22366
![](https://media.sg.hu/forum/posts/2014_11/1415779443.png)
-
csa all lenne egy kérdésem kellene nekem olyan mod hogy az autok teljesen masok legyenek mar regen volt vagy 2 eve olyanom csak most mar nincs:s pls help hogy honnan szedhetnék le tudjatok amibe fasza uj kocsik vannak olyan pls válasz -
VCMP scripteket honnan lehet leszedni:? -
Valakinek van VCMP szervere? Kellene egy kis segítség... -
köszi -
ldavid #21998 valami sobeit, ha jól emlékszem -
és san andreasba mi a cheater neve? -
ldavid #21996 hogy multiban tudjatok csalást használni?
San Andreas-hoz van valami, de hogy VC-hez is van-e azt sajna nem tudom -
hello ldavid!
tudod én lan partyt csinálok asulinkba vcmp-vel. és kellene nekem egy vcmp progi--> ilyen cheater. tudnál segíteni? pls. köszi -
vedd meg, régi, olcsó -
attilly #21993 felraktam crackoltam és még is a CD-t kéri mit csináljak?
-
smusher #21992 vedd meg. megéri. és játszd végig. -
Minden rendben, minden friss, feltettem 1.1-et. Vmivel jobb lett, de így élvezhetetlen. Érik az uninstall. Többi GTAval minden rendben. -
ldavid #21990 hm. ugyan a frame limitert nem erre találták ki, de talán segít ha átkapcsolod (display settings)
ha a beállításokkal nem oldódik meg, akkor dritectX vagy video driver frissítés/butítás segíthet -
Feltettem VC-t. Azt hogyan lehetne orvosolni, hogy gyorsabban töltsön texturákat mert nagyon lassan tölt. Ha gyorsan megyek (auto,vagy sprint) erőteljesen csak kisfelbontásu texturákat használ. Nagyon zavaró, főleg hogy nem lehet megcsinálni pár follow missönöket mert beesik 2 textura közé a célszemély és ugy veszi mintha megöltem volna, mission failed. -
nem választottam ki üreset mert irja is hogy hányan vannak benne meg a nevüket is írja. Szerintem is az a baj hogy nem telepítős változat. -
ciento #21987 miután postoltam utána 5 perccel jó lett, csak kb 2-kor léptem ki aztán már nem volt lelkierőm írni, de köszi a segitséget -
ldavid #21986 akkor ott már csak a crack miatt lehet gond, de ha fontos, akár meg is veheted, már csak ~3 rongy a játék -
ciento #21985 isten vagy, most viszont mielőtt megérkeznék a menübe kéri a cd-t :( -
ldavid #21984 ha jól értem elindul a játék, de egy sima üres városba rak, ahol nincs senki, igaz?
nem lehet, hogy csak egy üres szervert választottál ki?
másfelől viszont lehet az lesz a gond, hogy nincs telepítve
ciento: van egy gta_vc.set nevű fájl, a Dokumentumok/GTA Vice City User Files mappában a mentések között,
próbáld meg úgy elindítani a játékot, hogy előtte azt a fájlt kitörlöd -
ciento #21983 a crackkel lesz valami baj, mert a cd-n lévő sérült és nem tudom onnan patchelni, de töltöttem le egyszerű gta_vc.exe cracket meg nocd patchet is és sehogy sem jó, az eredeti exe-vel meg kéri a cd-t -
ciento #21982 azt nem tudjátok miért van, hogy felrakom a játékot, crackelem, nocd patchet felraktam rámegyek a gta_vc.exe-re és semmi sem történik semmi hibaüzenet meg ilyesmi csak épp nem indul el, mi a baja? -
"de amúgy egyáltalán nem megy semmi, amikor kiválasztol egy szervert?"
nem sajna.bejön mint ha elindítottam volna.ja és nem telepített változat hanem amit rá kell húzni a gépre.Ezt is csináltam. -
ldavid #21980 szerintem csak 2, mert miután megjelent a javítás, az újabb kiadások már azt is tartalmazták
esetleg megpróbálhatsz egy másik játékot telepíteni, de az is segíthet, ha a mostanit letörlöd és újratelepíted
de amúgy egyáltalán nem megy semmi, amikor kiválasztol egy szervert? -
mér a vice city-nek hány verziója van? -
kár.kösz a segítséged -
ldavid #21977 nem hiszem, hogy az gond lenne
de amúgy, van hogy nem megy valamelyik verzójú játékkal
mást nem nagyon lehet tenni -
megadtam a nevem és rákattintottam egyre és aztán a zöld gombra. nem a router akadályozza?
-
ugyan ezt telepítettem -
ldavid #21974 hát más ötletem nem nagyon van
bár nem tudom milyen verziót telepítettél, töltsd le ezt és ezzel próbáld -
-
-
még le is töröltem hogy legalább egy kicsit játszak de nem működik -
nem tudom kikapcsolni. NIncs valami ötleted? -
ldavid #21969 próbáld úgy, hogy kikapcsolod a tűzfalat -
Na meg nem kellett telepíteni csak ráhúzni a gépre -
Vagy mi? a tűzfal vagy a virusírtó?
Tűzfal:Comodo Firewall
Vírusírtó:Avast -
nekem csak nem működik. mindent újra raktam a gta-t és a multi progit is. Elindul a gta de olyan mint ha én indítottam el volna a játékot.Nem tudjátok mi lehet a baj? ja és router-en keresztül van megosztva a net. Az talán nem akadájozhatja?
Köszi Előre is a segítséget -
google: ---> grand theft auto vice city no cd crack <-- pl
de ajánlok egy jó oldalt: http://www.freeinfosociety.com/site.php?postnum=1920&phpMyAdmin=af0f6b4465fe3f904426eaeb3dc0e3fa -
San Benedetto #21964 és honnan tudok leszedni no cd cracket vagy patchet?? -
ha nem működik akkor egy másik verziójú no cd cracket vagy egy patchet próbálj ki hátha segít