22366
  • grizzly21
    nyilvan a Supermario is akkor volt nagy szam, amikor kiadtak. ettol fuggetlenul a VC-nek hangulata volt, amit a zene, szinek atadnak valamennyire, a grafika felett meghat eljart az ido
  • fery02
    Jaja, az autók viselkedése, mintha játékautó lenne, a gyalogos részek is tiszta játéktermi jellegűek az egyszerű animációkkal, fizikával. :) Meg valahogy túl gyors a játékmenet. Valahogy már nem tudom átérezni, mint régen, hogy "él" a város benne.
  • Carlos
    Ugyanigy vagyok vele énis. Hülyét kaptam az autók mozgásától és valahogy egyszerű az egész.
    Annó mintha jobb lett volna...
  • fery02
    Meg volt minden, de már nem is érdekel, beleuntam és le is töröltem. Ezen kívül volt még elég sok idegesítő dolog a játékba (maximális felbontású textúrák betöltésének folyamatos késése, úgy össz-vissz rettentő arcade így 2008 végén már... de azért jól esett volna újra kijátszani:)). Valahogy régen jobban lekötött a játék. A baj gondolom az, hogy volt alkalmam játszani a GTA 4-el :)
  • ldavid
    mondom, hogy kell a többi is (nyomda, film stúdió stb.)
  • Carlos
    No, megkaptam karira ezt a jó kis klasszikust.
    A hangokkal lenne problémám. Tökre visszhangzanak, olyan mintha egy echo effekt is lenne rajta (videók alatt jók, menüben jó, rádiók jók, csak az utcán a háttérzajok (járókelők, ilyesmik)).
    Van valakinek valami ötlete?
  • fery02
    Ez érdekes. Kész van a klubos küldetés, azután Kent Paul-lal is "végeztem", elkocsikáztam vele részegen a kórházba. Meg is köszönte, adott is fegyvereket, de most se történik semmi. :S
    Hogy ölhetem meg Soni-t? :P
  • fery02
    Köszi az ötletet!
  • Ryder7
    Fery02: asszem a malibu klubbos küldetések kellenek.
  • fery02
    Na, akkor míg nem jön az új gép a GTA4-hez, addig megpróbálom kijátszani ezt. :D
  • ldavid
    ha nem is mindet, de a legtöbbet igen
  • fery02
    Még nem mindet. Mert feltétlenül meg kell csinálni mindet, hogy továbbmenjen a fő szál?
  • ldavid
    az ingatlanok küldetéseit is megcsináltad?
  • fery02
    Sziasztok! Összességében 55 %-nál járok, és az a bajom, hogy a legutolsó fő küldetésem a Vercetti birtokról indult, aminek hatására már ott is elkezdte nekem számolni a pénz, amit alkalmanként felvehetek.
    Régen kijátszottam már ezt a játékot, és tudom, hogy még van hátra pár küldetés. Miért nem ad többet? :S Vercetti birtokot is körbejártam, sehol sincs olyan rózsaszín oszlop.
  • Ryder7
    az a sok GTA4...:D amúgy meg egész jó modnak néz ki, lehet, hogy lehúzom.
  • Fido4life
    elszoktam ettől a grafftól.
  • sovatalevi
    miert?
  • Fido4life
    nem birom abbahagyni a röhögést
  • ldavid
    esetleg törölheted a Dokumentumok/GTA Vice City User Files/gta_vc.set fájlt, bár ennek elvileg nem sok köze van hozzá

próbáld már ki még ezt a mentést is
  • sovatalevi
  • sovatalevi
    http://www.mamaiavice.iad.ro/images/images/gta-vc%202007-04-14%2016-44-47-70%20copy.JPG
  • sovatalevi
    http://games.softpedia.com/screenshots/9-105_3.jpg
  • sovatalevi
    nekem gta vice city mamaia vice van meg.negyon jo.
  • trackmaniac
    Köszi az ötletet, de már próbáltam úgy is és semmi siker
  • ldavid
    ha javított változatot használsz, akkor is mennie kellene, szóval szerintem telepítsd újra, hátha jó lesz
  • trackmaniac
    Sziasztok! Egy kis segítség kellene...

