1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
#976 nincs vele baj... -
#975 csini... -
#974 am ez amit tt linkeltél gecire nem az amit lehet kapni mostanában wave néven...
én erre újítottam nemrég... -
#973 már megvan közbe, még szokom, de nem rossz nem rossz...:D -
#972 Én a G19-re vagyok rácuppanva, csak bazi drága. -
#971 Nekem bejon. -
#970 nem tetszik. -
#969 Ergonomikus billentyűzet a Logitech jóvoltából
-
#968 sajna értelmesebb billekből nincs magyar :S
én befizetek asszem egy wave-re, abból van, azt meglátjuk, esetleg vkinek tapasztalat vele? -
#967 akkor bukta -
#966 Mert én magyart szeretnék! -
#965 És az miért fáj neked? -
#964 Szevasztok!
Nem használ véletlen vki ilyen billentyűzetet? Kint voltam múltkor az infinity csarnok lanon és volt pár fickó akinek ilyen volt, mit ne mondjak kurvajó cucc, de amennyire én tudom nincs belőle magyar billentyű kiosztású csak angol.
-
#963 nekem egy sima vezetéknélküli bill kéne, olyan max 15ig, mit tudtok ajánlani?
ja persze magyar kéne :) -
#962 faca -
#961 Letöltöttem a G15-höz a kis progit. Éshát k***ajó!
Ehhh...Eddig leghasznosabb cucc amit láttam a G15 kijelzőjére!
Ajnálom mindenkinek! -
#960 nincs mit -
#959 Köszi! -
#958 Nah, elcsesztem, G15... :) link -
#957 Tudnál adni egy linket, légyszives? -
#956 Logoutra feltett egy irast egy srac, renovalta a G11-et :) Nagyon komoly lett. -
#955 Ilyet tervezek venni a mostani helyett! (G15)
Szegénykém már nagyon elkopott! -
#954 20-23e körül keresnék egér+billentyűzet kombót, ami elvárás van, az az, hogy lézeres egér legyen, akkus (dokkolós töltővel), lehetőleg adjon ki valami fényt magából a billenytűzet, mivel sokat játszom éjszakába nyúlóan:) Jah és ha ágyból akarok filmet nézni, ne korlátozzon a kábel -
#953 Az OP rendszerbe olyat állítasz, amiet akarsz (nyelvet) a bill-re.
Csak a gombok elhejezése más.
PL az É betü az a : -on van, az á betü meg a , " helyén.
De idővel meg lehet szokni. Nekem is olyan van (G15) és már oda se nézek, meg nem is keresgélem a gombokat. -
lamerrichard #952 Hello
Lenne egy olyan kérdésem hogy most akarok egy G15-ös billentyűzetet venni de ugyebár az csak angol nyelvű és azt attól függetlenül át lehetne a gépen állítani magyar nyelvre?
-
Zealot #951 Sziasztok!
Egy olyan billentyűyetet keresek ami vezetéknélküli, a gombjai hasonlóak egy notebookon levőhöz, vagyis rövid a gomb mozgástávja (vagy hogy mondják ezt :P), általában slim billentyűyeteken vannak ilyenek. Esetleg lehet háttérvilágitása is, de vezetéknélküliek között nem tudom ez mennyire gyakori. Esetleg lehet egérrel együtt is. -
#950 Nem. Mert ezert is penzt lehet elkerni. -
#949 ehhehh... -
#948 Most már szinte minden bill. rendelkezni fog háttérvilágítással? -
Borg #947 Lol, nem is tom honnan ismerős ez a bill?
Talán erről amit épp használok? :D
(3k volt)
Viszont nekem bejött, és ha tényleg csak 35 dollár lesz annyi felárat megérhet a világítás... -
#946 Bővül az OCZ Alchemy billentyűzetcsalád
-
#945 Na, még Logitech is van... :) Nem néztem meg az oldalt elég figyelmesen. Vardar, Logitechet..! :D -
Vardar #944 3000nél több egy forinttal se. USB-t azért szeretnék, mert hordozhatóbb, mint a PS2, plusz gombokat meg semmire se használnám, eddig is elvoltam nélkülük. Minél olcsóbb és minél tovább kitart, annál jobb. -
Inquisitor #943 Sima, fapados, de még is csak logitek, kényelmes pötyögni rajta, viszonylag tartós, sallangmentes ... ja és nincs elforgatva rajta a PageUP/PageDown/Del blokk mint sok másikon!
Ha nem rettent az elforgatott blokk, akkor picit szebb a Logitech Classic Keyboard.
Ha pedig nem rettent a multimédia, akkor a Logitech Media Keyboard ... elég jól néz ki. Az olyan 4K. -
Vardar #942 Jah és készleten legyen már:D Én ezt néztem ki: Logitech DeLuxe 250 Keyboard Black (2 év gar.!) USB Mit gondoltok róla? -
Vardar #941 Ahogy olvasom a kommentekből oprendszer baja van. Nekem 64 bites XP és 7 alá kellene jó pár évre. -
#940 -
Borg #939 Ebben az árban talán a genius slimstar a legjobb. -
Vardar #937 Innen milyen billentyűzetet ajánlotok max 3000-ért? Örülnék ha USBs, flikk-flakk nélküli lenne, de ha tudtok valami nagyon jó indokot a multimédia mellett akkor meghajolok érveitek előtt. -
#936 köszi