316
Hangszórók vagyis milyet érdemes venni???
-
dashed_ #112 viszont sb live dig out 5.1es kartyam van a 6.1 es lg-t nem tudnam bekotni sajnos . -
dashed_ #111 bohom nagy hangfalakat en se akarok..
haverom vett mostanaban egy lg dvd playert ( info ) aminek a hangszoroi igen kicsik (akkora a szobaja mint az enyem de negyednel tovabb meg sose tekerte ki mert rohadt nagyot szol) viszont szerintem nagyon jol szolnak.. kb ilyesmi cucc kene nekem is csak ugye a dvd player nelkul :)
lg x620nak meg utanna nezek.. -
Trance #110 Jazz 9940-ről eddig csak rosszat halottam...Akkora böhöm hangfalakat nem vennék, és nem is olyan nagy a hangereje bár DVD-hez jó...Genius-t sokan dicsérik de nekem nem tetszik...és sok az apró hiba benne....Vagy vegyél Logitech X-620-ast brutto 33.000...DE ezt csak azért mondom mert nekem a külcsíny is számít...Bár a Logitech az nagyon jó hangfalakban... -
#109 Jazz 5.1 J9940+J9940B/Front speaker/ 50.292 Ft 62.865 Ft
vagy
Hangfal Genius SW-5.1 32.292 Ft 40.365 Ft
Nekem a Jazz van nekem bejön eröteljesen és tisztán szól:) -
dashed_ #108 megfelellot = megfelelot -
dashed_ #107 kozbe rajottem hogy a szobam kb csak a fele (10nm) kicsit elneztem a dolgokat..
80 rugo viszont nekem nagyon sok ,sot meg az az 55 netto is sajnos.bar tudom hogy olcsobban csak "gagyit kapok" de jo lenne ha kb brutto 50 alatt lenne az egesz.de lehet, hogy nagyon el vagyok tevedve es eselyem nincs ilyen aron, viszonylag jo minosegu cuccot vasarolnom ,de tobb penzem sajnos nincs erre..
mellelsleg foleg filmekhez kene (Dvd - divx) es zene .. a jatekok nem erdekelnek..
leirhatnam azt is ami fontos lenne de ilyen aron nem hiszem hogy kapnek az igenyeimnek megfelellot :) -
Trance #106 20nm azért az már nagy...Szóval én nemtom hogy mennyire vagy halláskárosodott ha ha olyan vagy mint én akkor neked is a Z-560-ast javasolom... 80rugó körül lehetz kapni...DE szerintem az altedc lansing 641-esel jársz a legjobban... netto 55.000... de ha megmondod hogy mire kell és mennyiért akkor egyszerübb lenne válaszolnom... -
Trance #105 CSá! Nem olyan borsos az ára a Z-560-nak! Az a helyzet hogy a 250d végülis 510d csak 3 szatellit hiányzik...510d-t azt naon szidták a www.gamersdepot.com -on szóval olyat szerintem ne vegyél... Most már én is ott tartok hogy Z-560-ast veszek... Szerintem vegyél azt te is... Vagy ha naon ragaszkodsz a Creative-hoz akkor Megaworks 550-est vegyél de az se jobb mint a Z-560... A zene szerintem meg jobb 4.1-be... De ezt neked kell eldöntened... -
dashed_ #104 udv.. mostanaban szeretnek 5.1es rendszert vasarolni , viszont tapasztalatom meg nagyon nincs ilyen cuccokal.. sok penzem sincs ra ,ugyhogy nem akarok 100 ezreket kolteni ra :) ha tudnatok ajanlani vmit, vagy ha vhol lenne egy atfogobb teszt ilyen eszkozokrol azt szivessen elolvasgatnam ..mellesleg mennyire szolnak jol az olcsobb cuccok ? kb 20 nmes szobaba lenne es nem artana ha tisztan es eroteljesen megszolalna .. foleg filmekhez + zenehez kene (masra mire? :)) ) mondjuk a mostani legalabb 20 eves (Qualiton) :) 50es erosito + 2 aiwa 20 wos hangfalnal csak jobban szolnak?. -
#103 Nekem egy Sima Phillips 2.1 es cuccom van , és tökéletesen jól megy már 1 éve majdnem és csak 14e volt -
#102 Ha szép hangot akarsz akkor márkásat veszel.
Lehet hogy drágább viszont az árért általában minőséget kapsz! -
#101 Nem tudom, de ha valamit PMPO ban adnak meg akkor az csak reklám doboz, írjál inkább RMS értéket! Ha nincs akkor meg silány a cucc. -
Trance #98 Nem vettem még! Most ott tartok hogy vagy Klipsch Promedia 4.1 v. Cambridge Soundworks Megaworks 550 v. Altec Lansing 641... Amugy most nyitottam egy topicot High-End pc-s hangrendszerek (valami hasonló :-)) címen... -
#97 Teljesen érthető! -
UnConnecteD #93 Trance - vettel mar hangfalat ?
