9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
-
A fejed és a hajad is rázod rá :DD -
Csak zúzósokat. Modern Talking, Bad Boys Blue, stb... -
Az neménvoltam. -
mét, mienzenéthalgatsz :-o -
Náigaz, még Johnyy is gratulált neked, hogy mi jót hallgatsz :o -
Bizony, valahol a #2000 környékén írtam róla jókat. :D -
Rosszul. :| -
Ez a zenei stílus áll a legtávolabb tőlem.
De azért biztos érzékelném a különbségeket, elvégre valaha zenéltem is, de amit mi "nyomtunk", arra nincs szó, annyira szánalmasan ultraf0s volt
.
-
Igazán nincs mit! -
jéé tényleg ezt a Nekro-t anno én kezdtem el osztogatni, köztük neked is... :)
a megboldogult Crazymazey utolsó filmjei között volt... -
:DD -
Az nem is éppen ordítós metál (már ha a Dead Can Dance-ről van szó)... a halálos csend kategóriáját jobban közelíti, úgyhogy nem meglepő. ;)
-
Zsano ugy hallottam, hogy DCD-t is hallgatsz :o -
Mer' nem tod' érzékelni az ordító metálzene és az ordító metálzene közötti nem ritkán szakadéknyi különbségeket, azé'. ;) (Mondja ezt egy elvadult thrash/death-rajongó, akinél pl. per pill God Dethroned szól. :) )
-
Hasonló témában sokkal inkább az Aftermath-ot ajánlom. Igényes, profi munka, jó fényképezés, remek hangulat, és nincs feleslegesen ordító metálzene, hanem inkább halálos csend. :) (Sry a metálrajongóktól. :|) -
Ellátogattam a King Comics-ba, és már be is szereztem pár részt belőle. Még egyszer köszi! -
Hm. Tényleg annyira durva? A Cannibal Holocaust-szintet még tolerálni tudom, annál mennyivel keményebb? Kicsit tartok tőle ahhoz, hogy leszedjem... 1-2 részletet ecseteljetek! -
Az biztos. Alapból csendes lakótelepen lakom, és pár másodperc után le kellett vennem a hangerőt, nehogy rámhívják a rendőrséget. :)
-
Prof William #5524 Mi az az ilt? és honan szedhetem le? A nekro-t. -
Még, hogy jók a hangok?! Majdnem szívinfarktust kaptam, olyan durvák :DDD -
Megnéztem én is ezt a Nekro nevű izét. Egész jó lenne, ha nem lenne olyan rossz. :) Két bugot szúrtam ki benne. Egyik sem spoiler, de egy (18)-as karikát képzeljen ide mindenki. :)
-Szóval amikor a halott csajt nyalja, a fickó háta egy jelenet során tök csupasz, a vér az oldalán élesen elvágólag tart, utána semmi. Előtte-utána persze az is véres volt.
-Hogy kerül oda az a másik liba? :) Aszittem', a durvulás fokozásaként a végén még ő is megkívánja a palit, de hát ne legyünk maximalisták. ;)
Kár, hogy olyan baromi rossz a képminőség (tuti, hogy vhs), mert egyébként a hangok tényleg jók.
-
Jaja nagyon nagy király kis pörgős metál nótákkal tűzdelték tele a filmet. Épp most olvastam a feliratok.hu-n, hogy valaki szerint szörnyű és 1 pontot adott rá.
Én teljesen ledöbbentem és engem 100%-ig meggyőzött a film. -
ugye-ugye :)

és az a filmzene...
-
Megnéztem...üdvözüljük a 2005-ös év legjobb horrorját...(dobpergés) DEAD MEN WALKING!!!! -
Na megyek megnézem a Dead Men Walking-ot. -
vadoclany #5517 Neked is. Es valszeg azt nezem meg. Elvileg megvan itthon azt mondja kedvesem.
-
vadoclany #5516 Koszi:-)
-
Alkonyattól Pirkadatig is kijött már dvdn. Az viszonylag brutális. Tényleg az a baj, hogy az igazi kemény dolgok nem jöttek ki nállunk eddig dvdn.
Azok között vannak aztán a durva filmek. -
Az eredeti Dawn of the Dead is kijött itthon. Na az a Kultok kultja!! -
#5513 Háát itthon ezek tudtommal nem igazán jöttek ki dvd-n.
Én speciel a Fulci filmekez szeretem nagyon.
Mostanában nem ugrik be nekem olyan durva horror ,ami tékában is kijött.
Nekem tetszett nagyon a Kabinláz,ha még nem láttad szerintem megér egy próbát,vagy a Holtak hajnala 2004.
-
vadoclany #5512 ga=ha -
vadoclany #5511 Film cimeket tudsz? Igen rajongok a kimondottan brutal filmekert. Horror filmek a kedvenceim:-)
De ga 2-3-at tudsz sorolni megkoszonnem. Kivennem ma. dvd-n
Koszi -
#5510 Szerintem ha brutál filmet akarsz látni akkor régebbi cuccokat keress.
-
vadoclany #5509 Sziasztok
Valaki nem tud egy jo kis horror filmet? Kegyetlen horrort. Kor-hoz hasonlo. Vagy magasfeszultseghez.
-
#5508 Valami sok seederes torrentlinket nem tudsz hozzá adni?
Kiváncsivá tetteél! -
igy van!
-
Dead men walking
SPOILEREK is lesznek
Na ezután a film után elégedetten dőltem hátra. Ha hamarabb látam, nálam ez a 2005.év horrorja!
Első pillanattól az utolsóig ilyen feszes tempójú filmet régen láttam. Egy két jelenetnél/fejlövések/ ki is kerekedett a szemem, nem gondoltam volna, hogy kis költségvetésnél ilyen kemény trükköket tudnak prezentálni. A sztori nem egy nagy valami, de nem is az a lényeg, hanem a hent, és abból van bőven, méghozzá nagyon durván. Magamfajták még a zenét is élvezni fogják, mert azt is eltalálták, de nagyon/FearFactory szerű/. Pár jelenetben, mikor pl kitörnek ezek a fertőzőött barmok az udvarra, különösen el van találva a zene.
a vége meg ugye, még megér egy misét, SPOILER:nagy lol/csajnak is annyi :DDDD/
abszolút etalon az újabb B filmek között, nagyon súlyos!!!
10/10 -
Nincs mit. -
Hát én a hangokon lepődtem meg, nagyon durvák :o