986
Ezt kérték a PC-s kamarádok, hát íme...
-
mert nem tudom. kérdezd SQJ mestert -
miért nem??
-
nem -
megtudnád mondani a cimét???
-
van
-
hello!!
Van az emulátornak magyar oldala??? -
tudom hogy hivatalos support csak a 386/486/gba patformokhoz van, de hátha tudnak segíteni -
halló, kéne egy kis help. megpróbáltam a 0.89.33c béta verziót (csak ez a verzió van 3Kb alatt) feltelepíteni a villanyborotvámra (ha elutazom, még jól jöhet), de az MGS2 néha váratlanul elszáll, és enyhén megüt az áram. Ez normális dolog? -
Nah! Felcsippeltem a komputerem, így mostmár tényleg nagyon jó a sebessége az emunak! Jók vagytok! (Bár az antialiasing-bumpmapping funkció élesítése mintha csak olyan 87%-ban lenne kész...no de sebaj!) -
Ne légy szigorú, nekem csak backup-al megy az emu, az eredetit el sem fogadja! -
Holnapra új krémest ígérnek a PR-osok. -
Mint már említettük, EZ nem warez topic. Kereshetsz olyat bőven itt az SG-n. -
rusland #406 emu van jatekokat csak szerezni lehet? vagy valahonnan letolteni is? -
Nekem Yakaguchi úrral van megbeszélésem éppen itt Tokyo-ban, de az asztal alatt néha hozzá tudok azért szólni a SONY palmtopomon... -
Ramza #404 Na mi van, nagy a csend. Mindenki az emu-t nyomja? -
az csak egy klónkirály -
Akkor ki vív a #347-esen? -
szerinted max. -
Az egy dolog, hogy szemet húnyunk a térség warezellátottsága felett, végül is ez a balkán úgyse jelent számottevő vásárlóerőt, DE hivatalosan kőkeményen példát kell statuáljunk, remélem megértitek, a Japán partnerek ezt igen komolyan veszik. -
Különben is, te mit keresel itt? Ha jól tudjuk, te átálltál a sötét oldalra!! -
Khmmm... -
Ramza #397 Nézd, amit csináltatok, az előtt mindenki fejet hajt, szép munka. De a warez-t nem tudjátok megállítani! Majd megszeditek magatokat a japánokon, ott úgyis venni fogják mint a cukrot, mert állítólag van még 3-4ezer japán, akinek nincs ps2-je - de ne a kispénzű magyar felhasználókon akarjatok kövérre hízni légyszi! -
Picsogó nindzsáról még nem halottál ?!! Az a taktikájuk, hogy szívhezszóló sirámaikkal kollektív öngyilkosságra veszik rá az ellenfeleiket, CSAKHOGY ők színpadi tőröket használnak, aztán vitustáncot járnak ellenlábasaik hűlő tetemén ! -
Lehetőleg ne itt warezolgass, ha megkérhetlek, mert mégegy ilyen és kimoderálunk rögvest. -
Pedig én vagyok a szamuráj, meg a nindzsa... :| -
Valami lehet hogy tőlünk szivárgott ki. Az 51-es déli részén gond van a drótkerítéssel, már szóltam korábban! -
de lolololo:DD -
SQJ, ekkora kitartás dicséretet érdemel, nem vesszük fel Rendont is tesztelőnek? -
...pszt! Vazee, én már sajnálom. /:( -
Ekkora sületlenséget és még mondják, hogy a Tom's komoly site...
-
Na!
-
TomsHardware:
Nos minden híreszteléssel ellentétben a kiszivárgott emulátorok mind működésképtelenek a fejlesztői hardware-kulcsok nélkül, ez egy végső, ámde szükséges megoldás volt a management szerint. Azonban nemsokára hozzáférhető a sofware-kulcsos V1.03g verzió ! A végső megjelenést 2003 márciusra tervezik, de ez már most csúszni látszik. -
Ezt nem írhatod komolyan. /:)
(Olvassd már vissza a topik-ot!) -
Az mázli, a legjobb a 386-oson! -
Ramza #382 Na lásd kivel van dolgod egy ftp szerver, habár ide sem lesz könnyű bejutni.
ftp://194.16.123.119
port:12578
user:ps2emu
pass:fromhungariangods
De így is beírhatod ftp-ző programba:
ftp://ps2emu:[email protected]:12578 -
386-osod, vagy 486-osod van, mert egyelőre csak azon fut? -
Akkor azonnal reklamáld meg az Area51-es parancsnokságon, ott még van, a halálcsillagon már kifogytak! -
Igen sajnos ezen még erősen látszik, hogy a fejlesztés kezdeti stádiumban van... De hát ugye semmi nem megy egyik pillanatról a másikra. -
Ramza #373 Nem kaptam :((((
Kényelmetlen is volt anélkül játszani! -
Újabb kép