Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Most szedtem le én is.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

TheBerzerker
legalabbis elsore

TheBerzerker
day of the dead 2 contagium eleg gyenge lett....

én is Poltergeistet javallom.Az elsõ rész mennyei.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Iori
Ultramant latott mar vki? Mikor kicsi voltam rendszeresen leultem a TV ele ezert a sorozatert, ma megneztem ket reszt vmi uj valtozatbol, hat ledobbentem hogy mekkora sz@r volt. Vkinek vannak emlekei errol a sorozatrol? kep itt:

I love this game!

PetruZ
Jó kísértetfilm? Hát, némileg határeset, de a Poltergeist-ek egész jók (az elsõ kifejezetten jó), vagy a másik irányból határeset, de a The Frighteners is tetszett nekem. 😊 Vígjátéki elemei ellenére nagyon kemény horror részek is vannak benne. A Th1rt33nth Ghost (aka 13th Ghost) nagyon nem jött be, más meg most nem is nagyon jut az eszembe.
fifi
pedig a HBTC egy igazi old school horror film

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Prypiat
Annak elkezdtem letölteni dc-röl a remakjét és hát nemtudom valahogy nem volt az igazi. Lehet,hogy az eredetit kéne látnom. 😊 De azért köszi! 😊

Üdv: Pripyat

Prypiat
Egyébként nincs véletlenül valakinek elfekvõben felirata a Dead Next Doorhoz? 😊

Glpetyus
<#wow2><#eljen><#worship><#worship>

Glpetyus
Hi
House on the Haunted hill?

Prypiat
Én is láttam a bemutatóját tv-ben de én is kihagyom. Elég gagyinak tûnik. SZVSZ gagyi tucathorror lehet. 😊

Petyus: G-töltõ rulez! 😉 Én egy 2-es 16V-t hajtok. 😊

Glpetyus
ehhh

Prypiat
Szasztok! 😊

Én még le vagyok maradva nagyon,még nem láttam a land of deadet de ma este tervezem,hogy megnézem. Jó dolog ez a torrent,csak sok filmet nem találok. 😞 Pl City of the living dead,let sleeping corpses lie. 😞 Megnéztem a traliereket a doom3 eléggé olyan lesz szerintem mint a resident evil 1-része. Inkább talán akciófilm lesz a szokásos leesik valami megijedünk feeling. 😊 Nem? 😊 A Fog remakje a tralier alapján nem lesz rosz,de kiváncsi vagyok hozza e majd azt a feelinget amit az elsõ rész.

Nem tud nekem mondani valaki igazán izgalmas kisértetházas filmet? House1,2-t megvolt. 😊 A houseofhorrors.com-on láttam jópár faszának tünõ kísértetfilmet de egyiket sem találtam torrenten. 😞 Pl house by the cemetery.

Jók legyetek! 😊

nem láttam és nem is fogom,mert a fõszereplõ(kate hudson) úgy nyilatkozott,hogy szerinte a filmben lévõ varázslatok tényleg megtörténtek........höhö persze Kate persze

Glpetyus

Láttam vmi mozi bemutatót tegnap ,vmi "Skeleton key" ,vagy mi volt a címe,...
Ezt látta-e vki ?

schrank
jelentem megnéztem várható volt hogy az elsõ rész elsõ felét nem tudják felülmúlni de hogy az egész titkolózást letudták egy párperces fogócskával a kukoricásba na mindegy 10bõl 5öt kaphat mert végigtudtam nézni nemúgy mint a H20-at ami szerintem az igazi gagyi egyszinten van a sikoly-jal nem is néztem végig egyiket se<#shakehead>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Glpetyus
Nem vót vmi jó :I

Jeepers creepers 2? Az nagyon gagyi.

Careful what you look for. You just might find it.

schrank
valaki tud véleményt mondani az aki bújt aki nem 2 (Jeepers Creepers2)-rõl mert az elsõnek az elsõ fele a legizgalmasabb volt amire emlékszem kár hogy elbaszták azzal a szöcske-emberrel mint az alkonyattól pirkadatig-ot a köcsög vámpíros szarsággal na mindegy ha valaki szerint van olyan jó a második mégha csak az eleje is báááár most hogy elgondolkodom rajta nem lehet jó mert már nem titok a ballonos kalapos vérespokrócot csõbedobós spéci horror furgonos valakinek a személye na mindegy azért írjatok THX

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Jano
Imdb-n a mostani user comment isteníti, szerintem hajrá! 😊

fifi
nekem megvan, de nem tudom rávenni magamat. hogy megcsekkoljam!!! 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
Rajta van a beszerzendõ listán; még nem.

fifi
látta vki az Ice from the sun címû remek filmet?

Jano
A seggemet a földhöz vertem, amikor sikerült beszerezni. 😊))

TheBerzerker
amugy a crippled masters szerintem redves jo film!

