Billentyûzetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SuperCharger
Erre tudnék egyszerûbbet. Szerezz egy akármilyen PS/2 billentyûzetet, és PS/2-USB átalakítóval dugd bele USB-be. Te egyik billentyûzet, haver másik. (Persze ettõl még saját magaddal mindig összekavarodhatsz, úyghogy 1 bill.-en belül eszerint válaszd meg a gombjaidat.)

Sziasztok!

Létezik olyan billentyûzet, ami tudja érzékelni 5-6 gomb egyszerre lenyomását, és nem kerül ilyen csillagászati árba (10-15 ezer alatt)?

Például a 20+ezres razer 20 gombot egyszerre lenyomok pr0-g4m3r billentyûzetre nincs szükségem, csak egyszerû többjátékos: autóversenyzõs meg lövöldözõs játékokkal szeretnék játszani a haverokkal, mert nagyon idegesítõ tud lenni, amikor valaki nem tud rendesen irányítani, mert a másik is játszani is akar, de nem tehet róla.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

tugyiti
Fps-hez csak vezetékest,logi vagy razer htxvm.
Solten
Hi, fps-hez foleg vezetekes eger ajanlott szvsz.

Saor Alba

szevasztok!

szeretnék venni a közeljövõben egy vezeték nélküli billentyûzetet és egeret és szeretném kikérni a véleményeteket, hogy milyet vegyek.
úgy kb. 10-15 ezret tudnék rá költeni. Elsõsorban játékra használnám. A lényeg az, hogy az egér is jól mûködjön fõleg fps játékoknál, ne legyen késés ilyesmi.

köszi elõre is a segítséget!
Sziasztok!
A billentyûzetemmel van egy kis gond. mégpedig az, h néhány játéknál beragadnak a WASD gombok, azaz ha hosszan nyomom, egy rövid idõ után megáll és újra meg kell nyomni, hogy tovább fusson. Olvastam vhol ahogy a num lock kikapcsolása megoldja a problémát,de nálam ez nem így van.
egy multimédiás wifis microsoft bill-em van egérrel.
Szal ha van vkinak ötlete,írja le szépen:D
tugyiti
<#szeret>
Solten
ja, messze erthetobb a skotnal... <#hehe>

Saor Alba

BB7
Egész jó ára is van! xD

#986: Szeretem az ilyen érthetõ, londoni kiejtést! :)
MR ME
egész jól néz ki

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Solten
http://www.youtube.com/v/jjBgmk44OmU&hl=en&fs=1

Saor Alba

Solten

<#finom>

Saor Alba

Mindez 57 euróért? Na ne vicceskedjünk már...
Ejj de fasza lehet ezen gépelni.<#fejvakaras>

Solten

Saor Alba

Risu Führer
van valakinek itt logitech deluxe 660-as bill+egér kombója?
milyenek vele a tapasztalatok?
az egeret pörgõsebb fps-ekre is lehet használni pl. cod4 ut3?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

KranaZoli
Én voltam pontatlan!!! <#worship>
Kb. azzal a külsõvel megáldva. <#szomoru1>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

tugyiti
KranaZoli
Hi!

Létezik olyan bill+egér páros, amelyik vezeték nélküli, de az (INSERT, HOME, PGUP, DEL, END, PGWN) bill. rész az a hagyományos "3 oszlopra" osztottan helyezkedik el?! Ellenpélda Logi Wave-ek, ahol 2db.

Butább, de szintén ilyen Logi-m volt meló helyen és Én nem tudtam megszokni. Ui. egy nap több bill. elé is leülök és mind hagyományos, ill. az itthoni is.

Így ezt a melóhelyen beraktam a szekrénybe, hogy ne porosodjon és maradtam 1 átlagos bill.-nél.

Azonban szolgáltatásokban és minõségben olyanra gondolnék, mint a Logi Wave-ek...

<#worship>

Ipon-on nézegettem. Nem nagyon leltem, ill. csak jóval butábbat... :(

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Solten
fasza

Saor Alba

MR ME
nincs vele baj...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Carlos
csini...

