Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még anno a Lost skeleton of Cadavra címû zsengével/bár az új film-régi ruhában/ kaptam rá erre a stílusra, és úgy gondoltam ideje megnézni minden filmek állítólag lekutyaütõbbjét... Nem csalódtam! Nekem ez tetszett! Annyira fájdalmasan vontatott, lapos, gyenge hogy tetszik. A trükköket nem tudom hova tenni, hogy vicc-e vagy tényleg komolyan gondolták. A repülõt megközelítõ ufo jelenetnél komolyan azt hittem behugyzok a röhögéstõl, mert amit a két pilóta a csodálatos pilótafülkében elõadott, az nem egyszerû. így van ez a sírásókkal is...Tor Jonsonnak kb. annyi köze van a színészkedéshez, mint annak az éppen méretes pontynak, amit pénteken fogtam 😄
Ami miatt igazán érdekelt a dolog, az az, hogy Lugosi Béla "dublõre" elég érdekesen adta elõ "szerepét". Nem akartam elhinni, hogy tényleg egy idegen faszi takarja az arcát palásttal, és õ játsza Lugosit. Mondom ilyen nincs, ezt nem meri senki filmen megcsinálni... Tévedtem. Igaziból azt hiszem a förtelmes igénytelensége és szabálytalansága miatt TETSZIK!
10/10
aki bírja az trash-t, annak kötelezõ!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
aranyos volt
Guinea pig-ek is minden képzeletet felülmúlnak...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az Ilsát részleteiben láttam, az sztem simán nézhetõ. Nem egy Last Days of Sodoma (bár az nem horror kategória), de végig lehet ülni.
Bár ugye kinek-kinek mire van gusztusa... 😉
Ilyen pl a faces of death, traces of death és társai.
Careful what you look for. You just might find it.
De az Ilsa filmek nagyon jók. Nem csak a She Wolf, bár tény és való, hgy talán aza legjobb.
Careful what you look for. You just might find it.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Nem tudjátok, hogy ezt a filmet be lehet -e szerezni valahonnan? (DVD, VHS, vagy valami download hely...)
The Fear of God: The Making of 'The Exorcist' (1998)
Elõre is köszi!
gamertag: kenobita
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Zombie VS Ninja-ez viszont marha nagy.Voltak részek amikor bef....tam a röhögéstõl.Kung Fu-zó zombik kurva jók 😊 És jók benne a harci jelenetek,profi mozgáskoordinátorral csinálták .
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
/nagyot sohajt
.
.
.
megnezzuk aze' 😛
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
de sajnálatomra a horror hubok mind "connection timeout"-osak...
megosztaná vki velem a címeket? mert lehet nekem nem jók vannak/régiek?/
Nézzétek, rettegjetek, buzuljatok!!!
http://darkheroes.fw.hu/
off:
2046 kinai film... hmmm jo volt... azert kap csak 4/5ot, mert a kinai filmeket/kulturat/stbstb. nem komazom... annal inkabb a japant... bar ketsegtelen volt egy adag kinai bolcsesseg a filmben az tuti... hangulatos volt a maga nemeben...
Sin City: kellemeset csalodtam(most lehet utni) nagyon tetszett a film, a kepi vilaga, a vagasok, a effektek, meg a story is jo volt... igen igy kell csinalni kepregeny adaptaciot, nem mint a pokember es TSA :CCCCC
On:
moge kell latni a filmnek, szerintem hangulatos volt... a sok trendy arc meg fikazza csak le... 😛
Must see! 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
megnéztem ezt a szin szitit és végre majdnem láttam egy jó akciófilmet neki köszönhetõen a szinszitire gondolok csak kár hogy nem volt színes !tudom képregény meg minden de akkor is színek azok kellenek csinálhattak volna 16 színû filmet és ahhoz képest hogy képregényes fasság a pókem ber meg a macskanõ meg az a vak faszi bõrruhába arról a pokolfajzatról nem is beszélve na ez mind rakás szar volt ez a szinsziti kurvajó film gondoltam beírom mert végülis volt benne lefejezés meg darabolás meg kurvák kannibál farkas meg egy büdössárga pedofil mi kell még egy horrorhoz <#taps>#taps>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Várjatok türelemmel!!