Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
ja és Jánosnak boldog szülinapot o:

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
ismeri valaki a Ház a kisértet hegyént cimü filmet?

PetruZ
Demon Knight (1995)
Billy Zane iz da beszt. Én végig neki drukkoltam. <#vigyor1>
Lammer
woooaw... nekem is kell!!! 😄DDD

szerk: kozben edonkeyon talaltam 3 reszre szabdalt Zombie Hunter rar allomanyt darabjai 40 megasak... az is az?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

TheBerzerker
Honnan szedted le amúgy?

Glpetyus
Thx

Igern, jópofa film, erõs, de jó lopásokkal.
Nem igazán horror, sokkal inkább dráma.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Glpetyus
nya,mégegy kérdés = Láttátok ?

Glpetyus

Pár évtizeddel lemaradva ugyan,de megnéztem a Ragyogás-t.
Hát KURVÁRA tetszett,Jack Nicholson nagyot alakít <#wow2><#eljen><#worship>
(pedig nem tartozik a kedvenceim közé,de le a kalappal)
10/10

Törölt felhasználó
Nekem bejött.Jó kis cucc.Kellemes meglepetés volt,mivel elõtte nem is hallottam róla.
Glpetyus
Énis-énis 😊

Tsui Hark: Vámpírok kora ?
vmi 2002-es hong-kong-i horror (?)

Loál János
Igen, nem olyan rossz.
Nem mondanám, hogy félelmetes, de érdekes.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Shaman
Halott Madarak-at láttátok mán?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Loál János
Azt má leszettem. 😊

fifi
Gorotica rendezõjének másik fergeteges filmje:

gore_whore

nagyon kemény

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
😊)) Én is szedem! 😊

fifi
ma reggeli sikertelen pecázás után leültem a gép elé, és mit találtam/fel is villanyozta a kedvemet/û

Zombie Hunter!!!
fõszerepben Simon Pegg/ Shaun of the dead/
kõkemény film!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
Áhhááá, kösszépen! :o))))

schrank
ja és még van egy 1994-es next generation is <#dumcsi>ez 5 láncfûrészes nem hiszem hogy a benzinárak mellett érdemes motoros láncfûrésszel bárkit is "átplasztikázni"<#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TheBerzerker
Hát nagyjából a 74-es meg a 2003-as megyegyzik egy két apróság eltérésével. Az eredeti 1974-es verzió egy iszonatosan sokkaoló hatású mocskos módon hatásos film. Filmtörténelmi klasszikus!!! Azt minnél hamarabb tessék megtekinteni!

Glpetyus
Boldog szülinapot ^.^

Lammer
HB2Y!!!! kedves Loál János! 😄

(ha igaz) 😛

schrank
a tekszaszi láncfürészesnek 3 féle(1974;1986;1990) változatát töltöm mindegyi ugyanaz a sztori ? és milyen sorrendben nézzem meg õket ? a 2003-ast láttam de kiváncsi vagyok a régiekre is hátha azok is ütnek ?

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

MrSpock
Minap én is megtekintettem.
Sajnos lehetett volna kicsit poklosabb,PH.és Tsi,jobban nyomulhattak volna.
Nekem valahogy a 3. rész jött be legjobban,ott több szerepük volt.

Go Jeff Go!!!!

fifi
Vámpírok bálja /Polanski/

imádom ezt a filmet. egyszerre kicsit félelmetes és komikus. a visszataszító szereplõk pedig egyedi ízt adnak az egésznek... egyik legeredetibb hangvételû/nem történetû!/ vámpírfilm
10/10
ez_az

fifi
meg: ritarded rivándzsá...

ezen beszartam...

Deathwatch-most néztem meg kora délután. Egész érdekes film.Mondjuk picit túl van értékelve az IMDB-n.Talán csak a helyszín/idõpont(I.VH,lövészárok) tetszett meg a képi világa.Zseniálisan csinálta a rendezõ,inkább a képi világgal tette nyomasztóvá a filmet.Gyakorlatilag végig zuhog az esõ+ sötét színeket használ(szürke,kék,barna).Egyszer érdemes megnézni.
A Toxic Avenger 4 tényleg zseniális.Azt is megnézem ma 😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

báttyó02
ma este megnézem a Day Of The Dead-t <#smile>

TheBerzerker
c-c-c a citizen toxie pedig mestermunka minden téren!!!

Az a baj hogy ameddig Romániában fillérekbõl forgatják le ezeket a szemeteket addig az is elég ha összesen 3-an megveszik DVD-n, máris nyereséges, és így azonnal csinálják az újjabb folytatást.

Viszont a Toxic Avenger 4 télleg király volt. Igaz két menetben bírtam csak megnézni mert annyira keményen kreténség hogy egyben túl tömény lett volna. Amikor a szefós a kurvát (bitch) úgy ejti hogy bijjács akkor azt mondtam hogy mára elég.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Ja miután leírtam megnéztem a neten.Hibáztam.Elõbb kellett volna turkálni😊
De az elsõ két rész az nagyon ott van.

