Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stephen(Sing Chi) Chow forever

I love this game!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Üdv: Pripyat
Petyus: G-töltõ rulez! 😉 Én egy 2-es 16V-t hajtok. 😊
Én még le vagyok maradva nagyon,még nem láttam a land of deadet de ma este tervezem,hogy megnézem. Jó dolog ez a torrent,csak sok filmet nem találok. 😞 Pl City of the living dead,let sleeping corpses lie. 😞 Megnéztem a traliereket a doom3 eléggé olyan lesz szerintem mint a resident evil 1-része. Inkább talán akciófilm lesz a szokásos leesik valami megijedünk feeling. 😊 Nem? 😊 A Fog remakje a tralier alapján nem lesz rosz,de kiváncsi vagyok hozza e majd azt a feelinget amit az elsõ rész.
Nem tud nekem mondani valaki igazán izgalmas kisértetházas filmet? House1,2-t megvolt. 😊 A houseofhorrors.com-on láttam jópár faszának tünõ kísértetfilmet de egyiket sem találtam torrenten. 😞 Pl house by the cemetery.
Jók legyetek! 😊
Láttam vmi mozi bemutatót tegnap ,vmi "Skeleton key" ,vagy mi volt a címe,...
Ezt látta-e vki ?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Careful what you look for. You just might find it.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Na, az egy érdekes film, lassan ideje lenne megnézni.
Ha most Ramza itt lenne, szerintem ajánlaná a Kung Fu Zombie-t, továbbá a Kung Fu Cannibals-t is. 😄 Utóbbi nekem is megvan, de még azt sem néztem meg. :/
Shaun of the dead:
Soha nem ertekeltem nagyra az angol humort, de ez a film megfogott. Talan a zombis tema miatt. Egy ket jelenetnel majdnem leestem a szekemrol a rohogestol (pl: a freezbees). A foszereplo meg a haverja (a dagi csavo) kozott baromi nagy parbeszedek mentek. De a vege nem igazan tetszett, kicsit halivudos lett. Ennek ellenere kellemes 1,5 ora volt.
I love this game!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ugy csinaltak meg hogy a cenzurazott verzioba a gore jeleneteket egy egy setalo zombival takartak el green box-ban vagy mi a faszban es azokat egyszeruen par kattintassal ki lehet venni. es voala...kesz is a rendezoi gore-ban bovelkedo land of the dead!!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A film? Rettenetesen rövid. Észre sem vettem, hogy elrepült a másfél óra.
Egy pillanatra sem tudtam feleszmélni, annyira 'folyik' az egész. Jó poénok, jóképû zombik (de vágytam már erre), kevés felesleges nyálkodás, még ebben a verzióban is király trancsír (erre is 😄), és ismét egy szép tükör a 'rendszernek', valahogy mégis azt éreztem, hogy inkább egy akciófilmet nézek (vagy csak öregszem? :/). Haveromnak nem igazán jött be a tanuló-zombi-jelenség, én teljes mértékben ki voltam vele békülve.
SPOILER
Egy durva unhappy end-nek jobban örültem volna, á lá DotD.
Az új társadalom igencsak hasonló a zombik nélkülihez, Kaufman megmondja Cholo-nak (a nevekre is érdemes odafigyelni <#gonosz1>#gonosz1>), hogy bár jó munkát végez, a lenti nem mehet a fentiek közé, és megint téma az a rohadt pénz, meg az élvezeti szerek, stb, ezek tetszettek.
/SPOILER
Az értékelést a további megnézések utánra hagyom. 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
1 is jó
egyebet nem tudok elmondani kéremkapcsojjaki'!!!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
<#law>#law> 😄DDD