986
Ezt kérték a PC-s kamarádok, hát íme...
  • aabyssx
    Nappal programozok, éjjel pedig sunyiban elvágom SQJ torkát. Ettől leszek ~igazi~ ninja, nem pedig a sok misztikus hülyeségtől. ;)
  • Sir Quno Jedi
    Mi ez itt, állatkert, mindenkitől jelentést várok, de azonnal ?!
  • Kou
    de te sose leszel nindzsa, egy szutyok (vicc) kis szamurály leszel:D
    Én leszek ninjutsu mester és leorvgyilkollak:)
  • aabyssx
    Az enyém mástól van, és a stealt camoflage-zsal olyan ~szájbőrnindzsa~ leszek, hogy még a predator is megirigyelné. És egy HF katana-m is van. ;)
  • aabyssx
    Sosekaptokeeeeel'!
  • D0C
    Júúúj, olyan hiperhajtóműves piros szék nekem is kell....
  • Sir Quno Jedi
    Ne aggódjon a project sikeréért katona, majd újraíratjuk botswanai cerkófokkal. Néhány japán hegyimajom máris jelntkezett a betanításukra. Most a maga egészsége a legfontosabb, tehát maradjon ahol van és kapcsoljon magára egy sztázisgenerátort. Visszahozzuk katona, ezt megígérem !
  • duc
    Ha ugyanazt a piros üléses exoskeletont kapja kolléga, amit mi, nem sok esélye lesz... :)
  • Sir Quno Jedi
    A kamikázeról nem is beszélve...
  • Sir Quno Jedi
    Harakiri, seppuku, egykutya, az amcsiknak bejön !
  • Sir Quno Jedi
    Legalább kapcsolja ki a tudatszondát, mikor agyfingása van katona ! Maradjon ott ahol van, nemsokára kiérkeznek a szakértők és visznek magukkal muszájkabátot is, emiatt ne aggódjon. 20mg torazin mindenkinek jót tesz.
  • aabyssx
    "harakirit"

LOL
    Úgy érted seppuku-t.

BTW úgy látom nem értitek. Nálam van egy vibropenge és egy exoskeleton-t kölcsön kapok egy stealth camo-val (na találd ki, hogy kitől). Nálam van a forrás és a tudás. Ha nem akarom, akkor nem találtok meg.
    Szóval ki is kér bocsánatot kitől? /:)
  • Sir Quno Jedi
    Selyemzsinórt postáztuk. Egyetlen lehetősége azonban még maradt, ha bűnbocsánatként megválik pár lábujjától (a kézujjaira munkájából kifolyólag még szükségünk lesz). Miyamoto úr ragaszkodott hozzá, hogy vonjuk meg a harakirit, mint kegyet, de sikerült meggyőznöm, hogy ez nem a feudális Japán és nem mi vagyunk a Jakuza !
  • duc
    Köszönöm az információt, aktiváltuk a jelzett feature-t. Eddig lábbal lökdöstük magunkat, így is szépen haladtunk, az előbb hagytuk el Palik Laciékat.
  • UNREG
    "bár kicsit lassan haladunk a homokban, mert csak elöl van kereke, az is kicsi."

duc ügynök, maga idióta!! kapcsolja be az irányítópanelen a levitációs hyperhajtóművet, az a kis kerék csak álca!!
  • duc
    Néhány hű kollégámmal sikerült kikászálódnunk a helikopter égő roncsai közül, miután lezuhantunk a sivatagban. Tudtam, hogy nem kéne idegesíteni a fehér tunikás pilótát meg a kis zöld barátját. Odajöttek mutogatni szir-szar kék hologramokat valami "kenobyte" vagy kiről. Együttérzően néztünk hű bétataeszter kollégáinkkal büszke arcukba. Ezután feléjük fordítottam a GBA-t, amin épp a béta emu futott, rajta a sturmovik V. Ekkor tört ki a pánik. A kis zöld fószer kimeresztette a szemeit, a szívéhet kapott (ha jól sejtem) majd összecsuklutt és valami olcsó trükkel eltűnt. Ruha nélkül nem juthatott messzire észrevétlenül. A pilóta valami furcsa indíttatásból egy fénycsövet vett elő a ruhája alól, látszott, értő ember ő. A GBA háttérvilágítása nem az igazi, gondolom, segíteni akart maroknyi csapatunknak. Felém indult, de megbotlott és lejtette a fénycsövet, ami a gép hátsó részébe gurult, és szikrázott. Innentől kicsit homályosak a dolgok, az utolsó képkocka valami "Szék" nevű katona feje. Mondtam neki, hogy nem kéne dohányozni a fedélzeten, aztán elájultam. A sivatagban tértünk magunkhoz. Mint kiderült, a katona mentett meg minket, de őt már nem láttuk sehol. Szerencsére felvett minket egy mentőalakulat, rendesek voltak, kaptunk tőlük piros, kagylóüléses járműveket, állítólag jár minden teszternek. Ezt ezúton is köszönöm a központnak, bár kicsit lassan haladunk a homokban, mert csak elöl van kereke, az is kicsi. Igyekszünk a térképen megjelölt területre -duc a sivatagból
  • aabyssx
    Na tessék! Meghallotta. Tudhattam volna, hogy drótozva vagyok.

De a katana mintára készített vibropengét nem adom vissza. És ha el próbáljátok venni, azt nagyon megbánhatjátok (nem hiába az én felszerelésem).

