9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
SPOILER
képletesen kell érteni azt amit üldözésként láttál...
lényeg, hogy két gyökeresen eltérő személyisége volt. -
Az a csaj és a kocsis vadállat ugyanaz a személy -
Nemjól kérdezte udom hogy ő volt a gyilkos de magát üldözte kocsival én ezt nem értem. -
Mi az újság pontos neve? -
Tudod volt két csaj, és nem az volt a gyilkos akihez mentek látogatóba, hanem a másik, asszem az aki fent a szobában walkmannel a fülében "játszadozik", mert ugye skizo volt, látszik is a másik csajon, hogy milyen rémült, mikor ez elkezd beszélni hozzá. -
Én nem nagyon vágom mai napig ki volt a gyilkos:(
FERTŐZÉS cimű filmet látta itt valaki mert elmondhatná miről szólt mert ez is tipikusolyan film hogy nézem azt fingom nincs mi hogyan??? -
Hát gyilkolós-üldözős, a "szokásos" történetmenetet megbontja az, mikor kiderülnek egyes dolgok a főszereplőkről. Sztem érdemes, egyszer mindent ki kell próbálni alapon :)
SPOILER:
Az a rész nagyon váratlanul ért mikor a csaj kinyújtja a kezeit a végén -
a magasfeszültség az milyen kategória és érdemes megnézni
előre is köszi
-
reanimator #5575 Bad Taste jó film. -
Most nézetem meg a Meet the Feebles-t Peter Jacksontól. Hát, ez az ember nem normális, az tuti, de épp ezért szeretjük :DDD Qrva nagy ez az elcseszett, beteg mupet-show. Most már csak a Bad Taste-t kéne megszerezni. -
#5573 Nekem már a trailer se tetszett. -
különben is csak Wolf Creekhez van, és nem is magyar feliart:{ -
nem jó:\ -
feliratok.hu >8| -
be is b@szna, ha szinkronos lenne... -
sazl kéne Gonosz Élienhez és Wolf Creekhez felirat :{{ -
#5567 Nem ujság.Egy pár oldal csak,infók dvd-kről,meg egy poszter.
A lényeg a film.
Van extraként jelenetválasztás,meg Lugosi Béla életrajz.
A film feliratos. -
"A" Béla !!! -
:D -
Meg kell vennem ha ithon lehet kapni mert BÉLA filmje van benne. NEMZETÜNK BÉÉÉLÁÁÁJAAAA!!!:) -

ez magyar újság?
vannak benne cikkek is? nem is hallottam még róla, nem jellemeznéd bővebben? -
#5562 Vettem ma egy Horror Dvd Magazint.Ez az első szám,és a Hulla eltünik című 1942-es Lugosi Béla film a melléklet.990.-Ft! -
mochee #5561 Hoppá, bocs! Beállítottam, és kiderült hogy 74 embernek van meg! Diablo-n Matrix-on, HWB-n és a Golden Gate-en vagyok fenn egyszerre. -
mochee #5560 DC-n egy embernek megvan. Nemtom most ez mennyire kamu, de mindenesetre beállítottam, talán leszedi. -
A titles.to-n van egy csomó angol felirat hozzá.
-
-
reanimator #5557 Fragile(Hideg csontok) - nem tudjátok mi van ezzel a filmmel,miért nincs sehol? -
mekem megvan, de felirat nélkül nem merek belevágni... :) -
ajajjj :S
pedig moziba fürész2 előtt mutatták a bemutatóját,elég jónak tünt... -
pedig emléxem hogy a trailer nagyon ott volt... -
Ennyire rossz lenne a The Fog remake?
-
jaja
én is, hátha Slayert be tudjuk fűzni :) -
Van nagy magyar torent oldal? Oszt melyik az? -
#5550 A nagy magyar torrentoldalon fent van.Többet én sem tudok.
Én leszedem,hátha csinál hozzá valaki feliratot.
-
megmondtam en... bar azert a legjobb filmje szonal(marmint a horror genren belul godolkozom enis), enyhen nyeltem 1et, de nem rossz film!!! :DDDD (miert adott teret a trendy nyomasnak romero! miert??? miert??? miert??? /terdre rogy es zokog ;( )
-
reanimator #5548 A Kansen-re gondolsz?Mert arról írtam már.Nekem nem tetszett mert nem félelmetes inkább nyakatekert.Hogy megértse az ember meg kéne nézni még egyszer, DE AZT MÁR NEM ! -
erről_tud_valaki_valamit? -
-
pl. Fertőzés, azmien -
Nademindegy. Ez a topik azokról a csúnya, beteg emberekről szól, akik horrorfilmeket néznek, mert nemnormálisak (pl. Ramza
).