1496
Billentyűzetek pro és kontra
  • Solten
    Jonak tunik. Helyedben meg nezegetnem az olcsobb Logitech-eket. Pl.: link.
  • ChaosTeam
    Na mind1 látom halott a téma :D
  • ChaosTeam
    Nekem ilyenem van most: SpeedLink Alterno

Kék és piros led világítású, lehet váltani a színt illetve a tekerővel a fényerőt állítani.

Én anno Media Markt-ban vettem, 10k alatt volt az ára....

De nem vennék újra... még csak néhány hónapos, de kopnak a betűk, illetve gombok ragadnak be egyre több... most gondolkozok új bill vásárlásán - mivel F4, 5 illetve néhány gyakran használt betű is be-be ragad...

Én most ilyesmit néztem ki, Nem sok pénzt akarok költeni rá, vélemény?

Gigabyte GK-K6800-Black
  • Kaszi46
    :( 2002 körül nézegettem utoljára wireless beviteli eszközöket, akkor én is erre a megállapításra jutottam.
    Azt hittem azóta történt már valami előrelépés.
  • tugyiti
    Nem veszünk wireless bill-t játékra,főleg nem fps-re.
  • Kaszi46
    Sziasztok, tudnátok ajánlani nekem egy vezeték nélküli billentyűzetet játékra(fps)?
    A lényeg az lenne hogy ne késsen, és ne hagyjon ki leütéseket.

Köszi!
  • Hunter of Deer
    Nekem hasonlo a gondom, de nekem a biosba bemegy viszont ha windowst akarok telepiteni es ugye bootol cdrol, akkor kiirja hogy a telepiteshez nyomjak meg egy gomot, nah ekkor a G15 az istenert nem akar reagalni. ugyhogy ilyenkor altalaban elokapom a regi ezereves billentyumet amin a regi csti van es azzal inditom a telepitest xD amig ra nem jovok hogy hogyan lehet ezt beallitani.
  • REPS0L
    hogy néz ez ki vazeg.
  • Krystalx
    üdvi, vettem egy Genius SlimStar 220-at (usb).pár napja szerettem volna belépni a biosba, de nem sikerült. nem reagált az F11, Del stb. gombokra. Elővettem egy régi bill-t és csak azzal tudtam a biosba belépni, ahol természetesen be van kapcsolva h kezelje az usb cuccokat...(usb controller: 8 usb ports és az usb device legacy support: all device)
    olyan mintha a bios nem ismerné fel,de amint elindul egy oprendszer windows vagy linux ,akkor működik szépen. korábban nem hallottam még ilyenről. Logitech Internet nav. billentyűzetemmel nem csinál ilyent, pedig az komolyabb és szintén usb-s.
    gondolom ha hibás lenne, akkor a hiba jelentkezne windows alatt is. :U
    nem hiszem el h ez ilyen spéci cucc ,ami csak oprenszer alatt működik :F vagy nem szabványos usb ? nem tudom mi lehet...
    (tartaléknak kell másik bill h egy safe módot, boot opciót vagy biost indítsak ? :( )
    kipróbáltam egy linux live cd-t és az alatt is ok, pedig nem telepítettem neki külön drivert.
    ps/2 átalakítóval is próbáltam, de akkor már a win sem ismerte fel !
    másik fórumban olvastam ,hogy nem egyedi jelenség, és másoknál is volt ilyen, de ott választ sajnos nem kaptam.
    Segítséget előre is köszi!

