1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
#855 köszi, ezt megtaláltam énis, ilyet is fogok venni, ipon-ról valószínüleg, itthon razert nem nagyon találtam értelmes árban, de már nemis fontos, ez kinézetre is megfelel és szolgáltatások mennyiségére és minőségére is -
#854 link -
#853 ja plusz szállítás, mert itthon ha van 20-25k -
#852 (desz@r a dollár te jóég -hálisten) -
Borg #851 100$ túlzás, de 17ezer ft meg nem?
loál :D Annyira próbálsz már indokot keresni rá hogy kidobhass egy vagon pénzt, nem is értem itt miért kell bárki is hozzá :D
(csak segítség képpen, 1 dollár 162Ft) -
#850 ilyet fogok, mivel razer-t nem nagyon találtam sehol, meg az már ténlyge drága lett volna 100$ már kicsit túlzás -
#849 OMG.. Akkor vegyél egy ilyet azt kész, kivalló bill és az ára is borsos. -
Borg #848 Minden bizonnyal. -
#847 mert régebben olyanom volt...
volt ami kibírt egy fél évet az már rekord volt, meg elég sokat használom a gépet és azért nem mindegy hogy milyen minőségi billt kell használnom -
Borg #846 Miből gondolod, hogy a 3-4e ft-os nem bír ki 5 évet? -
#845 ok nagyon kösz a semmit...
mostani logitech billem 5 éves és már nem olyan mint új korában, tehát nem cserélgetek állandóan billt, de ez már cserére érett, és most is olyat akarok venni ami megint kibír vagy 5 évet ugyanolyan használatnak kitéve mint ez..., az hogy neked sznobizmus hogy olyat akarok venni amin vagy egy két extra ami számomra nem tök fölösleges, lehet hogy neked az, de ha próbálnál használni egy összetettebb programot rájönnél hogy nem biztos hogy olyan nagyon jó 3-4 billt nyomkodni órákon át, játékban meg nem árt hogyha egykét dolog közel van és ennek ellenére nem lehet véletlen nyomkodni, tehát hogyha érdemben nem akarsz segíteni akkor mennyél és fikázzál mást, vagy jobbat tudok, inkább én kérdezek meg olyan embert aki tényleg segíteni szeretne és nem csak a hülye szövegét nyomja... -
Borg #844 Nagyon sok mellédumát ki lehet találni a sznobizmusra, de ez a 2-3 havonta új bill erősen izzadtságszagú :) -
#843 ha valakinek van valami érdemi tapasztalata a G11/G15-el akkor pls írja le, olyanokból mint borg nem kérek mert azzal nem jutok előbbre...
nem akarok 2-3 havonta billt venni ezért nem érdeklnek a 2-3k-s gagyi vackok... -
#842 saját nyári munka pénzből veszem... van azért aki megdolgozik azért amilyen van, ha nem saját pénz lenne nem néznék ennyire utánna... látom itt segítséget nem kapok értelmes emberektől.... -
Borg #841 Ja hogy nem a leghatékonyabb. Hát igen, egy ctrl+alt+akármi kombót tart 0.2 mp-ig megnyomni, egy saját gombot meg lehet hogy csak 0.1. Tényleg megér 5-10x annyi pénzt. Persze akinek a pénzt még más valaki termeli... -
#840 látszik sose használtál ilyen progikat....
