986
Ezt kérték a PC-s kamarádok, hát íme...
  • Laalee
    kia az egy auto marka!
  • Sir Quno Jedi
    Missed in Action = MIA
    Killed in Action = KIA

(katonai szakzsargon)
  • duc
    Az mi? MIAf@szvammá, vagy mi?
  • Sir Quno Jedi
    Aporóp, most hogy hazajöttem Suzukából, nem látom az asztalomon a jelentéseket ! Remélem nem arra pályáznak, hogy az összes fejlesztőnk MIA státuszt kapjon ?!!!!
  • Sir Quno Jedi
    Külön nyalánkság az emu-ban a PS1 memókártya emulációja, megkerülve a PS2 bios-t, natívban. A limitálatlan kártyahely használatról nem is beszélve.
  • D0C
  • D0C
    Alant megtalálod...
  • magus
    azert jok a kepek
  • ember
    pont azért érdemes
  • magus
    najo ezt nem olvasom el. ez kamu
  • ember
    már hogy szaggatna? most portolják c64-re...

286oson már megoldott dolog, hogy ne legyen játszhatatlanul GYORS, szal semmi ok az aggodalomra. egyedül a 486-osnál jobb processzorral rendelkezők szívnak, vagy leglaábbis nagyon jó reflexek kellenek a játékhoz egy ilyen gépen.
  • barret
    nekem van egy üzemképes 286-osom,azon nem megy el? nem baj ha,picit szaggat...
  • ember
    mondom 386
  • magus
    nincs
  • magus
    az az ftp ami lenn van az nem megy...
  • magus
    honnan lehet leszedni? iso-t futtat ugye? milyen gepem fut?
  • ember
    olvass vissza, érdemes...

válasz: igen, 386 :D
  • magus
    nem olvasnek vissza 500 hozzaszolast. annyi a kerdes hogy mukodik-e es ha igen milyen gep kell hozza
  • ember
    NA NE MONDD MÁR BAZZEG
  • tommmyv
    ebben a topicban mindenki kamuzik!!!!!!!!!!!
  • Laalee
    sitten vannak :D mindketten
  • duc
    Miért, szerinted nem komoly feladat kifejleszteni és tesztelni egy ilyen kaliberű programot???
  • UNREG
    látsz te itt egy komoly arcot is?
  • Laalee
    jobbra a szerves optikai tranzisztor mellett van egy csatlakozo ha azt kihuzod es atdugod a plazmarele csatlakozojaba megkerulod a biztonsagi protokolt :D
  • Sir Quno Jedi
    Mielőtt belekötnének PC-s barátaink, ez a díjnyertes SH-noise effect, csak bekapcsolva hagyták a 8xFSAA-t és így elmosta ezt a király effektet !
  • Sir Quno Jedi
    Én leginkább ezt ajánlanám, Silent Hill 3 full.
  • Laalee
    szerinted egy ps2 emu megirasa nem komoly feladat? :DDD
  • duc
    Mivel már így is sok bétatesztert vesztettünk -magam is hasonló cipőben járok (egy cipőben)- Vissza kellett venni a realizmusból, hogy a játékkedv megmaradjon. Később letölthető lesz egy patch (RockTheWholePlanet.pch), megy tartalmazza a csúzlitól a nukleáris taktikai csapásmérő eszközökik a sérülésmodellek teljes palettáját.
  • Cvd
    Köszönöm a gyors választ. Még egy kérdés: a Mainframe-hez adott Holodeck nem engedi felülírni a biztonsági protokollt, pedig szeretném kicsit "izgalmasabbá" tenni a dolgot. Az emuban ki lehet kapcsolni, de elég gyengén működik, egy rakétattalálattól csak a bal lában szakadt le térdtől, pedig telibe kaptam. Ez az emu hibája, vagy driverprobléma?
  • duc
    A gond azzal van hogy az emu nem vesz el jelentős teljesítményt ettől a többprocesszoros mainframe-től. Esetleg, ha több taskban futtatod, lehetőleg húzósabb ps2 programokkal. Feltétlen húzd a felbontást a maximumra, 32xFSAA, és pipáld ki az emu Options ablakában a "Multiply Use Forced Effectiveless Empty Loops In Emu Code When The Fps Is Above 3000" opciót!
  • Cvd
    Kérdés: A NASA-s haveromtól kaptam egy Commodore 64-es Mainframe-et. Mivel a teljesítményét nem tudom kihasználni, ezért gondoltam hogy majd játszok az emuval rajta, miközben a gép őskáosz-szimulációt számol. Várható az emuból C64-es port, vagy inkább adjam el a gépet, amíg le nem megy az ára?
  • Laalee
    eldonthetned hogy kamu mailcimet vagy kamu url-t akarsz irni a 2 egyutt eleg idetlen :P
  • Laalee
    ez eleg fako szinvilag tuti nvidia kartyad van... meg az emu sem tokeletes eleg benan nez ki :D
  • Sir Quno Jedi
    Láthatóan jól fut az MGS2 Substance beta-ja, igaz még csak PC-n az emu-ban.
  • duc
    Igen, sajnos jelentkezhet a probléma... VISZONT: Nem mindegyik villanyborotván! Pl. néhány típuson az MGS2 a hajós jelenetnél az eső miatt zárlatos lehet a készülék, ez okozhatta a váratlan áramütést (de itt is inkább az ijedtség nagyobb, nem veszélyes az EMBER-i szervezetre...) dolgozunk a probléma kijavításán.
  • ember
    ghuafnjf
  • Csudri #422
    Látom szépen fejlődik ez a topik! Még jó hogy én találtam ki! Hiába, nem kell csalódnom. Ha egyszer ez a topik felkerül az első helyre, akkor végre a totális hülyeség figyel majd a világhálóról!! ez a topik rulez!
  • ember
    hehe
  • tommmyv
    SQJ mester
    Mi az magyar cime az emulátornak oldalának???
  • ember
    vagy olvasd el figyelmesen a topicot elölről, megvilágosodsz