1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
Borg #895 Olyan van nekem is, csak nem speedlink hanem perixx márkában.
Nekem semmi bajom nincs vele. -
Borg #894 Itt nem ezen van a hangsúly, hanem azon amit idéztem is. Hogy a világítást leszámítva egy szar.
Amúgy a revoltec is egy szar. Én majdnem olyat vettem, de szerencsére alaposan megnézegettem a boltban, és elborzadtam hogy milyen fos minősége van. -
#893 Utólagosan cikket olvastam! :) Tényleg profi work! [De, hát Logitech - mindenem az]
Ajánlok egy kislámpát az íróasztalra! Ócsó is, szép is, másra is jó és ha nem közvetlenül a szemedbe világít, akkor jót is tesz a szemednek! [Effektív]
Én speciel a sólámpát ajánlom! Mert az:
-nem vakít
-szórt fénye van
-nagyon jót tesz [Semmi Woodoo-ra ne gondoljunk ezek TÉNYEK! Tesztekkel alátámasztott TÉNYEK!]
-lecsökkenti a gép [esetleges] rossz sugárzásait! -
Inquisitor #892 Na most 2K-ért überf*s világítós keyboardok vannak, annyiért még sima bill. se van értelmes. A Revoltek olyan 8-9K, az alsóhangon legolcsóbb használható világítós billentyűzet. Az Illuminated Keyboardró meg érdemes teszteket és képeket nézni, hogy miért ilyen drága, és mit tud. Ezen CSAK a betük világítanak, nem az egész gomb, mert iszonyat vékonyan lézerrel vágták ki, a világítás meg több fokozatban állítható.
Más tészta, hogy aki sötétben gépezik, annak mind a világítós keyboard, mind a monitor miatt erősen romolhat a szeme. -
#891 Pedig eskü h azóta amióta ezt használom :( Előtte semmi bajom nem volt. Pedig más gondom nem lenne ezzel a billentyűzettel. Tegnap visszaolvasgattam, és ha jól emlékszem neked is ilyesmi van ugye? -
Borg #890 Ha fáj a kezed, az tuti nem emiatt van... -
#889 Sziasztok!
Logitech Wave-el szemezgetek egy ideje, nagyon nagyon tetszik, csak azt nem tudom, hogy játékoknál milyen lehet, van valakinek erről valami tapasztalata?
Igazából most vettem egy Speedlink silent keystore-ot hétfőn, nagyon tetszett, hogy ilyen lapos kialakítású, de amióta ez van, lehet, hogy hülyén hangzik, de egyszerüen fáj a bal kezem tőle... Úgyhogy gondolkozom, hogy visszaviszem és veszek helyette egy Wave-t. Úgy látszik ezek a lapos gombok vmiért nem tetszenek az ujjaimnak. Csak a Wave-nél meg nehogy a hullámos kialakítás miatt járjak pórul :D De amennyire tudtam próbágattam és nem tűnt vészesnek, csak játéknál nem tudom, hogy milyen lehet. Mindenestre a desing az csillagos ötös nálam. -
Borg #888 Ráadásul:
"A klaviatúra első ránézésre jól összeszerelt érzést kelt, kár, hogy ez csak addig tart, amíg használni nem kezdjük. A gépelést csattogó zaj kíséri, lötyögnek a billentyűk, a nagyobb gombok (pl. jobb shift) pedig nem minden esetben reagálnak a leütésre. Ez a bosszantó pontatlanság pedig azt eredményezi, hogy az említett gombokat nagy méretük ellenére is csak kis felületen tudjuk használni. Hogy valami pozitívumot is említsünk, a 2 méteres vezeték rendkívül nagy teret enged az elhelyezés során, ilyen tekintetben tehát elismerést érdemel." -
Borg #887 Jól néz ki.
Nade 116 euro? Loál... A felét is csak szódával... -
#886 És ott a pont, gagyik, használhatatlanok. -
#885 yah,de nagyon 1 sincs ami használható lenne...
Ezen a pont jó a világítás,csak a billentyűket baszták el... -
#884 Ja de azok nem Logitech-ek... Meg rondák. Nem a világításon van a hangsúly bakker, nekem bejövős az ilyen egyszerű sallangmentes design. Az egész tetszetős. -
#883 Abszolúte megértelek! De akkor ez újdonság? Vagy nem! Mert ha az, akkor eléggé elkértek! Konkurenseknél már régóta van ilyen bill.! -
#882 Ott a dobozon...
