1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
#935 Blietooth billentyűzetek. -
#934 ez de kemény. csak a lóvé hiányzik. ugranék rögtön! :) -
#933 jobban tetszene csont feketében... így marad 1 fekete slim logi. mondjuk a slimek mindig is a szívem csücskei voltak :) -
#932 üdv!
segítséget szeretnék kérni! Szerenték venni egy nagyon mini billentyűzetet, amit telefonhoz tudnék használni, pl sms írásához, vagy netezéshez. Elég fontos hogy bluetoothos legyen, és bírja a strapát :)
előre is köszönöm -
#931 jah a bill nem is drága :D ~40k -
#930 Lehet ezeket külön is venni :) -
#929 Mekkora az esélye, hogy vki vett egy ilyen szettet? XD De kitudja! -
#928 Engem a füles fogott meg nagyon! Ha meg vki venne hirtelen egy gamepadot és leírná a tapasztalatait vele az is érdekelne :) -
#927 Nálam működik rendesen minden fn gomb és extra XP alatt. Ha megvan a gond a billel akkor oszd meg itt légy oly kedves. -
#926 Viccelsz?? Pont a narancs miatt best... :) -
#925 nem rossz elcserélem érte a G15öm :D
kijelzője az ott van ill. nekem a naracs világítás nem jön be annyira(de azért így is megérte :D) -
Borg #924 Gondolom szinte ingyen lesz... -
#923 Ez a szépség nekem jobban bejön:
:) -
#922 És betegesen drága! -
#921 Ez azért már szerintem beteges -
#920 -
#919 -
#918 NEED ONE!!! N0W!!! XD -
#917 Jah azt elfelejtettem mondani, hogy driver, software minden rendben fel van telepítve -
#916 Nah, a zsír új G19 :)
-
#915 Sziasztok. Gondoltam inkább előbb érdeklődőm kicsit mielőtt cselekednék:D Az a helyzet, hogy vettem egy Logitech Wave-et (kábeles). Egyetlen gondom van vele, hogy nem mennek a "speciális" billentyűk. Se az F-ek (amiket FN-el kell lenyomni), sem a hangerő, a médialejátszó stb. Bármit állítok be a gombokra nem működik. Egyedüli egy gomb ezek közül ami megy az a kikapcsolás gomb. Na most, így elsőre arra gyanakszom hogy a Windows XP miatt nem mennek. Lehet, hogy csak Vista alatt mennek rendesen? Légyszi írjon az aki XP alatt használja és minden működik rendesen, mert ha ez a helyzet akkor visszaküldöm. Köszi előre is. -
#914 helló fiúk-lányok biggrin.gif
Aztatat szeretném megkérdezni, hogy mitől függ az, hogy hány gombot tudsz egyszerre lenyomni a billentyűzeten?
nem titkolt bajom az, hogy a mostani PS2-es rádiós Trust keyboardomon(ami amúgy ciccajó kis cucc) csak 3-at tudok lenyomni. Természetesen ez mindaddig nem volt zavaró, amíg nem kezdtem el Frets on Fire-özni, illetve Guitar Hero-zni.
Namármost, mind2 játékban nagyon sok zenében kéne 3 hangot lepengetni, de ezt nem engedi... egyébként minden billentyűkombinációban próbáltam, úgyhogy teljesen biztos, hogy ezzel a billentyűzettel nem fogom tudni azt megcsinálni.
Van egy másik, 10 éves noname vezetékes PS2-es billem is, no azzal se lehet megcsinálni.
Viszont nagyon szeretném...
Én nem tudom, hogy típustól, gyártótól, rádiós/vezetékestől, vagy PS2/USB-től függ az, hogy hány gombot érzékel egyszerre a gép.
Ezt szeretném megtudni, ha valaki tudja, ha meg nem, akkor légyszi mutassatok olyan keyboardokat, amiken biztosan lelehet nyomni 4, vagy több gombot egyszerre, és érzékeli is.
Mert szeretnék egy olyat venni.
