Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheBerzerker
Semmi gond😊
Ha tudok szívesen segítek😊

Voltan
Megvan már, köszönöm. Elõbb jöttem ide rinyálni, mint hogy körülnéztem volna.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

TheBerzerker
szerintem bármelyik filecserélõn megtalálod.

Voltan
Bocs. H-lye vagyok. A Gúgli a barátod... Én kérek elnézést.<#idiota>

Voltan
Kis témaváltás. Segítséget kérnék! A Harvester oldalon olvastam a Batman-Dead End címû rövidfilmrõl. Van mellékelve letöltési link is, de nem mûkszik már. Valakinek megvan? Nagyon érdekelne. Help plz!<#beka2>

Jano
Szerintem ez tök frankó, utálom a mesterkélt elöregítõ-sminkeket, megvénítõ-maszkokat. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
ezt gatyamadzagpengetésnek hívják...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Voltan
"Tarantino újból megerõsítette azt a Kill Bill 2 bemutatója idején tett nyilatkozatát is, hogy mindenképpen szeretné elkészíteni majd a harmadik részt is. Erre azonban még elég sokat kell várnunk: a történetet tíz évvel késõbb akarja folytatni, amikor Vernita Green kislánya - akinek az édesanyját a szeme láttára gyilkolta meg a Menyasszony - már felnõtt, és bosszúra szomjazik. Ehhez persze meg kell várnia, hogy a kislány a valóságban is felnõjön, Uma Thurman pedig tíz évet öregedjen."

Na bazz. Azt hiszem, ezt hívják öncélú rendezõi allûrnek. :/

PetruZ
Szerintem ez ide illik. 😊
TheBerzerker
Mindent visszaszívok a netpiacról. Megrendeltem mind3 kollekciót. Dracula, Wolfman, Frankenstin és 1 héten blül ot volt mind3. Pedig azt irták elfogyott.
Két dologban jobb ez a kiadás mint az emrikai...egyrészt ha jól láttam nincs rajta az a hülye szar Van Helsing-es audiokommentár mint a kintin és a kintiben a dobozban lévõ dvd tok ilyen papír széthajthatós izé a magyarban meg szétnyitható mûanyag tokban vannak a lemezek. Én spc utálom a papír tokot mert sérülékenyebb.

Iori
nem rossz darab, érdemes megnézni

I love this game!

Glpetyus
thx.
Asszem beszerzem.

Loál János
Megvan egy ideje, de még nem néztem meg. Elég jókat írnak róla netszerte.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
:/

Glpetyus
Ezt láttátok ?
Vélemény ?

Iori
ide is beirom, csak hogy ne pazaroljatok felesleges pénzt a moziban 😊

Dark Water:

Nagyot csalódtam, de nagyon. Kataszrofális a forgatókönyv, tele kisebb-nagyobb bakikkal, halál unalom az egész. A zene a film 3/4 alatt semmi pluszt nem nyujtott. Az egyetlen jó pontja az anyát illetve lányt alakító színész (Jennifer Connely & Ariel Gade). Kár volt beülnöm...még a Kör 2 nél is gyengébb szvsz

3/10 (2 pont a 2 színésznek & azért mégis csak Koji Suzuki írta)

I love this game!

Loál János
Akkor magyarázd el a végét! 😄

Én tegnap megnéztem ai Ichi, the Killert. Az elején nem sok mindent értettem, de egész ügyes sztorit hoztak össze. Azért elég vicces film...
Voltan

Voltan
A Hasfalmetszõket le lehet tölteni a hivatalos Cruel World Team-oldalon.

Glpetyus
<#puszi>

TheBerzerker
http://www.fangoria.hu/hirek.html

Hirek cimszóban jól elrejtve apró betükkel e letölthetõ a Dark Heroes elsõ trailere.

TheBerzerker
Nincs de szallagfos magnós kiadása lesz😊 Az elsõ melléklet Zombie the Flesh Eaters lesz Gulyás László tolmácsolásában😊

TheBerzerker
Az a baj, hogy nem tudok rippelni😞 Már megtettem volna. A Hasfalmetszõkkel együtt.

Láttam .Végülis nem rossz.Egyszer nyugodtan nézhetõ.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Törölt felhasználó
Az új filmre gondolsz?
Viasz ház-at (Vax of House) látta már vki?

