Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
Plan 9 from outer space

Még anno a Lost skeleton of Cadavra címû zsengével/bár az új film-régi ruhában/ kaptam rá erre a stílusra, és úgy gondoltam ideje megnézni minden filmek állítólag lekutyaütõbbjét... Nem csalódtam! Nekem ez tetszett! Annyira fájdalmasan vontatott, lapos, gyenge hogy tetszik. A trükköket nem tudom hova tenni, hogy vicc-e vagy tényleg komolyan gondolták. A repülõt megközelítõ ufo jelenetnél komolyan azt hittem behugyzok a röhögéstõl, mert amit a két pilóta a csodálatos pilótafülkében elõadott, az nem egyszerû. így van ez a sírásókkal is...Tor Jonsonnak kb. annyi köze van a színészkedéshez, mint annak az éppen méretes pontynak, amit pénteken fogtam 😄
Ami miatt igazán érdekelt a dolog, az az, hogy Lugosi Béla "dublõre" elég érdekesen adta elõ "szerepét". Nem akartam elhinni, hogy tényleg egy idegen faszi takarja az arcát palásttal, és õ játsza Lugosit. Mondom ilyen nincs, ezt nem meri senki filmen megcsinálni... Tévedtem. Igaziból azt hiszem a förtelmes igénytelensége és szabálytalansága miatt TETSZIK!

10/10
aki bírja az trash-t, annak kötelezõ!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
pl.:Anthropophagous
aranyos volt

Guinea pig-ek is minden képzeletet felülmúlnak...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PetruZ
Az igazán durvák fõleg a távol-keletiek között vannak (pl. a Guinea Pig-eket mindenki ismeri, de legalább hallott rólukj). Ember el nem bírja képzelni, amiket azok leforgatnak... 😊 De azért a régi jó (és jó régi), fõleg olasz kannibálfilmek sem megvetendõk. 😊
Az Ilsát részleteiben láttam, az sztem simán nézhetõ. Nem egy Last Days of Sodoma (bár az nem horror kategória), de végig lehet ülni.

Bár ugye kinek-kinek mire van gusztusa... 😉
TheBerzerker
hát kb...

Törölt felhasználó
Azok végül is ,nem is filmek.
TheBerzerker
hát nem nagyon hiszem, hogy van olyan film amit nem tudnék megnézni a brutalitása miatt inkább vannak filmek amiket nem szeretek.

Ilyen pl a faces of death, traces of death és társai.

Értem, thx. Egyébként melyik filmeket tartod igazán durvának - már ha vannak ilyenek?

Careful what you look for. You just might find it.

TheBerzerker
Hát kinek mi a durva...szerintem nem durvák annyira. Olyan kis apróságok vannak benne mint izzó piszkavas vaginába, éve megfõzés, sokkolás, aztán van ahol mindenféle betegséggel oltanak be nõket, aztán van mell letépés ilyesmik. Amolyan kannibálfilm stilusban csak kannibálok nélkül😊

TheBerzerker
Akkor ajánlom az SS Experiment Camp-et, Lovecamp 7-t, Horrifying Experiment of the SS Last Days-t. Egy idõben sok ilyen szart szereztem meg😊

De az Ilsa filmek nagyon jók. Nem csak a She Wolf, bár tény és való, hgy talán aza legjobb.

Mennyire durvák ezek a nácis filmek?

Careful what you look for. You just might find it.

cenobite
Nagyon köszi, otthon megsasolom!

gamertag: kenobita

The Fear of God: The Making of 'The Exorcist'.avi .Emule-n fenn van.150 mb-os.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Ez Elsa Fraulein( aka Fraulein Kitty) volt.De ezen kívül van még pár ilyen náci nõs film.Ilsa she wolf of the SS,Casa privata per le SS.Utóbbi kettõt nem láttam még de lehet nem is fogom,mert ez rossz volt.Nem szeretem a nácis filmeket.

cenobite
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy ezt a filmet be lehet -e szerezni valahonnan? (DVD, VHS, vagy valami download hely...)
The Fear of God: The Making of 'The Exorcist' (1998)

Elõre is köszi!

gamertag: kenobita

TheBerzerker
most az ilsa filmekre gondolsz?

STREEX
Tegnap este ez ment a folm+-on. Annak ellenére hogy mennyin áll a mutatója a vélemények között elég sok 10-es véleményt találtam úgyhogy gondoltam megnézem.Bár nem tettem volna.😊

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Elsa Fraulein- na ezt meg ne nézzétek.Szar nácis S/M film.Ettõl bármelyik Uwe Boll film jobb.(nálunk Hitler különleges vonata címen volt forgalmazva)

Zombie VS Ninja-ez viszont marha nagy.Voltak részek amikor bef....tam a röhögéstõl.Kung Fu-zó zombik kurva jók 😊 És jók benne a harci jelenetek,profi mozgáskoordinátorral csinálták .

fifi
nagyon jó film... ha olvastad a Fahrenheit 451-et akkor meg fogod érteni...

TheBerzerker
nagyon nagyon helyes!!

nézd is majd meg és buzdíts mindenkit erre😊

schrank
mit tudtok errõl a filmrõl szakik THX1138 állítólag sci-fi vagy horror vagy valami ilyesmi 1971-bõl<#help>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Lammer
:/ nembaj
/nagyot sohajt
.
.
.
megnezzuk aze' 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

TheBerzerker
zombik azok pont nem.
de sok más igen!!

