Nóbeldíjat a PS2 emulátorért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem kaptunk ingém screenshotokat, lehet a gyerek nem tud annyira fotosoppolni! <#beka2><#nevetes1>
Az elõzõ hsz-at a PS2emulátor itt!!! topikba akartam írni. Nem tudom mi van nálam de furcsa dolgokat produkál most a fórum nálam

Bár már sokat emlegettem, de a ps2-höz hasonló felépítésû a saturn is. Ugyanúgy egyszerre dolgozik x+1 processzor benne, amit az emunak iszonyat nehéz követnie. Nem csoda hogy a mai napig nincs tökéletes saturn emu. A satourne bár nem rossz, de a kedvencemet, a shining force 3-at, nem tudja élvezhetõ minõségben emulálni.

Sir Quno Jedi
Ha tovább személyeskedtek, törlöm a hozzászólásaitokat és még lehetnek egyéb retorziók is! Easy!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

UltimateGamR
késõbbre tartogattam , de mint látom van pár "nevetséges" egyén , de ma bedobok párat

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

tevagy itt a nevetséges, kamuzni nem kéne, úgyse hisz neked senki, fõleg hogy nincs mire, mert eddig még semmit sem mutattál fel, csak egy-két menüt
UltimateGamR
a te hozzászólásod nem nevetséges hanem átlagon aluli szánalom , még szerencse hogy nem ismerlek....

dinomano
jah, meg hat (elnezve a screenshotokat... :-P); menüben produkal 50 fps-t; gémben meg max.2öt, ha elindul egyaltalan a gém... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Na a mûködõ azért még túlzás.Nekem is elindulnak a gamék,de a menü után kifagynak:-(

dinomano
...Igazad van; vegulis pont a dolgok lényege veszik el...Arrol ne is beszeljünk, h. 1 csomo PS1-es emu-s gém eseten is az emulator grafikai vagy hanghibakat(akadozo hangsav)stb.-stb. okoz... Ugyanigy lesz ez PS2 emuval is; akadozo framerate; eltünedezö szavak a menüben; feketeseg a texturak helyén stb.stb. Nagyon béta sztem még a keszülö PS2emu+izomdurva szamolasi sebesseg kell hozza...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Nevetséges vagy... <#levele> <#lama>
UltimateGamR
mások=máskor

UltimateGamR
mások úgy csinálom a képet hogy az egész desktopom látszik de akkor embertelen felbontásban fogom betenni a képet

amugymeg emuval pont a konzol lényegét cseszik el,mert arról szól beülsz egyet pihenni, SZÓRAKOZNI,gond nélkül, nincs oylan hogy akad, vagy windows hibaüzenet beugrik, vagy hogy ablakba megy,és fagy. aki emut probál csinálni szét kéne rugni a seggét, a sok tudatlan ember, emun benyom pár ilyen játékot hogy devil may cry, vagy final fantasy, tekken, és pár perc mulva azt mondja hogy iylen szarokkal õ nemjáccik... tv elõtt teljesen más fílingje van, pc-n én k.va életbe nem tekkeneznék, azt egy jó nagy tv elõtt kell a haverokkal, de a sok kontár igy elcseszi a lényegét
gyerekek, itt semmi bizonyíték sincs mivel hogy egy in-game, játékbeli kép sincs, mivel olyat a barátunk nemtudott/nemakart csinálni mer olyan roszz volt, szal no in-game
2. szerintetek mennyi idõbe telne photosoppal a tetejére huzni egy csikot, egykét réteg/effekt rá, megfelelõ betûtípussal rányomni a szöveget? kb 5 perc, amiután lehuzta a tv-rõl a képet
UltimateGamR
meglesz ha sikerül beszereznem a játékot

UltimateGamR
tévedsz...,,elismerten mûködõ emulátor" tényleg nincs de mûködõ van... ja és a NORMÁLIS pluginokat+biost össze kell szedni
atomerõmû se kell:
gép amin futtatom: P4 2.4 GHz | 768 DDR | ATI 9600SE 128 |a többi nem sok vizet kavar

-> kamu? ugyanmár mirõl beszélsz, gondolkodj egy kicsit .... lásd a képeket

Gran Turismo 4-et tegyél be, de játék közbenit és ne menüset! <#mf1>
Kamandusz akkor tevagy a világon az egyetlen létezõ ember akinél van mûködõ ps2 emu SEHOL a neten nincs elismerten mûködõ emulátor csakis kizárólag hébehóba ps2játékot elindítgató,erõmûveken agyonszaggató,lefagyó izék....
Nem unalmas agyonkamuzni az amúgyis mókás topicot?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

A 696#-as ff10-es képek bár látványosak fps tekintetében, de el kell hogy szomorítsak mindenkit, hogy a játék nem játszható, mert az idézéseknél lefagy, illetve kizárólag egy kimentett állás segítségével lehet egyáltalán elkezdeni(elején lefagy).

