Billentyûzetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
pontosan

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

overlocker
é akkor magátol a angol gombok egyikén lesz õ ú meg stb?? és csak végig kell probálgatnom?

Mike
arra, hogy

Tisztelt Microsoft!

kinézetnm magamnak ezt a billentzyûzetet: tirarrira
Létezik ebbõl magyar kiosztású is?
Tudnának esetleg öteletet adni hol tudnám azt megvenni?

Köszönettel, maradok tisztelettel, hódolójuk Kis Kovács Jánozs

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
na akkor újra: az oprendszerben beállítod, hogy magyar billentyûkiosztást akarsz használni
és onnantól magyar lesz, max nincs a gombokra írva, hogy áéíóú

overlocker
tehát akkor a saját progijában kell a magar ékezetes gmbokata gyorsbillekhez belõni nem a windwoba kl me vistam van. de most nemértem ezt a microsoft os dolgot mire küldjek nekik mailt? a bill csak angol kiosztásba létezik? de amugy szted jo?

Mike
mint az agol billentyûzetekhez általában
ugyanis ez szfitverfüggõ
max nem látszik melyik betü hol van, de ha amúgy tudsz magyar kiosztás szerint vakon gépelni, akkor ez nem probléma
ha meg nem, akkor alkoholos filccel rápingálod, vagy veszel magyar kiosztást
elmész a magyar microsoft oldalra és megkeresed, vagy írsz nekik egy mail-t

overlocker
Hali egy olyan kérédsem lenne hogy nézegettem billeket ésa Microsoft Reclusa tetseztt meg de azt nézem hogy angol.. na most használ valaki ilyet? hogy tok ékeztese betüt hozzárendelni?
Tapasztalatok!

Hali!
Van egy Logitech billem, extra gombokkal
Van rajta ugye "zeneirányító" cucc, ezt vhogy át lehet állítani winampra?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Magoo
Kiderült hogy azért volt rossz mert az xp-m volt hülye...újra tettem és már miden okés! Mûködik minden bizbasz! :)

ChaosTeam
Nekem is "búg" illetve nem is tudom, mert elég magas frekin nyomja a hangot, de csak akkor hallatszik, ha a gép ki van kapcsolva, mert annyira nekem nem hangos. A Gép hangosabb :D

A Ledek tényleg elég erõsek, de engem annyira nem zavar :)
Már megvettem és OWNED:::: <>(Y)<>---...

Mike at home
USB-s nem? mit ir róla a manual?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ahol veszed, megkérdezed

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hi!
Hardcore gamingre venném a következõ bill-t (co2&4...)
Revoltec Fightboard Advanced...
Szerintetek ez bevesz egyszerre több mint 3 gombot is mint az általános billek? Szval vélemény?

Magoo
Kérnék egy kis segítséget!

Vettem egy Logitech Wave billentyûzetet! bedugtam, install, megy is ahogy kell, ám az extra gombok egyike sem mûxik...Xp alatt nem is mennek? vagy nálam van valami gebax? Nem gondolnám, hogy csak Vista alatt él a dolog...
Ha van valami amit tudok tenni, hogy mûködjön, légysz szóljatok!
Elõre is köszöönöm a segítséget e téren!

Mike at home
nem, mert el vannak kopva a gombok feliratai

ellenben megvettem a revolteket
elsõ negatívumok:
- baszott erõsen világít a num lock ledje (majd jól leragasztom valamivel :) ez nem is led hanem lézer :)
- nagyon furák a gombok az elõzõ slimhez képest, de gondolom ez megszokás kérdése
- ami a legnagyobb baj: a világításnak magas búgó hangja van
ez normális? másnak is ilyen?
+ végre látszanak a feliratok a gombokon, mégiscsak jobb a fehér alapon fekete feliratú gomb

desigo
A monitorod fényereje nem világítja meg a mostani billedet?
Mike at home
lejebb adtam az igényeimet: olyan billentyûzetet keresek ami világít, mindegy hogy az egész gomb, már az sem zavar, de két feltételem van: ne legyen nagyon drága, állítható legyen a világítás fényereje

(elegem lett, hogy éjjel, a sötétben próbálom megtalálni a fekete gombokat - amiken elkopott a felirat - nemhiába 8k-s semmitsemtudó fujitsu-siemens)

desigo
Én múlt héten vettem egy Logitech Ultra Flat billt.
Jó nagyon csak még szoknom kell,hogy össze van zsúfolva a sok gomb.

Fõleg a jobb shift melletti felfelé nyilat nyomom sokszor feleslegesen...

így néz ki

spidey91
nekem ez teccik

Gépem ati X1900 4200

Muki100
ami nekem van most azt csak ajánlani tudom:

lapos, szép, 2300 ft a médiában, és a héten megtudjuk milyen jó gépíráseredményt lehet vele elérni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

spidey91
Milyen billt vegyek? ami nem tul nagy és fasza?
logitech vagy geniusra gondoltam ami nem oriás bill

ajánlatokat kérek

Gépem ati X1900 4200

Sõt, tankhajót is. És? :)

spidey91
reklámoztam

Gépem ati X1900 4200

Sziasztok!

