GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Garcia
ez nem kamu?
ugyse csuknák le...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

zaki
UP!

Újabb botrány a GTA körül
Érdekesség - 2004-05-27 09:39:00

Anthony S. Jones bizonyára nem gondolta volna micsoda következménnyel jár majd azon könnyed kijelentése, melyet telefonálás közben címzett egy kezd? GTA játékosnak. A Florida-Times Union beszámolója szerint történt ugyanis, hogy az említett úriember éppen munkahelyével (egy étteremmel) állt telefonos kapcsolatban, amikor a következ? szavakat kiáltotta a készülékbe: "Egy bomba van az épületben, mindenki menjen ki onnan!". A megriadt alkalmazott természetesen azonnal cselekedett, így a kiürített létesítményt hamarosan átvizsgalhatta a rend?rség, ám bombára utaló jeleket nem találtak. A hivatalos szervek ezért meg is látogatták Mr. Jones-t otthonában, aki nem tagadta, hogy ezen szavakat mondta volna, azonban állítása szerint nem kollégájának címezte azokat, hanem egy gyereknek, aki éppen a Grand Theft Auto egyik részével játszott a közelben. Ennek ellenére Mr. Jones-nak hamarosan bíróság el?tt kell felelnie tettéért, ahol ha b?nösnek találják akár 15 évre is elítélhetik.

info:576 Online

DJ Skyline
nekem kell!😛PPPPPPP

Kit--Kat
Nem baj úgy se ezek kellenek a Vice City-be😊)

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
eléggé szarul van kidolgozva!😛PPP

M@TriX
most látom. 😉

Pedig mindig onnan linkeltem bazz 😉

de ha beírod az urlt, akkor mûködik bvalahogy így:

http://gta-action.com/dlpics/2005_hotrod.jpg

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kata
aranyos linkvédelem. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

M@TriX
Hót Ród

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

The Garrett
de amugy agyon tetszene a multi.. Az a tegnapi bandaháború nagyon ottvolt 😄

Másik, azt ugye nem lehet megoldani, hogy közlekedés , gyalogosok, is legyenek multiba ugye? gondolom hatalmas adatforgalmat jelentene... pedig ugy lenne az igazán fun. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

zaki
gizzda itt nézz körül

KG21
szinkronhibákkal van tele, tehát te úgy látod hogy eltalálod, de õ azt látja, hogy teljesen másfelé lõsz.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

The Garrett
nahhhh sikerült játszani ethernet szerveren v. hol.
Lenne pár kérdésem:
A földben csúszkáló ember az mi? bug?
MEg létezik hozzá god mode? mert volt 1-2 érdekes ember. PL elütöm autóval és semmi baja. MEg belelövök 1 tárat a nagypapából, és még mindig zöld a hp je...

gizzda
Köszi de itt van több faja dolog mit kell letölcsek pontossan azt tudod?

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

The Garrett
keress rá google-n az mtavc re

Na mi ottjárunkl, hoghy már be tud connectelni, és mikor a szrver üdvözlõ szövege van a játék kilép egyszerûen.

gizzda
Hi! Én is multizni szeretnék csak nem tudom , hogy mit és , hogy honnan kell letöltenem valaki tud nekem segíteni? Elöre is köszi!

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

The Garrett
valami dll-t nem talál neki.

The Garrett
kérdés:
haverral épp próbálunk multizni.
LEszdtem a 3.02 seerver-t indítok 1 játékot. Eddig ok. Én már bennvagyok a pályán,de a másik fél nem tud connnectelni.

Mi lehet a gond?
1.0 van mind2nknek.

DJ Skyline
és ezt tegyem be rendõrautónak?csapatszállító kocsit?😛PP

amúgy Kg! Te könyvbõl tanultál meg programozni? és ha igen, melyikbõl?

kössz

KG21
gta-action oldalon van, az editoroknál keresd

a txd workshopot honnan lehet leszedni?

Slayerboy

Voltam zárás előtt. _______________

Kata
simán 😊

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
mutass jobbat!😛PPP

Slayerboy
Szerintem csúnya a külseje mind2-nek. 😛

Voltam zárás előtt. _______________

DJ Skyline
nekem se nagyon tetszik...

Hmuda
Na csak megoldottam. Sehol egy hirdetés, sehol egy pop-up. 😄DD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Kösz, serialt honnan mert fizetni meg nemfogok a görényeknek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

zaki
én FlashGet-tel nyomom, nincs semmi hírdetés nálam. szerezz be egy serialt, és akkor jó lezs. nekem még 1X sem jött be semmilyen hirdetés

Hmuda
Bocsi az off-ért de ki miylen letöltésmanagert ajánlana? A Flashgettel most lett tele a tököm miután egyetlen bekapcsolásnál ötvenszer szakít félbe mindent a köcsög hirdetéseivel.

Kit--Kat
Kata te rá flasheltél a modern Vice Cityre?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

KG21
elküldöm én neked, ha megmondod hova

Kata
a Hunter (Apache heli) alap file-jait le lehet tölteni valahonnan? Le akarom cserélni a modern mod-os Harrier-t egy jó minõségû Apache-ra, és kellene az eredeti .txd file.

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
Nekem semelyik se jön be mert mindkettõ "kicsi" kilóg a 80as évekbõl.
A fölsõ egynesen gyilkosság.

KG21
tuning rendõrautó broáf...

Kit--Kat
igazából azt rakd be amelyik neked jobban bejön

DJ Skyline
eddig 1-1...más azt mondta a fórumon hogy a felsõ!😛

Kit--Kat
Ha már a 2 közül kell választani akkor a Crown Victoria.

DJ Skyline
ez szerintetek nagyon durva lenne rendõr kocsinak?

vagy ez jobb?

DJ Skyline
jah!

zaki
lol, mijez, lego?

Tibor
nekem is eltunád küldeni plz

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

DJ Skyline

DJ Skyline
ajj...pedig olyan szép felnik vannak ebben..tényleg azt hogy lehet megcsinálni hogy ugye vannak kocsik amihez a készítõ csinál felnit...na és ha felteszem a modot akkor az egyik oldalán a készítõ álltal feltett cucc van a kocsi másik oldalán pedig a kettõ vegyesen...tehát a készítõjébõl kilóg a módolt felni!...ezt valahogy kilehet küszöbölni hogy nelegyen ilyen?

M@TriX
igen az a wheel.txd miatt lehet.. nézz másik mod-ot...

KG21
próbáld ki akkor a classicmodomat, nem fogsz csalódni benne.
töltsd le!

DJ Skyline
persze...de uncsi már a sok játékbeli kocsi...valami értelmet kéne vinni a dologba...de így hogy "lapos kerekekkel" gurul a kocsi!😞 #19253

Tuvok
naés, 1 éve ugyanúgy az alapot használom ...