Þór vígi þessi rúnar

MR ME
am ez amit tt linkeltél gecire nem az amit lehet kapni mostanában wave néven...
én erre újítottam nemrég...

MR ME
már megvan közbe, még szokom, de nem rossz nem rossz...:D

Carlos
Én a G19-re vagyok rácuppanva, csak bazi drága.

Þór vígi þessi rúnar

Solten
Nekem bejon.

Saor Alba

Carlos
nem tetszik.

Þór vígi þessi rúnar

MR ME
sajna értelmesebb billekbõl nincs magyar :S

én befizetek asszem egy wave-re, abból van, azt meglátjuk, esetleg vkinek tapasztalat vele?

Carlos
akkor bukta

Þór vígi þessi rúnar

Zs0lt1
Mert én magyart szeretnék!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Carlos
És az miért fáj neked?

Þór vígi þessi rúnar

Zs0lt1
Szevasztok!
Nem használ véletlen vki ilyen billentyûzetet? Kint voltam múltkor az infinity csarnok lanon és volt pár fickó akinek ilyen volt, mit ne mondjak kurvajó cucc, de amennyire én tudom nincs belõle magyar billentyû kiosztású csak angol.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

MR ME
nekem egy sima vezetéknélküli bill kéne, olyan max 15ig, mit tudtok ajánlani?
ja persze magyar kéne :)

Solten
faca

Saor Alba

Carlos
Letöltöttem a G15-höz a kis progit. Éshát k***ajó!
Ehhh...Eddig leghasznosabb cucc amit láttam a G15 kijelzõjére!
Ajnálom mindenkinek!

Þór vígi þessi rúnar

Solten
nincs mit

Saor Alba

Carlos
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Solten
Nah, elcsesztem, G15... :) link

Saor Alba

Carlos
Tudnál adni egy linket, légyszives?

Þór vígi þessi rúnar

Solten
Logoutra feltett egy irast egy srac, renovalta a G11-et :) Nagyon komoly lett.

Saor Alba

Carlos
Ilyet tervezek venni a mostani helyett! (G15)
Szegénykém már nagyon elkopott!

Þór vígi þessi rúnar

shaba23
20-23e körül keresnék egér+billentyûzet kombót, ami elvárás van, az az, hogy lézeres egér legyen, akkus (dokkolós töltõvel), lehetõleg adjon ki valami fényt magából a billenytûzet, mivel sokat játszom éjszakába nyúlóan:) Jah és ha ágyból akarok filmet nézni, ne korlátozzon a kábel <#zavart1>
bajgunar
Az OP rendszerbe olyat állítasz, amiet akarsz (nyelvet) a bill-re.
Csak a gombok elhejezése más.
PL az É betü az a : -on van, az á betü meg a , " helyén.
De idõvel meg lehet szokni. Nekem is olyan van (G15) és már oda se nézek, meg nem is keresgélem a gombokat. <#idiota>
Hello

Lenne egy olyan kérdésem hogy most akarok egy G15-ös billentyûzetet venni de ugyebár az csak angol nyelvû és azt attól függetlenül át lehetne a gépen állítani magyar nyelvre?

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

Sziasztok!

Egy olyan billentyûyetet keresek ami vezetéknélküli, a gombjai hasonlóak egy notebookon levõhöz, vagyis rövid a gomb mozgástávja (vagy hogy mondják ezt :P), általában slim billentyûyeteken vannak ilyenek. Esetleg lehet háttérvilágitása is, de vezetéknélküliek között nem tudom ez mennyire gyakori. Esetleg lehet egérrel együtt is.

Solten
Nem. Mert ezert is penzt lehet elkerni.

Saor Alba

Solten
<#csodalk> ehhehh...

Saor Alba

BB7
Most már szinte minden bill. rendelkezni fog háttérvilágítással?
Lol, nem is tom honnan ismerõs ez a bill?

Talán errõl amit épp használok? :D

(3k volt)

Viszont nekem bejött, és ha tényleg csak 35 dollár lesz annyi felárat megérhet a világítás...