316
Hangszórók vagyis milyet érdemes venni???
-
#236 igen akkor mit ajánlasz ? 30000-ig ?
és szerinted a 5.1 Genius Home Theater 5000W
nem jó mint hangfal rendszer ?
lehet hogy vanak rosz geniusok de azt ne hiném hogy a 5000-es rossz lenne !
meg a másik hogy normális 5,1-es 30000 ig nem nagyon van !
-
izb #235 genius kerülendő....másodvonalbéli gyártó elég rendesen.... -
#234 Én nem vetem észre -
craymond #233 Akkor úgy látom minden geniusnak van ilyen baja. Az én 3600-asommal is ez volt a baj, hallgattam egy darabig aztán elegem lett. Szétszedtem a mélynyomót és gumicsíkokkal megerősítettem a nyílásokat. Nem volt nagy munka csak kicsit pepecses, azóta tökéletesen szól, nem puffog, ott jön ki a levegő ahol kell nem pedig máshol. -
#232 Aha értem de azért gondolkoztam el a 2,1-ben mert a havarom mondta hogy a genius 5000 Watt-osnak néha doboz hangjah van igaz ez ?
de szerintem 29000-ért meg veszem a genius 5000-es verziót !
szerintem
játékhoz zenéhez felmhez dvd -hez meg felelő lesz nem ? -
#231 egy 2.1 lehet bármilyen erős egy jó 5.1-es hangszórót sehogy se verhet le ha térbe van heylezve, hidd el tapasztalatból mondom:) -
#230 Köszi a segítséget a 5500-ról...
Most olcsósabban tudnék szerezni csak azért gondolkodtam el rajta mert a 5300-al nagyon megvagyok elégedve csak elgondolkodtam h milyen jó is lenne az 5500-as... És mint mondtátok nagyon jó kis hang cucc -
craymond #229 Attól függ mire kell. Le kell tisztázd magadban, hogy mire akarod használni. 5.1-játékra filmre a legtökéletesebb, 2.1-es nagyon jó zenére, de nem nyújt már olyan minőségű térhatást. 2.1-ből szerintem az Altec Lansing MX5021-es a nyerő, de ez csak magánvélemény. -
#228 bocs csak 200 w -
#227 amugy szerintetek 5.1-est vegyek vagy 2.1-est mert nagyon el gondolkoztam rajta mert látam egy jó 2.1-est Logitech Z-2300 2.1 hangfal
és hát ez 2002ów
akkor jobban szol a 5000-es geniushoz képezt vagy hangzás téren el marad ?
segitsetek mert sajnos nem nagyon vagyok jó eben a témában ! -
craymond #226 Hidd el nem csak neked, de ha már azon gondolkodol, hogy veszel egyet, az azt jelenti, hogy össze tudnál spórolni egyre. Ha neked különösen fontos a zene, de nemcsak a zene, hanem minden hang minősége ami elhagyja a számítógépedet. Ha játékos vagy ez a legjobb választás, ha filmhez kell ez a legjobb választás, és a zene is úgy szól, hogy a az ablakok törnek ki. Én hallotam szólni, amikor hazaértem a geniusomhoz azt hittem valami gond van a hangszórókkal akkora a különbség. Ha nem akarsz nagyon sokat költeni, ugyanolyan minőséget kapsz, csak kicsit kevesebb erőt a Logitech Z-5400-tól -
#225 hát tényleg nem semi de az ár is fontos legalábis nekkem ! -
#224 Ez a legerősebb logitech
500 watt RMS -
craymond #223 Viccelsz, a lehető legjobb választás az 5500-as. Ha lenne annyi pénzem, gondolkodás nélkül lecserélném a geniusomat. Az 5500-as nemcsak jól néz ki, de jelenleg szerintem, és mások szerint is a legjobb és legerősebb 5.1-es hangrendszer a piacon. Ha megveszed, garantálom, hogy nagyon nagyon nagyon hosszú ideig nem fogsz akarni megválni tőle. -
KRBi #222 Valaki tudna segíteni, mélyládáról kelelne nekem rajz, pontos méretekkel, autóba, lehetóleg dupla band pass legyen...Előre si köszi! -
#221 Vagy inkább maradjak meg a réginél...?! -
#220 Szevaztok.
