9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
mochee #5462 A Madhouse nekem is tetszett. (a másikat most töltöm) Lehet hogy nem sokat gondolkozom filmnézés közben, de én nem jöttem rá a végső poénra előre, szal igen nagyot néztem a végén. Szerintem is nagyon korrekt volt, nekem kicsit több is mont korrekt, szeretem ezt a filmet, és már meg is van dvdn. -
reanimator #5461 One missed call 2
Nekem tetszett.Csak keveset volt benne a "gonosz kislány".Első része sokkal jobb és félelmetesebb is.
Madhouse
Szintén tetszett.Ez egy korrekt bolondos film :) -
Ha felveszed nem akarsz véletlenül egy digitalizálást csinálni vele? -
Ááá de király most hogy nézem az egyes résyzeket mindenre emlékszem. Tök jó!!!! -
Bocs elqrtam nem az rtl-en lesz hanem a tv2-n!
-
mochee #5457 Amit még kérdezni szeretnék (mindenkitől), hogy honnan lehet ritkább horrorfilmeket (esetleg régebbieket) beszerválni, mert néha csak nézek amilyen nevekkel itt találkozok. -
mochee #5456 Hát én a vér mennyiségét egyáltalán nem tartom mérvadónak. Arra tényleg nem emlékszem hogy ebbe mennyi piros löttyöt folyattak, de ez egyáltalán nem jutott az eszembe, mint kritika. Inkább az akcióhorror divatos műfaja idegesít, mint "kedvencünk" Uwe Boll alkotásai, vagy az Aliens vs Predator.
Én amondó vagyok, hogy ígéretes horror témákat ne alacsonyítsunk török-zúzok akciófilmekké. Persze ez a Barlang esetében nem olyan vészes mint az említett alkotásoknál, egy darabig izgalmas volt, rendes horror. -
Srácok ma este 23:45-kor rtl-klubon mesék a kriptából!!!
Végre már nagyon vártam remélem leadják az egész sorozatot én tutira felveszem! Ugye még nem adtak egy részt sem? :) -
ha már tele...szták mindenféle szörnyekkel meg lényekkel akkor miért nem lehetett véresre csinálni mert akkor nem nézhette volna meg a sok kis szaros kölök a moziba innen is látszik hogy ez egy nagy halívúdi ratyi csak a bevételek számítanak a hitelesség meg le van szarva
-
mochee #5453 Na figy: nem kell a szivatás. Hogy hasonlíthatsz össze egy horrorfilmet a King Konggal? A King Kong tetszett a maga műfajában, ezt bevallom. Neked nem jött be, szerinted ratyi volt, ezt is megértem, nem baj az, én nem foglak anyázni, csakazért mert gyűlölöd a King Kongot.
Azt tudnod kell, hogy horrorfilmet mindig szívesebben nézek, mint bármi mást. Így ha választanom kéne a két film közül, hogy melyiket nézném meg még 1x, akkor biztos A barlang lenne az. -
Az jó is.. -
a kingkong jobb volt mi ?
-
mochee #5450 The Cave:
A helyszínek viszik a filmet. Amúgy egy alien film barlangban, ezt lehet róla elmondani. Persze azért kitaláltak hozzá egy fogyasztható sztorit, némi fordulattal a végén, az mondjuk bejött. Nem lett nagy kedvenc, de másfél órát mindenképp megér. -
Hu az nagyon kemény film. Ha van film amiből előjön, hogy Miike mekkora beteg állat akkor a Visitor Q az az basszus. -
reanimator #5448 Bizita Q (Visitor Q)
Nem horror és nem is B film de betegsége miatt itt a helye.Nem is tudtam,hogy Takashi Miike ilyen filmet is csinált.Néha hányingerem volt a film közben.Főleg ott amikor a középkorú nő a melléből lövi ki a tejet közben meg pisál a konyha közepére :)
Meg van benne egy rész amikor a csávó a hullával tökölődik.Na az LOL rész.
Szóval ez egy érdekes film a mai Japán-ról.Főleg a japán fiatalokról.
Ja jó a film felütése ,in medias res: "....csináltad már apáddal?....." - húúúúúú -
Na,dögunalom van a melóhelyen,így megnéztem a Cry Wolf-ot.
Mint thriller nem rossz,de horrornak gyenge szerintem :o
Mégis azt kell mondjam,elvoltam vele...egyszer.
A történet,megvalósitás hagy nem kevés kivánnivalót maga után,mert hamár nem hentelős film lett,akkor legalább izgi' lehetne.
De nem,....(spoileres lehet !)pl. amikor lefényképezi magát a csaj,és elküldi a barátjának,csak egy hülye nem vágja,hogy ott áll majd mögötte a "gyilkos" ...
...vagy a főszereplő vöröske (aktuális tinihorror-sztár,faszom tudja a nevét),párszor elsüti,hogy ő úgy szégyenli az apja foglalkozását,hogy meg sem mondja,mi az...Kezdtem kiváncsi lenni,mondom biztos vmi serial killer :)
Erre a végén a nagy "leleplezés" = a fater az öreg gondnok az egyetemen....