Jano
Neki már csak annyi köze van a filmhez, hogy az Õ könyvébõl vannak a figurák (mármint Pinhead és tsai), igazából csak az elsõ filmet rendezte, és a második rész történetét írta átólcettig. A többi mind smafu. (Sajnos. :C)

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Hellraiser 8 tényleg trutyi.Igazából nem is Hellraiser.És azt sem hiszem el,hogy Clive Barker írta,mert ilyen szarokat õ nem adna ki a kezébõl.Ha meg tényleg Õ írta akkor egy 9mm-es Berettát nyomtak közben a fejéhez.

Jano
Da Tail of 2 Sistaz

Hû, ez most jó volt. Tény, hogy láttunk már ilyesmiket egyéb szellemes filmekben, de mivel koerrktül volt adagolva a feszültség, és egy kicsit megkavarták végét, mûködött a dolog.

SPOILER!
Az elején azonnal bevillant, hogy kb. mi lehet a lényeg, amikor az Apa szólt a 2 lánynak 😊, hogy "Nem szállsz ki?", bár az is megfordult a fejemben, hogy csak egy félrefordítás. 😊
/SPOILER!

Szóval tetszett, tipikus távolkeleti horror-dráma, jó megvalósítással. Nyolcat azért nem kap, mert lásd a spoileres részt, de 7.5-öt megérdemel így is.

fifi
"Mert az attól volt HR, hogy benne voltak a cenobiták"
tehát a mondat helyesen:
csak azért tudtam hogy Hellraiser filmet nézek, mert voltak benne cenobiták, meg Pinhead, de semmi egyedi hagulatot, bölcs PH beszólást, HR atmoszférát, borzongást nem lehetett felfedezni...

<ígéri ma már több fröccsöt nem iszik itthon>

fifi
Hellraiser8
nekem ez tetszett
volt benne gyilok, csöcsök, meg minden ami kell...😄
de Hellraiser sorozatban ilyet kiadni nagy bunkóság. Mert az attól volt HR, hogy benne voltak a cenobiták... Szemétségnek tartom Rick Bota-tól hogy így adta ki.

simma tizedrangú tinihorrornak elment volna, mondjuk 7-/10-en
de hellraiserban 2/10/csak a fejlevágás, meg hogy a gyereket úgy kivéreztették a kampón mint egy disznót😄DDD/<#taps>

!!!petíciót Rick B. ellen, hogy többé ne koszolhassa be a Hellraiser kultuszt!!!

TheBerzerker
Az összes cimén kerested?

Lammer
navarj, beugrott!!!! broaaaf de gagyi vagyok... ezt lattam :ÐÐÐÐÐÐ en nem mondok velemenyt, mert elfogult vagyok egy csoppet a temaban, de nekem teccett... najo a szintje nem eri el a nagyoket, de szerintem jo... most beugrott... jujjdeciki...

fifi
feliratozni akarom, de égen-földön nem lelem...

TheBerzerker
Huu a Hell of the living Dead mekkora egy tróger film😊 De pont ezért szeretjük!!😊

Lammer
öööooooááá en meg ezt nemlattam... VAAAAAA akaroooooooooom ovoneni!!!! AKAROooooom :Ð

/vezekel 😄

Jano
Nem.

Hell of the Living Dead
Cannibal Virus
Inferno dei morti-viventi
Night of the Zombies (USA)
Zombi 4 (USA) (pre-release title)
Zombi 5: Ultimate Nightmare (Italy)
Zombie Creeping Flesh
Zombie Inferno
Zombie of the Savanna

fifi
Hell of the living dead anno ment Zombia apocalypse címen is?

báttyó02
pfüü...elkezdtem szedni a rémségek könyve2-t,haver délelött mondta hogy szerinte szar,most elkezdtem nézni,hát feléig birtam....szerintem is kurvaszar

Glpetyus

+ megnéztem ezt a Hasfelmetszõket itt a melóhelyen az elöbb...... <#idiota><#eljen>

Glpetyus

Devils Rejects joak-e ? ^^
Jónak tûnik <#alien>

Törölt felhasználó
http://www.sg.hu/cikkek/39602
fifi
hé Zsánni írtam privátot, mert szopok azzal a dologgal...

sry

TheBerzerker
mondjuk megkapták az eredeti Alien Predator jelmezeket...

Voltan
Köszönöm! Már meg is néztem. Ez valami eszetlenül jó! Joker is, a Batman is telitalálat. Hihetetlen, hogy egy félprofi (bár ki tudja) kis stáb ilyet csinál... Az operatõr is zseniális. A zene, a hangok... Jó, persze az elõbbi az originál filmzene, de irgalmatlan jól megcsinálták. Ráadásul 2003-as, az AVP, meg a Batman Begins elõtti. Hát, csak ámulok. Meg is nézem még egyszer!<#vigyor1>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"