986
Ezt kérték a PC-s kamarádok, hát íme...
  • duc
    abból is csak az új széria használható, a régieknek probléma volt az antigrav generátorával...
  • Ramza
    Akkor egy apró titok: a megadott linkek azért nem működnek általában, mert mióta megjelent, ezek a szerverek folyamatosan túl vannak terhelve - nagyon nagy mázli kell hozzá, hogy éppen akkor próbálkozzon az ember, amikor éppen van esélye leszedni. Tedd be a linkeket letöltésvezérlőbe, hagyd úgy egy-két napig bekapcsolva a gépet (a retry beállítás legyen végtelen!!!), és le fog jönni!
  • D0C
    Ramza, megkaptad a hiperszónikus csillagháborús bárszéket hozzá? Mert ha nem, akkor nyugodtan reklamálj!
  • duc
    Eddig semmi gond nem volt a letöltéssel (mondjuk a bétatesztereknek T3-as connectjük van, azon egy pár perc alatt lent van)
  • Ramza
    Őszinte leszek: mint haver, én kaptam az egyik fejlesztőtől.
    Ha a megadott linkek nem működnek, akkor próbálkozzál warez szerverekkel, a legjobb helyeken már fent van, de ennek már igazán utánakereshetsz Te is!
  • D0C
    Valamit elszúrtál, mert a 170cm-es HDTV-n vígan megy még 2600X1800-as felbontásban is!
  • duc
    Érdekes, a sátorban a 486-ossal nem volt ilyen gond (maximum a játszhatatlan sebesség) sztem túl gyors a gép (de némi platformspecifikus kód is van még az emuban)
  • Sir Quno Jedi
    A probléma valszeg. az lehet, hogy a program intelligenciája nem engedi, hogy 100Hz alatti képfrissítésnél és ehhez szinkronizált stabil 100Hz-es FPS értéknél alacsonyabb minőségben futtasd az emulációt (magasabban lehet). Mivel a monitorod ezexerint nem bírta ebben a felbontásban a minimális 100Hz-et így a program nem is veszi azt figyelembe és nem tudod kiválasztani ezt az amúgy highly-supported üzemmódot. Próbáld profibb monitorral, gyorsabb VGA kártyával, vagy kisebb felbontáson...
  • duc
    Tudtommal a realtime átméretezés még nem tökéletes, bétatesztjeink során gyakran felmerült a probléma. 1920*1441-ban viszont jól működik. Felvettük a buglistára, észrevételét köszönjük.
  • Ramza
    Kipróbáltam az emulátort, nagyon jóóóóóóó!
    Köszönet mindenkinek, aki fáradozott az elkészítésén! Nagyok vagytok fiúk!

(egy apró probléma volt: az 1920*1440-es felbontást nem támogatta. Ez bug, vagy csak nem programoztátok még le?)
  • aabyssx
    :D
  • D0C
    Sajnos olyat nem tudunk, ami ugyanolyan jó, csak olyat aminek a garfikája sokkal jobb. Talán ha befejezik a bétát, sikerül lebutítaniuk annyira, hogy semmivel ne legyen szebb, mint az eredeti, addig is a türelmedet kérjük.
  • Sir Quno Jedi
    Olvass vissza, elég sok helyről le lehet már szedni, de ez még csak a béta és az alpha tesztkör !
  • grebber
    Nem tud valaki egy olyan Play Station emulátort ami rendesen működik?Ezt azon értem hogy a grafika ugyanojan jó lesz mind a Play Station 2-ön!Ha valaki tud irja meg honnan lehet letölteni vagy csak a nevét.Előre is köszönöm
  • grebber
    Nem tud valaki egy olyan Play Station emulátort ami rendesen működik?Ezt azon értem hogy a grafika ugyanojan jó lesz mind a Play Station 2-ön!Ha valaki tud irja meg honnan lehet letölteni vagy csak a nevét.Előre is köszönöm
  • Sir Quno Jedi
    Unreal2 PS2emuV1.02a
  • ember
    óhh, a van még egy szupertitkos backup másolat 5,25'-ös floppyn, ha jól tudom, SQJ kapitány tüdejébe operálva. ha gond van, kiköhögi és fellövi valamelyik műholdra, szal nem kell aggódni.
  • UNREG
    szomorúan jelentem, duc két krokodilja felfalta az emut!
  • ember
    Az nem Darth Vader, hanem az egyik renegád bétateszter, János. Csak szeret felvágni a szerkójával.
  • D0C
    Egyenes közvetítés a halálcsillag hídjáról:
    -Darth Vader és SQJ ádáz harcukat vívják a mindent eldöntő ps2 emu birtoklásáért:
  • D0C
    "miközben SQJ a Halálcsillag parancsnoki hídjáról vezérli az eseményeket."

Áááá.., nem hiszem el! SQJ átállt a sötét oldalra, árulóóó..!
  • rusland
    nemolvastam el...
  • rusland
    leszedtem a menut de egy parancssor jon elo es hibat ir ki
  • rusland
    te kihez beszelsz? fizetned kene azert mert elolvastam a marhasagod... elment az eletembol 3mp

DUC thank you very much
  • tommmyv
    a lejebb megadot elérési utvonalat megadom de nem történik meg a letöltés elinditása hanem bejön hogy a lap nem nyitható meg
  • tommmyv
    a lejebb megadot elérési utvonalat megadom de nem történik meg a letöltés elinditása hanem bejön hogy a lap nem nyitható meg
  • duc
    Hogyhogy? Mi a probléma?
  • tommmyv
    aki letöltötte nem tudná egy magyar szerverre fel rakni met nem tudom letölteni a office site-okrol
  • Sir Quno Jedi
    official site-ról
  • UNREG
    bácsi kérem, honnan lehet letölteni??
  • aabyssx
    Jiééeee! Pova! ;)
  • Sir Quno Jedi
    PS2emu POVA !!!
  • Sir Quno Jedi
    Ne csodálkozz, vedd meg a teljes gyári verziót ha kijön ! Potom 99.95 USD !
  • duc
    Alfa teszt verzió van, elég jól futnak rajta a cuccok, rendkívül kicsi gépigénnyel. Azt a dudva ps2-t egy közepes kategóriájú PC-vel símán lehet emulálni, az egyetlen kitétel, hogy legalább voodoo1 legyen benne. BTW a kollégákkal még sok munkánk van.
  • rusland
    Hello
    PS2 emulatort hol tudok letolteni?
  • Sir Quno Jedi
    Ajánlom is ! Éppen útban vagyok Suzuka felé, ha megérkeztem, már csak jó híreket akarok hallani ! Duc ügynököt meg hozzák ki onnan egy darabban !
  • D0C
    Még akadozik a ps2 emu automatikus jelentésíró AI-je, de már uraljuk a problémát...
  • Sir Quno Jedi
    ÉS hol a részletes jelentés ?!!
  • Sir Quno Jedi
    Ellőtték Doberdónál, most galvanizált duránium, szal. nem is fogom észrevenni !
  • D0C
    Yess, sir!!