986
Ezt kérték a PC-s kamarádok, hát íme...
  • ember
    mert nem tudom. kérdezd SQJ mestert
  • tommmyv
    miért nem??
  • ember
    nem
  • tommmyv
    megtudnád mondani a cimét???
  • ember
    van
  • tommmyv
    hello!!
    Van az emulátornak magyar oldala???
  • ember
    tudom hogy hivatalos support csak a 386/486/gba patformokhoz van, de hátha tudnak segíteni
  • ember
    halló, kéne egy kis help. megpróbáltam a 0.89.33c béta verziót (csak ez a verzió van 3Kb alatt) feltelepíteni a villanyborotvámra (ha elutazom, még jól jöhet), de az MGS2 néha váratlanul elszáll, és enyhén megüt az áram. Ez normális dolog?
  • cenobite
    Nah! Felcsippeltem a komputerem, így mostmár tényleg nagyon jó a sebessége az emunak! Jók vagytok! (Bár az antialiasing-bumpmapping funkció élesítése mintha csak olyan 87%-ban lenne kész...no de sebaj!)
  • D0C
    Ne légy szigorú, nekem csak backup-al megy az emu, az eredetit el sem fogadja!
  • Sir Quno Jedi
    Holnapra új krémest ígérnek a PR-osok.
  • Sir Quno Jedi
    Mint már említettük, EZ nem warez topic. Kereshetsz olyat bőven itt az SG-n.
  • rusland
    emu van jatekokat csak szerezni lehet? vagy valahonnan letolteni is?
  • Sir Quno Jedi
    Nekem Yakaguchi úrral van megbeszélésem éppen itt Tokyo-ban, de az asztal alatt néha hozzá tudok azért szólni a SONY palmtopomon...
  • Ramza
    Na mi van, nagy a csend. Mindenki az emu-t nyomja?
  • Sir Quno Jedi
    az csak egy klónkirály
  • D0C
    Akkor ki vív a #347-esen?
  • Sir Quno Jedi
    szerinted max.
  • Sir Quno Jedi
    Az egy dolog, hogy szemet húnyunk a térség warezellátottsága felett, végül is ez a balkán úgyse jelent számottevő vásárlóerőt, DE hivatalosan kőkeményen példát kell statuáljunk, remélem megértitek, a Japán partnerek ezt igen komolyan veszik.
  • D0C
    Különben is, te mit keresel itt? Ha jól tudjuk, te átálltál a sötét oldalra!!
  • Sir Quno Jedi
    Khmmm...
  • Ramza
    Nézd, amit csináltatok, az előtt mindenki fejet hajt, szép munka. De a warez-t nem tudjátok megállítani! Majd megszeditek magatokat a japánokon, ott úgyis venni fogják mint a cukrot, mert állítólag van még 3-4ezer japán, akinek nincs ps2-je - de ne a kispénzű magyar felhasználókon akarjatok kövérre hízni légyszi!
  • Sir Quno Jedi
    Picsogó nindzsáról még nem halottál ?!! Az a taktikájuk, hogy szívhezszóló sirámaikkal kollektív öngyilkosságra veszik rá az ellenfeleiket, CSAKHOGY ők színpadi tőröket használnak, aztán vitustáncot járnak ellenlábasaik hűlő tetemén !
  • Sir Quno Jedi
    Lehetőleg ne itt warezolgass, ha megkérhetlek, mert mégegy ilyen és kimoderálunk rögvest.
  • aabyssx
    Pedig én vagyok a szamuráj, meg a nindzsa... :|
  • duc
    Valami lehet hogy tőlünk szivárgott ki. Az 51-es déli részén gond van a drótkerítéssel, már szóltam korábban!
  • Jacek
    de lolololo:DD
  • D0C
    SQJ, ekkora kitartás dicséretet érdemel, nem vesszük fel Rendont is tesztelőnek?
  • aabyssx
    ...pszt! Vazee, én már sajnálom. /:(
  • Sir Quno Jedi
    Ekkora sületlenséget és még mondják, hogy a Tom's komoly site...
  • D0C
    Na!
  • Sir Quno Jedi
    TomsHardware:

Nos minden híreszteléssel ellentétben a kiszivárgott emulátorok mind működésképtelenek a fejlesztői hardware-kulcsok nélkül, ez egy végső, ámde szükséges megoldás volt a management szerint. Azonban nemsokára hozzáférhető a sofware-kulcsos V1.03g verzió ! A végső megjelenést 2003 márciusra tervezik, de ez már most csúszni látszik.
  • aabyssx
    Ezt nem írhatod komolyan. /:)
    (Olvassd már vissza a topik-ot!)
  • D0C
    Az mázli, a legjobb a 386-oson!
  • Ramza
    Na lásd kivel van dolgod egy ftp szerver, habár ide sem lesz könnyű bejutni.
    ftp://194.16.123.119
    port:12578
    user:ps2emu
    pass:fromhungariangods

De így is beírhatod ftp-ző programba:
    ftp://ps2emu:[email protected]:12578
  • D0C
    386-osod, vagy 486-osod van, mert egyelőre csak azon fut?
  • D0C
    Akkor azonnal reklamáld meg az Area51-es parancsnokságon, ott még van, a halálcsillagon már kifogytak!
  • duc
    Igen sajnos ezen még erősen látszik, hogy a fejlesztés kezdeti stádiumban van... De hát ugye semmi nem megy egyik pillanatról a másikra.
  • Ramza
    Nem kaptam :((((
    Kényelmetlen is volt anélkül játszani!
  • Sir Quno Jedi
    Újabb kép