1496
Billentyűzetek pro és kontra
  • elitehun
    Szerintem nem rossz
  • Carlos
    jajjdenemszép...
  • Solten
    OLED-es OCZ: link

• MR ME
    az, nekem is ilyen van, nincs vele baj
  • Solten
    Azt irja hogy igen.
  • elitehun
    Szia! A havernak kéne az a bill de nem jó az internetje így én kérdezek a helyében. Az magyar kiosztású billentyűzet?
  • elitehun
    Jaj bocs most látom hogy ott írja XD
  • elitehun
    Kössz. És ez magyar nyelvű?
  • Solten
    Hi.: link
  • Solten
    Hi.: link
  • LordLoss
    Hello! Szeretnék venni egy alumínium billentyűzetet, nem tudnátok ajánlani pára? Előre is kösz
  • elitehun
    Hali! Tudnátok ajánlani egy normális billentyűzetet 10000Ft környékén. Nyugodtan világíthat is. THX
  • Solten
  • BB7
  • Carlos
    Minek kell "hájlájtolni" a wasd-ot meg a kurzort? Hogy a nyomi eltalálja este?
  • Solten
    "Klasszikus forma"... Az (olcso) araval hoditani fog szerintem.
  • BB7

• BB7
    Nagyon régen láttam már ilyet, azt hiszem az valami Razer volt!
  • Solten
    Gamer bill:

"A billentyűzetek szegmensébe a KB-G235 érkezik, amit a vállalat maximálisan a játékosok igényeit figyelembe véve tervezett. A multimédiás klaviatúra nem túl nagy kiterjedésű, így könnyű elcipelni a LAN-partikra, továbbá az Anti-Ghost technológia révén akár hat gomb egyidejű lenyomását is képes feldolgozni a vezérlés. A fekete színű terméken narancssárgára vannak festve a játékok szempontjából fontos iránybillentyűk, és az alfanumerikus részen is ki van emelve a W, az A, az S és a D gomb."

(PH!)
  • Nuki
    Hmm... mondasz valamit. :)
    Jó ötlet, de például van olyan ahol nem fér el kettő, és én mutatnék valamiféle hajlandóságot arra hogy beruházzak egy új billentyűzetre emiatt.

Azért köszönöm a tippet! (:
  • SuperCharger
    Erre tudnék egyszerűbbet. Szerezz egy akármilyen PS/2 billentyűzetet, és PS/2-USB átalakítóval dugd bele USB-be. Te egyik billentyűzet, haver másik. (Persze ettõl még saját magaddal mindig összekavarodhatsz, úyghogy 1 bill.-en belül eszerint válaszd meg a gombjaidat.)
  • Nuki
    Sziasztok!

Létezik olyan billentyűzet, ami tudja érzékelni 5-6 gomb egyszerre lenyomását, és nem kerül ilyen csillagászati árba (10-15 ezer alatt)?

Például a 20+ezres razer 20 gombot egyszerre lenyomok pr0-g4m3r billentyűzetre nincs szükségem, csak egyszerű többjátékos: autóversenyzős meg lövöldözős játékokkal szeretnék játszani a haverokkal, mert nagyon idegesítő tud lenni, amikor valaki nem tud rendesen irányítani, mert a másik is játszani is akar, de nem tehet róla.
  • tugyiti
    Fps-hez csak vezetékest,logi vagy razer htxvm.
  • Solten
    Hi, fps-hez foleg vezetekes eger ajanlott szvsz.
  • pero001
    szevasztok!

szeretnék venni a közeljövőben egy vezeték nélküli billentyűzetet és egeret és szeretném kikérni a véleményeteket, hogy milyet vegyek.
    úgy kb. 10-15 ezret tudnék rá költeni. Elsősorban játékra használnám. A lényeg az, hogy az egér is jól működjön főleg fps játékoknál, ne legyen késés ilyesmi.

köszi előre is a segítséget!
  • beteg
    Sziasztok!
    A billentyűzetemmel van egy kis gond. mégpedig az, h néhány játéknál beragadnak a WASD gombok, azaz ha hosszan nyomom, egy rövid idő után megáll és újra meg kell nyomni, hogy tovább fusson. Olvastam vhol ahogy a num lock kikapcsolása megoldja a problémát,de nálam ez nem így van.
    egy multimédiás wifis microsoft bill-em van egérrel.
    Szal ha van vkinak ötlete,írja le szépen:D
  • tugyiti
  • Solten
    ja, messze erthetobb a skotnal...
  • BB7
    Egész jó ára is van! xD

#986: Szeretem az ilyen érthető, londoni kiejtést! :)
  • MR ME
    egész jól néz ki
  • Solten
  • Solten

• Borg
    Mindez 57 euróért? Na ne vicceskedjünk már...
  • tmisi
    Ejj de fasza lehet ezen gépelni.
  • Solten
    Enermax Aurora

• Risu Führer
    van valakinek itt logitech deluxe 660-as bill+egér kombója?
    milyenek vele a tapasztalatok?
    az egeret pörgősebb fps-ekre is lehet használni pl. cod4 ut3?
  • KranaZoli #980
    Én voltam pontatlan!!!
    Kb. azzal a külsővel megáldva.
  • tugyiti
    pl.
  • KranaZoli #978
    Hi!

Létezik olyan bill+egér páros, amelyik vezeték nélküli, de az (INSERT, HOME, PGUP, DEL, END, PGWN) bill. rész az a hagyományos "3 oszlopra" osztottan helyezkedik el?! Ellenpélda Logi Wave-ek, ahol 2db.

Butább, de szintén ilyen Logi-m volt meló helyen és Én nem tudtam megszokni. Ui. egy nap több bill. elé is leülök és mind hagyományos, ill. az itthoni is.

Így ezt a melóhelyen beraktam a szekrénybe, hogy ne porosodjon és maradtam 1 átlagos bill.-nél.

Azonban szolgáltatásokban és minőségben olyanra gondolnék, mint a Logi Wave-ek...

Ipon-on nézegettem. Nem nagyon leltem, ill. csak jóval butábbat... :(
  • Solten
    fasza