Billentyûzetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Tisztelt Microsoft!
kinézetnm magamnak ezt a billentzyûzetet: tirarrira
Létezik ebbõl magyar kiosztású is?
Tudnának esetleg öteletet adni hol tudnám azt megvenni?
Köszönettel, maradok tisztelettel, hódolójuk Kis Kovács Jánozs
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
és onnantól magyar lesz, max nincs a gombokra írva, hogy áéíóú
ugyanis ez szfitverfüggõ
max nem látszik melyik betü hol van, de ha amúgy tudsz magyar kiosztás szerint vakon gépelni, akkor ez nem probléma
ha meg nem, akkor alkoholos filccel rápingálod, vagy veszel magyar kiosztást
elmész a magyar microsoft oldalra és megkeresed, vagy írsz nekik egy mail-t
Tapasztalatok!
Van egy Logitech billem, extra gombokkal
Van rajta ugye "zeneirányító" cucc, ezt vhogy át lehet állítani winampra?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A Ledek tényleg elég erõsek, de engem annyira nem zavar :)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Hardcore gamingre venném a következõ bill-t (co2&4...)
Revoltec Fightboard Advanced...
Szerintetek ez bevesz egyszerre több mint 3 gombot is mint az általános billek? Szval vélemény?
Vettem egy Logitech Wave billentyûzetet! bedugtam, install, megy is ahogy kell, ám az extra gombok egyike sem mûxik...Xp alatt nem is mennek? vagy nálam van valami gebax? Nem gondolnám, hogy csak Vista alatt él a dolog...
Ha van valami amit tudok tenni, hogy mûködjön, légysz szóljatok!
Elõre is köszöönöm a segítséget e téren!
ellenben megvettem a revolteket
elsõ negatívumok:
- baszott erõsen világít a num lock ledje (majd jól leragasztom valamivel :) ez nem is led hanem lézer :)
- nagyon furák a gombok az elõzõ slimhez képest, de gondolom ez megszokás kérdése
- ami a legnagyobb baj: a világításnak magas búgó hangja van
ez normális? másnak is ilyen?
+ végre látszanak a feliratok a gombokon, mégiscsak jobb a fehér alapon fekete feliratú gomb
(elegem lett, hogy éjjel, a sötétben próbálom megtalálni a fekete gombokat - amiken elkopott a felirat - nemhiába 8k-s semmitsemtudó fujitsu-siemens)
Jó nagyon csak még szoknom kell,hogy össze van zsúfolva a sok gomb.
Fõleg a jobb shift melletti felfelé nyilat nyomom sokszor feleslegesen...
így néz ki

lapos, szép, 2300 ft a médiában, és a héten megtudjuk milyen jó gépíráseredményt lehet vele elérni.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
logitech vagy geniusra gondoltam ami nem oriás bill
ajánlatokat kérek
Gépem ati X1900 4200
Sziasztok!
AZERTY (francia) kiosztású billentyûzetet keresnék. Lehet ilyesmit kapni Magyarországon és ha igen, mennyiért?
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Van egy elado Revoltec Lightboard Xl2 világitos billentyüzetem fekete alap és kéken világit a bill naon kiraul néz ki csak nekem nem jött be
1 hetes 4000ft
akit érdekel az irjon PMbe
Gépem ati X1900 4200
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
A Logitech G15-ös újabb fajta billenytyû mikor lesz kapható? Mert az oldalukon semmi infó nincs... még értesítést se lehet kérni. Nemtudja valaki?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
nem tudja valaki, hogy honnan lehetne beszerezni ezen billentyûzetek valamelyikét?
A4Tech X7 G600
Genius LuxeMate 525
elõre is köszi!
Samsung SWT2000

én láttam projektoros lézeres virtuális billentyûzetet is
kösz, majd ránézek erre a lodzsitekkre.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Nekem egy sima fekete alap Logitech van max 2000 Ft volt.
Egyedüli hátránya,hogy hangosak a gombjai de ezt leszámítva hibátlan már 4 éve..
5 ezerért ami röhejesen sok egy billenyûzetért de gondoltam ma egyszer kulák módjára belemegyek az üzletbe.
Na, én azt gondoltam hogy az ilyen laposat majd könnyebb lesz leütni, hát inkább írógéphez hasonlít. Egyrészt, másrészt van olyan gomb amit szabályosan verni kell hogy mûködjön, nevezetesen a hosszú Õ és a shiftek. Gondolom nem kell magyarázni hogy verseny alatt õ betûnél nincs idõ verni hogy mûködjön, szóval érdeklõdök hogy ez minden más hasonlónál így van vagy csak én fogtam ki a jót? tudtok ajánlani egy jó lapos (vagy trendisen slim..) billentyûzetet ami tökéletesen mûködik, és esetleg hiányoznak róla ezek az extra hülyeséget mint hangerõ tekerõ meg ki tudja mi van itt még ami nekem nem kell. ezt meg holnap viszem vissza mert fos.
Olvastam olyat lejjebb, hogy nincs koptatva....érdekes az elõzõ 1000 forintos billentyûimet bedugtam a ps2 portba és lehetett nyüstölni az még évek után is tökéletes az elsõ perctõl fogva.
mert akkor láto kereshetek másikat :( akkor a 3000ft az olcsónak számít :( :D:D nem tudnál vmit ajánlani ami nem túl drága de nem is pittyen be??:O