AZERTY (francia) kiosztású billentyûzetet keresnék. Lehet ilyesmit kapni Magyarországon és ha igen, mennyiért?

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

MaSzKa
nem is mondtam még neked Samsung processzor is van már régóta<#eljen><#idiota>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

LeWyTy
Nekem is ienem van. metálszürke, és jégkéken világít. 7590Ft volt kb tegnap elõtt<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

spidey91
Hello all!
Van egy elado Revoltec Lightboard Xl2 világitos billentyüzetem fekete alap és kéken világit a bill naon kiraul néz ki csak nekem nem jött be
1 hetes 4000ft
akit érdekel az irjon PMbe

Gépem ati X1900 4200

ChaosTeam
Én is Samsung mániás vagyok... de Bill-ben nekem jó más is... a mostani Revoltec tökéletes az éjszakázásaimhoz :)
online árlistákat nézegettem, hardverkeresõket is, és sehol nem találtam ilyet :(

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Mike at home
hogyhogy hol? mondjuk számtech boltban

Mike at home
neked minden jó, csak rá legyen nyalva az hogy samsung :DDDD

köszi, megpróbálom :)

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

SD456
Hy all!

A Logitech G15-ös újabb fajta billenytyû mikor lesz kapható? Mert az oldalukon semmi infó nincs... még értesítést se lehet kérni. Nemtudja valaki?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

desigo
hi!
nem tudja valaki, hogy honnan lehetne beszerezni ezen billentyûzetek valamelyikét?
A4Tech X7 G600
Genius LuxeMate 525

elõre is köszi!

MaSzKa
nekem ilyen van 2éve vettem 2800ft-ért tökéletes számomra
Samsung SWT2000

MaSzKa
AZ DURVA

én láttam projektoros lézeres virtuális billentyûzetet is

desigo
Jah de ha a barátnõd alszik éjszaka és te püfölöd akkor nem az igazi :)
Muki100
a hangos az jó mert megijeszti az ellenfeleket :)
kösz, majd ránézek erre a lodzsitekkre.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

desigo
Jól teszed,hogy visszaviszed.Kérd vissza az árát és kész!

Nekem egy sima fekete alap Logitech van max 2000 Ft volt.
Egyedüli hátránya,hogy hangosak a gombjai de ezt leszámítva hibátlan már 4 éve..
Mike at home
már megtették, nem?

nem tud senki segíteni?? :O
Muki100
Én eddig mindig csak a standard 1000 forintos fehér billentyûzetekkel írtam, de most így gépíró-világbajnokságon túl rájöttem hogy lehet célszerû lenne nekem is valami prö tasztatúrát beszereznem, szóval ma a media marktban vettem egy ilyet (magyart persze):

5 ezerért ami röhejesen sok egy billenyûzetért de gondoltam ma egyszer kulák módjára belemegyek az üzletbe.
Na, én azt gondoltam hogy az ilyen laposat majd könnyebb lesz leütni, hát inkább írógéphez hasonlít. Egyrészt, másrészt van olyan gomb amit szabályosan verni kell hogy mûködjön, nevezetesen a hosszú Õ és a shiftek. Gondolom nem kell magyarázni hogy verseny alatt õ betûnél nincs idõ verni hogy mûködjön, szóval érdeklõdök hogy ez minden más hasonlónál így van vagy csak én fogtam ki a jót? tudtok ajánlani egy jó lapos (vagy trendisen slim..) billentyûzetet ami tökéletesen mûködik, és esetleg hiányoznak róla ezek az extra hülyeséget mint hangerõ tekerõ meg ki tudja mi van itt még ami nekem nem kell. ezt meg holnap viszem vissza mert fos.
Olvastam olyat lejjebb, hogy nincs koptatva....érdekes az elõzõ 1000 forintos billentyûimet bedugtam a ps2 portba és lehetett nyüstölni az még évek után is tökéletes az elsõ perctõl fogva.

aztaaa kössz hogy segítettél akkor ez tuti hogy billentyûzet függõ?? :O
mert akkor láto kereshetek másikat :( akkor a 3000ft az olcsónak számít :( :D:D nem tudnál vmit ajánlani ami nem túl drága de nem is pittyen be??:O
Ilyet néhány nagyon olcsó keyboard és bizonyos Logitech modellek csinálnak. Az egyetlen megoldás rá, hogy lecseréled ... gyakorlatilag NEM lehet 3 gombnál többet lenyomni rajtuk. Sokan szívnak ezzel összetettebb vagy FPS játékok alatt.

hali! lenne egy olyan kérdésem hogy hogy tudnám azt megoldani hogy a w,e,d egyszeri lenyomásával ne pittyennyenbe a speaker a házba! mert mikor játszok akkor nem csinálja azt amit akarok és csak 2 gombot észlel mikor nyomom!! vki segítsen légyszíves.. elõre is köszönöm^^
desigo
pedig poén,hogy összecsukható
Mike
a 439-est lásd valahol