Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fejtsd ki, hogy miért szar rendezõ légyszi!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

I.C.ram
Megnéztem ezt a Bad Taste-t. Most már biztos, hogy Peter Jackson baromi szar rendezõ, de azért van fantáziája 😄 George Lucas-hoz hasonlítanám, rendezni mind a ketten szarok, de mégis olyan ötleteik vannak, hogy... 😄
Munka 😞
Meg albérlet net nélkül 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
Kezdtem aggódni érted.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

- Horror- és B-film topik (487 új üzenet)

😞
Na jövõ héten azért is végigolvasom 😊

Jano
Végre beszereztem a Magnolia-t, a maga 3 óra 5 perces hosszúságával. <#zavart2>

Hellworld majd holnap. :|

Loál János
Akkor ma este! :@

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
addig én is megnézem... 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
😄 Hétvégén megnézem, aztán beszámolok, szétspoilerezem, meg ilyenek. 😊))

fifi
te meg ne lopd itt a napot, nézd meg a Hellraiser 8.-t és mondjad be milyen... 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
de még mennyire!!!

Loál János
Jaaaj, ezt valahol láttam egyszer, úgy emlékszem, elég loál film volt, elszórakoztam rajta.

Törölt felhasználó
Mtv szeptember 15. Csütörtök, 00:20
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=3023200&i_where=1&i_where_tv=1

Ezt érdemes megnézni?
Jano
Lejött.

fifi
a KRULl nekem gyemekkorom egyik kedvenc filmje...

Hellraiser 8 gondolom olyan lesz mint az 5 rész óta mindegyik.Vagyis inkább pszicho-krimi.A tököm kivan már a nyûglõdõ fõhõsökkel akiket álmaik(flashekben) gyötörnek.Miért nem lehet visszakanyarodni a 2. részhez?Az mekkora volt!Vagy az elsõ.De még a 3 is nézhetõ volt.Sajnos trendit csináltak a sorozatból.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

cenobite
Állítólag alulmúlta az alulmúlhatatlant, vagyis vérszar lett.

gamertag: kenobita

Loál János
Én a mûvház-moziban láttam, ANYÁMMAL, Tesómék meg azt hitték, hogy a Vörös Csillagban lesz, úgyhogy szépen lemaradtak róla. 😄
Amúgy kb. 1 éve szedtem le, de csak beletekergettem. Elõtte nem sokkal valamelyik csatorna leadta, akkor végignéztem. 😊

Lammer
uristen a krull bolygot meg a kobanyai moziban lattam, meg az elozo renccerben tokmagkent... 😄DDDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

TheBerzerker
inframan rulz!!!

The Super Inframan- jó volt,jók a bunyók.Bakker Inframan kung fuzik rendesen 😊 Néha a díszletek miatt olyan érzésem volt mintha bábfilm lenne.

Támadás a KRULL bolygó ellen- na ez kegyetlen jó film.Lehet nem ebbe a topikba való(nem horror és gyanítom nem is "B" ) mert inkább scifi.Vagy fantázia film.
Na rég láttam(szerintem soha) egy este 2 jó filmet.

Loál János
Ideje volt, 1 hónapot csúszott. >:|

fifi
kijött a Hellraiser 8

<#wow2>

Jano

fifi
anno TV-ben láttam a Mártában, és emléxem évekig rettegtem a kihalt városról megmaradt képektõl...
aztán te adtad ide és a melóban néztük meg újra 😄

Sci-fi, Crichton regénybõl készült a 70-es évek elején, akkori szemmel nézve ûbergigabrutális technológiákat vonultatnak fel benne. Crichtontól megszokottan nagyon a valós tudományra épül, azt az érzést keltve az emberben hogy akár meg is történhetne. Nem horror, nem B, de tényleg kötelezõ darab.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

PetruZ
Nem rossz film, bár olyan sokra már nem emlékszem belõle, de a "kék lángot", vagy mit (denaturált szeszt) vedelõ csöves figurája még elõttem van. 😊
fifi
jó bizony...

