9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
ebben a hsz-ben írtam korábban Ramzának róluk... -
én anno a Juon részek hatására mélyedtem bele kicsit komolyabban a távol-keleti filmek világába... -
reanimator #5380 Nekem nagyon hasonlitott a Texasira a Wolf Creek.Ha nem láttam volna Tobe Hooper filmjét még lehet tetszene is.De így esélytelen a film nálam.
Darkness szerintem is felejthető.Spec nekem semmi nem ugrik be pedig tudom,hogy láttam:)
Cabin Fever viszont tényleg jó film.
Ma néztem meg a Ju On The Grudge 2-t.Ez a film félelmetesen jó.Nem a storyja hanem a rendezése.Néha ellaposodik,már éppen billenne a fejem alvásra amikor a rendező úgy megijeszt,hogy összeszarom magam de rendesen :) Főleg a parókás jelenetnél rázott a hideg. -
egyszer meg lehet nézni, volt benne pár jó jelenet, de igaziból nekem semmi maradandót nem adott...
asszem lehet már 990-ért kapni itt-ott, ha jobban érdekel :)
ja a Cabin fevert is! annak megtekintése fokozottan ajánlott! -
???
nem a Darkness-a rettegés háza című filmről érdeklődött?
-
Sztem nem lesznek képesek visszaadni a képregény hangulatát, a kis Sötétség démonok poénjait, valamint a Pokol-Mennyország karakterek helyett lesz vmi radioaktivitás, vagy génmutáció.
Konzolos játék is lesz belőle...
-
igen?
pedig sok jót olvastam róla...

-
reanimator #5375 Wolf creek semmi érdekeset nem nyújtott. -
Hideg Csontokról mi a véleményetek? -
bandyx #5373 A Darkness-ről mi a véleményetek? -
köszi,leszedem akkor -
mochee #5371 már van hozzá a feliratok.hu-n
A Diamond-os verzióhoz van időzítve, a másikhoz még nincs.
Ha egy jó horrort akarsz akkor szedd le. -
én akartam szedni,de nemtaláltam hozzá feliratot :S -
mochee #5369 látta valaki a cry wolf című fantasztikus horrorfilmet? torrentről lehet szedni. Lenne hozzá egy kérdésem
Szal a legutolsó két képkockában ki lő le kicsodát?
SPOILER
A Betty vagy mi nevű lány halálát látjuk? mert sötét van és nem nagyon ismertem fel az alakokat -

-
Középen a preview goNbot nyomd -
linkt O: -
Ezt látta valaki ? -
Hát ez a Kairo vmi kurva nagy film lehet o:
Megnéztem a trélerét :o
-
Pont amiatt raktam queue-ba. :D A képre nézve a Dead Next Door jutott eszembe, egy próbát szerintem megér. :)
Mondanám, hogy várd meg, amíg leszedem, aztán belenézek, és bíztatlak/nem bíztatlak, de még 4 van előtte, szal még elég soká ér le. -
képeket láttad?
elég ölősnek tűnik, de az a zombi a csávó ölében elég farsangi hangulatot kölcsönöz a filmnek, ha jól látom... :) -
Nemtom, még nem jött le. :D -
höhh
ez_jó_film? -
reanimator #5359 Nep tudom nep tudom :) Nekem az elgondolkodtatós filmek közül most a KAIRO a favourite.Az a baj nagyon válogatós vagyok,a levesből is a galuskát eszem meg utoljára :) -
Uzumaki miért nem tetszett? -
pont most jött le nekem is...
majd megnézem, ha időm lesz... -
reanimator #5356 Nekem itt van a gépemen a Kansen(Infection).Valamelyik nap megnézem és majd írok róla.Remélem jó lesz mert mostanában szarba nyúlok non stop: Progeny, Ghost Town(western -horror LOL),Uzumaki,Embryo(1976) mind kaki volt. -
Huh, ez tetszik, lehet le kéne menteni egy biztonsági másolatot^^ -
Wolf Creek
megtörtént események alapján. pár fiatal vakációzik az ausztrál tengerparton, majd hazaindulnak pár száz mérföldre levő otthonukba. megtekintik a wolf creeki meteor krátert, kocsi lerobbanva... de sosem szabad feladni...
nem lövök le többet, durva, de hiteltelen a gonosz figurája, még ha igaz is!
6/10 -
én ezt marha régen kerestem, és sehol nem találtam, ezért örülök neki
de csak hogy ne legyen jó neked:
a kis füzeted meg kiloptad belőle mi? :)))) -
Cvd #5352 Na mostmár tényleg hagyd abba a fényezésemet mert elpirulok, annak ellenére is hogy egyébként teljesen jogosan megérdemlem, és tényleg elképesztő vagyok mindenféle pozitív szempontból.:)) -
Cvd #5351 A dvdabc.hu-ról van, de mintha más online boltnál is láttam volna ugyanennyire leértékelve. -
hájpermárkötben mi sem, hanem Cvd rendelte valahonnan, őt kérdezd honnan :) -
enmeg azota sem lattam a hájpörmárkitekben...
kene nekem is :(
-
láttam én is...
hogy egy régi beszólásoddal éljek: "rúgásokat gyakorolsz" ?
:DDDD
<<<<<<<<<<<< más >>>>>>>>>>>>>>>
Cvd-nek köszönhetően/ő rendelt/ hozott a Jézuska Donnie Darko dvd-t. Le van már 990-re árazva, sztem a világ legjobb vétele! Bár csak egy lemez, és a melléklet "időutazás filozófiája füzet" is a menü animált része, ékes dísze tegnaptól a polcunknak...
THX mégegyszr Cvd!!!
-
Nem, de érdekes lehet.
Gondolkodom, hogy leszedjem-e az audiokommentáros Ninja in the Dragon's Den-t, mert a normál verzió megvan (mit össze vadásztam azt a filmet...), de valami iszonyatos nagy az a film. Gyerekkorom egyik első hero-filmje volt, beszarás, asszem még Ramzának is tetszett. :O))) -
Infection című ferdeszemű filmet látta vki? most volt különben a Fangoriában is...
? -
Én is megnéztem...
A végével én sem vagyok kibékülve, picit erőltettnek tűnt nekem, vmiért az érződik bennem hogy a rendező próbál vmi húdenagy csavart beledobni a végébe és sztem nem sikerült ez :P, őszitén mondva. De sokkal rosszabra számítottam, kellemes csalódás volt a film, csak a vége nem tetszett. Az elöző rész 8/10 volt nálam akkor ez most 6/10 kb.
A creditskor felbukkanó zene megint iszonyat jó volt, mint az 1ben :).
És megint visszaállítottam a telefonomban ezt a csengőhangot :)) -
jujjj, gyerekkoromban lattam meg videon
-
Pedig az egy csodás film:) nekem vhs-en van meg alámondásal:)