Én egyébként gyanítom, hogy a PS2 és az USB-n van a hangsúly, haveromnak USB-s a keyboardja és azzal letud nyomni 4 billentyűt.
ha igazam van, akkor már ki is néztem magamnak egy billt: ezt
Vélemény?
Igazából nekem az igényeim: lehetőleg ne legyen rajt multimédia gomb, vagy ne zavaró helyen, és kevés. Ne legyenek slim gombok, vagyis a laptop billentyűknél mindenképpen legyenek nagyobbak. ha megoldható, az enter legyen L alakú(de ennél a logitechnél se az, ez annyira nem fontos), legyen szellős, ne legyenek sűrítve a gombok(Logitech Ultra-Flat nagyon tömör, kényelmetlen), 4000Ft alatt legyen.. Ennek reményében esetleg, ha tudtok valami jóságost, és ajánlanátok, azt megköszönném. Márka mind1, a minőség a lényeg. Csuklótámasz pluszpont(ha leszedhető).
Am a mostani billentyűzetem nem rossz, szeretem, csak sokszor túl hangos, van rajt egy készenléti állapot gomb, és sokszor megnyomom véletlen, hülye helyen van... ez kiakaszt... Meg hát rádiós, és nem a leggyorsabb, plusz csak 3 billt érzékel egyszerre.
Előre is kösz, ha valami hasznos infóval megtudtok dobni. -
#913 A billentyűzet jobb oldalán található számos billrész.
Numpad -
#912 szép ára van, akár egy Lycosa-nak -
#911 nah most nézem a neten hogy nincs is olyan kép a g15ről ami olyan mint az enyém. nálam az enter nagy 2 sor magas es a bal oldali shift nem 2 bill széles. nah mind1 majd délelőtt teszek fel képet róla kivi vagyok hogy nektek is ilyen van e :D szal nekem nincs gondom az í-vel :D -
#910 nagy tévedés hogy nincs í betű!!!!
ugyanis a bal oldali windows bill felett van a a z(y mivel angol kiosztás)mellett.... ííííííííí -
Borg #909 altgr+j -
#908 javítás: ezzel -
#907 tehát akkor ezen a billentyűzettel hosszú "í"-t nem is lehet írni? -
#906 ...és a hosszú í?..szal nem a legjobb, -
#905 Nekem is G15 van, G9 egérrel, éééss hát attól függetlenül h angol a bill, de megérte az árát!!!
Semmi különbség nincs angol és magyar közt, csak nincs ráirva a gombra, h Ö, meg Ő,Ó stb...
Lehet venni matricát, ráragasztod!
Ha meg a billet nézed, mikötben irsz, elég gáz!
Játék közbe, meg nem mind 1 meik gomb micsoda??
ugyis WSAD,shift,space,ctrl -el tolod. -
#904 -
#903 Ez a wave is qrvajó... -
#902 Köszi :)
Mostmár nekem is Wave van kedd óta és nagyon tetszik :D Jó vele írni és nagyon jól is néz ki és játékoknál szintén bevált:) -
#901 Nekem is wave-m van. Kérdésedre a válasz: nekem nincs bajom a játéknál vele. Persze előszőr furcsa volt de megszoktam. -
cargame #900 csa , ma megadta magat a billem, nem gyul ki a harom ampa es nem egy, gondoom e miatt, dobhatom ki. [kerdoellel] amuy deluxe
-
Janoooo #899 Nekem is nagyon tetszik a G15, de csak angol nyelvübe találtam, úgy meg nem kell. így vettem 1 olcsó Genius -t, aztán ha lesz véletlen magyar nyelvü a G15 -ből akkor majd veszek 1-et. -
#898 -
#897 G15 a világ legjobb bill.-je [Ár/Érték arányban! :)]
Dehát Logitech! <3 -
#896 nekem egy ilyenem van és eddig nagyon megvagyok elégedve vele.
Logitech G15 (bár a régi kék világítással jobb lenne :D)