1496
Billentyűzetek pro és kontra
  • desigo
    4k-ért tudsz logitech ultra flatet is venni...

• rambuu
    Thx azé de asszem találtam már egy jót, magamnak
    A Fekete! 4600ft-ért találtam, de még nem vettem meg.
  • MaSzKa

8eft 2év gari
  • rambuu
    És itt melyik az?

Virs LEE: Kicsit olcsóbbat és egyszerűbbet keresek
  • FlyHigh
    Volt slimstarom, kicsit rövid volt a kábel hozzá aztán eldarálódott a portnál. Annyira nem sajnálom, nem jött be igazán ez a notebook feeling.:D Nagy isten ez a Logitech Internet pro fekte billenytűzet, ami most van.:D Steel 6G lesz a következő, ha ez is kifekszik.
  • dookie
    de nem látok maró "sérülést" tehát én nem igazolom még mindig, hogy pia került bele. Leeséstől nem lehetséges ez?!
  • FlyHigh
    Pixel 1-2 nap akárhova.
  • k3nGu
    Ha rendelek a pixel.hu-tól vagy a depo-tól egy billt, kb. mennyi idő míg kihozzák pl. Debrecenbe, ha van raktáron?Vkinek van ez iránt tapasztalata?:)
  • sumi
    http://direct.tesco.com/content/specials/technika.aspx

Technika...

Most vettem 1et....

szuper...

ja....és 3990 ft..
  • MaSzKa
    nem szárad ki

de szerintem a pia elmarta már egyből ki kellett volna tisztitani a müanyag fóliát kimosni

pl alkohollal
  • virs lee
    Van.
  • rambuu
    Hali!
    Tudtok nekem olyan Billentyűzetet mondani/mutatni, amilyen a Laptopoknak van? Olyan vékony gombos, stb. szoval mint egy Laptop billentyűzete.
  • fittyfene
    Egy igen szép kombó, igaz nem olcsó:
    Razer páros
  • moon21
    köszi szépen :)
    akkor már csak az van hátra, hogy kipróbáljam, hogy kényelmes-e a billentyűzet :)
  • Solten
    minden
  • Solten
    Nem sorban és nem miden, de biztos jobban tudod...
  • davidka003
    Link

Download Driver Genius SlimStar 310

2000,Me,Windows Xp,Windows Vista

Minden program megy már Vistán. 1 év alatt az összes programhoz írtak Vistás verziót.
  • moon21
    hi!
    kinéztem magamnak egy Genius Slimstar 310-et. az a gond, hogy a honlapján a drivernél nem írják a Vista támogatást, és attól félek, hogy nem megy Vista-n a driver.
    tud valaki vmi biztosat mondani??
  • dookie
    hát szilveszteri mámorba voltam, de nem nyomát semmilyen folyadéknak...de van rá esély hogy úgymond " kiszárad " ?:) vagy forrasztó pákával szedjem le ahol látok kóla' foltot ?
  • MaSzKa
    leöntötted valamivel tutti akkor csinálja ezt
  • Pheel
    "besz@rt 1 pixelem azonnal cserélték zsír újra. Beszart az íróm azonnal cserélték zsír újra - többi hülye gyártó hónapíg javítgatja"

Nem egy sikersorozat, ha sorban beszart minden...
  • dookie
    hát szerintem szoftveresen nemigen lehet állítani hogy "a" legyen a "d" betű :) van amelyikre meg nem is reagál. Mindez történt egyik pillanatról a másikra. Azóta egy 899 Ft-os kíjbórdót nyúzok úgyhogy nem ártana valami help :)
  • shrike7973
    Jó lett a logod
  • Mike
    mondjuk, elromlott? de ez csak egy tipp :)

esetleg szoftveresn lehet állítani melyik gomb mi, és az most meghülyült?
  • dookie
    senki ?:)
  • dookie
    hali. van egy logitech ex110-esem és meghalt nemrég, jobban mondva nem biztos hogy meghalt, csak úgy viselkedik hogy ha lenyomom pl a d betűt akkor ír egy ed-t a-ra pl i-t tehát nem megfelelően, valamire nem is reagál.Mi lehet a gond vajon? ha a fóliát lemosnám az segítene? nem látok semmiféle szakadást, usb csatikat is lemértem és nem utal semmi sem szakadásra (multiméterrel:) kössz
  • Mike
    meg az irracionális imádatot se hagyd ki :)
  • MaSzKa
    én se a semmiért veszek Samsung-ot

jó garancia feltételek, sok gari, viszonylag olcsó
    jó márka
    világelsó sok mindenbe

• Solten
    Nem oly rég, bagóért lehetett venni a jó minőségű perifériáit (frissen jelentek meg a piacon). TFT-ből csak ilyet :) (besz@rt 1 pixelem azonnal cserélték zsír újra. Beszart az íróm azonnal cserélték zsír újra - többi hülye gyártó hónapíg javítgatja).

Én sem használom :D
  • MaSzKa
    látom te is Samsung-os vagy :D

nekem ilyen van már 3éve kifogástalanul müködik
    a csuklótámasz vagy mi a szar azt nem használom

Samsung SWT2000 2800Ft
  • Solten
    Ez valami távolkeleti kiosztás, természetesen my: Hun... :)
  • Solten

Teszkóban vettem anno...
  • overlocker
    Végre mükszik!!! ííííí
  • overlocker
    az alt+j nálam egyáltalán sehol nem megy??? miért??? vistam van valamit át kell álitani? vagy mi a gond? mert alt+i megy csakaz alt+ j nem

• Cat 02 #580
    :D akkor olcsón megúszod
  • grebber
    Voltam ma Medie Markt-ba és néztem ott lévő billenytűzeteket.Kb 12 db volt kint amit lehetett nyomkodni volt ott 11ezer ft-os is mindeféle ismert márkájú.És ebből a 12 -ből keményen 1 volt olyan ami nyomkodásra nagyon halk volt nem csattogott mint a többi.Ez egy Speed bell ?? a Speed az biztos :D márkájú ps2-es portos bill volt 1500ft-ért.
  • overlocker
    sajna csak Nagy Í csinál kicsit hogy csinálok belöle??
  • davidka003
    Jobb alt+i.
  • overlocker
    HELP!!! AKinek G11 vagy G15 van annak hol avan a hosszu i betü??? mert azt az egy gombot nemtalálom sehol a többi mgvan!!!
  • Mike
    nem fogod