mikor lesz frissítés? <#gonosz1>

Jano
A Kezdet szerintem is egy kazal fos volt. Az elsõ részek környékén kell keresni a jót. 😊

TheBerzerker
nezd meg a fight back to school-t is!!

meg amit nagyon ajanlok az az aces go places (a.k.a. mad mission)sorozat!

schrank
éjjelnekiáltam annak az új ördögûzõnek és az 1.cd után letöröltem a ...csába mert ilyen unalmas szart még nem láttam pedig ez hoorrooorr neeem tudjátok ez a "az ördögûzõ a kezdet"vagy mi hát naccar film<#ejnye1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Kung fu hustle jó volt.

schrank
"mondommivan"<#worship>

Ezt a filmet a NASA-val együttmûködve készítették el azért nincs kamu szaga.Rengeteg tanáccsal látta el a NASA a készítõket még Houstonba is bemehettek.Szóval ez az egész Marsra telepített kolónia így fog majd kinézni.Ugyanígy növényekkel szenvednek majd a tudósok stb

schrank
most néztem meg a mars mentõakciót vagy micsodát és szerintem ez a jó ûrhajós és végülis sci-fi is mert a jövõbe játszódik de egyszer se volt olyan érzésem hogy mekkora fasság olyan volt mintha a híradóban néztem volna tök hihetõ volt az egész csak azt nem tudom hogy a végén az a lény az igazi volt vagy csak az üzenet része egy pillanatig azt hittem a Z a hangya egyik statisztáját látom de aztán megnyugodtam hogy "egy ekkora hangya márpedig nincs" és ebbe a kategóriába sorolnám az X aktákat mert az is tök hihetõ és akkor valószínûleg a sorozat B alacsony költségvetésû de a kurvajósztorik és remek elkészítés miatt kibaszottjó

TheBerzerker
igen valami ilyesmi

a low budget filmet is ide sorolhatóak.

Glpetyus
jahh,engem is a hangulat fogott meg.
egyszerüen imádom ezeket a "posztapok" környzeteket,ha meg ráadásúl más bolygón játszódik,az csak hab a tortára :o)
Sajna elég kevés ilyen múvi van (ami minõségi is) :S

Nem is mondta senki hogy B-film, annyit mondtam hogy a B-film rajongóknak kötelezõ. Hiába a nagyobb költségvetés, a hírneves írótól származó alap ésatöbbi, attól szerintem még meglehetõsen B hangulatot áraszt a mû, a pl. Pitch Black-hez hasonlóan. Ettõl függetlenül szeretem mindkettõt.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Törölt felhasználó
Szerintem is zsír lehet.Sajna nem tudok angolul ,és biztos nem lesz hozzá felirat😞((
A Screamers egy scifi klasszikus és kegyetlen jó hangulatú film.Olyan sivárságot ábrázol amit én utoljára a Majmok bolygójában láttam.

hahó a Screamers nem B kategória.Annak idején moziban adták le és jelentõs költségvetésbõl készült.Általánosságban a "B Grade" filmek azok amelyek minimális költségvetésbõl készültek továbbá nem moziba szánták õket.Többségük videótékáknak illetve kereskedelmi tévéknek készült.Ja és persze a független filmek is ide tartoznak (pl TROMA).Nem kell megváltoztatni a topic címét, jó volt az !

Spoiler!

A motoros konkrétan csomagkiszállító volt. Hogy most tényleg az volt és emellett a fõhõs barátja, vagy valójában a nanitokkal manipuláló cégnek dolgozott az nem derül ki, de lényegtelen is. Kivételesen találó a magyar cím, ha nincs is köze konkrétan az eredetihez, a fõhõs paranoiás volt, mindenkire gyanakodott, de semmiben sem lehetett biztos. Így nem tudhatta hogy ki valójában a motoros, ezért aztán a nézõ se.
A frissítés meg több okból is kellhetett. Volt az indok hogy hibás az 1.0, és nem fogadja be minden ember szervezete. Aztán ott van egy másik magyarázat, a frissítés után már a cég összes termékét vette, nem csak a tejet, lehet hogy az elsõ verzióban csak teszteltek egy termékkel (olyan sikeres volt hogy egyre több tejet vett miközben allergiás rá), a frissítésben meg már benne volt a függõség az összes termék iránt. Mondjuk mindkét verzió hibás lehetett, hisz nem húzta velük sokáig egy ember se.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Glpetyus

A Screamers sztem halál jó film,meg is van dvd-n 😄

fifi
"ha jól belegondolok a horror az az lenne aminek nincs valóságalapja aminek meg van az meg thriller "
na errõl meg inkább nem mondok semmit... de ezt anyámnak minjárt idézem, õ is biztos jót fog mulatni rajta!

fifi
nem tudod mi a B, de megmagyarázod...
a topik neve miatt mi kérünk elnézést, már változtatjuk is át...

schrank
éló-éló-éló azért mert a robotzsaru a fõszereplõ attól még nem kell megnézni különben is ez valami ratyi sci-fi miköze ennek a horrorhoz azért egy kibelezett cyborg még nem valami félelmetes dolog
amúgy mit jelent a topik címében ez a "B" ??? brutál ???mértnem inkább thriller-horror topik? ha jól belegondolok a horror az az lenne aminek nincs valóságalapja aminek meg van az meg thriller ;persze horrornak szoktak bemutatni olyan filmeket is amik szerintem thrillerek mert még a TCM is inkább thriller a hellréjzör az meg horror de én azt nem találtam félelmetesnek mert szerintem ami nem történhet meg attól nem tudok félni(hellréjször)de ami megtörténhet pl.: átjön a weekend ház szomszédunk egy láncfûrésszel és végigkerget az egész szõlõn (TCM)az igenis hihetõ mégha kevés is rá az esély <#nemtudom>

fifi
oké
én a feka motoros szerepét nem értettem. miért kellett update?

Délelõtt néztem, szvsz nincs benne semmi trükk, nem is annyira a cselekmény a lényeg hanem a mögöttes mondanivaló, az egész ráadásul eléggé mûvészfilmszagú an tálalva.

Viszont perceken belül kezdõdik a Screamers az RTL Klubon, minden B-film rajongónak kötelezõ darab!😊

fifi
Paranoia 1.0

a bajom az, hogy nem tudom jól értelmeztem-e az egészet, mert pl nekem teljesen más jött le, mint tesómnak, pedig együtt néztük...
Aki látta, mi a véleménye? Mert ha az van amit én gondolok, akkor ez egy zseniális film, ha az, amit tesóm, akkor szimplán trükkös... 😄

TheBerzerker
szerintem igeretes😊

mar toltom is😊

Jano
Bocsesz, rossul emlékeztem, nem a plakát, hanem egy kép volt a filmbõl, ami elrettentett tõle.

A legalsó.

Törölt felhasználó
Hol lehet megnézni a plakátot?
Jano
Megláttam a plakátját, és elborzadtam. Hagytam inkább... 😊

Törölt felhasználó
Hood of the living dead-et látta valaki?
Gettós-niggeres-zombifilm.Jól hangzik...
Viasztestek kap egy közepest mert végig bírtam nézni.De semmi érdekes nem volt benne.