9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Lantee
    A Halálhajó (Event Horizon) 1997 végén ment a magyar mozikban. Azt hiszem háromszor ültem be rá. Azóta kergetek egy rendes (ti: Angol nyelv, magyar felirat) DVD-t, de ha jól tudom, csak szinkronizáltat adtak ki. Ez tipikusan az a film, ahol a szinkron megöli a filmet...sajnos!
  • TheBerzerker
    Úgy döntöttem leveszem a Beyond dvdmet és behelyezem a lejátszóba hogy megnézzem a htalmas tvn!!!
  • TheBerzerker
    Nem kell köszi:) Jó ez nekem így. Csak tetszik, hogy pont troma logot raktál be.
  • fifi
    csináljak neked is valamilyet? komolyan kérdezem...
  • TheBerzerker
    Tetszik ez a kép a neved helyén:)
  • fifi
    éppen ert mondtam én is, de az egyiknek Szellemhajó, a másiknak Kísértethajó a címe...
    na mind1, egyik sem egy nagy durranás :)
  • báttyó02
    hmm jóag volt a film
  • Jano
    Azt ne feledjétek, hogy a Szellemhajóból gykorlatilag 2, azaz kettő van.
    Egyik, fsz. Julianna Margulies, és Gabriel Byrne, és a másik, ez meg Lance Henriksen-es.
  • reanimator
    Szellemhajó elején vágja félbe az embereket a kábel.Halálhajó az tiszta sor.

Kísértethajó pedig az Ontoyás.Amiben a kígyó szerű lények vannak,akik nagyon mélyen a tengerben élnek és feljönnek a felszínre.Ebben szerepel Famke Janssen is.

De szar film ez a Cave.Halál unalmas volt.
  • báttyó02
    meglesz:D
  • fifi
    jaja pont akarom is mondani, mert már én is belezavarodtam ezekbe a suttyó hajós filmekbe, mert volt Szellemhajó, meg volt Kísértethajó is, és nemtom melyikben volt az emberszétvágás, melyikben meg egy ilyen idióta csápos szörny... nem is lehettek jó filmek, ha ennyire nem jegyeztem meg őket:)

100szónak is egy a vége ami ma este lesz az ez Event Horizon, magyarul Halálhajó, ezt mindeképpen nézd meg ha teheted, mert kurv@ jó film!

ezaz
  • báttyó02

[full összezavarodott] :D
    na mindegy,azér megnézem,mostanába ugyse néztem horrort csak 1hete a halloween8-at :S
  • fifi
    na az pont az b+
  • báttyó02
    szellemhajóra emlékszem,nemhiszem hogy azzal,mert az nem ürben játszodik :D
    vmi oylasmire emlékszek a kevert filmböl hogyaz elején van egy rész amikor egy zsinór kettékaszabol egy raklap embert :D
  • fifi
    most a viccet félretéve, te nem a Szellemhajóval kevered???
  • báttyó02
    hát akkor ez tényleg nem azvolt amit láttam :D
  • fifi
    de talán elég későn megy ahhoz, hogy ne vagdossák...
    SPOILER
    sosem felejtem el azt a részt belőle, amikor sikerül visszafejteni a "feketedobozt", és végignézik, ahogy beszippantja a pokol a hajót, és az emberek egymást tépik szét! Huhh de durva volt.
  • Cvd
    Ez nem "biztosan jó film", hanem halálbiztosan jó film.:) Aki nem látta még az mindenképp nézze meg, habár el nem tudom képzelni hogyan létezhet ilyen ember. Sajnos elképzelhető hogy vágva lesz, elég sok olyan jelenet van benne aminél elképzelhető.
  • Bandew
    Nekem bejött anno a Halálhajó.
  • PetruZ
    Az adatlapja szerint ez vmi űrhajós sci-fi Lawrence Fishbourne-nal, meg Sam Neill-lel, a rendező meg Paul Anderson... szóval biztos jó film lesz, kár, hogy nincs tévém. :-P
  • báttyó02
    fú nemtom én régebben láttam,de lehet vmi másik filmmel keverem,mer az kurvaszar volt :D
    de a bemutójábol a képek nem rémlenek....
  • fifi
    Halál-a-jó ? :DDD

és jó film? :)
    Egyébként jó, hogy mondod, nagy film...
  • báttyó02
    ma este halálajó a tévékettőn O:
  • TheBerzerker
    hu szerintem szörnyű volt. semmi ötlet nem volt benne.
  • fifi
    azaz!
    ezaz
    nekem nagyon tetszett
  • TheBerzerker
    amelyikben az a csaj van aki a hannibálban volt?
  • fifi
    Forgotten

elég jó film.
  • TheBerzerker
    Felejtés az melyik?
  • Jano
    Dumplings (Gombócok)

A Three... Extremes középső történetének nagyfilm változata, a rövidített verzió maxija, kicsit jobban részletezve a témát, ám egészen más befejezéssel. Nem akarok semmit lelőni belőle, nagyon tetszett a kisfilm is, és ez is. Ajánlott.
  • Jano
    Jó a sorrend. -.-
  • Lammer
    Ott a pont!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444!!444negzothat
  • hmhm
    Melyiket ?:

1 Pumpkinhead ?
    2 Senerity ?
    3 Felejtés ?
  • fifi
    Mgvettem a Hellraiser I.-et dvd-n. Mert végre lehet értelmes áron, jó minőségben kapni. Az origi VHS is megvan, ha annak a kiadóját egyszer a kezem közé kapom, biztos agyonverem :), mert az egy szutyok nézhetetlen sz@r.
    Eszméletlen ez a film, nekem az egyik legmghatározóbb horrorfilm marad örök életemre... Főleg amikor a cenobiták a falból megjönnek, az valami elementáris, pusztító, letaglózó:
    A dobozt megnyitottad, hát eljöttünk! Ezzel szólítanak minket. A tapasztalás távoli vidékeinek felfedezői vagyunk, egyeseknek démonok, másoknak angyalok. ...
    Óóó csak könnyeket ne, az nem méltó az igaz szenvedéshez. Nincs idő alkudozni...
    ........Széttépjük a lelkedet..........
    ezzen majdnem összeszartam magamat ifikoromban, és persze még mindig hatásos /számomra/

[Rick Bota monnyonle'...]
  • reanimator
    Hú de jó alienes-gore film ez a Galaxy of Terror(1981).
  • Lammer
    ez peldatlan
  • báttyó02
    de lejárt a vip regem,és a zombis már szarul nézett ki ilyen kicis logoba :c
    [magyarázkod]:D
  • Lammer
    mar megint megvaltoztattad!!! ehh mit mondtam ugye? :P
  • fifi
    nekem is tetszett anno, nemtom miért húzták le annyian...
  • reanimator
    Megnéztem az elég szélsőséges véleményeket begyűjtő Dog Soldiers-t.Szerintem ez egy korrekt film.Speciel Paul Naschy idióta farkasemberes filmjeinél sokkal jobb.
  • báttyó02
    köszi :D