Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Na bazz. Azt hiszem, ezt hívják öncélú rendezõi allûrnek. :/
Két dologban jobb ez a kiadás mint az emrikai...egyrészt ha jól láttam nincs rajta az a hülye szar Van Helsing-es audiokommentár mint a kintin és a kintiben a dobozban lévõ dvd tok ilyen papír széthajthatós izé a magyarban meg szétnyitható mûanyag tokban vannak a lemezek. Én spc utálom a papír tokot mert sérülékenyebb.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Vélemény ?
Dark Water:
Nagyot csalódtam, de nagyon. Kataszrofális a forgatókönyv, tele kisebb-nagyobb bakikkal, halál unalom az egész. A zene a film 3/4 alatt semmi pluszt nem nyujtott. Az egyetlen jó pontja az anyát illetve lányt alakító színész (Jennifer Connely & Ariel Gade). Kár volt beülnöm...még a Kör 2 nél is gyengébb szvsz
3/10 (2 pont a 2 színésznek & azért mégis csak Koji Suzuki írta)
I love this game!
Hirek cimszóban jól elrejtve apró betükkel e letölthetõ a Dark Heroes elsõ trailere.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
http://www.imdb.com/title/tt0416315/
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A büdös életben nem jelent meg ez a kiválló film dvdn. Vhs-en is csak kivétles helyeken pl nállunk (Csona pici hangjával😊 )
Amúgy meg harvster.uw.hu
Itt találsz a kiválló kis oldalunkon róla cikket.
Kéne valami peticiót indítani nehogymár ez a balfasz csinálja a következõ filmet. Bár lehet ezzel a fosal szegény pinhead-éket örökre számûzte a pokolba!!
Meg a Texasi 3-ban talán René Zellweger.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Arra emlékszem, hogy a másodikban jó kis szõke csaj volt, de "afölött" már nem láttam egyet sem.
LOL!
Ha kb. 2 percet kivágnának belõle,akkor vasárnap délutáni matiné is lehetne belõle.Azért megnézem a többi részt is,de sok jóra nem számitok.A 4. részig van meg nekem felirattal.Sajnos pont azokhoz nincs felirat amik érdekelnének is.
Leprechaun 5-In the hood
Leprechaun 6-Back 2 tha hood