986
Ezt kérték a PC-s kamarádok, hát íme...
-
Neszójjábe ! -
ps2 emuk -
DE tényleg nem ! -
Sajnos ez nem kivitelezhető, mivel a jogdíjak így nem kompenzálhatóak ! -
Naugye, ez az adaptív frame rate ! Mivel a konzolos gammák túl vannak tervezve, ez így butítja le a PC-sek által is már felfogható szintre ! -
Már megoldódott. Betöltöttem egy játékot, és máris lement 0.00012-re. -
Indíts újra géped by BG ! -
Én az eKaF1.5b-t használom, és nem tudom 200 fps-nél lejjebb venni a framerate-et. Help! -
Oh, bocs, igazad van, összekeveredtem ! -
ez nem dvd film, ez ingame screenshot, nem? ;D -
up -
ezek komoly dolgok, kéremszépen!!! -
Ez a topik mindig megmosolyogtat. :)) -
Valahogy úgy, de ez titok, még Version barátjának sem árultuk még el ! -
áhh, a ps2 emulátor már lejárt lemez, többet nem lehet kihozni belőle, a csapat már a ps3 emun serénykedik. -
na mi van? -
-
Arra gondolt, hogy rajzolj magadnak te is kérvényt ! -
rusland #555 mi? -
rusland #553 ez a PS2 V1.02a erdekelne csak nemtom hol lehet beszerezni
visszaneztem, amik linkek vannak azok meg rosszak -
rusland #552 rere a legjobb legujabb emut honnan lehet leszedni? -
mivanitt ??? -
ja -
Most még sajnos üzleti harcok dúlnak, ez az arab válság betett sok multinak, de lassan tisztázódik a világpaici helyzet is ! Jelenleg az US navy-nek szállítunk rakétalőpálya-elemzésre PS2 emu-t nagy tételben, így a kapacitásunk foglalt (ez a military verzió persze) ! -
Amúgy személyesen magam martam Aki kisujjára a vízjelünket térlézerrel ! Kellemes ember élőben is a művésznő és nagy elánnal támogatja terveinket ! -
Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy kolosszálisak vagyunk ! :-) -
ha jól megvizsgálja valaki a képet, látszik Aki bal kisujján a PS2EMU vízjel. ügyes! -
Nem lopok ensemmit sem..:))
-
És a létező leghaszontalanabb feature ! Ha kedvünk szottyan, a PS2emuval is nézhetjük kedvenc DVD filmjeinket !
-
Lopod a szoftokat te kis kalóz ?!! -
Megsugom lattam mar mukodo!! PS2es emulatort tegnap.
Xbox is van mar, de azt nem neztem meg.
Na mik vannak mi?:) -
Kicsit tuningoltak még a csillagvárosi kutatók rajta, hogy elérjék ezt a műszerrel már mérhetetlen szintet. Az oroszok ebben utolérhetetlenek ! -
az talán elég bika lesz hogy elérje az igazi FX szintjét -
Ez nem publikus, de a Buran űrrepülő hátsó tolóhajtóműveit sorsoljuk majd ki a szerencsés teszterek között !!! -
a bétateszterek ugye egyedi, dedikált 'Limited Tupoljev Edition' hajtóművet kapnak? -
Sajnos bárhogyan is igyekeztünk, de az egyedi zúgás szoftveres emulációja nem hozott sikereket, valahogy túl művi maradt az egész, ezért vásárlóinknak ingyenes szobai mini-sugárhajtóművet mellékelünk az emu DVD-jükhöz ! -
és mi lesz az emuláció legfontosabb részével, a mig29-esre emlékeztető 'zúgás' utánzásával? meg lehet ezt oldani szoftveresen, vagy külön hw kiegészítő kell majd a c64-hez? mert az eddigi tesztek alapján nincs meg a gefFX feeling, túl halk az egész. -
A kedvencem:
-
Nehezen, a c64 architektúrája messze magasan túlszárnyalja az elvárásokat, így rengeteg problémát okoz az emuláció szinkronizálása és a gFX-hez való lebutítása, lelassítása. Gondolom a nem szamkmabelieknek sem kell magyaráznom, hogy miért gond ez, hiszen senki sem akar játszhatalanul gyors játékokkal játszani a c64-es gFX emulációval ?!!
De úgy tűnik jól haladunk, mert sikerült egyik partnervállalatunktól, a Microsoft-tól licencelni egy kiváló, alig párszáz megás lassítóeljárást, aminek ők a "Windows XP prof." fantázianevet adták a tervezőasztalon, így nemsokára elfogadhatóan alacsony sebességet tudunk garantálni mi is, a már tűkön ülő c64 user-eknek. -
és hogy haladtok a geforszFX emulálásával c64-en?