986
Ezt kérték a PC-s kamarádok, hát íme...
-
kia az egy auto marka! -
Missed in Action = MIA
Killed in Action = KIA
(katonai szakzsargon) -
Az mi? MIAf@szvammá, vagy mi? -
Aporóp, most hogy hazajöttem Suzukából, nem látom az asztalomon a jelentéseket ! Remélem nem arra pályáznak, hogy az összes fejlesztőnk MIA státuszt kapjon ?!!!! -
Külön nyalánkság az emu-ban a PS1 memókártya emulációja, megkerülve a PS2 bios-t, natívban. A limitálatlan kártyahely használatról nem is beszélve.
-
-
Alant megtalálod... -
azert jok a kepek -
pont azért érdemes -
najo ezt nem olvasom el. ez kamu -
már hogy szaggatna? most portolják c64-re...
286oson már megoldott dolog, hogy ne legyen játszhatatlanul GYORS, szal semmi ok az aggodalomra. egyedül a 486-osnál jobb processzorral rendelkezők szívnak, vagy leglaábbis nagyon jó reflexek kellenek a játékhoz egy ilyen gépen. -
nekem van egy üzemképes 286-osom,azon nem megy el? nem baj ha,picit szaggat... -
mondom 386 -
nincs -
az az ftp ami lenn van az nem megy... -
honnan lehet leszedni? iso-t futtat ugye? milyen gepem fut? -
olvass vissza, érdemes...
válasz: igen, 386 :D -
nem olvasnek vissza 500 hozzaszolast. annyi a kerdes hogy mukodik-e es ha igen milyen gep kell hozza -
NA NE MONDD MÁR BAZZEG -
ebben a topicban mindenki kamuzik!!!!!!!!!!! -
sitten vannak :D mindketten -
Miért, szerinted nem komoly feladat kifejleszteni és tesztelni egy ilyen kaliberű programot??? -
látsz te itt egy komoly arcot is? -
jobbra a szerves optikai tranzisztor mellett van egy csatlakozo ha azt kihuzod es atdugod a plazmarele csatlakozojaba megkerulod a biztonsagi protokolt :D -
Mielőtt belekötnének PC-s barátaink, ez a díjnyertes SH-noise effect, csak bekapcsolva hagyták a 8xFSAA-t és így elmosta ezt a király effektet ! -
Én leginkább ezt ajánlanám, Silent Hill 3 full.
-
szerinted egy ps2 emu megirasa nem komoly feladat? :DDD -
Mivel már így is sok bétatesztert vesztettünk -magam is hasonló cipőben járok (egy cipőben)- Vissza kellett venni a realizmusból, hogy a játékkedv megmaradjon. Később letölthető lesz egy patch (RockTheWholePlanet.pch), megy tartalmazza a csúzlitól a nukleáris taktikai csapásmérő eszközökik a sérülésmodellek teljes palettáját. -
Cvd #438 Köszönöm a gyors választ. Még egy kérdés: a Mainframe-hez adott Holodeck nem engedi felülírni a biztonsági protokollt, pedig szeretném kicsit "izgalmasabbá" tenni a dolgot. Az emuban ki lehet kapcsolni, de elég gyengén működik, egy rakétattalálattól csak a bal lában szakadt le térdtől, pedig telibe kaptam. Ez az emu hibája, vagy driverprobléma? -
A gond azzal van hogy az emu nem vesz el jelentős teljesítményt ettől a többprocesszoros mainframe-től. Esetleg, ha több taskban futtatod, lehetőleg húzósabb ps2 programokkal. Feltétlen húzd a felbontást a maximumra, 32xFSAA, és pipáld ki az emu Options ablakában a "Multiply Use Forced Effectiveless Empty Loops In Emu Code When The Fps Is Above 3000" opciót! -
Cvd #432 Kérdés: A NASA-s haveromtól kaptam egy Commodore 64-es Mainframe-et. Mivel a teljesítményét nem tudom kihasználni, ezért gondoltam hogy majd játszok az emuval rajta, miközben a gép őskáosz-szimulációt számol. Várható az emuból C64-es port, vagy inkább adjam el a gépet, amíg le nem megy az ára? -
eldonthetned hogy kamu mailcimet vagy kamu url-t akarsz irni a 2 egyutt eleg idetlen :P -
ez eleg fako szinvilag tuti nvidia kartyad van... meg az emu sem tokeletes eleg benan nez ki :D -
Láthatóan jól fut az MGS2 Substance beta-ja, igaz még csak PC-n az emu-ban.
-
Igen, sajnos jelentkezhet a probléma... VISZONT: Nem mindegyik villanyborotván! Pl. néhány típuson az MGS2 a hajós jelenetnél az eső miatt zárlatos lehet a készülék, ez okozhatta a váratlan áramütést (de itt is inkább az ijedtség nagyobb, nem veszélyes az EMBER-i szervezetre...) dolgozunk a probléma kijavításán. -
ghuafnjf -
Látom szépen fejlődik ez a topik! Még jó hogy én találtam ki! Hiába, nem kell csalódnom. Ha egyszer ez a topik felkerül az első helyre, akkor végre a totális hülyeség figyel majd a világhálóról!! ez a topik rulez! -
hehe -
SQJ mester
Mi az magyar cime az emulátornak oldalának??? -
vagy olvasd el figyelmesen a topicot elölről, megvilágosodsz