1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
#735 A régi billel játszottam anno a játékkal.Majd megprobálom újra konfigolni az új billenytűzettel de kétlem hogy sikerrel járnék mivel ha a játékon belül sem ragál akkor a menüben miért reagálna rá. -
#734 Amikor legelõször elindítottad és bekonfigoltad a játékot, az melyik billentyűzettel volt? Amelyik most nem működik, vagy a régi, működõ? Nem tudsz egérrel sem körbemászkálni menükben, hogy újra bekonfigold? -
#733 Azota eltelt 1 nap ki is volt akpcsolva a gép. -
#732 Gondolom újra indítottad az új billentyűzet bedugása után a gépet? -
#731 Nincs! -
#730 Van esetleg bedugva gamepeded, joystickod, vagy kormányod? -
Borg #729 Mi nem kínai?:)
Manapság amire nem "made in china" van írva, az hamisítvány... -
#728 Lenne egy problémám.
Ugye vettem új billenytűzetet és egy játéknál nem müködik.
Beowulfról van szó.
Olyan mintha besem lenne dugva a billentyűzet.
Visszadugtam a régit azzal meg jó.
Mi lehet a baja ezzel az új billentyűzettel? -
#727 Delux? Volt ilyen házam, vami kínai cumó. -
#726 Hát ja gáz nagyon rááált a szabványosra a kezem már ezen mindig elütöm mert teljesen máshol van némelyik gomb.pl jobb oldalon nincs is már a 2. ctrl gomb :(
Boltos srác ismerősőm lehet kicseréltetem vele.
Mert amikor vettem nem is néztem csak azt hogy vékonyak a billenytűzetek eszembe sem jutott hogy van más elrendezés mint a szabványos :D
-
#725 Igen, az Fn elvileg plusz funkciókra való, de ezen a billentyűzeten nem látok semmi feliratot a gombokon, amiket az Fn-el kéne elõcsalni. Hacsak nem adtak hozzá vmi szofvtert, amivel programozhatsz rá valamit, akkor csak annyira lesz jó, hogy akadályozza a hozzájutást a Ctrl-hoz. Jól látom, hogy a jobb oldalon is van egy Fn ? Vagy mi az a gomb ott, Alt, Win, App, ?, Ctrl ? -
Borg #724 Notebookos téma, ha annak a billentyűzetét helyettesíted ezzel. Utána tudsz kontrasztot fényerőt stb állítani FN+F1-12 kombókkal...
Btw, tényleg rettenet egy billentyűzet :) Enyhén szólva is gázos az elrendezése... -
#723 Vettem egy ilyet most.
kicsit összezsufolt meg csomo gomb nem ott van ahol régi billemen volt szokni kell nagyon még.
De a bal alsó sarokban van egy gomb ami "Fn" jelzés van.Ez mire való vajon mert semmire nem ragál? -
lamerrichard #722 Hali!
Szerintetek megéri (árilag) a Logitech Wave Bellintyűzet??? -
#721 Hali mindenki !
Sikerült beszereznem egy Logitech Cordless Elite Keyboard For Bloetooth billentyűzetét ... se adapter se egér ... (szinte ingyen)
A kérdésem az lenne hogy egy sima bloetooth adapterrel működésre lehetne valahogy bírni ?
Előre is nagyon köszönök minden hasznos infót! -
#720 az új mért nem jó? -
mikrofonhead #719 szasztok skacok!
Olyan kérdésem volna, hogy nem-e tud valamelyikőtök olyan helyet BP-n ahol jó áron lehet még hozzájutni a régi fajta Logitech G15-höz.A kihajthatós kijelzőshöz.Mert az új az már beépített kijelzős és vagy 18.000.15.000 környékén is láttam régebben G15-öket de mostmár nem találok :(
A másik kérdésem, hogy van-e valakinek ilyen régebbi G15-je?Lenne pár kérdésem a bill.-el kapcsolatba mert ilyet vennék :)
Köszi előre is a segítséget és a választ.Jó8 -
#718 link -
#717 Nah, nyomul az OCZ.. Kiadnak gamer billentyűzetet..
-
#716 Nekem is G11 van régen volt Revoltec Lightboard Xl2 ugy kurtam ki a kukába hogy még combo szorzo is volt XD -
nyullabsheriff #715 Logitech/Microshoft(nem azért mert drága) ez a 2 a megbízható, és tökéletes társ:D -
#714 Már pár k és G11. -
Borg #713 Ez már csak az ára, meg az elrendezése miatt se lesz befutó soha... -
#712 Everglide DKTBoard
* strapabíró alumínium ház
* ultravékony dizájn
* érzékeny, gyorsan reagáló, halk billentyűk
* helytakarékos elrendezés
* 8 darab multimédia gomb
* a háttérvilágítás mechanikusan ki/bekapcsolható
* fekete és ezüst színben is kapható
9900 Ft + ÁFA. -
#711 Nekem 1 éve revoltec lightboard XL 2 van és szerintem semmi baja a gombjainak és a világítása se zavaróan erős, nekem nagyon sokat segített amióta megvan, nem bántam meg, hogy megvettem.
