Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
szerk: kozben edonkeyon talaltam 3 reszre szabdalt Zombie Hunter rar allomanyt darabjai 40 megasak... az is az?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem igazán horror, sokkal inkább dráma.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Pár évtizeddel lemaradva ugyan,de megnéztem a Ragyogás-t.
Hát KURVÁRA tetszett,Jack Nicholson nagyot alakít <#wow2>#wow2><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
(pedig nem tartozik a kedvenceim közé,de le a kalappal)
10/10
Nem mondanám, hogy félelmetes, de érdekes.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Zombie Hunter!!!
fõszerepben Simon Pegg/ Shaun of the dead/
kõkemény film!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
(ha igaz) 😛
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Sajnos lehetett volna kicsit poklosabb,PH.és Tsi,jobban nyomulhattak volna.
Nekem valahogy a 3. rész jött be legjobban,ott több szerepük volt.
Go Jeff Go!!!!
imádom ezt a filmet. egyszerre kicsit félelmetes és komikus. a visszataszító szereplõk pedig egyedi ízt adnak az egésznek... egyik legeredetibb hangvételû/nem történetû!/ vámpírfilm
10/10
ez_az
ezen beszartam...
A Toxic Avenger 4 tényleg zseniális.Azt is megnézem ma 😊
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Viszont a Toxic Avenger 4 télleg király volt. Igaz két menetben bírtam csak megnézni mert annyira keményen kreténség hogy egyben túl tömény lett volna. Amikor a szefós a kurvát (bitch) úgy ejti hogy bijjács akkor azt mondtam hogy mára elég.😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
De az elsõ két rész az nagyon ott van.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Hû, ez most jó volt. Tény, hogy láttunk már ilyesmiket egyéb szellemes filmekben, de mivel koerrktül volt adagolva a feszültség, és egy kicsit megkavarták végét, mûködött a dolog.
SPOILER!
Az elején azonnal bevillant, hogy kb. mi lehet a lényeg, amikor az Apa szólt a 2 lánynak 😊, hogy "Nem szállsz ki?", bár az is megfordult a fejemben, hogy csak egy félrefordítás. 😊
/SPOILER!
Szóval tetszett, tipikus távolkeleti horror-dráma, jó megvalósítással. Nyolcat azért nem kap, mert lásd a spoileres részt, de 7.5-öt megérdemel így is.
tehát a mondat helyesen:
csak azért tudtam hogy Hellraiser filmet nézek, mert voltak benne cenobiták, meg Pinhead, de semmi egyedi hagulatot, bölcs PH beszólást, HR atmoszférát, borzongást nem lehetett felfedezni...
<ígéri ma már több fröccsöt nem iszik itthon>ígéri ma már több fröccsöt nem iszik itthon>
nekem ez tetszett
volt benne gyilok, csöcsök, meg minden ami kell...😄
de Hellraiser sorozatban ilyet kiadni nagy bunkóság. Mert az attól volt HR, hogy benne voltak a cenobiták... Szemétségnek tartom Rick Bota-tól hogy így adta ki.
simma tizedrangú tinihorrornak elment volna, mondjuk 7-/10-en
de hellraiserban 2/10/csak a fejlevágás, meg hogy a gyereket úgy kivéreztették a kampón mint egy disznót😄DDD/<#taps>#taps>
!!!petíciót Rick B. ellen, hogy többé ne koszolhassa be a Hellraiser kultuszt!!!
/vezekel 😄
Hell of the Living Dead
Cannibal Virus
Inferno dei morti-viventi
Night of the Zombies (USA)
Zombi 4 (USA) (pre-release title)
Zombi 5: Ultimate Nightmare (Italy)
Zombie Creeping Flesh
Zombie Inferno
Zombie of the Savanna
+ megnéztem ezt a Hasfelmetszõket itt a melóhelyen az elöbb...... <#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
sry
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"