-
#92 Végülis ez azért egy fórum, hogy emilben válaszoljon neked bárki is... -
#90 Ez jó szöveg! -
[Walaki]D`Lair #89 És ezt szikének elhihetitek, ő a hangzásból él...:D -
#88 Sztem nézegessétek az Altec Lansing hangszórócsaládjait is, mivel nem olyan eszetlenül drágák, és hangzásban profik! -
#87 Nem tudja valaki, hogy milyen a Genius SW-HF 5.1 hangfalszett? Mennyivel rosszabb a Home Theathernél? -
kovti #85 Hi!
Végül a Logitech mellett döntöttem...
Később leírom észrevételeimet! De nagyjából beigazolódnak az itt leírt dolgok...
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=169&p=7
Pá!
KovTi -
#84 Ha visszaolvasol ott is inkább a Creative-ot ajánlják. Szerintem nagyon jó hangrendszereket gyártanak.Ha esetleg mást veszel leírhatnád mi a véleményed róla.
Na háj! -
kovti #83 Köszönöm Bid Daddy!
...igazság szerint én is még csak az általad említett cuccot hallgattam, de kíváncsi vagyok a Logitech Z-340-ra (ezt venném, ha ma már senki se szólna hozzá az általam felvetett kérdésre), na meg persze a többiek véleményére.
Nem szeretnék "nagyon bevásárolni" vele.
Üdv KovTi! -
#82 Nekem creative Inspire 2.1 2400-as van, az nagyon szépen szól,úgyhogy én a creative-ra szavazok.Igaz viszont,hogy a többit nem ismerem. -
kovti #81 Hi!
2.1-es hangrendszerek felől érdeklődöm.
Mi a véleményetek, melyik hangrendszert érdemesebb venni?
Logitech Z-340;
Creative P380;
Philips a310;
Elöre is köszi a hozászólásokat! -
#80 Ha le van árnyékolva mágnesesen akkor nem, de én akkor se tenném oda, jobb az óvatosság.
Tedd a földre, a mélyhangoknak mindegy, hogy holvan a forrás mert máshogy terjed mint a magas hangok, vagy mi. -
#79 nem zavarja a monitort a mélynyomó közelsége?? lehet kicsit hülye kérdés,de nem gáz ha rajta van pl. v. közvetlen mellette?
köszke.. -
#77 akkor már inkább a philips,az tuti.. -
#76 nekem sincs épp rossz hallásom,bár nem vagyok zenész,de semmi baj a genius-al.. -
#75 miér? mer bántja a füled? -
#74 Vagy az altec-et vagy a creative inspire-t választanám...Én creative-ot is vettem, mégpedig a Creative Inspire 6700-assat és nagyon nem csalódtam, pedig vájtfülű vagyok..., de az altec sem lehet rossz. Jazz-t és Geniust semmikép nem vennék, de ez magánvélemény. -
#73 nekem a szobámban ami nincs akkora nyilván mint az albid egy genius SW-M2.1 Slim "dübörög" ..
én totál meg vagyok vele elégedve,jól néz ki(bár ez majdnem lényegtelen) és zenéket hallgatok,filmeket nézek,meg jáccok..a mélynyomó faszán szól,nem zörög vagy ilyesmi,hangerővel no problem,még sok is. de sztem (bár még nem hallottam) a jazz lehet jobb.
ez csak egy "átlag" felhasnyáló véleménye volt..köszi
filmeknél meg pink floydnál a legtutibb:)) -
#72 Ja, van még egy lehetőség: Philips A2.310
-
#71 Üdv!
Hangszóró vásárlása előtt állok. Adott egy Philips Seismic Edge (PSC705), ehhez kötnék egy 2.1-es cuccot. A lakás lakótelepi egyszobás albérlet (kb. 30-35 m2), így bömbölés és nagyobb cucc kizárt. :) Pénzem sincs sok e célra, kb. 10k HUF környékén gondolkozom. Az elsődleges cél zenehallgatás CD-ről, mp3-ból, de persze játék is.
Amiket néztem egy helyi árlistában (Debrecen, Multimedia Tower) és megfelelnek a kritériumoknak:
-Genius SW-M2.1, SW-H062, SW-K106
-Creative Inspire 2400
-Jazz 6936
-Altec ASV300
Ezek közül mindegyik bizonyosan jobb a mostani A4 ASW-10-esemnél :), de egyiket sem hallottam még élesben, review-kat sem nagyon találtam. Melyiket válasszam? Holnap délután mennék vásárolni, addig várom a szavazatokat. :)
Előre is kösz minden segítséget, javaslatot!
-
#70 Az elöző félrecsúszott :))) szal..
A Creatiive linkje itt van! Szerintem a Logitech cucca gengébb ennél. -
#68 így a teszt alapján ( bár a creative nincs benne) de inkább mást mert ez a loi elég gáz -
#67 http://www.tomshardware.hu/video/03q1/030108/speaker-08.html -
#66 HI!
Én most két rendszer között filozok....
Logitech Z-640 (5.1) vagy Creative Inspire 6700 (6.1) Teljesítményük egyébként elég hasonló...Tapasztalat? -
_nova_ #64 Szaisztok!
Azona HT-5100-ról hallottatok valamit? -
UnConnecteD #60 Meg tavaly vettem egy Logitech Z560-at. Nagyon jo cucc ez, tetszik, de csak 4.1 . Milyen centert vegyek ehhez?