22366
-
#22163 nyilvan a Supermario is akkor volt nagy szam, amikor kiadtak. ettol fuggetlenul a VC-nek hangulata volt, amit a zene, szinek atadnak valamennyire, a grafika felett meghat eljart az ido -
#22162 Jaja, az autók viselkedése, mintha játékautó lenne, a gyalogos részek is tiszta játéktermi jellegűek az egyszerű animációkkal, fizikával. :) Meg valahogy túl gyors a játékmenet. Valahogy már nem tudom átérezni, mint régen, hogy "él" a város benne. -
#22161 Ugyanigy vagyok vele énis. Hülyét kaptam az autók mozgásától és valahogy egyszerű az egész.
Annó mintha jobb lett volna... -
#22160 Meg volt minden, de már nem is érdekel, beleuntam és le is töröltem. Ezen kívül volt még elég sok idegesítő dolog a játékba (maximális felbontású textúrák betöltésének folyamatos késése, úgy össz-vissz rettentő arcade így 2008 végén már... de azért jól esett volna újra kijátszani:)). Valahogy régen jobban lekötött a játék. A baj gondolom az, hogy volt alkalmam játszani a GTA 4-el :) -
ldavid #22159 mondom, hogy kell a többi is (nyomda, film stúdió stb.) -
#22158 No, megkaptam karira ezt a jó kis klasszikust.
A hangokkal lenne problémám. Tökre visszhangzanak, olyan mintha egy echo effekt is lenne rajta (videók alatt jók, menüben jó, rádiók jók, csak az utcán a háttérzajok (járókelők, ilyesmik)).
Van valakinek valami ötlete? -
#22157 Ez érdekes. Kész van a klubos küldetés, azután Kent Paul-lal is "végeztem", elkocsikáztam vele részegen a kórházba. Meg is köszönte, adott is fegyvereket, de most se történik semmi. :S
Hogy ölhetem meg Soni-t? :P -
#22156 Köszi az ötletet! -
#22155 Fery02: asszem a malibu klubbos küldetések kellenek. -
#22154 Na, akkor míg nem jön az új gép a GTA4-hez, addig megpróbálom kijátszani ezt. :D -
ldavid #22153 ha nem is mindet, de a legtöbbet igen -
#22152 Még nem mindet. Mert feltétlenül meg kell csinálni mindet, hogy továbbmenjen a fő szál? -
ldavid #22151 az ingatlanok küldetéseit is megcsináltad? -
#22150 Sziasztok! Összességében 55 %-nál járok, és az a bajom, hogy a legutolsó fő küldetésem a Vercetti birtokról indult, aminek hatására már ott is elkezdte nekem számolni a pénz, amit alkalmanként felvehetek.
Régen kijátszottam már ezt a játékot, és tudom, hogy még van hátra pár küldetés. Miért nem ad többet? :S Vercetti birtokot is körbejártam, sehol sincs olyan rózsaszín oszlop. -
#22149 az a sok GTA4...:D amúgy meg egész jó modnak néz ki, lehet, hogy lehúzom. -
#22148 elszoktam ettől a grafftól. -
#22147 miert? -
#22146 nem birom abbahagyni a röhögést -
ldavid #22145 esetleg törölheted a Dokumentumok/GTA Vice City User Files/gta_vc.set fájlt, bár ennek elvileg nem sok köze van hozzá
próbáld már ki még ezt a mentést is -
#22144 -
#22143 http://www.mamaiavice.iad.ro/images/images/gta-vc%202007-04-14%2016-44-47-70%20copy.JPG
-
#22142 http://games.softpedia.com/screenshots/9-105_3.jpg -
#22141 nekem gta vice city mamaia vice van meg.negyon jo. -
#22140 Köszi az ötletet, de már próbáltam úgy is és semmi siker -
ldavid #22139 ha javított változatot használsz, akkor is mennie kellene, szóval szerintem telepítsd újra, hátha jó lesz -
#22138 Sziasztok! Egy kis segítség kellene...
Letöltöttem jó pár savegame-et. A problémám az, hogy amikor próbálom elindítani bármelyiket, a játék a legelejéről indul. Nem tölti be a mentést. Mit lehet ilyenkor tenni? Any ideas? -
#22137 nagyon köszönöm, én kavartam el valamit. ezvolt az :) -
ldavid #22136 itt van egy, igaz ez nem 1 gigás -
#22135 Üdv!
Újra szeretném játszani ezt a részt. Anno volt valami k.b. 1 gigás ilyen autopackom hozzá, úgy emlékszem real autókra cserélte a játékban találhatóakat. Meg tudná mondani valaki, hogy mi volt a neve ennek a modnak? -
#22134 úgy mi értelme játszani ha az első percben teli vagy lóvéval ? -
#22133 Hali mindenkinek!
Régebben már játszottam a GTA Vice City-vel, és nagyon tetszett a játék. Most újra elővettem, csak a gond az, hogy nem találom a régi trainer-t, amit használtam :(
Amiket letöltöttem eddig, vagy működött félig, vagy egyáltalán nem, lefagyasztotta a játékot, stb...
Egy jó kis cheat kellene, amiben van money cheat is. Ha valaki tud ilyet, légyszi küldjetek linket!
Előre is köszi! :) -
#22132 Jah bocsi működik :D -
#22131 Csak nem működik :S
Az F1 helyett maradt a golfkocsi:S
Ennek mi lehet a baja?? -
#22130 Köszi kipróbálom! -
ldavid #22129 egy érthetőbb leírás:
- letöltöd az IMG Tool nevű programot
- megnyitod vele a játék models mappájában (alap helyzetben C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City\models) lévő gta3.img fájlt (ha nem engedi kapcsold ki az írásvédettséget ennél a fájlnál és a gta3.dir-nél is)
- ha megnyitottad nyomd meg az F2-t és írd be annak a kocsinak a nevét amit ki akarsz cserélni az újra
- minden kocsi két fájlból áll, egy textúrából (kocsineve.txd) és egy modellből (kocsineve.dff)
- két egyforma nevű fájl nem lehet, ezért vagy teljesen lecseréled (kattints a kocsi nevére jobb gombbal és a replace paranccsal válaszd ki az új fájlt), vagy átnevezed/módosítod a nevét a régi kocsinak (jobbklikk - rename) majd a "Commands" menü "add" parancsával beilleszted az új fájlokat - utóbbi ajánlott mert egy-egy rossz jármű miatt megfagyhat az egész játék, így viszont visszaállíthatók az eredeti fájlok
Pl.: le akarod cserélni a Banshee-t egy Corvett-re
gta3.img megnyit -> banshee.txd és banshee.dff átnevez -> banshee-eredeti.txd és banshee-eredeti.dff -> commands menü - add paranccsal pedig beilleszted az új banshee.txd és banshee.dff fájlokat
a képen amit beraktál a banshee helyett deluxo-val kell ugyanezt -
Itt van pl ez. Ebbe nincs IMG fájl! -
ldavid #22127 csináld így -
#22126 Hellósztok!
A GTAHungary-rol töltöttem le autókat!
És ezeket a VCMM(Vice City Mod Maneger) segítségével lehet betenni.
Nos, nekem egyet sikerült a tíz közül, mivel csak egy olyan letöltést találtam(a 10 közül) amiben volt .vcm fájl.
Ha nincs akkor mittegyek?
Csak .txd, .dff fájlok vannak.
PLS VKI HEELP!!! -
#22125 Csak ennek igen fos a kameraállása a San Andreashoz képest.. -
#22124 Thx.. mek is megnézem