Fifi-láttad, jó film?

Lammer
pfuuuj az mar beteg, az ilyenekkel akik ilyet kitalalnak "elbeszelgetnek" azert mindennek van hatara... csak az emberi hulyesegnek es perverzitasnak nem?

fifi
ma este RTL: Androméda törzs

alap!!!

fifi
Aftermath után szabadon szellemként végignézed a boncolásod, és a saját megb***ásod...

na az kõkemény!!!

Lammer
zombiiis... azkell <#gonosz1>

Loál János
Az lenne a beszt film evör!!!!!!!4 :o)))))2

Ja képzeld ha van szellemlét és szellemként nézed végig a saját boncolásod...

Gáz lene.
Loál János
Nembajaz! <#gonosz1>

fifi
Aftermath elég undormány volt, pláne olyan mestermûvek után mint a Nekromantik 1-2

Loál János
Az Aftermath van meg nagyon jó minõségben, most már lassan megnézem, ígéretes. Egy kis bonctermi munkavégzés. 😊 Guinea Pig-bõl eddig 2 részt láttam, de megvan mind, majd azokat is pótlom. -.-
Ami igazi (legalábbis javarészt), pl. Faces of Gore, azokat én sem csípem. A szimulált dolgokat megemésztem, de az ilyen valódi halálokat bemutató doksifilmek tényleg hányingerkeltõek. :/

fifi
az jó volt...

Törölt felhasználó
Az is valami.Én speciel szeretem.
Én abból csak egyet láttam a Guinea Pig:Flowers of Flesh and Blood.De ezek a stílusú filmek(Faces of death-Guinea Pig) értelmetlenek,számomra feleslegesek.Semmi poén vagy eredeti ötlet nincs,csak értelmetlen brutális vagdalás.

"Szódával elmegy" kategória, szerintem.

Careful what you look for. You just might find it.

Hát igen, a Guinea pig sorozatról én is hallottam, meg úgy eleve, hogy a távol-keletiek nem viccelnek. <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

TheBerzerker
Tessék pótolni sürgönnyel!!😊

Mondom én ezt a dobozt nagyon ajánlom!!!

Törölt felhasználó
A Dead and breakafst címû film se nézz ki rossznak.
valami zombis vígjáték!

http://www.imdb.com/title/tt0350774/
fifi
láttam már Wood filmet, csak nem mosolyognak itt a polcomon, ezt próbálom pótolni... 😄

TheBerzerker
Nem láttál még ed wood filmet???
Azért ezek nagy hiányosságok ám!!😊
Bride of the Monster és a Night of the Ghoul-t mindenképpen szedd le. De ha igazi mocskot akarsz akkor Orgy of the Dead amt igaz nem õ rendezett (mert addigra már meghalt) de õ irta!!

Amit nagyon tudok ajánlani az az usaban kiadott Ed Wood diszdoboz. Benne van minden fontosabb filmje és rengeteg dokumentumfilm is hozzá van fûzve + a Crossroads of Larade Mr Wood ultragagyi westernje!!

Errõl a durva film dologról jut eszembe,hogy a legdurvább amit láttam(aminél tényleg éreztem,hogy mozog a gyomrom) az egy német anatómiai oktató film volt.VHS minõségben vették fel orvos hallgatóknak -gondolom én- mert közben egy faszi folyton magyarázott.Fujj amikor a beleket emelte ki rögtön felrémlett elõttem a disznóvágás.És azon gondolkodtam,hogyha a szagot is érezném akkor biztos elhánytam volna magam.De az is kemény volt amikor a fejbõrt húzta a koponyára.Na ezután a film után döntöttem el,hogy nem engedem majd magam felboncoltatni.

fifi
nagyon súlyos volt...

tervbe is vettem a többi Ed Wood film beszerzését, értelmes minõségben!

Lammer
jahigen, annyira gagyi, hogymar jo! 😄DDDD