Billentyűzetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sacred & Diablo 2 fan ;)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
egyszerre nem hajlandó felismerni bizonyos gomb kombinációkat. (pl W+CTRL)
erre szeretnék gyógyírt...
Van egy revoltec világítós bill.-em, de játékra nem tudom használni, mert sok gombot nem enged lenyomni egyszerre...
Ezen lehet segíteni? USB és PS2 porton is próbáltam, de pl ctrl + space + w nem megy, vagy w+2-es...
A GENIUS LUXEMATE SCROLL SLIM billentyûzetrõl mi a véleményetek?
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Lenne egy kis probléma, egy haverom vett egy Delux (Modell: K7005) billentyûzetet és néhány dolog nem mûködik. Pl.: Print Screen vagy az Alt + F4!
Mi lehet a probléma? Telepítõ CD-t feltette.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
és magyarországon egyáltalán hol vehetek ilyen csodát?
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Lehet hogy ez egy hülye kérdés lesz de a Genius KB 21-es magyar billentyûzeten hol van a í betû?Mert én a képeken nem láttam (persze gondolom biztos hogy van rajta)mert ugye általában az y betû mellett szokott lenni.Lécci írjátok hogy hol van.vagy lehet esetleg hogy a képeken angol billentyûzet van rajta?
kinek mi a véleménye erröl: Logitech OEM Cordless Desktop S510???
És milyen a sebessége a vezetékes társaihoz képest, és mennyire megbizható???
elõre is kösz
\\__/) (O.o) ( } { )
Igen, lehet ha van rajta USB csati. Jobb boltokban és Noti kereskedõknél 1500-3000Huf között kapni Y kábelt, amire PS/2-es egér+bill. köthetõ, a másik vége meg USB-be megy bele. MAC-es arcok is szeretik a kütyüt 😊
Laptopra lehet tenni ps2-es billentyûzetet ha nincs rajta ps2es csatlakózó??
van ilyen átalakító esetleg ??
😄😄D:
GGMU
de most komolyan hülyeség nem?😊
a legjobb a G15 õs világit meg LCD kilyezõs meg MArkók meg minden aztán csá
20rongy azt jóvan😄 megvezsetm azt csá ez mát a 2.: szt csá volt😄😄több nem lesz
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
mintha beragadna, olyan, mintha jégen csúsznék. Pl. megyek elõre, aztán elengedem a gombot, és még mindig megyek. Más gombra addig nem reagál. Ez más programoknál nem jön elõ. Valakinek van ötlete?
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
lenne egy kérdésem:
tud vki olyan billentyûzetet, aminek a gombjai világitanak, és igy azok jól láthatóak sötétben is?
láttam Revoltec billentyûzetet neten, de nem tudom, hogy van-e belõle magyar gombkiosztású.
Aki tud ilyet válaszoljon!
Elõre is köszi!
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Ellenben több egeres megoldást már láttam. Annyit tehettek max., hogy a két felére setupoljátok a játék billentyûkiosztását a két játékosnak ...
van egy USB-s billentyûm, és van egy PS/2-es csatlakozású is.Általában a PS/2-t használom, de amikor ki akartuk próbálni, haverral, hogy tudunk-e egy gépnél két bill-el játszani a gép a két bill-t egyként ismerte föl.
Hogy lehetne szétválasztani a kettõt, hogy lehessen két bill-el koopban nyomulni?
billem van... A számológépet ki lehet rajta kapcsolni??
Milyen lepid van?
De pheel is jót mondott, ugyan oda jutsz.