Fényerő 3 fokozatban állítható; link
Logitech (Hungary) honlapja szállítással 116.48 €-t ír... -
#881 Nekem szükségem van rá. Mármint hogy az ékezetek világítsanak éjszaka/gyér fény esetén. Abszolúte nem hülyeség. -
Borg #880 Ennek mi a típusa? És mennyibe kerül? -
#879 h-ú-d-e-j-ó
Már 2Kért kapsz világítósat!
Komolyan most erre volt szükségünk? -
#878 v-i-l-á-g-í-t -
#877 Illuminált? Azaz? -
#876 illuminált billentyűzet...
Egyszerű- nagyszerű. Meg is venném a jövőben, de valamiért a G15-re csorog a nyálam :) -
#875 Nekem csak játékban nem engedi! Illetve a Tűzrókámban EGY középső kattal nyitok meg új oldalt ÚJ LAPON! Na miután felraktam a Logitech-es csodát 2-t kell kattintanom! Nem nagy baj! De megszoktam! -.- -
#874 Ja hogy az egérre gondolsz!
Hát nekem semmi bajom azzal se -
#873 Ami egyben görgő is! -
#872 Melyik középső gombra gondolsz? Nekem is ilyen van és mindent tudok használni rajta -
#871 Én plö azzal szoktam levágni a gépet... -
#870 Sziasztok!
Logitech Corldless Desktop EX110 típusú bilem van!
Vannak rajta multimédiás gombok [ <--,-->,||, stb! XD]
Amiket csak a Logitech Sofware-ével tudok használni! De az nekem nem jó! Mert ha felrakom nem engedi használni a középső gombot! -.-
Nincs erre vmilyen alternatív szoftver? -
#869 Nekem ilyen van és egyenlőre megvagyok elégedve vele, elég halk, persze kicsit szokni kellett a nyújtottabb nagyobb gombokat , de szerintem nemrossz választás :) -
WiZZ #868 Sziasztok!
Olyan billentyűzetet keresnék, ami gépelés közben halk, magyar kiosztású és nem Genius. Tudom, h vannak a hajlítgatós billentyűzetek, csak azok meg nem olyan kényelmesek sztem...
Eddig néztem:
Logitech Illuminated Keyboard
Fujitsu Siemens Slim USB
Fujitsu Siemens Slim MF H Piano
Szerintetek melyik érné meg legjobban? Vagy egyéb ötlet?
-
#867 OCZ Alchemy Elixir Gaming Keyboard Review
-
#866 Jogos!
Elfelejtettem odairni hogy csak magyar es fekete erdekel :) -
#865 http://www.argep.hu/main.asp?suche=Cherry+Stream&x=0&y=0 -
#864 Sziaszok!
Cherry Stream billentyut vnnek.
A kerdes hol lehet kapni?
Riel hungaria KFTvel beszeltem, eleinte kedvesek voltak, de amikor leadtam a rendelest, mar nem irtak vissza. telefont ugyfelszolgalati idoben nem vettek fel es ujabb leveleimre sem valaszoltak.
Igy mar nem bizom a cegben, a honlapja is kaki, es ott kinn sincs.
Masho llatott mar valaki?
Link
Ha tudtok segitsetek, koszi -
#863 a bill finoman néz ki. -
#862 hali!
nemrég vettem egy Logitech G15 billt. és érdekelne hogy van e itt olyan emberke akinek van ilyen. kellene par applet pl cs 1.6hoz mert amit talaltam az csak sourcehoz van es nem muxik vele. -
#861 Boltosok előnyben.. ;) -
Inquisitor #860 Kézbe véve elég masszív, a gombok lenyomása elég jó és halk, egy picit azért a kivitelezése gyengébb, mint egy Logitech, de szvsz a Geniusnál jobb. Elvileg csepálló, és kemény 2000Ft az ára. -
Borg #859 Sose hallottam... de ha benyomják a sleep/off gombokat a nyilak meg a home-end közé, akkor továbbra sem lesznek túl népszerűek. -
#858 Újabb billentyűzet és egér az Icon7-től
Icon7? Lehet hogy én vagyok setét, hallott már róla valaki? :)
-
#857 Sztem kérdezd meg a logitechet, h van e magyar kiosztású billjük. Én is ezt tettem a wave-l. -
Janoooo #856 Hali!
Én kinéztem a Logitech G11 vagy G15 -ös billentyüt. De ahogy olvasgattam angol. Nem tud valaki ajánlani nekem egy hasonló billentyűzetet ami magyar? Én nem találtam.
Ezek fontosak nekem rajta:
magyar, világító gombok, csuklótámasz, strapabíró legyen
Leginkább játékra szeretném, de adott helyzetben lehessen vele írni is.
Ja, és én vezetékes párti vagyok, nem bizok a vezeték nélküliben.
Előre is köszönöm a segítséget.