Viszont itt az egész bill világít, ha van pénzed akkor Logitech G11 -et vegyél. -
shrike7973 #710 .. kell elé #is :D -
shrike7973 #709 Gamer-nagyon jó: Logitech G11
Olcsó: Revoltec Lightboard XL2... de ezt marhára nem ajánlom, láttam élőben, nagyon rossz minőségűek a gombjai.. szal G11 :)[eljen] -
#708 sziaztok! Olyan billt keresek elérhető áron, melynek világítanak a gombjai (no nem az egész gomb, csak a betű/szám/jel rajta). Jó lenne, ha este leoltott lámpa mellett is tudnék gépezni :) -
r4pid #707 illetve még ezen gondolkozom: roccat valo
Nem igazán találtam sok infót róla, magyar piacon még nem is láttam pedig kerestem 10 percet kb... jó lenne ha kijönne magyar billentyűkiosztással is... esetleg vki erről vmit infót/tapasztalatot (ha van ilyen 1általán Mo-on) -
r4pid #706 Ja és fontos hogy magyar legyen! -
r4pid #705 Tudna nekem esetleg valaki ajánlani egy jó billentyűzetet?
Ami kéne bele: multimédia (wmp-hez) , usb kimenet (2.0-ás), világító (nem muszáj)
Van egy a4tech x-slim billentyűm, megvettem(3300 huf) hazavittem megmutatni faternak és rögtön elcsórta:D Viszonylag jó volt a billentyű, de gondoltam veszek valami komolyabbat... főleg mivel x-slimben nincsen driver támogatás vista 64biten (működnek a gombok, csak nem lehet programozni őket, ill ha felteszed drivert akkor halkítás/hangosítás nem mükszik)
Gondolkozom egy razer lycosa-ban , de nem igazán ismerek olyat akinek van és érdekelne tapasztalata van-e vkinek esetleg vele kapcsolatban?
Ill ha bárki tud bármilyen hasonló paraméterekkel rendelkező bill-t pls írja meg a típusát. -
#704 nincs fenn véletlenül egy pár kb-os progi amivel xp-alatt az ablakot lehet forgatni?
nekem akkor volt ilyesmi problémám.. -
#703 Nekem is nagyon tetszik és jó dolog rajta a világítás. De azért 1 év alatt nem kéne lekopni a betüknek róla. Barátnőm 2 ezer Ft-os Chicony billentyűzete már 5 és fél éves, és minden betü ugyanúgy látszik rajta, mint amikor megvették.
Ezen viszont látszik, hogy nem nem olyan erős a nyomat. Pedig ennyi pénzért... -
#702 Nekem is olyan billentyűzetem van már 1 éve, semmi baj nem volt vele eddig se, bár mostanra kicsit lekoptak a betűk a gombokról, de ezen kívül nincs és nem is volt vele semmi bajom. Én nem bántam meg, hogy megvettem, nagyon nagy segítség nekem éjszaka, amikor sokáig kell fentlennem és sokat kell gépelnem. -
#701 sziasztok!Segítségre lenne szükségem.A billentyűzetem furcsa dolgokat produkál.Játék közben (mostmár mindegyiknél),önállo életre kel és magátol irányítja a karaktert,autót,stb.Mióta elkezdte azóta már lecseréltem egyszer és ugyanúgy folytatja,tehát igazából nem a billentyű lehet a hibás,de azt láttam jónak ha ide írok.Amikor már nagyon megvan zakkanva,akkor elkezd csipogni a gép mintamikor beszorulnak a billentyűk.usb-s.Az összes többi usb ezközt kicibáltam már.Nem ételmaradékos vagy dzsuvás.Van,hogy magátol megy,van olyanis,hogy 20-30 másodpercet késik.Ha valakinek van ötlete szívesen veszem thx -
Borg #700 feketében is van.. meg speedlink név alatt pár más szinben is. -
#699 Ez van több szinben is? -
#698 Alap,akinek meg anyuci meg apuci megvesz a G15-ös Logi-t arra mondom én ,hogy ... .Egyébként a bill-t arra találták ki , hogy beviteli eszköz legyen,ne multimédiás központ,meg hordozható,wireless vibri.
Szal sztem ha használható,akkor simán jó 2 évet kihúzol azt cs.
-
#697 Thx Így van, én is így gondolom. Nem egy 10 ezres Logitech, de nekem bőven jó. -
#696 Grat,jó firka.Nekem itthon Trution bill-em van azon is Samsung corporation.
Nem rosz kis bill.ÓCSÓ volt és a célnak megfelel.