ps-ben pl: komplet folyamatokat lehet billhez rendelni, szűrőket méretezést stb. ezekhez nem a leghatékonyabb hogyha 3-4 billt kell egyszerre nyomni -
#839 pff... -
Borg #838 Hogy micsoda? Na mesélj, milyen egyedi billek jönnek jól, amit pl egy 3ezer ft-os billentyűzeten nem lehet megoldani? :D -
#837 ezzel nemigazán vagyok kisegítve, lehet hogy te nem használod ki, de nekem az egyedi billek jól jönnek photoshopban meg 3ds maxben is, játékban meg szintén... -
Borg #836 Arról kár beszélni hogy melyik éri meg, mert mindkettő feleslegesen drága ahhoz képest amit nyújt. -
#835 lenne nekem is egy kérdésem: átlag gamernek milyen billt érdemes venni, eddig logitech g11 és g15 között vacilálok, de ha van jobb is 20eFt akkor azt plz linkeljétek :)
jah és g11 és 15 közzül melyiket éri meg jobban megvenni? -
#834 a jobb oldalán a számok... -
Lowosan #833 Lenne egy láma kérdésem billentyűzeten mi a numpad? -
#832 Vettem egy logi wave billentyűt, vezetékest kétsoros enterrel hatalmas dellel :) Előszőr féltem, h durvák lesznek az ívelések meg a domborulatok, de egyáltalán nem az. Vmlyik cikkíró írta, hogy az átnyúlósoknak kényelmetlen lehet.Sztem egyáltalán nem az. Persze elütések még vannak azért. Külön jó pont, h a winfos gombot bal oldalon alul ki lehet kapcsolni. A plusz billek bármire igény szerint átállíthatók. Hát a párnázott csuklótámasz meg ugye egy mennyország, csakhát kérdés, h hány óra cod4 után kopik majd ki, de ez majd az akkori gondom lesz.
Csak egy vélemény volt, h pörögjön a totyik :)
Üdv! -
Thanatos #831 kikapcs gombot én se (nincs is a billemen szerencsére)
de pl a hangerőszabályzot, mediaplayer start/pause/next/back gombokat én rendszeresen használom, meg a mute-ot is
a többit én se nagyon, esetleg nagy néha a bill bal odlalán a görgőt, de ennyi a max, viszont ezeket már nagyon megszoktam, szóval telejsen full fapados bill azért már zavarna :D(tudom hotkey-ek de akkor is :D)
-
#830 Tényleg hülyeség. Nemhogy a kikapcs, de egy nyüves extra gombot sem használok (fail hogy 22 extra gombos bill.-t vettem). Legközelebb valami egyszerűbbet.. :) -
Borg #829 Nem néz ki rosszul, de biztos drága lesz.
Az meg külön fail, hogy mindössze 3 extra gomb van, és a mail meg a böngésző mellé odarakták a kikapcsoló gombot. Nagy ötlet. Mellesleg szerintem a billentyűzetre rakott kikapcsoló gomb a legnagyobb idiótaság ami létezik. Ki használja egyátalán? (szándékosan) -
#828 OCZ Elixir II
Kiment a divatból a normál méretű enter? :) -
#827 PH tesztelte, nem rossz a serri... -
#826 Kerdes: ehhez mit szoltok?
Cherry Stream
postakoltseggel egyutt 6k lenne. van valakinek ilyen? -
Cordless Desktop S520
link -
#824 A helyzet nálam is hasonló: Logitech Desktop MX-em van kb 5 éve. Ha cserélném, Logitechre cserélném, de mivel nem lehet normális kiosztásút kapni, így ha mégis cserére kerülne a sor, nem tudnék mit venni.
Az enter sem a legjobb, ez tény. -
Thanatos #823 persze hogy mindent meglehet szokni csak van amit meg akar az ember szokni van amit meg nem :D
mondjuk nekem egy cirka 5-6 éves logitech illem van és még ma is tökéletesen szuperál igy nem is igazán tervezem a lecserélését, régi tipusu kiosztás, multimedia gombok nem zavaró helyen, nekem ez kell, a többi már cask "extra" :) -
#822 Sztem' mindent meg lehet szokni, pl. a mostani Samumon se zavaró a "pöttöm" backspace. -
#821 Igen, ma nézegettem egy műszaki boltban pár cégterméket, ez a dögnagy del szinte már Logitech-védjegy... -
Thanatos #820 a viszonylagban benne van hogy viszonyitás kérdése, az meg hogy ki mihez vizonyit már egyéni soc problem... :D -
#819 Jolvan, te magadból indulsz ki, te tudod h neked mi az olcsó és mi nem az, ahogy én is tudom, h nekem mi.
Ennyi -
Borg #818 Nincs ezzel semmi baj, csak az áráról nem kell ilyen hülyeségeket állítani, hogy "viszonylag olcsó". Még viszonylag sem az. -
#817 Ennyi erővel senki ne linkeljen semmilyen billt és akkor nyugi lessz. -
#816 jah de abban benne van az MX Revo ára...
az sem olcsó darab
nekem sem érne meg max 6-7 ezret