1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
#1016 Szerintem nem rossz -
#1015 jajjdenemszép... -
#1014 OLED-es OCZ: link
-
#1013 az, nekem is ilyen van, nincs vele baj -
#1012 Azt irja hogy igen. -
#1011 Szia! A havernak kéne az a bill de nem jó az internetje így én kérdezek a helyében. Az magyar kiosztású billentyűzet? -
#1010 Jaj bocs most látom hogy ott írja XD -
#1009 Kössz. És ez magyar nyelvű? -
#1008 Hi.: link -
#1007 Hi.: link -
LordLoss #1006 Hello! Szeretnék venni egy alumínium billentyűzetet, nem tudnátok ajánlani pára? Előre is kösz -
#1005 Hali! Tudnátok ajánlani egy normális billentyűzetet 10000Ft környékén. Nyugodtan világíthat is. THX -
#1004 -
#1003 -
#1002 Minek kell "hájlájtolni" a wasd-ot meg a kurzort? Hogy a nyomi eltalálja este? -
#1001 "Klasszikus forma"... Az (olcso) araval hoditani fog szerintem. -
-
#999 Nagyon régen láttam már ilyet, azt hiszem az valami Razer volt! -
#998 Gamer bill:
"A billentyűzetek szegmensébe a KB-G235 érkezik, amit a vállalat maximálisan a játékosok igényeit figyelembe véve tervezett. A multimédiás klaviatúra nem túl nagy kiterjedésű, így könnyű elcipelni a LAN-partikra, továbbá az Anti-Ghost technológia révén akár hat gomb egyidejű lenyomását is képes feldolgozni a vezérlés. A fekete színű terméken narancssárgára vannak festve a játékok szempontjából fontos iránybillentyűk, és az alfanumerikus részen is ki van emelve a W, az A, az S és a D gomb."
(PH!) -
Nuki #997 Hmm... mondasz valamit. :)
Jó ötlet, de például van olyan ahol nem fér el kettő, és én mutatnék valamiféle hajlandóságot arra hogy beruházzak egy új billentyűzetre emiatt.
Azért köszönöm a tippet! (: -
#996 Erre tudnék egyszerűbbet. Szerezz egy akármilyen PS/2 billentyűzetet, és PS/2-USB átalakítóval dugd bele USB-be. Te egyik billentyűzet, haver másik. (Persze ettõl még saját magaddal mindig összekavarodhatsz, úyghogy 1 bill.-en belül eszerint válaszd meg a gombjaidat.) -
Nuki #995 Sziasztok!
Létezik olyan billentyűzet, ami tudja érzékelni 5-6 gomb egyszerre lenyomását, és nem kerül ilyen csillagászati árba (10-15 ezer alatt)?
Például a 20+ezres razer 20 gombot egyszerre lenyomok pr0-g4m3r billentyűzetre nincs szükségem, csak egyszerű többjátékos: autóversenyzős meg lövöldözős játékokkal szeretnék játszani a haverokkal, mert nagyon idegesítő tud lenni, amikor valaki nem tud rendesen irányítani, mert a másik is játszani is akar, de nem tehet róla. -
#994 Fps-hez csak vezetékest,logi vagy razer htxvm. -
#993 Hi, fps-hez foleg vezetekes eger ajanlott szvsz. -
pero001 #992 szevasztok!
szeretnék venni a közeljövőben egy vezeték nélküli billentyűzetet és egeret és szeretném kikérni a véleményeteket, hogy milyet vegyek.
úgy kb. 10-15 ezret tudnék rá költeni. Elsősorban játékra használnám. A lényeg az, hogy az egér is jól működjön főleg fps játékoknál, ne legyen késés ilyesmi.
köszi előre is a segítséget! -
beteg #991 Sziasztok!
A billentyűzetemmel van egy kis gond. mégpedig az, h néhány játéknál beragadnak a WASD gombok, azaz ha hosszan nyomom, egy rövid idő után megáll és újra meg kell nyomni, hogy tovább fusson. Olvastam vhol ahogy a num lock kikapcsolása megoldja a problémát,de nálam ez nem így van.
egy multimédiás wifis microsoft bill-em van egérrel.
Szal ha van vkinak ötlete,írja le szépen:D -
#990 -
#989 ja, messze erthetobb a skotnal... -
#988 Egész jó ára is van! xD
#986: Szeretem az ilyen érthető, londoni kiejtést! :) -
#987 egész jól néz ki -
#986 -
-
Borg #984 Mindez 57 euróért? Na ne vicceskedjünk már... -
tmisi #983 Ejj de fasza lehet ezen gépelni. -
#982 Enermax Aurora
-
#981 van valakinek itt logitech deluxe 660-as bill+egér kombója?
milyenek vele a tapasztalatok?
az egeret pörgősebb fps-ekre is lehet használni pl. cod4 ut3? -
#980 Én voltam pontatlan!!!
Kb. azzal a külsővel megáldva. -
#979 pl. -
#978 Hi!
Létezik olyan bill+egér páros, amelyik vezeték nélküli, de az (INSERT, HOME, PGUP, DEL, END, PGWN) bill. rész az a hagyományos "3 oszlopra" osztottan helyezkedik el?! Ellenpélda Logi Wave-ek, ahol 2db.
Butább, de szintén ilyen Logi-m volt meló helyen és Én nem tudtam megszokni. Ui. egy nap több bill. elé is leülök és mind hagyományos, ill. az itthoni is.
Így ezt a melóhelyen beraktam a szekrénybe, hogy ne porosodjon és maradtam 1 átlagos bill.-nél.
Azonban szolgáltatásokban és minőségben olyanra gondolnék, mint a Logi Wave-ek...
Ipon-on nézegettem. Nem nagyon leltem, ill. csak jóval butábbat... :( -
#977 fasza