Lammer
WOW!!! Lesznek benne zombik? <#idiota>

www.hublist.org a keresõbe írd be,hogy horror és kiadja õket.

fifi
van megint korlátlan netem
de sajnálatomra a horror hubok mind "connection timeout"-osak...
megosztaná vki velem a címeket? mert lehet nekem nem jók vannak/régiek?/

Ma este 23.10-kor lesz a FILM+ adón a Borrower c. film.Valami idegenes horror.

TheBerzerker
Hát még mi milyen büszkék leszünk a család elött😊

Törölt felhasználó
Nem láttam még,de végre beszereztem a Phantasm 1-2-õt.
Azt a Batman vs Jet Li jelenetet nagyon várom már.Tök jó,hogy DVD-ben is elérhetõ lesz a filmetek.Így majd szüleim is megnézhetik és mûvelõdnek 😊

TheBerzerker
Elindult a Fangoria és a Harvester áltál készített közös filmes project a Dark Heroes beta verziós honlapja!!!

Nézzétek, rettegjetek, buzuljatok!!!

http://darkheroes.fw.hu/

Lammer
Dead Meat... hat egy kicsit tobbet vartam, bar hangulatos volt meg kell hagyni, de valahogy egy kicsit olyan erzesem volt, mintha egy nagy lufi durrant volna el es utana a csalodas, hogy csak levego volt benne... valami hianyzott... szal ertheto remelem...
off:
2046 kinai film... hmmm jo volt... azert kap csak 4/5ot, mert a kinai filmeket/kulturat/stbstb. nem komazom... annal inkabb a japant... bar ketsegtelen volt egy adag kinai bolcsesseg a filmben az tuti... hangulatos volt a maga nemeben...
Sin City: kellemeset csalodtam(most lehet utni) nagyon tetszett a film, a kepi vilaga, a vagasok, a effektek, meg a story is jo volt... igen igy kell csinalni kepregeny adaptaciot, nem mint a pokember es TSA :CCCCC
On:

Megnéztem a Body Snatchers(1993) filmet. Elég gyenge.Talán csak az tetszett,hogy nem happy end a vége.De rossz a film és a rendezés is sablonos.Még kung fu sincs benne 😊

TheBerzerker
sokkkkal jobb😊

majd meglátjátok!!

pl. Katie Holmes ? 😊

TheBerzerker
hát nem árulok el titkokat de lesznek benne bõven ismert szereplõk!

Lammer
pfuj ilyen undorito filmeket... ^^

Lammer
nem vagy egyedul... ^^
moge kell latni a filmnek, szerintem hangulatos volt... a sok trendy arc meg fikazza csak le... 😛

Jano
Ááá, akkor tudom melyik film az! 😄
Must see! 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Istenem Ninja Warsban mekkora jelenet amikor felhány a fára és a másik ninja aki a fán kuksol leesik és szétmaródik az arca a hányástól 😊

Nono! Háttérben nem verekszünk hanem melegítünk, míg a fõhõs harcmûvész leüti az elõttünk sorban következõket!😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

schrank
mégegy félidõ elõtti kikapcsolásos csalódás Alone in the dark !mért van az hogy én az összes szart kifogom vagy télleg nem csinálnak manapság jó thrillert ?
megnéztem ezt a szin szitit és végre majdnem láttam egy jó akciófilmet neki köszönhetõen a szinszitire gondolok csak kár hogy nem volt színes !tudom képregény meg minden de akkor is színek azok kellenek csinálhattak volna 16 színû filmet és ahhoz képest hogy képregényes fasság a pókem ber meg a macskanõ meg az a vak faszi bõrruhába arról a pokolfajzatról nem is beszélve na ez mind rakás szar volt ez a szinsziti kurvajó film gondoltam beírom mert végülis volt benne lefejezés meg darabolás meg kurvák kannibál farkas meg egy büdössárga pedofil mi kell még egy horrorhoz <#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Jano
Akkor jelentkezem kaszkadõrnek, düblõrnek, vagy háttérben verekedõ statisztának! 😄

Jano
<#eljen>

Berz- Kung fu-t raktatok a filmbe ?Ha nem akkor a folytatásba mindenképpen tegyetek 😊

TheBerzerker
akkor megátkozlak a hold nevében!!!😊

PetruZ
Gonosz kismalac: nem várunk!

😉
TheBerzerker
Örömmel jelentem be hogy a Fangoria és a Harvester által elindított filmes project a Dark Heroes elérkezett az utómunkálati fázishoz. Már csak a vágás az utószinkron és az animációk vannak hátra és mindenk megtekintheti minden idõk legnagyszabasúbb magyar akció vigjáték sci fi horror animációs drámáját!!

Várjatok türelemmel!!

Hú bele tudtam nézni a Crippled Masters filmbe (még csak 50%-on áll) de kegyetlenül röhögtem a figurákon.Hát ez a világ legjobb filmje lesz nekem 😊

Melyik csengõhang? Mert ha a Look whos talking-amok akkor az engem is érdekel.A bal karomat is odaadnám érte.

Jano
Csak kerestem, de nem leltem, aztán fel is adtam.