UltimateGamR
Következik majd:
-Fight Night Streetwise
-Fifa Street 2
-Tourist Trophy
-DB Budokai Tenkaichi
-....egyéb

UltimateGamR
direkt azért van kicsinyitve pár kilóra a kép , van képem 1280*1024be is , akkor is 20-30 FPS van

UltimateGamR
Project Zero 3 The Tormented
---------------------
Beállítások: egyenlõre TITOK , sry

Sztem ne tegyél be több (álló) képet nem azért....csak akinek lassabb netje van az nehezebben nyitja meg a topicot.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Igen, az a kemény feladat. C64 emulátor anno a legelsõ 1.5-ös P4-es gépemen loading közben 4122 %-os sebességgel futott blur effektel 😄DD
Beállításai szigorúan titkosak 😊)
(Nem rosszból, de ingame 25-30 stabil FPS alatt bajos lenne örömteli emulációról beszélni. Én nem tudnék, nem akarnék úgy játszani)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

UltimateGamR
Nem mindig adja be a képet , nem tudom miért , itt egy másik:

UltimateGamR
TOM CLANCY'S GHOST RECON ADVANCED WARFIGHT
---------------------------

DanielT
Én ismerem a titkot. Loading képernyõ.
5 FPS álló szövegnél? Na ezek itt a bajok...

UltimateGamR
FIGHT NIGHT ROUND 3
--------------------

UltimateGamR
DRAGON BALL BUDOKAI 3
----------------------

UltimateGamR
VAN mûködõ!!!!

Jó lenne egyébként,ha létezne egy müködö Ps2 emulátor.
barret
Nem neki indult el.....Itt a forras...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Gratula... Jó ez a topic, a "Nóbeldíjas (hosszu ó)" címmel együtt... <#taps>
Nem kamu ez.Van ami elindul rajta rendesen és nem lassú!!!
Ez engem is meglep de így van.

Miböl gondolod,hogy ez kamu.Elmondod nekem?
Sehogye, kamu.
Figyu ,hogy indult el ez neked?
Afe
már csak arra lennék kiváncsi, hogy hányszázezer ft-os konfigon sikerült elindítanod? 😄D

PCSX 2 ....

Emberek le akarom szedni a ps2-es platformomrol a biosz+..., mit csináljak?

Vettem usb/usb kábelt, megse nyikkan, illetve ha még is, olyangyors, hogy nem látok semmit, és nincs usb-re csatlakoztatott eszköz bedugásnál.

Igy nem tudom megadni a proginak, hogy honnan szedje le, tehát ha valaki leszedett már az igazán elmondhatná nekem.

--
És van rajta s400 és a gépen pedig usb, ezzel, meg az a gond, hogy a winxp nem talál hozzá progit.
Duddits
uu
igen 😄

Lammer
igen?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

barret
Huh nosztalgia!!! DE jo is vokt akkor...Imadtam!

Bérbe vehet? reklámfelület...

uu
utolso mondatomat is olvasd el.

Lammer
nekem egy dolog miatt kene emu(amugy van vasam de elmagyarazom)... ehhh psxen is a reziket most pcn emuval tolom vegig, ps2 joyyal(atalikto rulez, rezges,analogok mennek f@szantosan)!!!! ugyanis a rohadt nagy elonye a statek toltese/mentese, igy tulajdonkeppen 0! igazi szalagos(ink ribbon vagod?) saveel vegig lehet tolni a gamet!!! (ehh kis csiiit, de szerintem ennyi belefer) illetve a grafikai javitas... nah... 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

uu
azert nincs ps2 emulator, mert nincs ertelme. aki jatszani akar ps2 gamekkel az egyszeruen megveszi a konzolt. 39e huf vagy 2-3fps egy athlon 64 4000+on? jobb helyeken ez nem kerdes. akinek kell emulator pedig (fejlesztoknek) azoknak regen van. ami ps2 emulator van most (pcsx2) azt hobbibol fejleszti nehany srac. (olyan is, amilyen). egyetlen csoportnak kell ps2 emulator, akik egyszeruen nem akarnak penzt kiadni a konzolra, nekik meg nem fognak fejleszteni. ez persze kifejezetten a jelenre vonatkozik, 2-3 ev mulva fasza lesz egy ps2 emu, egyreszt mert normalisan fog futni akar feljavitott grafikaval is, masreszt meg akkor a mostani jatekok mar "nosztalgia" kategoriaba fognak esni, mint ma a psx jatekok, altalaban nem lesz meg maga a hardware mar a legtobbnek de a jobb jatekokkal tovabbra is szeretnenek neha jatszani.

CHEAPBOY
Na van mar PS2 emulator, amit ha letoltok, s berakom a GT4et megy is?😄DDDDDDDDDDD

Alom alom, alom...😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu