Nóbeldíjat a PS2 emulátorért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én vérbeli PC-snek mondanám magam, de néha egyszerûen elmegy a kedvem a PC-tõl. Most éppen az Oblivion miatt vettem elõ az elrejtett PS2-m... elegem van abból, hogy évente -ha normális grafon akarok játszani- 200 ezreket költsek ramra, VGA-ra, procira (azért ne már, hogy egy X850XT PE, 3.2-es 64 bites Intel és 2x667MHz-es ram mellett van ahol 15 FPS-t képes produkálni. Ha a PS2-nek ilyen hardver állna a rendelkezésére az már majd hogynem real-time virtuális valóság lenne :-)
A másik pedig az, hogy azt vettem észre magamon (pedig 12 éve van PC-m, elõtte C64, elõtte ZX), hogy nem vonzanak a kifejezett PC-s játékok... sokkal jobban élvezem a PS2-es remekmûveket, mert bár a grafikájuk nem valami extreme high quality, de a HANGULAT az rendesen odavág (ICO, SOT, Onimusha, FF, stb). ÉS semmi más nem számít, csak a hangulat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
-irányítás: maximum usb-s psx-klón gamepaddal, billentyûzettel nemigen
-grafika: monitoron nem is egy hajde kinézetûek a stuffok, tv-n már igen
-feeling: biztos nem ugyanolyan egy ablakban tolni billentyûzettel egy bugos grafikájú akadozós valamit tolni, mint hanyattvágódni az ágyon a nagy tv elé és beleélni magad.
Nem 10 Ghz-es p4-gyel ekvivalens egy ps2 hardvere, de 1-2 rafinált megoldás azért található benne, ami a mai pc-knél hírbõl sincs meg, a mai pc-k architekturális kompatibilitási korlátja.
Egyébként az eddigi eredményekért elismerésem az emulátor készítõinek, mire kiadjá az 1.0 verziót, biztosan lesz kellõ teljesítményû pc is hozzá.
(2 kw fogyasztással, barom nagy zajjal. Sajna. mert az is arrafelé halad. Bele is fáradtam 1 éve a pc-zésbe, azóta fõleg konzol. Eladtam 1 éve a videokártyám, vettem belõle egy xboxot, egy ps2-t meg egy használt dreamcastet, na puff 😄 )
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Bérbe vehet? reklámfelület...
Másik szubjektív saját magánvéleményem: a pstwo mechanikailag gyengébb konstrukció, mint nagyobb testvérei, és az olvasórendszere sem olyan stabil. Mondom, ez szubjektív.
Ha vigyáz az ember a gépére és marhamód a lemezei felületére, betart néhány egyszerû szabályt, akkor igen - évekig jó lehet a PS2.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Használtat ha lehet ne nagyon vegyél mert kényes jószág... én a széltõl is óvom (mindig letakarom ha off, igyekszem csak eredeti gamekkel etetni, cd-t nem használok benne, DVD-bõl is csak mínuszost) és bizony már 6-7 éves és eddig semmi gondja nem volt.
- egyébként inkább "...nincs nagyon értelme..." 😊)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Nekem éppen most került a kezeim közé a Mortal Kombat : Deception, már alig várom, hogy haverokkal zúzhassuk :-)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
-Winchesterrõl behozva az ISOt nem történt semmi!
-DVDre irtam rá az ISOt ugy behozva jól mûködött.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
ISO/ISOkat kiirjátok DVDre és akkor a PCSX2ben a DVD/CDrõl mountoljátok be akkor fugja használni a CPUt !! Ha csak simán a géprõl moun toljátok akkor nem mindig használja!
Vagyis én ezt vettem észre
Igaz a menun meg nem jutottam tul(X-2) Mindig lefagy a jatek az elso kepkockanal...