986
Ezt kérték a PC-s kamarádok, hát íme...
  • Sir Quno Jedi
    Neszójjábe !
  • barret
    ps2 emuk
  • Sir Quno Jedi
    DE tényleg nem !
  • Sir Quno Jedi
    Sajnos ez nem kivitelezhető, mivel a jogdíjak így nem kompenzálhatóak !
  • Sir Quno Jedi
    Naugye, ez az adaptív frame rate ! Mivel a konzolos gammák túl vannak tervezve, ez így butítja le a PC-sek által is már felfogható szintre !
  • Neme.
    Már megoldódott. Betöltöttem egy játékot, és máris lement 0.00012-re.
  • Sir Quno Jedi
    Indíts újra géped by BG !
  • Neme.
    Én az eKaF1.5b-t használom, és nem tudom 200 fps-nél lejjebb venni a framerate-et. Help!
  • Sir Quno Jedi
    Oh, bocs, igazad van, összekeveredtem !
  • ollie
    ez nem dvd film, ez ingame screenshot, nem? ;D
  • Sir Quno Jedi
    up
  • UNREG
    ezek komoly dolgok, kéremszépen!!!
  • Neme.
    Ez a topik mindig megmosolyogtat. :))
  • Sir Quno Jedi
    Valahogy úgy, de ez titok, még Version barátjának sem árultuk még el !
  • UNREG
    áhh, a ps2 emulátor már lejárt lemez, többet nem lehet kihozni belőle, a csapat már a ps3 emun serénykedik.
  • ember
    na mi van?
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
    Arra gondolt, hogy rajzolj magadnak te is kérvényt !
  • rusland
    mi?
  • rusland
    ez a PS2 V1.02a erdekelne csak nemtom hol lehet beszerezni
    visszaneztem, amik linkek vannak azok meg rosszak
  • rusland
    rere a legjobb legujabb emut honnan lehet leszedni?
  • Sir Quno Jedi
    mivanitt ???
  • Sir Quno Jedi
    ja
  • Sir Quno Jedi
    Most még sajnos üzleti harcok dúlnak, ez az arab válság betett sok multinak, de lassan tisztázódik a világpaici helyzet is ! Jelenleg az US navy-nek szállítunk rakétalőpálya-elemzésre PS2 emu-t nagy tételben, így a kapacitásunk foglalt (ez a military verzió persze) !
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy személyesen magam martam Aki kisujjára a vízjelünket térlézerrel ! Kellemes ember élőben is a művésznő és nagy elánnal támogatja terveinket !
  • Sir Quno Jedi
    Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy kolosszálisak vagyunk ! :-)
  • ember
    ha jól megvizsgálja valaki a képet, látszik Aki bal kisujján a PS2EMU vízjel. ügyes!
  • CHEAPBOY
    Nem lopok ensemmit sem..:))

• Sir Quno Jedi
    És a létező leghaszontalanabb feature ! Ha kedvünk szottyan, a PS2emuval is nézhetjük kedvenc DVD filmjeinket !
  • Sir Quno Jedi
    Lopod a szoftokat te kis kalóz ?!!
  • CHEAPBOY
    Megsugom lattam mar mukodo!! PS2es emulatort tegnap.
    Xbox is van mar, de azt nem neztem meg.
    Na mik vannak mi?:)
  • Sir Quno Jedi
    Kicsit tuningoltak még a csillagvárosi kutatók rajta, hogy elérjék ezt a műszerrel már mérhetetlen szintet. Az oroszok ebben utolérhetetlenek !
  • ember
    az talán elég bika lesz hogy elérje az igazi FX szintjét
  • Sir Quno Jedi
    Ez nem publikus, de a Buran űrrepülő hátsó tolóhajtóműveit sorsoljuk majd ki a szerencsés teszterek között !!!
  • ember
    a bétateszterek ugye egyedi, dedikált 'Limited Tupoljev Edition' hajtóművet kapnak?
  • Sir Quno Jedi
    Sajnos bárhogyan is igyekeztünk, de az egyedi zúgás szoftveres emulációja nem hozott sikereket, valahogy túl művi maradt az egész, ezért vásárlóinknak ingyenes szobai mini-sugárhajtóművet mellékelünk az emu DVD-jükhöz !
  • ember
    és mi lesz az emuláció legfontosabb részével, a mig29-esre emlékeztető 'zúgás' utánzásával? meg lehet ezt oldani szoftveresen, vagy külön hw kiegészítő kell majd a c64-hez? mert az eddigi tesztek alapján nincs meg a gefFX feeling, túl halk az egész.
  • Sir Quno Jedi
    A kedvencem:
  • Sir Quno Jedi
    Nehezen, a c64 architektúrája messze magasan túlszárnyalja az elvárásokat, így rengeteg problémát okoz az emuláció szinkronizálása és a gFX-hez való lebutítása, lelassítása. Gondolom a nem szamkmabelieknek sem kell magyaráznom, hogy miért gond ez, hiszen senki sem akar játszhatalanul gyors játékokkal játszani a c64-es gFX emulációval ?!!

De úgy tűnik jól haladunk, mert sikerült egyik partnervállalatunktól, a Microsoft-tól licencelni egy kiváló, alig párszáz megás lassítóeljárást, aminek ők a "Windows XP prof." fantázianevet adták a tervezőasztalon, így nemsokára elfogadhatóan alacsony sebességet tudunk garantálni mi is, a már tűkön ülő c64 user-eknek.
  • ember
    és hogy haladtok a geforszFX emulálásával c64-en?