Hát a kurvaanyátok,hogy erre tanítjátok a -faszságra meglehetősen fogékony- fiatalokat....
Na,mire leírom még szar film lesz belőle,pedig nem is az.
-
cave jóag,nekemis bejött (y) -
Az a baj, hogy a Descent-ben a rém Predator-hangon "szólal meg". :C -
The Descent =
Tetszett. Az első fél óra után nem sok jóra számitottam,de utána egész jó lett.
Történet,történések terén újat nem mutat,+ annak ellenére,hogy tudni lehet,hogy na most fog jönnni a "rém" ,mégis be lehet csokizni rajta :o
Nekem csak az utolsó 1 perc nem tetszett,de ez egyéni szoc. probléma.
(+..mekkora divat lett,hogy minden "rém" kattogva,nyüszögve rémisztget.. :o )
De tényleg jó volt , + 1 jó pont,hogy nem sikitozták végig :)
The Cave =
Nekem ez is bejött,bár ez amolyan "lájtosabb" film volt.Ezen megijedni nem nagyon lehet szerintem,nem is horrornak nevezném,inkább vmi "akció-horronak".
Engem idegesített,hogy a mozgalmasabb jelenetnél,pl. ha támadt a "szörny" ,úgy rázták a kamerát,meg annyit vágtak,mint a kurvaélet,néha nem láttam semmit :s
A történet,helyszin tetszett,+ a vége is türhető volt.
Ez egy olyan film,amit szinte bárki megnézhet,bár én személy szerint vmi "durvábbra" számitottam.
A descent jobb sztem.
-
Frissült a HARVESTER!!!
http://harvester.uw.hu/
Nézzétek, olvassátok, szeressétek!! -
5 vagy 6 része van már nem is emlékszem pontosan. De sok ilyen típusú film van még. -
ettenbóró :D:D:D mekkora arc az :DDD
amúgy ilyen dokumentumfilm jellegű a halál ezer arca -
b+ ilyen még nem volt.
egyik magbízható helyen, amit innen is sokak használnak, van 18seed és mégis 2-3 K-val jön a téma.
tudom hogy működik a torrent, értem én, mindenesetre szomorú vagyok -
szasztok ez a "halál ezer arca " c. izé hány részes ?
meg olyan "szaftos" mint az első pár perc ?
mert csak belenéztem a 11%-nál tartó fájlba és elég jónak tűnd de aztán átváltott ilyen dévid ettenbóró stílusra csak hiányzott a végvári tamás szinkronhangja
-
még nem...
csak a pár jó gore jelenet miatt érdekel...
de jó, hogy 2 fórumon is beszélgetünk egy időben :DDDD -
Életed egyik legunalmasabb filmje lesz ha még nem láttad:)
Mármint az Antro. -
SG #5436 Köszi ! Akkor lecsekkolom ezt a necro files-t :) -
Order #5435 Kár:(
Nem tervezi senki a fordítását? -
nincs lefordítva, ha jól látom...
sry -
Order #5433 Üdv!
Segítenétek? Magyar felíratot keresek egy Fulci filmhez:
Don't Torture a Duckling (1972) alternatív címek: Don't Torture Donald Duck , Fanatismo, Non si sevizia un paperino.
Köszi
-
hűűű de örülök ennek az Anthropophagous-nak. Nagyon kíváncsi vagyok rá...
Slayer-el megnézettem a Dead men walking című filmet, és annyira tetszett neki, hogy el is kezdte fordítani... Ne felejtsétek majd el megköszönni neki, ha kész. -
Necro Files egy minőségi oscar dijjas alkotás ez kétségtelen!:) -
"minőségét"???
azért nekem vannak fenntartásaim a minőséggel... mindenesetre tény, hogy jól lehet szórakozni vele, ha nem veszi túl komolyan az ember :)
-
A Necro Files 1-2 azon kevés filmek közé tartozik amit egy lapon lehet említeni a keresztapa trilógiájával ha a kultságát és a minőségét nézzük:) -
reanimator #5428 www.Harvester.uw.hu
van róluk esszé,érdemes elolvasni mert röhögtet :) -
SG #5427 Srácok a Necro Files meg a második része, az tényleg valami agyament marhaság??
Még nem láttam egyiket sem, de vajon megéri valahonnan megszerezni? Azt mesélték
hogy annyira szar hogy az már jó ! -
ja igen:Anthropophagous.The.Beast.1980.RODENT.XviD
fasza! -
ez nem tudom hogyan kerülte el a figyelmemet, hiszen itt nap-mint nap nézelődöm... :)
nagyon köszönöm!
szerk.: magát a torrentet nem találom. hogy van írva? mert gyanítom nem jól írta az uploader a nevét... -
Innen -
reanimator #5423 A Bunker nézhető? Jobb mint a Deathwatch ?