Nóbeldíjat a PS2 emulátorért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Így van!
Én vérbeli PC-snek mondanám magam, de néha egyszerûen elmegy a kedvem a PC-tõl. Most éppen az Oblivion miatt vettem elõ az elrejtett PS2-m... elegem van abból, hogy évente -ha normális grafon akarok játszani- 200 ezreket költsek ramra, VGA-ra, procira (azért ne már, hogy egy X850XT PE, 3.2-es 64 bites Intel és 2x667MHz-es ram mellett van ahol 15 FPS-t képes produkálni. Ha a PS2-nek ilyen hardver állna a rendelkezésére az már majd hogynem real-time virtuális valóság lenne :-)

A másik pedig az, hogy azt vettem észre magamon (pedig 12 éve van PC-m, elõtte C64, elõtte ZX), hogy nem vonzanak a kifejezett PC-s játékok... sokkal jobban élvezem a PS2-es remekmûveket, mert bár a grafikájuk nem valami extreme high quality, de a HANGULAT az rendesen odavág (ICO, SOT, Onimusha, FF, stb). ÉS semmi más nem számít, csak a hangulat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Figyelj nekem nem indul hiába beállitom.Akkor mond el hogy állitsam be hogy FUSSON.Én nem mondtam hülyeséget,A proci 1,8 as a kártya ati9800 as akkor miért nem megy.CD röl inditom a játékot.sajnálom,hogy nem megy.És most kérdem töled neked elindul?
Tinman
Ahogy írták... ez egy lemezcserélgetõ móka. Ha errõl bootolsz, akkor nem kell chippeltetni a géped és nagy %-ban mennek az írott lemezek. De ha jót akarsz akkor chippeltetsz, ha még jobbat akkor HDD-rõl próbálkozol (ahogy én látom olyan 60-70%-a megy a PS2-es gameknek HDD kittel.)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Akkor áruld el,hogy állitsam be.Mert hiába csináltam meg ugy ahogy le volt irva egyszerüen nem indult el.Nem akartam hülyeséget irni (bocsi),de engem zavart ,hogy nem indul el bárhogy beállitom.
Szerintem senki sem kérdõjelezi már meg, hogy futtatásképes állapotba került a ps2 emulátor, már mutat fel eredményeket. De olyan nyavalyás gépigénnyel teszi, hogy tényleg fanatizmus kell hozzá, hogy valaki hosszú távon értelmes eredményeket akarjon elérni vele. Néhány kisebb megterhelést jelentõ játék (pl. Dragonball ) is a jelenlegi csúcspc-k dupláján-tripláján futna emészthetõ sebességgel. És akkor még van pár dolog ami miatt pl. én sosem erõltetném:
-irányítás: maximum usb-s psx-klón gamepaddal, billentyûzettel nemigen
-grafika: monitoron nem is egy hajde kinézetûek a stuffok, tv-n már igen
-feeling: biztos nem ugyanolyan egy ablakban tolni billentyûzettel egy bugos grafikájú akadozós valamit tolni, mint hanyattvágódni az ágyon a nagy tv elé és beleélni magad.
Nem 10 Ghz-es p4-gyel ekvivalens egy ps2 hardvere, de 1-2 rafinált megoldás azért található benne, ami a mai pc-knél hírbõl sincs meg, a mai pc-k architekturális kompatibilitási korlátja.
Egyébként az eddigi eredményekért elismerésem az emulátor készítõinek, mire kiadjá az 1.0 verziót, biztosan lesz kellõ teljesítményû pc is hozzá.
(2 kw fogyasztással, barom nagy zajjal. Sajna. mert az is arrafelé halad. Bele is fáradtam 1 éve a pc-zésbe, azóta fõleg konzol. Eladtam 1 éve a videokártyám, vettem belõle egy xboxot, egy ps2-t meg egy használt dreamcastet, na puff 😄 )

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Anubys
Meg ez, csak rohadt lassú....

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

barret
Mielott hulyesegeket mondassz,itt nezz korul...xxxxxxxxxx Szerinted ok hazudoznak ossze vissza? Mindenkinek megy az emu,csak neked nem...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sajna az a boot lemez nem annyira tesz jót a mechanikának, illetõleg nem szeresse ám minden backup. Már ha a swap magic-okra gondolsz. Én speciel sosem használnék olyat, kitámasztgatni a mechanikát, meg folyton cserélgetni a lemezt, szentségelni hogy miért nem fut, vagy miért fagy le az adott game. Ez teljesen szubjektív véleményem.
Másik szubjektív saját magánvéleményem: a pstwo mechanikailag gyengébb konstrukció, mint nagyobb testvérei, és az olvasórendszere sem olyan stabil. Mondom, ez szubjektív.
Ha vigyáz az ember a gépére és marhamód a lemezei felületére, betart néhány egyszerû szabályt, akkor igen - évekig jó lehet a PS2.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

And 1
boot lemez ? az meg mi ?mire jó ?

Tinman
39k (+ játékkal a MM-ban)... boot lemezzel még chippelned sem kell.

Használtat ha lehet ne nagyon vegyél mert kényes jószág... én a széltõl is óvom (mindig letakarom ha off, igyekszem csak eredeti gamekkel etetni, cd-t nem használok benne, DVD-bõl is csak mínuszost) és bizony már 6-7 éves és eddig semmi gondja nem volt.

And 1
én egyébként félek használt ps2-t venni mert mivan ha megvezem és 2 nap múlva tönkremegy. sosem lehet tudni

And 1
mennyi az a korrekt ár ?😄

Whehh, én azt boxon nyomtam jóhavernál. Igen faca kis gém <#eljen>.

