986
Ezt kérték a PC-s kamarádok, hát íme...
  • tommmyv
    valaki tudna olyan helyet ahonnan biztos lelehet tölteni a ps2 emu-latort.
    előre is köszönöm!!!
  • Sir Quno Jedi
    AZ csak diverziós betaworm release, biztonsági okokból még a vezető fejlesztőket sem tájékoztattuk róla.
  • Sir Quno Jedi
    Minusztriplanulla ! Új küldetést kap, az ellenség megzavarására titkos álneve továbbra is duc marad és továbbra is a bétatesztelést felügyeli, ezúttal a Dakar rally útvonala melletti régi katonai bázison. Az 51/2R bázis már újra üzemel.

A beduinok mind a mi embereink, támaszkodjon rájuk "technikai" kérdésekben.

ÉS ügynök ! Ne bízzanak senkiben, végezzenek mindenkin DNS és vértesztet, ne feledjék a DefCon 1 még érvényben van !
  • Sir Quno Jedi
    Ja és a fejpántosra ne lőjetek !
  • Sir Quno Jedi
    Nem is kell, most az elterelőbeta-teszt a lényeg.
  • Sir Quno Jedi
    Nyugalom, ő mindig is ellenőrzött ál-kettősügynökünk volt. Már a Krimi háborúban is jó szolgálatot tett anno ! Minden adat jó előre preparált volt, az ügynök pedig új küldetést kap.
  • Sir Quno Jedi
    A konkurrencia is ezzel érvelt úgy egy éve, most meg szeretnének kivásárolni a tőzsdéről, de term. már réges-régen elkéstek, mivel ez fordítva zajlik ! Jól jött ez a SONY-val kötött titkos premier-szerződés, mikor végül nyilvánosságra hoztuk, több bróker hullott az ablakokból a Wall street-en, mint a 29-es válság idején...
  • aabyssx
    Asszem', hogy akkor most egy darabig NEM adok új rilízt. :|
  • UNREG
    ne csodálkozzunk, ha nem hallunk többet duc-ról...
    szegény duc!
  • aabyssx
    "fósz" meg "pávő".

"fejpántos faszi"

;)

• duc
    Aggasztó hírek érkeztek a fedélzetre. Meg a pilótánkat is kidobta az ablakon az a szőrös muksó, helyette valami fehér tunikás kalácsképű faszi vezet, akinek egy köpenyes alak beszél valamit, hogy "fósz" meg "pávő". Szerintem nem normálisak. A fejpántos faszi se tiszta, leült egy sarokba cigizni. A kód mindenen elfut, most próbáljuk meg betölteni egy zsebszámológépbe. -duc a káoszból
  • UNREG
    mégérkezett már snake?
  • aabyssx
    SZVSZ Duc terminálja a többi betha tesztelőt, és hamis hírekkel lát el bennünket, miközben menekíti ki a dokumentumokat.

SQJ! SZVSZ küldd Manta-t!
  • aabyssx
    Gyanús vagy Te nekem. >:)

(Én nem küldtem GBA fordítást.)
  • duc
    Egyre szarabb a helyzet idefent, de nem adjuk fel, néhány kollégával a végsőkig kitartunk. Megjött az emu GBA-s változata, most azzal nyomatjuk, de a kijelző nemigen bírja a képfrissítést. Egy érdekes, zöld védőruhás alacsony pasi adta át a build-ot, miután heves csatát folytatott a helikopter oldalán kapaszkodó, vérben forgó szájú és habzó szemű szakújságírókkal. Nem is bírta már sokáig. Nagy itt a zűrzavar, a pilóta egyik fülébe egy fejpántos fószer ordibál, a másikba egy szőrös télikabátos. Kissé feszült a légkör, A rotor hangját is elnyomják a kinti robbanások, meg a GBA-nak se kell háttérvilágítás mert egy nagyobb robbanás után minden zöld fényben dereng. Ennek örülünk, miután minden más elektromos fényforrás kialudt. -duc a maroknyi bétateszter közül
  • aabyssx
    8^O

Mivan'?!? Nincs tesztelés?!? De hát mindjárt itt az új release! ;)

SQJ!