Letöltöttem jó pár savegame-et. A problémám az, hogy amikor próbálom elindítani bármelyiket, a játék a legelejéről indul. Nem tölti be a mentést. Mit lehet ilyenkor tenni? Any ideas?
  • Apus
    nagyon köszönöm, én kavartam el valamit. ezvolt az :)
  • ldavid
    itt van egy, igaz ez nem 1 gigás
  • Apus
    Üdv!
    Újra szeretném játszani ezt a részt. Anno volt valami k.b. 1 gigás ilyen autopackom hozzá, úgy emlékszem real autókra cserélte a játékban találhatóakat. Meg tudná mondani valaki, hogy mi volt a neve ennek a modnak?
  • Fido4life
    úgy mi értelme játszani ha az első percben teli vagy lóvéval ?
  • trackmaniac
    Hali mindenkinek!

Régebben már játszottam a GTA Vice City-vel, és nagyon tetszett a játék. Most újra elővettem, csak a gond az, hogy nem találom a régi trainer-t, amit használtam :(

Amiket letöltöttem eddig, vagy működött félig, vagy egyáltalán nem, lefagyasztotta a játékot, stb...

Egy jó kis cheat kellene, amiben van money cheat is. Ha valaki tud ilyet, légyszi küldjetek linket!

Előre is köszi! :)
  • Máté12
    Jah bocsi működik :D
  • Máté12
    Csak nem működik :S

Az F1 helyett maradt a golfkocsi:S
    Ennek mi lehet a baja??
  • Máté12
    Köszi kipróbálom!
  • ldavid
    egy érthetőbb leírás:

- letöltöd az IMG Tool nevű programot
    - megnyitod vele a játék models mappájában (alap helyzetben C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City\models) lévő gta3.img fájlt (ha nem engedi kapcsold ki az írásvédettséget ennél a fájlnál és a gta3.dir-nél is)
    - ha megnyitottad nyomd meg az F2-t és írd be annak a kocsinak a nevét amit ki akarsz cserélni az újra
    - minden kocsi két fájlból áll, egy textúrából (kocsineve.txd) és egy modellből (kocsineve.dff)
    - két egyforma nevű fájl nem lehet, ezért vagy teljesen lecseréled (kattints a kocsi nevére jobb gombbal és a replace paranccsal válaszd ki az új fájlt), vagy átnevezed/módosítod a nevét a régi kocsinak (jobbklikk - rename) majd a "Commands" menü "add" parancsával beilleszted az új fájlokat - utóbbi ajánlott mert egy-egy rossz jármű miatt megfagyhat az egész játék, így viszont visszaállíthatók az eredeti fájlok

Pl.: le akarod cserélni a Banshee-t egy Corvett-re
    gta3.img megnyit -> banshee.txd és banshee.dff átnevez -> banshee-eredeti.txd és banshee-eredeti.dff -> commands menü - add paranccsal pedig beilleszted az új banshee.txd és banshee.dff fájlokat

a képen amit beraktál a banshee helyett deluxo-val kell ugyanezt
  • Máté12

Itt van pl ez. Ebbe nincs IMG fájl!
  • ldavid
    csináld így
  • Máté12
    Hellósztok!

A GTAHungary-rol töltöttem le autókat!
    És ezeket a VCMM(Vice City Mod Maneger) segítségével lehet betenni.
    Nos, nekem egyet sikerült a tíz közül, mivel csak egy olyan letöltést találtam(a 10 közül) amiben volt .vcm fájl.
    Ha nincs akkor mittegyek?
    Csak .txd, .dff fájlok vannak.

PLS VKI HEELP!!!
  • dragon11
    Csak ennek igen fos a kameraállása a San Andreashoz képest..
  • dragon11
    Thx.. mek is megnézem