9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
én azt láttam
fake persze, viszont jó kis gyilok van benne...
-
ILT-re felraktak egy Nekro nevezetű rövidfilmet, a címből sejthető mi is ez, hát én őszintén remélem, hogy fake. -
Kösz, majd csekkolom. -
igen -
Mi történt? -
ja még annyit hogy a Steve_O nevű madárról van már képem is, ami simán befér a büntetéstopikba.
betehetem???
[büszke, mert részegen járt utána a dolgoknak...] -
Olvasd el a privátot János!!! -
Mét, mivolt. -
Lehet túl sokat vártam tőle :/ -
nemá'
sztem meg egész tűrhető volt -
Uramisten,deszar volt ez a Skeleton key :S
-
senki, hangsúlyozom:SENKI nem menjen fel ide: pody.myip.hu
részletek később, meg talán ne én meséljem el...mindenesetre, [ADM]Steve O imádkozz, hogy ne kerülj a kezeim közé, mert akkor neked véged van barátom... -
Evil dead forever!! -
Amugy megnéztem és a Vladi (http://www.comicsinvest.hu/) tele van Lone Wolf tpb-kkel. -
Láttad Shogun Assasin-t? Na az abból van összepakolva (mármint a Lone Wolf-okból) -
Látogass el a King Comics-ba a Lurdy házba tele vannak mangával. vagy nézd meg itt . Harmadik variáció a Trillian képregénybolt a Lonyai utcában (www.kepregeny.net-en a forumok között megtalálhatod a bolt fórumát ahol tudsz bszélni az árpival(grifter)). Ha ezekben a boltokban nincs akkor beszélj az elsaókkal bármit meg tudnak rendelni. ezeket amúgy sorban adták ki albumba öbb részt összefűzve úgy nevezett TPB-ben (Trade paper Back). -
sztem itthon nem lehet hozzájutni a mangához, bár én nem ismerem ezt a képregényt de sztem szinte 0 az esélye hogy itthon boltban megkapod
neten(torrenten) próblkozz, vagy ha ragaszkodsz a képregényhez akkor ebay vagy amazon -
Egy klasszikus japán képregény alapján készült a 70-es években. 6 filmből áll. Egy nagy szamurájról szól, a sógun egyik legbelső emberéről, akit hamisan árulással vádoltak és megölték a feleségét. Ő pedig útra kel a 3-4 éves kisfiával. Ronin lesz, és bérgyilkosnak áll, közben persze a bosszújáról sem feledkezik meg. Ezen kívül készült még egy verzió Shogun Assassin néven, az amerikai piacra. Ez tkp az első két rész összemosása, kezdetnek ezt ajánlanám, ha tetszik, akkor mehet a többi is.
Amúgy keresem a képregényeket. Van valami tipp, hogy hol lehetne megszerezni-megvásárolni őket itthon? -
#5484 Miről szól?
Mesélj... -
Azokat pedig régen dc-ről le lehetett szedni. nkem mind megvan. -
Hú, az ilovetorrents-en elkezdték felpakolni a Lone Wolf and Cub sorozatot! mit vadásztam én ezekre!
-
Köszi, a VLC-vel tényleg sikerült. -
VLC a legkirályabb program!! -
Én a VLC-t használom, vagy a ZoomPlayer+KLite (ebből persze csak azt, ami kell) kombót. A ZP-nek pl. automatikus aspect ratio érzékelése is van, de persze kézzel is be lehet állítani (a VLC-nél is :) ).
Kerestem feliratot az EA-hoz, de nem találtam (sem a titles.to-n, sem a mulén nincs).
-
tényleg. és minden kodek benne van ami elvileg kellhet
-
mochee #5477 töltsd le valahonnan az Mplayer (nem media player, ez teljesen más) nevű cuccot, én már csak azt használom. Nagyon egyszerű kezelni, és lehet benne állítani a képarányt. -
Emberek!
Ha bárki, bármilyen feliratot találna az Evil aliens-hez, az feltétlenül küldje el nekem. Az időzítés, ha jó belőle, akkor le lenne magyarra is fordítva.
thx előre is...
[email protected] -
nem mernék rá megesküdni. őszintén szólva azt a lejátszót élből nem használom :)
Crystal, BS, power dvd és társaik tuti tudják... -
mochee #5474 Kösz. -
OK. Pl a Win Media Player is?
-
akkor nem felbontáson, hanem képarányon kell állítani. majdnem minden értelmes lejátszó tudja /4:3 16:9/ -
Lehet, hogy nem ide kéne írnom, de nincs valami ötlet arra, hogy az avi felbontását megváltoztassam? Letöltöttem a Shogun Assassint, de iszonyat "szélesvásznú" és emiatt torznak tűnik. Nincs valami mót megváltoztatni ezt? -
reanimator #5470 ja és rohadt gyorsan jön. 34 perc alatt lehúzta.ilyen gyorsan még nem is jött film torrentről nálam -
Hu én már húzom is mert felkeltette az érdeklődésemet. -
ott is van? :O -
reanimator #5467 www.ilovetorrents.com
-
mochee #5466 Honnan? -
Evil aliens
tőccse aki bírja, kib@szott kemény

-
mochee #5464 Most néztem meg a Venom című horrort. Bocs hogyha a topicban már lejáratott témát húzok elő, de nekem tetszett a film. Egyébként egy korrekt tinihorror ez is, semmi extra, csak közbe feltűnt hogy tök igényesen lett elkészítve. A gyilkos kb olyan mint a masters of horror első részében a muksa, a film meg leginkább a texasi láncfűrészesre hasonlít, de van egypár jelenet ami nagyon bejött; a helyszínek jól eltaláltak, és néhol igényesen brutális, véres, valamint éreztem némi kreativitást is benne, mármint ami a gyilkolászást, menekülést meg miegymást illeti. Szal most nem akarom túldicsérni, mert végül is van ilyen pár darab még, csak marha jól éreztem magam alatta, szal kár lenne kihagyni szerintem. -
Freddy vs. Jason forever
ez bizony LoL