GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
semmi mod nincsen...
épület,meg ember, textúrák,meg particle,generic...ja tényleg...a kerekek...a wheels.txd,és .dff az más...lehet hogy attól?
épület,meg ember, textúrák,meg particle,generic...ja tényleg...a kerekek...a wheels.txd,és .dff az más...lehet hogy attól?
ezek nem szabványos kerekek, gondolom vmi MODot raktál fel. A hibát abban kell keresni....
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
az 1MB-nál nagyobbakat érdemes becsomagolni???hiszen nem olyan nagy méretûek a pár 100KB-osak!?
esetleg ha nem esik nehezedre KG21 akkor megkérlek rá hogy küld át nekem ha tudod a te TXD Workshopodat a [email protected] -ra...hátha azzal több sikerem lesz!😛PP
Köszi!😊
Köszi!😊
mindíg mindíg mindíg ezt írja ki...mi az isten f*száért!????de még a kis méretüeknél is bazz!wááá

de itt mindíg!😞(
na most jó lett a VC hogy leszedtem mindent ami VC gyanús és feltettem újra!😊
na most jó lett a VC hogy leszedtem mindent ami VC gyanús és feltettem újra!😊
nekem is szokott visszapofázni, fõleg a nagyobb felbontású textúrák tömörítésénél.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
jut eszembe neked melyik TXD Workshop van meg?
az enyém ezeket írja ki mikor beakarom tömöríteni a textúrákat:
-Access violation at address 00404E50 in module 'txdworkshop.exe'. Write of address 01ACFFFC
vagy még azt is hogy nem tud tga-t vagy mit csinálni!
az enyém ezeket írja ki mikor beakarom tömöríteni a textúrákat:
-Access violation at address 00404E50 in module 'txdworkshop.exe'. Write of address 01ACFFFC
vagy még azt is hogy nem tud tga-t vagy mit csinálni!
ennyire?
most néztem meg!
Start/programokban volt vagy 3 Rockstar Games mappa...és 2x volt fenn a játék!és egy exerõl ment az asztalról...
leszedtem mindent és most megy felfelé újra....
most néztem meg!
Start/programokban volt vagy 3 Rockstar Games mappa...és 2x volt fenn a játék!és egy exerõl ment az asztalról...
leszedtem mindent és most megy felfelé újra....
feltettem a NOS bottle mod-ot és nem találom a palackot sehol
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
ez kéne nekem valahogy...de ahol van ott is offlinba van...valaki tud valami másmilyen linket? 2fast furious mirsubishi lancer...
😉))
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
öcsém egyre jobb kérdésekkel sorozzák a fórumot az emberek...az NFS U topikban megkérdezték hogy hol és hogyan lehet tuningolni a kocsit...itt meg hogy hol van a NOS palack...
nincs a játékban NOS palack!azt lekell szedni és ki kell cseélni ügyesen...
nincs a játékban NOS palack!azt lekell szedni és ki kell cseélni ügyesen...
persze 😊
van egy nascar féle verseny, egy roncsderbi, meg a crossmocizás (vagy triál). 100%-os végigjátszáshoz ez is kell, este 8-tól lehet bemenni a stadionba asszem éjfélig
van egy nascar féle verseny, egy roncsderbi, meg a crossmocizás (vagy triál). 100%-os végigjátszáshoz ez is kell, este 8-tól lehet bemenni a stadionba asszem éjfélig
lehet hogy én vagyok annyira láma de tudtátok hogy a sport csarnok szerrûségbe lehet mocizni?
itttttt van még néhány kép a GTA: Liberty City modról!
tom...de nagyon nincs is farmotoros kocsaj a játékban...asszem...tuti van 1-2 de nem tom mi...a BF Injection asszem az farmotoros...
áhhh...semmi kép sem...!
de azt birom mikor beteszek egy faromtorosat,és amikor füstöl a motor akkor ugye elõl,és nem hátul....tehát ég a csomagtartó!😊))
porschéknél van ez így pl!
de azt birom mikor beteszek egy faromtorosat,és amikor füstöl a motor akkor ugye elõl,és nem hátul....tehát ég a csomagtartó!😊))
porschéknél van ez így pl!
képen minden szarul néz ki!de szerintem nem olyan vészes...habár nálam mindíg akkor derül ki amikor beteszem a játékba és nekiesek láncfûrésszel...értek már ilyen meglepetések...lekaptam a motorháztetõt és sehol a motor!

a neon nekem se nyerõ...télleg(gondolom nem lehet de azért megkérdezem)...azt nem lehet valahogyan valahol beállítani hogy minden autómnak más-más neonja legyen...mert tudtommal a particle,vagy a genericben fájlban kikell cserélni a carunder.txd-t(asszem így hívják---mindegy most nem nézem meg)és akkor szépen még a busznak,meg a kamionnak is neonja lesz!na de ez nekem nem kell...pláne hogy minden kocsi piros vagy akármilyen színû neonnal rohangáljon!

a neon nekem se nyerõ...télleg(gondolom nem lehet de azért megkérdezem)...azt nem lehet valahogyan valahol beállítani hogy minden autómnak más-más neonja legyen...mert tudtommal a particle,vagy a genericben fájlban kikell cserélni a carunder.txd-t(asszem így hívják---mindegy most nem nézem meg)és akkor szépen még a busznak,meg a kamionnak is neonja lesz!na de ez nekem nem kell...pláne hogy minden kocsi piros vagy akármilyen színû neonnal rohangáljon!
hát az alsó no comment én is láttam, de ilyen minõségi idõkben ekkor asz@rt kiadni, hááát, a neonok is elég bénák...
de lehet csak nem nem tetszik... 😉
de lehet csak nem nem tetszik... 😉
De jó ott van a mestermûvem a gtaonline-on

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"