MSI lap ,Ami Bios - 8 USB 2.0 ports (Rear x 6 / Front x 2, • The mainboard BIOS provides "Plug & Play" BIOS which detects the peripheral devices and expansion cards of the board automatically.
  • MR ME
    kell tölteni, de nem eszik sokat, ilyen fél évig ment nekem a régi egy elemmel...egyszer társítod és akkor elvileg megy amíg ki nem húzod :)
  • MirP
    Akkor lemondok én is róla! Inkább egy frankó magyar kiosztású ezüst színű billentyűzetre nevezek akkor be!
    Még 1 kérdés!
    A vezeték nélküli billentyűzetek azokat kell tölteni vagy elemmel vagy aksi vagy hogy? Sokat bírnak? Kell őket újra társítani a vevővel, stb??
  • MR ME
    nemnagyon van magyar gombkiosztású normális világító bill sajna, annó énis kerestem, majd letettem róla, mert nincs
  • MirP
    És olyan, ami nem kéken világít, hanem tök mindegy, pirosan vagy bárhogyan? csak ezüst színűnek kellene lennie... olyat tudnátok mondani???
  • MR ME
    minek keresgéljem, ha vehetek magyart is? ^^
  • tugyiti
    Olyan nincs csak a lightboard,de most komolyan nem értelek titeket melyik ékezetes karaktert nem találjátok US/UK bill.-eken?
  • MirP
    Hehe! Ez úgy látom viszont nem magyar kiosztású.... :( Nekem olyan kellene...
  • tugyiti
    Muter ezüst körömlakkjával átkened.
  • MirP
    Tulajdonképpen ezüst színű lenne a legjobb, kék világítással!
  • MirP
    Sziasztok! Szükségem lenne egy magyar kiosztású billentyűzetre, aminek van háttérvilágítása (ha lehet kéken, de nem nagy probléma ha más a szín)! Magának a billentyűzetnek a színe ha lehet ezüst legyen vagy fekete! Olyan max. 10000 Forintot szánnék rá! Ha tudtok a célnak megfelelőt, kérlek linkeljetek vagy írjátok be mihamarabb! Köszi szépen előre is! ;)
    Jah, és a Revoltec LightBoard XL 2 az nem játszik, mert sok jót nem olvastam és nem is hallottam róla sajnos.. :(
  • zooleeh
    ez van nekem nagyon elegedett vagyok vele
  • gurubefree
    Thx
  • tugyiti
    Gratula ,na igen itt kezdődik a minőség meg az időtállóság
  • MR ME
    gyáááá
    énis nagyon szemeztem vele, csak sokaltam érte a pízt :(
  • Solten
    Zsir.
  • gurubefree
    A minoseg ismeretlen volt szamomra ( hihetetlen .. super !!!! )
    Kellemes tapintasu gombok , a megvilagitas kello keppen eles ( nem tudom hopgy lehet maskeppen nevezni . Touch buttons !!!! ez nekem uj . Ezzel ki-be lehet kapcsolni a bil. vilagitast ... es van "gamer" mod amikor csak a w,a,s,d vilagit .
  • Solten
    OMG. A G15 rev. 2 is annyi. Valamelyik kell majd a ketto kozul... :)
  • gurubefree
    lot of money ..... £56
  • Solten
    Hi. How much?
  • gurubefree
    Sziasztok

Megjott az uj bill. Nem rossz .... ez az elso komolyabb billentyuzetem .

• vasziszdasz
    beszteszt:

+

• Solten
    Kompakt Roccat billentyűzet játékosoknak

• MirP
    Köszi! ;)
  • Solten
    Hi.: link
  • tugyiti
    simán XDDDDdd 2x10
  • MR ME
    mer mindez kijön 10ezerből :D
  • tugyiti
    megveszel egy 1000ft-os magyar billt meg egy rev.1 g15 kék háttérrel kiszeded a gombokat a gagyiból átrakosgatod a g15-be aztán leragasztod vignettával a billenytüket és lefújod az egészet ezüst fújós festékkel.
  • MR ME
    de, csak 10ezerért magyar kiosztású világítős billt nem fogsz kapni :)
    sőt magyar kiosztású világítós bill sem nagyon van, annó énis kerestem, úgy h ár kb tökmind1 volt, nem találtam értelmeset
    ha mindenáron azt akarod h világítson akkor barátkozz meg az angol kiosztással és nézz szét logitech oldalán :)
  • MirP
    Úgy látszik senki sem jár ebbe a topikba... :(
  • MirP
    Sziasztok! Szeretnék beruházni egy új billentyűzetre, csak nem találok olyat, ami megfelelő lenne na meg persze nem vagyok otthon bennük, hogy melyik lenne a jó, ezért segítsetek légyszi!
    Lényegében mindenképpen magyar kiosztású billentyűzetre van szükségem, aminek a billentyűi világítanak a sötétben (ha lehet kéken, de nem nagy probléma ha más a szín)! Magának a billentyűzetnek a színe ha lehet ezüst legyen vagy fekete! Olyan max. 10000 Forintot szánnék rá! Ha tudtok a célnak megfelelőt, kérlek linkeljetek vagy írjátok be! Köszi szépen előre is! ;)
  • MR ME
    na ilyen kell