1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
Borg #815 Ennyi erővel a 100ezerhez is. -
#814 Bammeg, a 32 ezerhez képest olcsó! -
Borg #813 Olcsó a lószart. A billentyűzet maga ér vagy 5-6k-t, a maradékban a logót fizeted meg... nagyon megéri. -
#812 Hát akkor az viszonylag olcsó, ha azt vesszük hogy az MX 5500as, amihez jár az MX revolution egér 32 ezer környéke, akkor ez tök olcsó -
#811 számold át...
OTP mai árfolyama alapján:13.600HUF -
#810 79,99 dollár mennyi átszámítva Ftba? -
Thanatos #809 ah, meg nekem személy szerint a pici enter se tul bejövős :S -
#808 -
#807 Csak azt a hatos gombsort tudnák végre normálisan megcsinálni! Miért kell erőltetni ezt az öklömnyi delete-et? -
#806 tényleg jól néz ki -
#805 Új billentyűzetek a Logitech-től
Jahj, de szééép. Nekem ez nagyon bejön. Letisztult, egyszerű, sallangmentes..
-
#804 Igazából én sem tudom miért cserélem vissza. Másikat már megszoktam. :) Ez jó lesz tartalékba. -
Borg #803 Hát ha máris visszacseréled a másik billedre, akkor szerintem már tudod miért szar. -
#802 Ajándék volt, nem tudom ez mennyi. Miért szar?
Viszont szerintem vissza cserélem a másik billemre. -
Borg #801 Csak azért említettem, mert ugye kb 2k, és magyar kiosztású :) AIR TOUCH-nak hivják. Jó nagy kalap szar. -
#800 Köszönöm! :)
Borg, biztos :) -
#799 altgr+j -
Borg #798 Ilyet itthon is lehet kapni, csak nem targusnak hívják... -
#797 Hali
Kaptam ma egy Targus billentyűzetet. USA-ból van igy nincs rajta hosszú i, két space gomb van, egyiket belehetne állitani hosszú i-re? -
#796 Próbálkozz be az ebay-el vagy a vaterával sztem. Szoktak olcsón lenni cuccok, hátha. -
#795 Visszairtak a Rieltol, sajna ezen ecceru bill ara postakoltseggel a 6 rugot veri :( igy nem fogok venni. -
#794 Rendelkezik itt vki wave billel egyébként? -
#793 Akkor mindketten azok vagyunk -
Borg #792 Nyilvan 53cm a hossza. -
#791 Srácok elkellne egy kis segítség! Megkérdeztem a logitechet a wave bill méretéről és ezt írták vissza: I would like to inform you that the width of the Logitech Wave keyboard is 7.2 cm, height/depth is 26.7 cm, and length is 5.3 cm
Most akkor itt én vagyok nagyon fáradt vagy ők? -
#790 Nincs mit. PH a forrásom: link -
#789 Mondjuk az utolso hir ami kinnvan az oldalon az is masfel eves :) es szinten nem talalok rajta billt :) de azert koszi -
#788 thx :) -
#787 magyarországi forgalmazó -
#786 Oke sracok most jon a nagy kerdes.
Cherry billentyuzetet hol lehet venni hungariaban?
Annal halkabb puhabb es jobba nyagu billel meg nem talalkoztam.
Nekem tokeletesen megfelelne.
Nem zorog ha vegighuzom a tetejen a kezemet, stb.
Szal merre lehet kapni?
-
#785 Csinálj.-.- -
#784 Valaki tudna mondani egy olyan billentyűt, ami olyasmi, mint a Crysis kinézete? Érdekel, Köszi -
#783 help!help!help! -
#782 Meg tudja nekem mondani vki, hogy mekkora méretekkel rendelkezik a logitech wave és a g15-ös bill? kerestem de nem találtam sajnos. -
#781 Szerintetek vegyek egy ilyen Wave-ET vagy mx3200-ast? -
#780 Tud nekem vki MX revoluiton egeret mondani vezetékesbe?! -
#779 jól néz ki! -
#778 Nem különbözik semmiben sem a mostanitól:D -
#777 Logitech desktop - barátságos ívek
Klassz. -
#776 Hát én is váltanék vezetékesre, de tudsz nekem mutatni vezetékes MX 5500as billt és egeret? (MX revolution)
Mert ha igen, akkor azonnal váltok arra