Nem lehet, hogy Duc ezzel a trükkel akarja eltulajdonítani (pofátlanul ellopni és aztán eladni a konkurenciának RE-re) a kódot? Ugyanis a "tudósításokat" még senki sem erősítette meg.
  • Sir Quno Jedi
    Szükség esetén beszállnak egyéb eddig háttérbe húzódó szövetségeseink is, mint a Vuki Védelmi Liga, vagy a Kubai Vöröskeresztelők.
  • Sir Quno Jedi
    A lázadók is felajánlották a tulajdonukban lévő Gear arzenált, szóval csak türelem.
  • UNREG
    jól van, megnyugodhatunk, most kaptam faxon, hogy a japánok egyenesen solid snake-et vetik be a helyzet felszámolására... azt üzenik, kitartás, ..mindjárt megérkezik...
  • Sir Quno Jedi
    "Nyugalom emberek, semmiféle nehézség sem merült fel a tesztelés alatt. Minden ezzel ellentétes hír csakis a konkurrencia propagandájának tudható be." <- Ez kerüljön be a mai lapokba !
  • Sir Quno Jedi
    Nem csüggedni, megy a szárazföldi erősítés, még úgy 17 másodpercig tartsatok ki, a teszt nem szakadhat meg ! Az Amerikai-Marsi Egyesült Légierő is teljes támogatásáról biztosított minket, nemsoká fölétek vezénylik az északi 42-esektől a sarkcsillag mélyűri csatahajóköteléket. Teljes árnyékolásban juthattok el a következő tesztelési pontig.
  • UNREG
    ajjaj, a helyzet fokozódik, lassan kicsúszik az irányításunk alól, SQJ tegyél valamííííít....
  • duc
    Feltépte a sátrat valami állat vegyvédelmis, és ordított a pofámba. A maszk miatt nem értettem mit, de láttam, hogy a többi bétatesztert terelik egy csapatszállító helikopterhez. Laptopot vittem magammal, mint a többi fanatikus, folytatjuk a teszteket. Felszállás előtt még láttam a zárótüzet, amit a kordont átszakító tömeg kapott. Az egyik a kezében egy törött dvd-t szorongatott, arcán átszellemült, kissé eufórikus ámde mégis inkább groteszk mosollyal. Nem sokáig. Egy tucatnyi kollégája vetette rá magát. Tovább nem láttam a fejleményeket, addigra felemelkedtünk, a rotor szele messzire repítette őket. Itt a gépen valami nukleáris ösvényről, vagy csapásról vagy mi a francról suttognak, mindegy, mi tesztelünk tovább. -duc a csapatszállítóról
  • Sir Quno Jedi
    Mert a békét CSAK (számítási)erővel lehet megőrizni !
  • Sir Quno Jedi
    Téves következtetés ! Ez az egyetlen eszköz ami megakadályozhatja !
  • Jibe

Úgy látom, ez a PS2 Emu lassan kirobbantja a III. világháborút! :))

• Sir Quno Jedi
    http://www.fas.org/nuke/guide/usa/c3i/defcon.htm a részletes katasztrófatervhez
  • Sir Quno Jedi
    Azonnal vonjátok ki a csapatainkat, az elnök elrendelte a stratégiai nukleáris csapást. DEFCON 1 van érvényben !
  • duc
    Nem tudjuk, ki lőtt először. Azt mondják, az egyik újságíró nem bírta elviselni a hatalmas audiovizuális orgazmust, amikor a kordont áttörve beesett az egyik emulátor tesztsátorba. Kitépte az őr kezéből a fegyvert, és végzett magával. Ez adhatott okot félreértésre. (pedig ez már a 97. eset, amióta itt vagyok) Az ezt követő (term. önv,delmi és rendfenntartó) mészárlás után már folyik a hullák eltakarítása. Furcsa védőruhás emberek jelentek meg a környéken, kezükben idióta dolgokkal. Mindegy, a kisebb fennakadás után folytatjuk a tesztelést. Megjött az MGS6 beta, kicsit véres volt a DVD, nem tudom miért. Igyekszünk befejezni a teszteket a megjelölt időpontig. -duc a tesztsátorból
  • aabyssx
    De jó, megyünk az Andromeda-ba! (De azér' igazán taláhattál volna valami távolabbi helyet, mert ez túl közel van a MilkyWay(tm)-hez. ;)
  • Sir Quno Jedi
    A build semmilyen körülmények között SEM kerülhet idegen kézre ! Ne feledjék a fogukba épített ciánkapszulákat !
  • Sir Quno Jedi
    Már a vegyvédelmi és biológai katasztrófákra kiképzett osztagunk is úton van. A sajtó teljes evakuálását tervezzük, mielőtt a kór elhatalmasodna rajtuk. Utána olajbombákkal fertőtlenítjük a helyszínt, a túlélőket pedig az Etna még működő kráterében helyezzük el megfigyelésre.