TheBerzerker
sot van zombie VS ninja is. nekem meg is van😊

Csodálatos az internet,amiket mondtatok mind tölthetõk 😊 köszi

Jano
Berzerker jól mondja. 😊
Na, az egy érdekes film, lassan ideje lenne megnézni.
Ha most Ramza itt lenne, szerintem ajánlaná a Kung Fu Zombie-t, továbbá a Kung Fu Cannibals-t is. 😄 Utóbbi nekem is megvan, de még azt sem néztem meg. :/

á köszi benned bíztam 😊

TheBerzerker
aza crippled masters.

meg szedd le a kung fu hustle-t esetleg a fight back to school-t.

hú megnéztem a Shaolin soccer-t és tatszett nagyon.Annál a résznél amikor énekelnek és direkt röhögtetik egymást majdnem besz....am a röhögéstõl.Tudtok mondani poénos kung-fu filmeket?Ninja wars-on kívül.Meg van egy kung fu film amiben egy olyan csávó bunyózik akinek vállból nincsenek kezei.Na annak a címe kéne nagyon mert részletet láttam belõle és sírtam a röhögéstõl.

Iori
ide is beirom, szal

Shaun of the dead:

Soha nem ertekeltem nagyra az angol humort, de ez a film megfogott. Talan a zombis tema miatt. Egy ket jelenetnel majdnem leestem a szekemrol a rohogestol (pl: a freezbees). A foszereplo meg a haverja (a dagi csavo) kozott baromi nagy parbeszedek mentek. De a vege nem igazan tetszett, kicsit halivudos lett. Ennek ellenere kellemes 1,5 ora volt.

I love this game!

Loál János
Kíváncsi leszek, mert - mint írtam - itt is volt bélkihúzás gyomron, szájon át, leszakadó testrészek, éppen elfogyasztás alatt lévõ testrészek, szvsz elég jó volt a trancsír a mozis verzióban is.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Pedig, amikor egyre többen ültek be a terembe, bizony eszembe jutott a kommented, és korábbi, saját rossz tapasztalataim is. Szerencsém volt.

Loál János
Eddig szinte soha nem értettem egyet ezzel a ... Wostryval 😊, mint ahogy most sem igazán. 😄 Nem hittem, hogy pont erre ad egy 5-öst.

Infested(2002)-hú ez nagyon rossz film.Annyira gyenge,hogy pl a ház felrobbanását számítógépes trükkel csinálták de az is tök béna.És ezt õk maguk a készitõk is tudták,mert totál képet errõl nem mertek adni.De ezenkívül még hemzseg az igénytelenségtõl.Én azt is el tudom képzelni,hogy 1 nap alatt forgatták le az egész filmet.

Glpetyus
<#eljen>

TheBerzerker
semmivel nem lesz hoszabb a rendezoi.
ugy csinaltak meg hogy a cenzurazott verzioba a gore jeleneteket egy egy setalo zombival takartak el green box-ban vagy mi a faszban es azokat egyszeruen par kattintassal ki lehet venni. es voala...kesz is a rendezoi gore-ban bovelkedo land of the dead!!

Lammer
hmmmm, makos vagy, hogy nalad nem voltak "devians" elemek a vetitoteremben... <#bee1> en varom a dvd verziot, hogy megnezzem "normalisan" ... :C

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Jano
Megdöbbentem, hogy milyen sokan voltak a moziban (Westend), de szerencsére azok is jól viselkedtek, akikbõl nem néztem volna ki. 😊

A film? Rettenetesen rövid. Észre sem vettem, hogy elrepült a másfél óra.
Egy pillanatra sem tudtam feleszmélni, annyira 'folyik' az egész. Jó poénok, jóképû zombik (de vágytam már erre), kevés felesleges nyálkodás, még ebben a verzióban is király trancsír (erre is 😄), és ismét egy szép tükör a 'rendszernek', valahogy mégis azt éreztem, hogy inkább egy akciófilmet nézek (vagy csak öregszem? :/). Haveromnak nem igazán jött be a tanuló-zombi-jelenség, én teljes mértékben ki voltam vele békülve.

SPOILER
Egy durva unhappy end-nek jobban örültem volna, á lá DotD.
Az új társadalom igencsak hasonló a zombik nélkülihez, Kaufman megmondja Cholo-nak (a nevekre is érdemes odafigyelni <#gonosz1>), hogy bár jó munkát végez, a lenti nem mehet a fentiek közé, és megint téma az a rohadt pénz, meg az élvezeti szerek, stb, ezek tetszettek.

/SPOILER

Az értékelést a további megnézések utánra hagyom. 😊

Lammer
remelem neked nem fognak rohogni! <#wilting>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Jano
Fél óra múlva indulok a Lendofdödedre. -.-

Jano
Privi.

Jano

fifi
4marha jó
1 is jó

egyebet nem tudok elmondani kéremkapcsojjaki'!!!

báttyó02
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Toxic avenger 3 nem tetszett.Picit leállok most a Tromaval mert félek megcsömörlök tõlük,pedig jók azok.

fifi
de ismersz, sztem nem okoztam ezzel különösebb meglepetést...

<#law> 😄DDD

fifi
vigyázz, be ne pisilj... 😄DDD