Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I love this game!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Megszereztem dvdn az 1978-as Holtak Hajnala-t.
Még nem láttam,csak az újat.
Azt imádom,de ez jobban teccett annál is,ez egy remekmû.
Ha legközelebb látom valahol,meg is veszem.
+ vettem 990-é' Piranha b-horrort a teszkóban 😊
Eszméletlen szar,de gondolom ismeritek 😊
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
A hülyét, és még valakit. <#vigyor0>#vigyor0>
Careful what you look for. You just might find it.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
de Slayernek a nagy köszönet, mert hallás után fordít, mint a gép...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ja meg lassan elkezdem/ha Slayer is úgy akarja 😄/ vmi suttyó film feliratát is összedobni, vmi Terror firmer vagy mi a címe... 😄DDDDD
megint vmi szutyok😄DDDD
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Pár perccel hosszabb csak a mozis verziónál.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Csak belepörgettem, kb. Shaun of the Dead szintû baromkodás. Jónak ígérkezik.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ez de szar lehet 😊
meg is nézem megint...
😄DDDd
"Amityville" ?
"It was the greatest night. Me and Edgar flew over and met a lot of the cast of 'Day of the Dead'. I remember just after the film Quentin Tarantino – who George hadn't met before – was going on and on, being very flattering, and George just turned around and went 'Oh, grow up."
Kibaszott jó😊
Romero mester mindig is jó arc volt😊
Nem tudod mennyivel hoszabb az eredetinél?
na úgy érzem megszületett az a film, ami üdítõ erejûleg hat a manpaság annyira elharapózott, egy kaptafára készülõ "horror" dömpingre...
Ezt nagyon jól megcsinálták...És fikázókkal ellentétben azt mondom, igenis tett pluszt az asztalra, a "holtak ellepik a földet" címkéjû testvérei mellett...
9/10
/bar mar latta moziban, azert veeeegre nyugiban otthon ujra megnezheti...
én 10böl oylan 9-et adnék rá,ami kell szvsz benne van,nagyobn fosatós 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
amit nem értettem a filmben hogy jerry(a srác aki 2. ment a házba) hová tûnt ? ? ? lehet hogy benne lesz a folytatásokban találkozunk vele ?ma már nem nézem meg a többi feldolgozást(1986,1990,1994) mert csak kiugrana a szívem a helyérõl
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"