- egyébként inkább "...nincs nagyon értelme..." 😊)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Tinman
<#eljen> Olyan korrekt árakon van már PS2, hogy nem nagyon van értelme ezzel szutykolni. Jól tetted, hogy vettél végre egy masinát.
Nekem éppen most került a kezeim közé a Mortal Kombat : Deception, már alig várom, hogy haverokkal zúzhassuk :-)

...szerintem használtan vette Ultimétgémör - én is amúgy 😄.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

EZ a PCSX2 emulátor egy kamu ,egyszerüen el sem indul,akárhogy beállitom semmit nem csinál.egy nagy vicc az egész,egy baromság." játékkal próbáltam ki egyik se megy,CDröl inditottam el.PCsx2 0.8 ast probáltam be állitottam a biost.HÜLYESÉG
And 1
van esetleg valami linked az üzletrõl ?

And 1
az nem rossz
41 és minden van benne
hol vetted ?

UltimateGamR
41k volt az ára , csippelve , 2 karral , memokártyával , tokkal vonóval

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

And 1
vagy valahogy ígyvan de nem értek hozzá mert nincs ps2-m pedig nem ártana

And 1
há mert olcsóbb leszedni a netrõl 1 gamet mint megvenni a boltban mert a chippel lehet másolt játékokkal is játszani vagyis ezért kell kichippelni

Oldern the 1st
A chip megléte miért lényeges?

And 1
mennyiért vetted a ps2-t ?kivan chippelve ?

Még egy képet csinálsz valamelyik játékodról?(mert még mindig nehezen hiszem el hogy müködik)légyszi.
UltimateGamR
Részemrõl a PS 2 amu LEZÁRVA! egy órája vettem a PS 2t és semmi sem szagagt , minden hasít 😊

And 1
mivan ?

Istenem... <#wilting>
UltimateGamR
nincs meg , de a menüig biztos bejönne ( sztem )

Ultimate megvan neked az airblade?azt vinné tán az emulátor?
UltimateGamR
PSCX indit:
-Winchesterrõl behozva az ISOt nem történt semmi!
-DVDre irtam rá az ISOt ugy behozva jól mûködött.

And 1
ezt hogy érted hogy amit isoból indítottál el az el sem indúlt vagy mi ?

UltimateGamR
fpst nem , de amit eddig kiirtam ISOba mind ment PCSX2vel , géprõl futtatva meg semmi nem volt

And 1
és ezen lehet nyerni pár fps-t ha kiírom és úgy rakom be az emuba ?

And 1
szóval ha kiíom és úgy rakjuk be pcsx2-be akkor gyorsabb lesz mintha géprõl játszanánk vele ?

ELF file-t hogy lehet csinálni?
dinomano
..irnay gombok bal oldalt; és nem lehet megszokni...ehhh... :-P Öreg, 2 perc jatek utan fel sem tünni a dolog... PC utan lettem PS-es én is; és most mar ugy megy a joypad kezelese; h. nagyivben leszarom a PC iranyitasat, söt holtgagyinak tartom neha... :-P (FPS-ben jobb eger+bill, de minden masban kaki...)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

UltimateGamR
Ha játékokat akartok rajta futtatni akkor igy járjatok el :
ISO/ISOkat kiirjátok DVDre és akkor a PCSX2ben a DVD/CDrõl mountoljátok be akkor fugja használni a CPUt !! Ha csak simán a géprõl moun toljátok akkor nem mindig használja!
Vagyis én ezt vettem észre

barret
Nallam nincs hangja ennek a verzionak.Hmmm regebben mikor probalkoztam,akkor volt hang..Marmint a regebbi valtozatokkal.

barret
0.9-es szepen kezeli a dvd meghajtot is.
Igaz a menun meg nem jutottam tul(X-2) Mindig lefagy a jatek az elso kepkockanal...

And 1
jaja tom én is ezeket szoktam nézegetni 😄 de a tekken 4-t nem épp a legjobb gépen tesztelték 😄 én szívesen megnézném mert nemrégen szedtem le a tekken 4-t de mondom amint a menüben kiválasztom hogy arcade vagy akármi utána sötét képernyõ 😄 és nem lép tovább

A pcsx2-emulator a legjobb.A honlapján van egy lista hogy melyik játék hogy indul hogy csak a menü jó és a game rossz.A fórum-ban meg van egy olyan menüpont ami képeket mutat és aszt hogy állították be az emut.Vagy hogy lehet vele normálisan játszanis.stb...De még ez sem tökéletes.Tekken4-nek menni kéne.A listán szerepel hogy csak a Dragon Ball budokai-val lehet normálisan játszani a dragon ball-ok közül.Nézzétek meg és én is aszt ajánlom hogy aki ilyenekkel akar játszani vegyen ps2-õt!!!!!!
And 1
pcsx2 amit a pcsx2.net rõl tudsz leszedni de ne számíts a legjobbra 😄 azzal még sajna várni kell hogy kiválóan elindúljon egy ps2 game de addig eljuthatsz hogy a menü jó gyorsasággal menjen de az ingame-ben már ne számíts a legjobbra bár én is próbálgatok játékokat mert ki tudja 😄

Megmondod az emulátor nevét?
Ha ez müködik akkor az airblade elindulna?
And 1
jaa

Egy ati radeon 9800 as kártya,512 mb rammal,és egy 1.6 os procival szerinted futna a progi?
And 1
és neked egyébként mennyire megy jó a tenkaichi budokai mert látom hogy ingameben 20 fps bár nemtom hogy az hogy de csak azon az 1 pályán van ez vagy pontosan hogy van ez nálad ?

And 1
amikor a menüben kiválasztom hogy miben akarok menni pl arcade vagy akármi és ráklikkelek utána csak 1 fekete képernyõt látok pedig láttam róla ingame képeket

And 1
a tekken 4 -re meg nincs ötleted ?

And 1
ok