9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • fifi
    Antropophagous-t honnan?
  • Jano
    Mindkettő ász, de az előbbi a mindenvivő. :D
  • fifi
    Exorcism of Emily Rose

bevallom a sok olvasott jó ellenére is úgy ültem le nézni, hogy ezzel a filmel is csak folytatódik az amcsik "mindenrőlhúzzukle a lehetőlegtöbbbőrt". És ez az Ördögűzővel /és az Omennel/ fokozott szentségtörés a szememben...
    csalódtam hála az égenk
    amellett, hogy érdekes stílust bontakoztat ki azzal, hogy az egész végeredményben egy tárgyalóteremben játszódik, és visszaemlékezéseket látunk csak; valami hijetetlen töltete van számomra a filmnek! Függetlenül, hogy párszor komolyan megijedtem, elég érdekes a hangvétele a filmnek.
    SPOILER
    mikor Emily kimegy rétre, elhagyja a testét, és a Szent anya válaszút elé állítja... Maga a képsor is, és a lelkész által felolvasott levél is, eszméletlen súlyos mondanivalóval bír a hitről, a feltétlen szenvedésről, a megtérés súlyáról...
    az egész film hemzseg ezektől az utalásoktól, és ez sztem egy nem hívő ember számára is elgondolkodtató, ha fogékony erre.
    omg, eszméletlen, nagyon súlyos, letaglózó
    10/10

tud vki bővebbet arról, mi is pontosan ennek a valóságalapja?

"Az emberek azt állítják,
    hogy Isten halott.
    De hogy hihetik ezt,....
    ...ha megmutatom nekik az ördögöt?"
  • Voltan
    Ma megen bővültem két klasszikussal. Fulcitól a The Beyond-dal és D'amato.tól az Antropophagous-szal. Nyamm...
  • Lammer
    [neki is az eddigi megjelent 4 epizod ] :D
  • fifi
    jaja 1-2-3 már csak egy ezres

[megvan neki...]
    [büszke]
  • Lammer
    1000est nem er meg darabja eredetiben? (mertha asszondanam tobb lenne egy resz mint 1K, akkor valahol...)
  • mochee
    www.isohunt.com -on beírsz ennyit hogy hellraiser és kidob olyan torrentet, ami működik. Seed: 24 Leechers: 355 amikor néztem
  • wesker24
    vagy nem tud valaki valamilyen linket vagy torrentet ahol le lehetne tölteni az összes részt ?
  • wesker24
    hello mindenkinek nincs meg valakinek a Hellraiser széria összes része felölem lehet szinkronos meg feliratos is a lényeg az hogy a film minősége jó legyen akinek megvan az irjon a [email protected] -ra mert nagyon is érdekelne a dolog. elöre is köszi wesker24
  • fifi
    van vkinek bővebb infója a Napi Ász című semmirevaló újság keddi mellékletéről a Thriller című sorozatról???

a pénteki Poirot VCD alapelfoglaltság... :D
  • Lammer
    /imadja
  • reanimator
    Apropó!! Megnéztem a Kansent. Hát elég fura film.első órája szar unalmas.A végén viszont úgy felpörög a film,hogy az eszem megállt.És természetesen nem is értettem a végét:)
    Ettől függetlenül nem tetszett.Pedig van benne pár fincsi jelenet pl vénába beszúrt fecskendő tucatjával egyszerre . Szóval érdemes megnézni mert olyan film ez ami megosztja az embereket.Vagy utálni lehet vagy imádni :)
  • reanimator
    Én nem szeretem a tini horrorokat:) Pontosabban a J-Horrorok előtt megnéztem őket de azóta felzaklatnak:)

Húgom és nővérem szerint viszont jó film.Ők japáni filmet nem néznek :)
  • fifi
    Cry wolf

ezért többen le fognak sajnálni, de megmondom őszintén én szeretem a tinnihorrort. Szórakoztatnak. Csak nem akkora igényekkel ülök le nézni, mint pl a Juon-t... :)
    Ez a film kurv@ jó volt, nagyom jó kis agyalás, a Mindhuntersre emlékeztetett, persze leredukálva "popcorn" hangnemre...saját stílusából sztem kiemelkedően jó, de különben is tetszett...

8/10
  • mochee
    Legkirályabb cucc amit mostanában láttam. Tele van fordulattal, meg én egyébként is tinihorror rajongó vok ezerrel, de szerintem tényleg ott van és nem csak nekem tetszik.
  • fifi
    pont most nézem :)
    majd írok ma még...
  • reanimator
    Cry Wolf tetszett valakinek?
  • reanimator
    LOL pont reggel jelöltem ki én is
  • fifi
    ez_milyen?
  • cenobite
    Múlt héten lejött végre a guinea pig 1-2. Kérdés: a 2-nek a végén nektek is van egy Skinny Puppy videoklip (a Worlock c. szám)? Vagy csak "benne maradt", mert látszik hogy vhs-ről lett bedigizve. Amúgy a Worlock videoklipp-et érdemes megnézni, ha még nem ismernétek. Nem gyenge...!!!
  • báttyó02
    devour :D
  • fifi
    talán Devour?
    de ez nem tuti
  • BADE
    nekem nagyon bejött,érdemes megnézni
  • reanimator
    jaja BUÉK mindenkinek.

Mi ez az Átjáró film? Milyen néven keressem?
  • Lammer
    koszike! BUEK
  • báttyó02
    köszi,viszont:)
  • Jano
    BÚÉK, sok trancsírt jövőre is.
  • báttyó02
    fu jovolt ez az átjáró c. film
    mondjuk nem teljesen tiszta még,elgondolkodtató
  • nxfn
    Madhouse jó-e?
  • báttyó02
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Lammer
    vagy cserelsz megint egy avatart
  • báttyó02
    na most megnézem vagy az átjárót,vagy a cry wolfot :D
  • Jano
    Beletekergettem, iszonyat trailerek vannak benne, rettenetes filmek. :D Persze a címeik is benne vannak, úgyhogy utána lehet is vadászni... :)
  • Glpetyus
    1x nézhető,szerintem,de tényleg nem egy nagy szám.
  • fifi
    ez a kedvenc topikom, és lassan indul a szilveszteri "küldetésem", ígyhát most kívánok mindenkinek jó bulit éjjel, és BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!!!

• fifi
    ez_az

egy próbát megér különben, de nem nagy durranás...
  • PetruZ
    Lehet, de nekem a Darkness egyenlő a képregénnyel, a másik filmről nem is hallottam még. :)
  • reanimator
    "...úgy érzem ha ezt a filmet nem a ferdeszeműek csinálják, soha nem lenne ilyen sötét atmoszférája. Egyszerűen tudnak valami olyat amit mi ezen az oldalon nem. Ők megcsinálják ott, mi meg összesz@rjuk magunkat itt!!!!Ez most komoly..."

Hát ja én is mindig erre gondolok amikor J-Horrort nézek.Ezek a filmek visszaadják azt a félelmet amit gyerekkorban a zombiktól kaptam.
  • reanimator
    J-Horror rajongó lettem. Ju On-okból 3-at láttam már,csak 1 maradt hátra.