1496
Billentyűzetek pro és kontra
  • HD JOHNNIE
    Én se szerettem ezt anno, pont ezért váltottam mindent vezetékesre.
  • CroftManor
    Nekem Logitech EX110es billem és egerem van, semmi bajom vele, csak utálom mikor lemerül az egér vagy a bill és tölteni kell és nem tudok addig írni, ami kb 10-12 óra töltés jelent.
  • Máté94
    764! valaki!
  • HD JOHNNIE
    Viszont bill-ben nem vagyok otthon annyira. Érdekelne a véleményetek, elsősorban Logitech-es billentyűkről. Melyiket érdemes? Néhány támpont: ne legyen hatalmas, mert kicsi az asztalom, vezetékes. A billentyűt viszont nem tudom, h melyik a jobb a lapos vagy a normál?
  • HD JOHNNIE
    Én a logitech G9-es egeret ajánlom. Nekem bevált nagyon. Nem tudom,h lehet e bill-el együtt kapni.
  • CroftManor
    Én is napi 10 órát kb
  • desigo
    ki mennyit használja...
    én napi 10 órát kb...
  • CroftManor
    4-5 nap? Az én EX110esemhez kapott egeret kb két hetente kell feltölteni
    Akkor az nagyon nem jó vétel :S
  • desigo
    nekem ilyen egerem van
    MX™ Revolution
    beépített akksija van ami 4-5 napig bírja.Aztán éjszaka rárakom a töltőjére és kész...
    én meg vagyok elégedve vele...

itt egy teszt
  • CroftManor
    Vajon érdemes-e ilyen billt és egeret venni?
    Ez is elemmel működik?
    Gyorstöltő egység: Többé nem kell elemcserével bajlódnia.
    Vagy most mivan?
  • vass17
    Nem tudjátok, hogy működik a világitós bill. matrica?? Csak mert láttam elég sok helyen, és nekem ideális lenne laptophoz, de élöben még nem találkoztam vele: ez lenne az: link
  • Máté94
    Sziasztok!
    Logitech Desktop MX 3200 Laser
    Szerintetek jó vásár lenne?:D
  • mrzoltan
    Google,ha nincs akkor passz.
  • mikrofonhead
    Igen azokat próbáltam de nincs rendes gamer cask configosok...nekem meg kifejezetten game-ekhez kéne :(
  • mrzoltan
    prohardware-en a G15 tesztben vannak linkek asszem.
  • mikrofonhead
    Apropó valaki G15-höz gamer appletet tud? :)
  • mikrofonhead
    Bár Borg kicsit erőteljesen fogalmazott de valóban nem túl jó az a bill...vettél volna akkor már wave-et vagy lásdd az én példámat, G15-öt..

G15 - gamer keyboard

Logitech Wave Keyboard
  • mercer
    másik billentyűettel is ezt csinálja a gép-de legalább nem világít
  • Borg
    Amilyen szar minőségű billentyűzet, ez nem is csoda. De ugye világít, ez a legfontosabb.
  • mercer
    helo van egy olyan problémám hogy windos vista alatt revoltec xl2es billentyűzeten ha nyomva tartok egy billentyűt (akármelyiket) akkor kb 6 karakter után lefagy a gép de mikor felengedem akkor megy tovább. Különösen játék közben szívás amikor szaggat-please help
  • mikrofonhead
    Igen mindenféle játék beállításokra-- meg a gmail se működik :(
  • tugyiti
    milyen progit? a cd-n mellékelnek hozzá mindent ,játék macro configokra gondolsz?
  • mikrofonhead
    Nagyon jó kis bill csak még nagyon fura mert elég magasak a gombjai az előző flathez képest és iszonyatosan nagy a mérete :D mindig a G gombokat nyomom a shift helyet...meg hát ugye angol és még szokni kell azért kicsit így 6 év cs után is :) de nagyon jó csak a kijelzőjével szenvedek kicsit mert nem találok rá jó progit :(
  • Solten
  • mikrofonhead
    No íme az új G15:

Bocsesz de nem vagyok túl jó fényképész :D
  • mikrofonhead
    No megvettem majd teszek fel képeket ha vkit érdekel :) még kicsit fura de már most megszerettem :) tudsz mondani valami jó oldalt ahol van magyar G15 konfigolás? :)
  • tugyiti
    mivel 1 éves a gari és utána romlott el az eszköz ezért sajnos nem
  • mikrofonhead
    OKés köszi, megrendeltem.1 év után meghalt a szallag benne?Azt garival megcsinálják, nem?
  • tugyiti
    1.nem világit
    2.kontraszt és fényerő van szineket nem lehet állítani nekem 1 év után meghalt a szalag benne így nem működnek egyes gombok de ettől függetlenül jó billentyüzet
  • mikrofonhead
    Valaki a #743-ban tud segíteni??
  • grebber
    Na szerencsére boltos srác az ismerösöm és kicseréli nekem ezt a billt amit vettem.
    Mondjuk jól átt is kurt mert neten nézegettem annak a billnek az árati és hát 1500ft nekem 2800-ért adta.
    De hoz helyette másikat 2800-as árba amit megnéztem máshol is valóban annyi :D
  • Solten
    2008-as Razer újdonságok

• mikrofonhead
    Szasztok nagymesterek!

2 kérdésem volna íme az első:

1. LOGITECH Wave Keyboard világít? ( úgy pl mint a G11-G15)

2. Valaki mondja már meg nekem pls akinek G15-je van ( az új G15 a beépített kijelzős) hogy több szín is van-e rajta meg fényerő állítás és hogy mennyire jó vagy rossz...szóval jellemezze már pls neked akár privátba is vagy bármi :) köszikeee
  • mrzoltan
    Ezek gyártják az OLED bill.-eket ugye?
    Art Lebedev a cég neve,orosz.
  • desigo
    ezmiez?
  • MaSzKa

ismerős igaz

ez a cég tervezett micro-t a samsungnak :D
  • SuperCharger
    Én elõbb keresnék a game könyvtáraiban, vagy a Docs and Settings/userneved/ v./Mindenki alatt vmi "*Beowulf*" nevű könyvtárban egy konfig file-t, és letörölném(/átnevezném), hátha attól visszaáll minden beállítás az alapértelmezettre, és újrakonfigolhatod a billentyűzetet a nulláról.

(Documents and Settings, vagy ennek megfelelõje Vista alatt, nem láttam még Vistát, úgyhogy nem tudom ott is így hívják-e)
  • BB7
    Valószínű!
  • grebber
    Akkor csak az újra feltevés oldaná meg vista alatt?
  • SuperCharger
    Mert Vista alatt lehet több billentyűzeted, és a rendszer külön is kezeli õket (XP nem tett különbséget). Ha a Béwulf megjegyezte, hogy hányas számú, vagy milyen azonosítójú billentyűzettel konfiguráltad, és bedugsz egy másaikat, az meghülyítheti.