9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • fifi
    ebben a hsz-ben írtam korábban Ramzának róluk...
  • fifi
    én anno a Juon részek hatására mélyedtem bele kicsit komolyabban a távol-keleti filmek világába...
  • reanimator
    Nekem nagyon hasonlitott a Texasira a Wolf Creek.Ha nem láttam volna Tobe Hooper filmjét még lehet tetszene is.De így esélytelen a film nálam.

Darkness szerintem is felejthető.Spec nekem semmi nem ugrik be pedig tudom,hogy láttam:)

Cabin Fever viszont tényleg jó film.

Ma néztem meg a Ju On The Grudge 2-t.Ez a film félelmetesen jó.Nem a storyja hanem a rendezése.Néha ellaposodik,már éppen billenne a fejem alvásra amikor a rendező úgy megijeszt,hogy összeszarom magam de rendesen :) Főleg a parókás jelenetnél rázott a hideg.
  • fifi
    egyszer meg lehet nézni, volt benne pár jó jelenet, de igaziból nekem semmi maradandót nem adott...
    asszem lehet már 990-ért kapni itt-ott, ha jobban érdekel :)
    ja a Cabin fevert is! annak megtekintése fokozottan ajánlott!
  • fifi
    ???
    nem a Darkness-a rettegés háza című filmről érdeklődött?

• PetruZ
    Sztem nem lesznek képesek visszaadni a képregény hangulatát, a kis Sötétség démonok poénjait, valamint a Pokol-Mennyország karakterek helyett lesz vmi radioaktivitás, vagy génmutáció. Konzolos játék is lesz belőle...
  • fifi
    igen?
    pedig sok jót olvastam róla...

• reanimator
    Wolf creek semmi érdekeset nem nyújtott.
  • Duddits
    Hideg Csontokról mi a véleményetek?
  • bandyx
    A Darkness-ről mi a véleményetek?
  • báttyó02
    köszi,leszedem akkor
  • mochee
    már van hozzá a feliratok.hu-n
    A Diamond-os verzióhoz van időzítve, a másikhoz még nincs.
    Ha egy jó horrort akarsz akkor szedd le.
  • báttyó02
    én akartam szedni,de nemtaláltam hozzá feliratot :S
  • mochee
    látta valaki a cry wolf című fantasztikus horrorfilmet? torrentről lehet szedni. Lenne hozzá egy kérdésem

Szal a legutolsó két képkockában ki lő le kicsodát?
    SPOILER
    A Betty vagy mi nevű lány halálát látjuk? mert sötét van és nem nagyon ismertem fel az alakokat
  • báttyó02
  • Glpetyus
    Középen a preview goNbot nyomd
  • báttyó02
    linkt O:
  • Glpetyus
    Ezt látta valaki ?
  • Glpetyus

Hát ez a Kairo vmi kurva nagy film lehet o:
    Megnéztem a trélerét :o
  • Jano
    Pont amiatt raktam queue-ba. :D A képre nézve a Dead Next Door jutott eszembe, egy próbát szerintem megér. :)
    Mondanám, hogy várd meg, amíg leszedem, aztán belenézek, és bíztatlak/nem bíztatlak, de még 4 van előtte, szal még elég soká ér le.
  • fifi
    képeket láttad?
    elég ölősnek tűnik, de az a zombi a csávó ölében elég farsangi hangulatot kölcsönöz a filmnek, ha jól látom... :)
  • Jano
    Nemtom, még nem jött le. :D
  • fifi
    höhh
    ez_jó_film?
  • reanimator
    Nep tudom nep tudom :) Nekem az elgondolkodtatós filmek közül most a KAIRO a favourite.Az a baj nagyon válogatós vagyok,a levesből is a galuskát eszem meg utoljára :)
  • Jano
    Uzumaki miért nem tetszett?
  • fifi
    pont most jött le nekem is...
    majd megnézem, ha időm lesz...
  • reanimator
    Nekem itt van a gépemen a Kansen(Infection).Valamelyik nap megnézem és majd írok róla.Remélem jó lesz mert mostanában szarba nyúlok non stop: Progeny, Ghost Town(western -horror LOL),Uzumaki,Embryo(1976) mind kaki volt.
  • Dying Soul
    Huh, ez tetszik, lehet le kéne menteni egy biztonsági másolatot^^
  • EmThor
    Wolf Creek

megtörtént események alapján. pár fiatal vakációzik az ausztrál tengerparton, majd hazaindulnak pár száz mérföldre levő otthonukba. megtekintik a wolf creeki meteor krátert, kocsi lerobbanva... de sosem szabad feladni...

nem lövök le többet, durva, de hiteltelen a gonosz figurája, még ha igaz is!

6/10
  • fifi
    én ezt marha régen kerestem, és sehol nem találtam, ezért örülök neki
    de csak hogy ne legyen jó neked:
    a kis füzeted meg kiloptad belőle mi? :))))
  • Cvd
    Na mostmár tényleg hagyd abba a fényezésemet mert elpirulok, annak ellenére is hogy egyébként teljesen jogosan megérdemlem, és tényleg elképesztő vagyok mindenféle pozitív szempontból.:))
  • Cvd
    A dvdabc.hu-ról van, de mintha más online boltnál is láttam volna ugyanennyire leértékelve.
  • fifi
    hájpermárkötben mi sem, hanem Cvd rendelte valahonnan, őt kérdezd honnan :)
  • Lammer
    enmeg azota sem lattam a hájpörmárkitekben... kene nekem is :(
  • fifi
    láttam én is...
    hogy egy régi beszólásoddal éljek: "rúgásokat gyakorolsz" ?
    :DDDD
    <<<<<<<<<<<< más >>>>>>>>>>>>>>>
    Cvd-nek köszönhetően/ő rendelt/ hozott a Jézuska Donnie Darko dvd-t. Le van már 990-re árazva, sztem a világ legjobb vétele! Bár csak egy lemez, és a melléklet "időutazás filozófiája füzet" is a menü animált része, ékes dísze tegnaptól a polcunknak...
    THX mégegyszr Cvd!!!
  • Jano
    Nem, de érdekes lehet.

Gondolkodom, hogy leszedjem-e az audiokommentáros Ninja in the Dragon's Den-t, mert a normál verzió megvan (mit össze vadásztam azt a filmet...), de valami iszonyatos nagy az a film. Gyerekkorom egyik első hero-filmje volt, beszarás, asszem még Ramzának is tetszett. :O)))
  • fifi
    Infection című ferdeszemű filmet látta vki? most volt különben a Fangoriában is...
    ?
  • Iori
    Én is megnéztem...

A végével én sem vagyok kibékülve, picit erőltettnek tűnt nekem, vmiért az érződik bennem hogy a rendező próbál vmi húdenagy csavart beledobni a végébe és sztem nem sikerült ez :P, őszitén mondva. De sokkal rosszabra számítottam, kellemes csalódás volt a film, csak a vége nem tetszett. Az elöző rész 8/10 volt nálam akkor ez most 6/10 kb.

A creditskor felbukkanó zene megint iszonyat jó volt, mint az 1ben :).
    És megint visszaállítottam a telefonomban ezt a csengőhangot :))
  • Lammer
    jujjj, gyerekkoromban lattam meg videon
  • TheBerzerker
    Pedig az egy csodás film:) nekem vhs-en van meg alámondásal:)