1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
-
#1055 + ez -
#1054 nekem ilyen van kurva yo van ket usb bemenet + mikrofon es fulhalgato kimenet csati -
#1053 steelseries -
#1052 Soha életemben nem is láttam ilyet! o.O
De felkeltette érdeklődésem! Márka? -
#1051 vélemény na -
#1050 szisztok errol mi a velemny ?bill -
#1049 Logitech G110
£80. Ez nem tul jo annak fenyeben hogy rev2 G15-ot £50-ert lattam... :) -
#1048 Második generációs G15. :D
Attól még gyász. Nem szeretem az eu klavkiosztást. -
#1047 nem nekem ilyen van e:
elég régi kép de azért látszik:
-
#1046 lámer jurop verziód van-e? :D
Gyász:
Nem gyász:
-
#1045 nekem is g15 van és a bal shift mellett ott az í betű... -
#1044 OCZ Alchemy Elixir
itthon hol lehet ilyet venni?
-
lamerrichard #1043 Na megvettem a Razer Lycosa Mirror Special Edition bill-t és tényleg ugyan annyi gomb van rajta mint egy magyar bill-en szóval köszi a segítséget. Nagyon jó bill. -
#1042 -
#1041 Arra, ott a pont. -
#1040 Hát pedig a G15-ömön igen.
Nem a területi beállításokra gondolsz? -
#1039 Angol billentyűzeten nem nagyon :) -
#1038 Igy van! -
#1037 pedig az a kis í :)
í -
#1036 AltGr+j nalam azt csinalja hogy semmit :) -
#1035 AltGr+j és AltGr+i -
#1034 Plö énis. -
#1033 G15/g11 is csak angolba van, mégis nagyon sok ember (najó gamer) használja itthon probléma nélkül -
#1032 Alt Gr + i -
lamerrichard #1031 Akkor nyugodtan vehetek olyan nem lesz vele gond? -
#1030 altgéerpluszjé -
#1029 át lehet, csak a hossz íííí nem lesz rajta asszem, de majd mingyá mondják rá a billentyűparancsot, am geci jó lehet az a bill ;) -
lamerrichard #1028 Hello
Azért írok meg most akarok venni gépet és nem tudom milyen billentyűzetet vegyek. A gépen természetesen game-re használnám. Ki is néztem egyet: Razer Lycosa Mirror Keyboard, de ez is mint a többi gamer billentyűzetek angol nyelvű. A képeken láttam hogy 2gombbal kevesebb van rajta mint egy magyar billen, és nem tudom hogy azt át lehet-e állítani hogy magyar legyen. Vagy ha nem akkor, ha tudotok olyan billet ajánlani ami gamer és lehet angliába venni, és magyar át lehet állítani akkor megköszönném. -
chooselee #1027 Ha valakinek hasonló problémája lenne: Nem rak billentyű tab-ot a setpointba, vagy egérnek ismeri fel a billentyűt XP alatt.
Találtam megoldást!! :D
Itt írják angolul:
Megoldás
Bár nekem csak a wdf01000.sys fájlt kellett törölni a system32 mappából, amit később telepítésnél a program visszarak, csak gondolom más félét.
A logitech oldaláról letölthető setpoint-ot használtam, nem azt amit hozzá adtak.
Most már van tab a setpointba a billentyűnek! -
chooselee #1026 Nem volt vele eseteleg problémád XP alatt? Felraktam a setpoint programot hozzá, a gyári fel sem ismerte, szóval nem tudtam beállítani a funkció gombokat, majd a hivatalos oldalról leszedtem a legújabb drivert az pedig egérként ismerte fel a vezetékes billentyűt. Barátnőmnél próbáltam még csak, de holnap otthon is kipróbálom. Valakinek volt ilyen? Funkció bill-ek közül mind működik aminek kell XP alatt. De azért a driver gond érdekes...
Remélem nem a billentyűvel van gond... -
#1025 szia
működik az összes gomb nálam -
chooselee #1024 Sziasztok! Esetleg ha van köztetek Logitech Wave talujdonos, aki windows 7 felhasználó is egyben attól szeretném kérdezni, hogy a billentyűn lévő gombok egy részét(amiket Vista alá találtak ki) azok működnek Windows 7 alatt is?
Előre is köszi! -
#1023 Ehh, annyira "ertek" a konzolokhoz, nem is vagtam hogy a PS3-on van USB bemenet (v. nem erdekelt). Igy mar mas a leanyzo fekvese. Olyat mar olvastam hogy PS3 controller szuperalt PC-vel. Bar egy wireless cucc megint mas teszta (szoftveres inkompatibilitas polo). -
Inquisitor #1022 Elvileg adtunk el ilyen billentyűzetett PC-hez, és nem hozták vissza :)
(Amúgy rengeteg Logitech PC cucc megy PS3-al és fordítva, de nem reklámozzák nagyon.)
Ha nem zavar, hogy csak angol vagy német verzióban kapható ... -
#1021 csak azért kérdezem mert:
1)Bluetooth
2)touch pad
3)faszán néz ki
és mindez 12000HUF ennyiért ilyen tudásút sehol nem kapok.... -
#1020 Tobb mint nem valoszinu. -
#1019 ez a billenytyűzet venném, meg DE elvileg csak PS3-hoz jó namost működne pchez is? mert én csak pcre használnám -
#1018 Hát igen anélkül emberibb lenne. vagy ha legalább kisebbek lennének -
#1017 érdekes, ezek a buzi nagy gombok nemtetszenek baloldalt :/