Kezdjék meg az Andromeda tervet és likvidállják a bemutatóra küldött fejlesztőcsoportot, a felszerelést pedig semmisítsék meg a hordozható gyorsítókban ! 14:44 ZULU idő szerint a szőnyegbombázást megkezdjük.

Ne feledjék, teljes hízárlat...
  • duc
    Örömmel jelenthetem, az itteni szélessávú kapcsolatnak köszönhetően lent van az új build. Jelentős a javulás az indító menürendszerben, nagyságrendekkel nagyobb az interaktivitás. Most éppen eleredt az eső, a sátor tetejéről belecsöpög a gépbe, de legalább enyhít az irgalmatlan hőségen. A 286-osnak is jót tett az a kis víz, valahogy az elviselhetőség környékére esett a framerate, kisebb 500-nál (valami rövidzár lehet az alaplapon) A szomszéd sátorba állítólag bejutott egy fotós, hordágyon vitték el... a rendfenntartóktól hallottam, habzott a szája meg üvegesek voltak a szemei. Nem nagyon lehetett magánál, olyanokat motyogott, hogy "vazz ilyen nincs" meg "aztakuravaannyáteztnemhiszemel". Nem értem, mindegy. -duc a tesztsátorból
  • aabyssx
    Itt egy jó build is:

DO
    ? "This is a very real PS2 emulator! V0.2.4 R3"
    ? "Any errors reported by the program should be sent to our technical support team. Send your mail to: [email protected]"
    ? "Enter Playstation(tm) DVD and press any key!"
    prcbeker ;)
    ? "Stating BOOT procedure..."
    sleep(4000)
    ? "Error occured while reading the device! Make sure that all your drivers are well updated! ;)"
    END DO

;)
  • aabyssx
    Na szorgalmas voltam. Itt az új release:

DO
    ? "This is a very real PS2 emulator! V0.2.4 R3"
    ? "Any errors reported by the program should be sent to our technical support team. Send your mail to: [email protected]"
    ? "Enter Playstation(tm) DVD and press any key!"
    prcbeker ;)
    ? "Stating BOOT procedure..."
    ? sleep(4000)
    ? "Error occured while reading the device! Make sure that all your drivers are well updated! ;)"
    END DO

Lehet próbálgatni! Látványos a változás. ;)
  • Sir Quno Jedi
    Köszönjük a helyszíni tudósítást, már kiküldtük az OCP-s rendfenntartó osztagunkat !
  • duc
    Hali emberek. Az egyik tesztsátorból jelentkezek, qrva nagy a forgalom. Bár a katonai erők lezárták a környéket, a kordon már nem tart sokáig. A sátor nyílásán kitekintve (a kivetítő a sátor hátsó lapjára dolgozik, de szerintem látható kívülről, mert rengeteg vaku villan) elég nagy tömeget látok úgy 100-150 méterre. Az itteni benszülöttekből és a japán hadsereg embereiből álló kordon meggyengülni látszik, de még kitart. Biztos, hogy valami kilátszik a sátorból, mert az MGS5 teszt alatt ovációt véltem hallani a távolból egy-egy jobb akció után. A 286-oson ki kell kapcsolni a turbót, játszhatatlanul gyors. még jelentkezek -duc a tesztsátorból
  • ember
    na nem ghaltam ám meg. ebből is látrsuik hogíy BÁRKIT meg leehet vesztegetni, méág a takarítótis.
    (bár a kezeimet még azeléőtt eltörte hogí le tudtam volnan fizetni). nem szabdfulnak metg ilyen könnyenm tőlem-
  • Sir Quno Jedi
    Újabb elégedett kliens.
  • aabyssx
    ;)