Véleményeteket szeretném kérni most nekem egy Logitech® Z-5300e típusú hangrendszerem van. Nagyon megvagyok vele elégedve nagyon jól szól a "picike":D most azon gondolkodom h vennék egy Logitech® Z-5500 Digital nagyon jól néz ki és a paraméterei is nagyon meggyőzők!:D
Mi a véleményetek esetleg tapasztalatotok. Szar vagy van nála jobb ilyen árban...? -
#219 akkor aják valami jó Logitech-et 40000-rig !!
nézzegetem az oldalakat és a Genius tünik a legjobnak
mivel aránylag egész jó !
nem kerül sokba ! -
#218 Szerintem Logitech-et vegyél, lehet, hogy én azt fogok. -
#217 amuigy mostaláltam egy ilyet 5.1 Genius Home Theater 5000W 29400 ft-ért szerintem egész türhető ár érte !
vajon kapható ez feketében is ?
mert idáig csak világos fa szinben találkoztam velem meg egy kicsikét világosab barnában !
fekete lenne az igazi ! -
#216 természetes hogy 5.1 -
craymond #215 Ha 2.1 Akkor én az Altec Lansing 5021-re szavazok, ha 5.1 akkor azért a pénzért Genius SW HF-5.1, 150W-os hangszett -
craymond #214 Attól fögg milyen kell. 5.1? 2.1? -
#213 Hát ugy 40000 ig mehetek el max ! -
craymond #212 Logitech? Ne viccelj, szerintem a legjobb márka a piacon. Ajánlani, pénztárcától függ. Z-5500-a legjobb, Z-5400-a kistestvér mindkettő nagyon jó. -
#211 ezen a tipuson kivül SW-HF5.1 5000: ?
tudtok még ajánlani valami jó hangrendszert
mi a véleményetek a Logitech röl ?
esetleg tudtok is ajánlani ebben a mákában hangrendszert ? -
#210 Hivatalos weboldal
SW-HF5.1 5000:
150 watts RMS
Subwoofer: 75 watts
Satellites & Center:15 watts each at THD10%
SW-HF5.1 3000
80 Watts total
Subwoofer: 35 watts RMS
Satellite: 9 watts RMS per channel -
#209 Most hogy írta Faustus akkor nem tom meikre gondoltok...
Ami nekem van az 5*15W+45W a SW -
#208 Köszönöm a segítséged, de már találtam más megoldást, szóval a hozzám hasonló idiótáknak elmondom: A hangfalszettem ugyebár 5.1-es... Nos az enyémen kívűl még nem nagyon volt alkalmam tanulmányozni 5.1-es szettet sem, de az enyémen találtam egy olyan bemenenti párost, aminek a neve 2.1 inch... Na ez teljesen kívül áll a többitől (Bal jobb hangszóró, hátsó hangszóró bemenet, stb.) Ha ebbe átdugom a Bal jobb bemenetből a két kábelt, és átkapcsolok a hangfalrendszeren 2.1 inch üzemmódba, na akkor megy mind a 3 hangszóró teljes erőböl (bal jobb, mélynyomó)... Egyébként azért nem írtam hogy hanyas Audigy, mert sehanyas, vagyis 1-es :D -
craymond #207 Hát audigyvel kéne menjen mind. Nekem audigy 2-esem van azzal xar kis 2d játékoknál is megy a mélynyomó. Próbáld meg a speaker settings-nél kiszedni azt, hogy "synchronize with control panel". (audigy 2-nél így van, nem mondtad hanyas audigy-d van) Ez annyit tesz, hogy a hangkártya software figyelmen kívül hagyja a control panel hangbeállításait, tehát ha egy program átállítja a control panelben, hogy csak 2 hangszórót használjon akkor is 5.1 kéne működjön, mivel a hangkártya szoftware úgy van beállítva. Elméletileg -
#206 "ha a géphez hozzákötök egy hifi-t akkor késni fog a hang?"
Érzékelhetően nem.
"és tényleg meik menyi watt-adle ?"
SW-HF5.1 5000: 5*15W + 75W szinuszos teljesítmény (RMS).
SW-HF5.1 3000: 5*9W + 35W szinuszos teljesítmény (RMS).
Forrás: Google -
#205 Sziasztok.... 5.1-es hangrendszerem van... Nem tudjátok, hogy be lehet-e állítani azt, hogy azok a játékok, amik eredetileg csak 2 hangszórót használnak a 6-ból (vagyis nem támogatják az 5.1-et) azok a mélynyomót is használják valahogy? Sund Blaster Audigy-m van... -
#204 szoval akkor szinte a 5000-es és a 3000-es szinte ugyan az nem vehetö észre a külömbség ?
és tényleg meik menyi watt-adle ? -
#203 ha a géphez hozzákötök egy hifi-t akkor késni fog a hang? -
#202 szerintem a 120 w-os ami nekem van és a 150w között aligha észre lehet venni a különbséget, és drágább is,sőt: az 5000-est még boltban nem is láttam, ellenben a 3000es minden boltban van -
dashed_ #201 meg edigitalnal talaltam 34ert -
dashed_ #200 hozzaszolasombol nem lett volna nehez rajonni:D
ittni -
#199 milyen áron van a 5000-es tipus ? -
dashed_ #198 5000est hol lehet kapni? kiskerarak csak egy uzletet talal:s -
Inquisitor #197 Na jah, de a 3600-os előfje meg sokkal olcsóbb :)
És hát az is 120W meg fadobozos.