Törölt felhasználó
Ezt látta már valaki?
http://www.imdb.com/title/tt0416315/
Glpetyus

Rippeld be 😛
Már ekzd engem is érdekelni :o)

A Fangoria-nak nincs VHS mellékletes kiadása ? 😊

Voltan
/me sárgul az irígységtõl

Loál János
Nehogy azt hidd, hogy az legális. 😄

TheBerzerker
Nagyon jó. Én imádom. nekem megvan de csak vhs-en (eredeti vico kiadás😊 )

A francba sehol sem találtam a Curse of the blue lights filmet.Pedig a cikk alapján jó lehet.

igen, bocs

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János
Úgy van, majdhogynem Uwe Boll szintû a tag. :C

Voltan
Elolvastam a cikket. Gratulálok hozzá, könnyesre röhögtem rajta magam, tényleg! Most már még inkább meg akarom szerezni ezt a mestermûvet, asszem, teszek egy próbát a DC-n. Hátha.

Loál János
Berzerk koma megelõzte, hogy én reklámozzam az oldalukat. 😊

TheBerzerker
Sokra ne számíts😊 De az emule mindenképpen megér egy misét.
A büdös életben nem jelent meg ez a kiválló film dvdn. Vhs-en is csak kivétles helyeken pl nállunk (Csona pici hangjával😊 )

Amúgy meg harvster.uw.hu
Itt találsz a kiválló kis oldalunkon róla cikket.

Voltan
HUÁÁÁÁ, köszönöm! El se hinnéd milyen régen kajtatok utána. De hát angol cím nélkül lehetetlen megszerezni. Most már van esélyem legalább!

TheBerzerker
Megnéztem a hellraiser 8-at. Többek véleményével nem értek egyet úgyanis a 8-hoz képest a 7 legalább egy keresztapa, vagy egy citizen kane. Ilyen hatalmas rklap szart mint ez a hellworld még nem láttam. Olcsó szar kiszámítható dolgok, primitiv (enyhén az ultra zseniális 5dik részbõl nyúlt dolok) és ez a szerencsétlen balfasz rick bota.
Kéne valami peticiót indítani nehogymár ez a balfasz csinálja a következõ filmet. Bár lehet ezzel a fosal szegény pinhead-éket örökre számûzte a pokolba!!

TheBerzerker
curse of the blue lights

Ez volt az angol címe. Az egyik kedvenc filmem!!

Voltan
Keresek infót egy filmrõl, aminek, ha jól emlékszem Kék lidércek volt a címe (az angolt sajna nem tudom) arról szólt, hogy tanyát üt egy temetõben két "démon", egy dagadt pasas, meg egy szõrös majom szerû valami. Életre akarnak kelteni valami õsi óriás humanoid lényt, ezért hullákat ásnak ki és azzal etetik, de két tinédzser kölyök persze megállítja õket. Régen láttam, azóta se tudok a nyomára akadni, segítsetek pls!

Rene Zellweger a Texasi 4 ben van.

Igen, arra is emlékeztem 😊
Meg a Texasi 3-ban talán René Zellweger.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Törölt felhasználó
Az elsõ részben pedig Jennifer Aniston van😊
Te jó ég, hat része van? 😊
Arra emlékszem, hogy a másodikban jó kis szõke csaj volt, de "afölött" már nem láttam egyet sem.

Törölt felhasználó
Én a Leprechaun-t néztem tegnap
LOL!

Ha kb. 2 percet kivágnának belõle,akkor vasárnap délutáni matiné is lehetne belõle.Azért megnézem a többi részt is,de sok jóra nem számitok.A 4. részig van meg nekem felirattal.Sajnos pont azokhoz nincs felirat amik érdekelnének is.
Leprechaun 5-In the hood
Leprechaun 6-Back 2 tha hood
Megnéztem a Plane 9 from outer space-t.Megmosolyogtam mert mai szemmel az a film "tündéri".A ruhák, a fejek, a hangok mind mind egy letûnt kor emlékei.Szórakoztató,hogy nagyszüleim ezen a filmen féltek a moziban.(már ha adták egyáltalán nálunk) Lugosi darabos mozgásán,széles mozdulatain és meredt tekintetén egyenesen röhögtem.Viszont a fekete hajú csaj (Vampira) még mai szemmel is kurva jó nõ.

Glpetyus
Õ az ! 😄