1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
#695 review... -
#694 ohh.. ThX!
Miért hangzik ez nekem furcsán! ... -
#693 Neked különösen nem akarok rosszat... -
#692 Miért ÉN föleg? -
#691 Persze, ez is ugyanolyan Lightboard XL2. -
#690 Ezt kerüljétek. Te főleg
Elég ratyi minőség és 4500 HUF. -
Borg #689 És ez is revoltec? :D -
#688 Na sikerült kicseréltetni a Revoltec Lightboard XL 2-öt másikra.
Ezen minden gomb jól működik és könnyebb vele írni mint a másikon.
De jó! -
#687 Na jó! Kéremszépen gyakjad... ooan 1-2hétig és megint rákérdezek! :) -
#686 Samsung egyik termékvonala, az i-mac-re hajaz .. :D Vannak köztük jó és kevésbé jó minőségűek. Ez a billentyű szépen kidolgozott, funkcionalitását tekintve bestbuy ennyi pénzért szvsz :) -
#685 Szép darab... -
#684 Most ez akkor egy Samsung minőségü.. PlenoMax? XD -
#683 Shopping közben megláttam ma az Intersparban és beléestem:
Kemény 4.5k ropi volt :) Még a Metroban futottam össze fehér billentyűs pleomax-al az gagyi műanyag. Ez klassz minőségű, billentyűk is okésak.
Két szélén usb csati:
Egyszerűbb optikai egér 2500Ft volt hozzá:
Az oldala sötétített, átlátszó műanyag. -
Thanatos #682 én meg még mindig a 6-7 éves logitech billem nyüstölöm és a célnak tökéletesen megfelel :P -
#681 Így van nekem fontos volt az,hogy világítson a billentyűzet. Ezért 3x annyit fizettem érte mint egy normál billentyűzetért. Cserébe kaptam egy szép világítósat amin nehezen lehet lenyomni az Ő betüt. -
Borg #680 Nekem a szempont csak az volt, hogy halk és lapos legyen :)
Namost hogy ehhez ez még megy is a monitor kávájához, meg ráadásul ócsó is... -
Thanatos #679 jó, én is igy vagyok, és meg is halna family-ban aki molesztálná a gépem, de ettől még valakinek lehet ez is szempont :)
ez olyan hogy nekem a "szépség" se volt soha szempont, szerintem egy idiota aki 100ezreket költ arra hogy milyen csilivili legyen a gépe, de ettől még belátom hogy igenis van akinek meg ez a lényeg ilyen olyan okokbol, egyszerüen egyéni preferencia kérdése, van aki ezért perkálja a nagy pénzt van aki meg azért :) -
Borg #678 Nemtom, nekem az ilyesmi sosem volt szempont. Rendeltetés szerűen használom a dolgokat. Szóval nemnagyon tudom elképzelni mit lehetne vele csinálni normál használatkor, amit nem bír ki.
Amit én vettem az bazi vékony, de fém a hátulja. Igy valamelyest rugalmas, főleg ha a két kihajtható lábára van feltámasztva. -
Thanatos #677 nekem hamarabb vállik szempontá mitn az hogy milyen "szép" :)
és ha nem is az ugrálás de azért legtöbbek családjában vannak olyan elemek akik nem tul egészségesek a számitogépre nézve, ilyenkor nem baj ha nem törik ketté a bill egy lehelettől :) -
Borg #676 Jah hát ez szempont egy billentyűzetnél, hogy ugrálni lehet e rajta :) -
Thanatos #675 csak tipp, de:
"szó szerint ha ugráltál rajta azt is bírta
nagyon minőségi volt régen és anyagot se spórólták ki" -
Borg #674 És ezen mi a rák kerül 5000ft-ba?
Nézd meg amit korábban linkeltünk, többet tud ennél multimédiában, szebb is, és csak 3500. -
5000ft
nekem volt Cherry billentyűzetem
szó szerint ha ugráltál rajta azt is bírta
nagyon minőségi volt régen és anyagot se spórólták ki
-
#672 Ja és a Lightboard XL 2 az aminek nem jó mindegyik gombja. -
#671 Baszki az új billentyűzetemen az "Ő" betüt nagyon nehezen lehet lenyomni.
Hát azért ennyi pénzért (7400) a Revoltec csinálhatott volna jobbat is.
Most nem tudom vissza vigyem kicseréltetni, vagy majd talán bekopik az a gomb.
-
#670 Gari? -
Borg #669 Szerintem bárhol lehet kapni. Speedlink meg perixx néven is. -
#668 SoproN! CöööCC! .. Mostezt kihagynáM! XD
Najó... csak nekem beszart a Logitech Cordless Desktop EX110-em! És most vmi újba gondolkodok!
Már nem hiszek a vezeték nélkülikben... szal.. nemtoM! ... -
Borg #667 abakusz.eu
lehet hogy nem a legolcsóbb hely, de ez volt közel -
#666 NICE... feketébe... talán....
Am. hol jutottál hozzá? -
Borg #665 Pl olvass vissza. -
#664 Az lehet, de én mindenképpen világítósat akartam. Ráadásul ebben kellemesen csalódtam, mert nem is tudtam, hogy ilyen halk és könnyű vele gépelni. -
#663 pl? -
Borg #662 Fele ennyiért ezerszer különb megjelenésű, és minőségű billentyűzetet tudsz venni :) Csak max nem világít. -
#661 7400-ért vettem a közeli "hús" boltban.
Borg: Jó minségü szerintem, bár ez biztos nem fog kibirni 4 évet mint a másik, ahogy a gombokat elnézem. De nem ronda, igaz látszik a belseje a gomboknak, de engem nem zavar. -
Borg #660 Csak kár hogy rettenet szar a minősége.
Ráadásul ha nem világít, akkor csúnya is. (meg amúgy is, mert a gombok belső szerkezete átlátszik) -
#659 Hol? Mennyiért? -
#658 Ma vettem egy ilyen billentyűt. A régi már 4 és fél éves volt. Ez olyan mint a lap top, nagyon halk és még világít is.
-
Borg #656 abakusz.eu
nem listázzák (még) de van nekik. -
#655 Es a Perixx-et hol vetted?