Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
Hát ja, ez a Wostry úr izé...
De volt már 1 kritikája, amivel egyetértettem. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Glpetyus
Kemény oldal.Van film amirõl valami jót is írnak ? :I
Elolvastam vagy 10 kritikát,de csak a fika megy...

hallgattam rád...!

még ha nem is azt sajnálom hogy letöltöm..sokkal inkább az idõt amit rászánok hogy megnézzem..!

igy most megmenekültem...ettöl...))

örök hála...)<#vigyor2>

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

A link oda mutat - a Sokkon is kérdezte valaki hogy mi ez a film - de megmondom én neked külön is: ez a kalap szar, egy unalmas, béna amerikai félamatõr horror. Még letölteni sem érdemes.

most regeltem be...

de hol keressem...az El Charrot...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

akkor puding próba...

fogalmam sincs mi ez

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
Ha senki nem válaszol, az általában azért van, mert senki nem ismeri a filmet.
Én pl. utálom beírni, hogy "fogalmam sincs mi ez". 😞

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Igen, tényleg hangulatos alkotás!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Cronos-Egész jó film volt.Bár nem horror ,csupán néhány gusztustalan jelenet volt benne.Elég lehangoló a film hangulata.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Én nem láttam.

Ámbátor látom hogy a kutya sem szokott vállaszolni de azért megkérdezem hogy láttam már valaki ezt a filmet...?ezt..

fifi
láttam, de szorgalmasan várom a dvdrip-et...

azért köszi, hogy szóltál

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
Fifi, meg aki csípi Rob Zombie-t: már elérhetõ az új film, a The Devil's Rejects.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

TheBerzerker
Dvd melléklet van. A következõ számhoz pl a Dario Argento féle Trauma lesz

Hú akkó venni kell 😊 Melléklet van ? pl poszter,dvd,kés,láncfûrész ? 😊

TheBerzerker
A kövbetklezõ számtól fognak. Vagyis, hogy egész konkrét legyek én fogok.

Jaja van benne trash klub amit a kiválló cimborám vezet a Zsolti (harvester fõszerkesztõje alias Blizz).

Fangoria foglalkozni szokott Kaufmanékkal?Bevallom semmit nem tudok errõl a magazinról.B kategóriás filmekrõl is írnak?

Glpetyus
SziNpatikus o.O

TheBerzerker
Ha szereted a troma filmeket akkor is vedd meg!!😊

Ninja Wars(1982)-na ez nem tetszett.Inkább volt történelmi film mintsem horror vagy "B" Grade.Néha repültek benne a fejek és záporozott a vér de nem volt eltúlozva,elnagyolva,vagyis a készítõk komolyra vették a figurát.Az új Fangoria-t lehet megveszem mert szeretem a kórházas horrorokat.

Törölt felhasználó
Ha még valaki nem tudná:

A következõ Fangoria Dvd melléklete ez lesz:
http://www.imdb.com/title/tt0104053/
Loál János
<#miaz>

fifi
tehát te a melóban csak úgy fórumozgatsz??? 😄

<#phone><#email>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
Bázki, egyszerre csak 1 nickkel vagyok bejelentkezve. 😊
Otthon Jano, melóban Loáljános.

fifi
komolyan?

mert akkor válaszolhatnál a másik nickedre írt privire, a saját érdekedben... 😊

Loál János

Loál János
Há naná!

fifi
itt és most megkérdezem:
Jano=Loál János ???

fontos lenne tudnom, akár válaszolhatnak maguk az érintett/ek/ is... 😊

erröl tud valaki valamit...?

elõérzet....a magyar címe

Látta már valamelyikõtök a Psycho: The Snuff Reels c. filmet?
Törölt felhasználó
4425 hozzászólásban ott a Guinea Pig lelõhelye.
tegnap néztem meg az elsõ részt,és azt kell,hogy mondjam ez a legbetegebb szar amit eddig láttam!

Amúgy meg itt egy fasza kis játék,remélem nem kell rá sokat várni:
http://www.landofthedeadgame.com/
Ja, oké.

Ja, tényleg. Azért nem is nagyon néztem, mert letölteni nem szeretném, hanem inkább megvenni.
Még 10 hozzászólásnyit sem kellene visszaolvasnod...

Jól fogalmaztál, ezzel kb. az egyetlen pozitív dolog tûnik el belõle 😊

Nagyon régóta keresem a Guinea Pig sorozatot, az Ilsa filmeket, ill. Nacho Cerda filmjeit. Tud valaki segíteni? Pl. ha valakinek megvan, megvenném, vagy csekély gyûjteményembõl is tudok felajánlani filmet.
Törölt felhasználó
http://www.countingdown.com/movies/3566591
STREEX
Hallottátok? Újra jön a sikoly.
Mondjuk szerintem nem lesz egy nagy durranás pláne Neve Campbell nélkül.De azt a maszkot nagyon bírtam

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Igen, nekem a mai napig megvan vhs-en nagyon jó minõségben.
Nem túl bonyolult film, néhány pszichopata kihasználva egy áramszünetet megszökik az intézetbõl és kicsit megkezelik a doki bácsi családját.
A jelenetek sajnos nem túl kemények benne, a sztori is közepes.

Loál János
Várom.

TheBerzerker
Pont a héten gondolkodtam rajta, hogy ideje lenne ey értelmes és jó filmet is megnézni. Szinte csak b szarokat nézek ha filmet nézek😊

Törölt felhasználó
http://www.imdb.com/title/tt0083542/

Alone in the dark 1982?

Ezt látta már valaki?
Törölt felhasználó
Köszi!

Glpetyus
Ehh..a harvesteren jogosan lehúzott "Decoys-t" nekem is volt "szerencsém" látni....Hát atyaég + minden.

Loál János
Nincs történeti összefüggés.
Itt 1-4-ig van seeder, hát nemtom. :|

Loál János
<#wilting> Haggy.

Törölt felhasználó
A Guinea pig sorozat összefüggõ részekbõl áll?Vagy mindegyik egy külön történet?
A Mermaid in a manhole címût töltöm most,mert eddig csak ezt találtam.
Esetleg tud valaki olyan torrentoldalt ahol mind fent van?