Mellesleg, privát helyen van a aktuális forráskód egyetlen másolata is. Úgyhogy gondolkozzatok!

Én magamban:
    - Ejj, de megadtam nekik!
    - Hú, de menő vagyok!
    - Hú, de okos vagyok!
    - Én vagyok a hyper-isten!
    - (hülye amerikaiasan:) Jiééeeee!
    ...
    - Na erre mit léptek f*szfejek?

• UNREG
    "faszfej vezetőség"?!?!
    aAbysSx ügynök, azonnal adja le a felszerelését és raportra jelenkezzen SQJ parncsnokságán!!! érti, azonnal!!!
  • UNREG
    ahhh... megnyugodtam... kár lett volna a leghűségesebb emberünkért...
  • aabyssx
    Huh, igenis, Uram! Osu!

Én magamban:
    - Mit képzel ez magáról?
    - Én dolgozok, én termelek, nélkülem az EMU sehol sem lenne.
    - Erre se köszönet, se semmi, csak húzzak már dolgozni.
    - Lázadnom kellene.
    - Azt bizony. Kiállni a jogaimért.
    - Azt ám.
    - Na majd én megmutatom, hogy ki itt a ~jani~!

(f*szfej) Vezetőség:
    - MIT MOTYOGSZ TE OTT?!?

Erre én (határozottan):
    - (huh) Áh, semmit... /:|

• Sir Quno Jedi
    Az csak diverzió volt ! Él még, csak szokás szerint késik a jelentéssel. Mindenesetre most nem nélkülözhetjük a szakértelmét (még).
  • UNREG
    parancsnokom, hát nem tudtad?!? duc ügynök elvérzett az emu védelméért vívott hősies küzdelemben...
  • Sir Quno Jedi
    Ne vigyorogjon mint a vadalma, fejleszetőkém, irány a digitális kőfejtő ! 172 órás munkahét, ha emléxik még ezt írta alá anno !
  • Sir Quno Jedi
    DUC ügynök, jelentkezzen a parancsnokságon ! A jelentése reggelre legyen az asztalomon !
  • Sir Quno Jedi
    Tegnap lett kész a PS2 agyhullám modulátor (miután a SONY csúszott vele vagy két hetet), szal. most már közvetlenül szürkeállományba is nyomjuk, igény szerint fehér tudatalattiba is !
  • UNREG
    természetesen lehet!! mi soha nem kamuzunk!!
    a cuccosért jelentkezhetsz SQJ által megadott címen, de siess mert a készlet jelentősen apad!
    az emut letöltened sem kell, mert megkapod a parancsnokságon a legújabb holografikus discen.
  • Sir Quno Jedi
    Nem gond, én a LearJet-em pilótaülését nyúltam le tegnap.
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
    Túl védettek a vonalak, most jó a protokol:
  • aabyssx
    ;)
  • Sir Quno Jedi
    Végül védett vonalakon érkezett:
  • UNREG
    továbbá minden kedves tesztelő kap egy kiegészítő irányítópadot is!!
    fontos: az igényeket kérjük időben jelezni mert csak korlátozott mennyiség áll a rendelkezésünkre, miután a us army lefoglalta a csillagháborús programjuk számára a készlet nagyobbik részét.
  • Sir Quno Jedi
    Politikai ellenfeleink és a marsi ellenállás már megint bekavart, de már folyamatban a javítás...
  • UNREG
    ez nem jött be :)))
    az ülésedért időben jelenkezz, mert már fogytán vagyunk!!
  • Sir Quno Jedi
    Zulu 11:47:567

Várjuk az alfatesztelőket az Area51 légibázison kilencven mérföldre északra Las Vegas-tól.

Ötös szintű katonai, hetes szintű belsőelhárítási, hármas szintű űrkutatási vagy kettesszintű külügyi belépő szükséges.

Isten irgalmazzon ellenségeinknek, mert mi nem fogunk !

Area51 műholdfelvétel:
  • UNREG
    ami lemaradt!!:
    minden tesztelő grátisz kap egyet a képen látható szettből, hogy a legnagyobb kényelemben tesztelhessen:
  • Sir Quno Jedi
    A public alpha tesztelése ma éjféltől kezdődik, a PS2-es Unreal 4-ével együtt !

Official letöltési helyek:

http://www.nobel.ps2.co.jp/downloads/ps2emu/publicalpha/PS2eU4pasetup.exe
    http://www.sony.jp/support/ps/dl/sakaguchi/PS2eU4pasetup.exe

Mirrorok:

http://www.nvidia.com/view.asp?IO=SONY-PS2eNob_PA01.02
    http://download.microsoft.com/download/SONY/Install/palpha1.2/EN-US/PS2eU4pasetup.exe
    http://www.sti.nasa.gov/PS2ePA/cgi-bin/ordersti.pl
    http://www.bsa.org/usa/free4all/dl/PS2eU4pasetup.exe
    http://www.usa.gov/terror/dl/bush/PS2eU4pasetup.exe
  • Sir Quno Jedi
    Hétfőn alfateszt !
  • UNREG
    hogy mondhatsz ilyet!!! ez a világ legkomolyabb és legfelelősségteljesebb topikja!! nem látod, hogy egy bajtársunk már a vérét áldozta az ügyért???
    kikérem magamnak az összes ps2 emu fejlesztő és a vezetőség nevében is!!
  • josi