22366
  • DJ Skyline
    Galériámat ha még nem láttad volna!
  • M@TriX
    ha a GTAONLIONE kiadta azt a Realityt akkor te is kiadhatod a sajátod, majd jól lehúzzuk azt is
  • DJ Skyline
    az én módom kicsit más de szerintem nem fogom "piacra dobni" annyi mód van már ma...:

kb. 40 új jármű szintén
    új menü és betöltő kép
    újra textúrázott:filmstúdió,vercetti birtok,összes hírdetőtábla(egyedi saját készítésű),hotel szoba az ocean mittomé milyen hotelben(ez is egyedi),utak,víz,meg még egy pár épület csak nem ugrik most be...,akkor új (egyedi) mercedes,candy,lance,police(police nem az enyém),egyes player ruhák,női járókelők,stb...

ja és eddig nem fagyott,jó fagyott de kilett javítva...
  • M@TriX
    Most olvasom:
    "A mod megjelenéséig már csak napok vannak hátra. Jelenleg is teszteljük és keressük a hibákat, hogy ne legyen fagyás és textúra hiba, mint néhány más modnál."

Úgy tűnik ez elkerülte a figyelmüket ;)
  • M@TriX
    KG21, olvastam, hogy azért beírtál neki ;)
    De birom, hogy le se teszteli vagy mi? Kifagy de úgy kiadja.
    Nem csodálkoznék, ha a saját fórumába a beszólások saját maga lenne ;)
    KIRÁLY, meg hasonlók ;)
  • Diodi
    GTA honlapok :

http://hoodoo.isten.hu/vc/
    http://www.gtaonline.hu/
    http://free.srv.hu/g/t/gta4ever
    http://www.codenamegta.hu/gtavice

Európai :
    http://gta3.gamigo.com/

• zaki
    bazzeg, tiszta ideg vagyok: megcsináltam mindent, amit csak lehetett, és mégsincs meg a 100%, csak 98. de mindent megszereztem/megcsináltam, és mégis.
  • mycso
    Hali srácok!
    Régebben leszedtem egy mod-ot vagy talán nem is mod volt, de az a lényeg: hogy a gta3 pályáit/szigeteit/ berakta a vc-be vagy fordítva /vc-->gta3/.
    Aztán elhalt a wincsim és fogalmam sincs honnan szedtem, ha valaki tud ilyenről, meg hogy hol található, írjon már linket.
  • Kit--Kat
    Nem azt mondtad, hogy van 10 autód a calssic modba?
  • zaki
    LOl :DDDDdddd amatőrök...
  • KG21
    megnéztem ezt a modot, csodálkoznak, hogy kifagy a normális kerekekkel, mivel nincs rendesen betéve a dmagic wheelmod. Egy rohadt számot kellett volna csak beírniuk a default.ide-be...
  • zaki
    pedig a tűzoltós könnyű, sztem az qrva jó kis küldi :)
  • KG21
    én a tűzoltós részt nem csináltam csak még meg, pedig egyszer már 12-es szinten jártam, de nem adott új célpontot, és lejárt az idő... ekkor berágtam, és azóta sem próbáltam többet
  • zaki
    fú bazz, ma megcsináltam a mentős küldetéseket, úgy nézett kia végén a mentőautó, mintha aknamezőn vezettem volna ráadásul kegyetlen nehéz vezetni, mert minden kanyarnál frankón le kell lassítani, mert nagyon könnyen fel lehet vele borulni nem tudom, hogy a "sima" mentőkocsi is ilyen irányíthatlan volt e na mind1, lényeg, hgoy sikerült megcsinálni
  • zaki
  • KG21
    milyen 10 autót?
  • grebber
    Na menjek a picsába nem tudok visszaolvasni bocsi !!!!!!!!
  • grebber
    MoD] GTA Online's Reality

[2004-07-11 @ 15:45 - Berkenye]

Elkészült a GTA Online's Reality mod a Grand Theft Auto: Vice City-hez. A neve is mutatja, hogy a játékban található dolgokat cseréli le valósabbra. A modot Shanhus készítette, a GTAOnline egyik szerkesztője. A kiegészítő a következő dolgokat cseréli le:

kb. 40 új jármű
    néhány új fegyver
    új hud
    új radar
    új menü és betöltő kép
    kék Vercetti birtok
    kb. 15 új hírdető plakát
    új víz textúra
    újra textúrázott Filmstúdiós sziget.

A közel 170 megás fájlt innen tölthetitek le. (Thanks: OsOnO)
    INNEN!

info: Gamestar
  • Kit--Kat
    hmm, nem tom mitől joibb egy mod, ha Tombréjdörös csajok meg stb-k köszönnek vissza a plakátokról meg a menüből....
    Na meg az új HUD, meg a pénz kiírása+új fegyver skinek óriásian nagyon megdobják a játékot...
    Halálra van ítélve.
    Garnett mond az a 10 autót pls.
  • 12346
    kérdőjel lemaradt
  • 12346
    40 autó? többi maradt az eredeti vc-s vagy modern vagy classic modos
  • zaki
    na, megjelent a reality mod...

"Végre valahára megjelent a Reality mod. Ez egy 1.1-es verzió, mert az 1.0 kicsit bugosra sikeredett. A kiegészítőt Shanhus csinálta főként. A tesztelésér sok köszönet Toto-nak, GYUFo-nak és nekem :). Az 1.1-es mod a következőket cseréli le: (pontosan nem tudom leírni, majd Shanhus a cikkben leírja). Most csak nagy vonalakba mondom:

# kb. 40 új jármű
    # néhány új fegyver
    # új hud
    # új radar
    # új menü és betöltő kép
    # kék Vercetti birtok
    # kb. 15 új hírdető plakát
    # új víz textúra
    # újra textúrázott Filmstúdiós sziget
    # és néhány kisebb dolog"

• zaki
    sry, hogy nem tudtam segíteni
  • 12346
    azért gernyóznak vele, hogy viszont láthassák a modjukat és a nevüket minden gta-s oldalon (ehhe) és verjék a mellüket:))
  • modellmaker
    ?????????
  • M@TriX
    talán a carcols.dat-ban nem írtad át a színeket?
  • modellmaker
    Oh shit! Azért köszi!
  • zaki
    fogalmam sincs. egyszerűen belenyomtam a játékba, mit a többi kocsit, és nekem faszán bordó
  • KG21
    én azt nem értem, hogyha nem tudják normálisan kivitelezni miért szenvednek vele. Látszik a képeken, hogy lámák ehhez, gondolom egyfolytában fagy nekik a játék, plusz összevissza mosódnak a textúrák (láttam beleteszik a 10 megás Suzukit, de textúratömörítésről sztem még nem hallottak)
  • modellmaker
    Zaki!
    Te, hogy csináltad meg, hogy a Hot Rod "Woody" bordó? Amikor én betettem a top fun-os kocsi helyére, az ugyanolyan ramaty szürke maradt. Pls help!
  • 12346
    eh, ilyen képet nem tom mér kell kirakni..
    de igazándiból az zavar már, hogy kb 2132134543 ilyen mod lesz lassan, és semmi újat nem nyújt, csak mások lesznek az autók, + 1-2 fícsör, amit szintén nem maguk fejlesztgetnek:)
    a modern meg a classic mod még simán zsír. meg is őriztem őket, igaz mind2-be beleturkáltam, de az más tészta:)
    de ez már vicc, hogy azóta mindenki ilyeneket próbál összedobni. minek??
  • zaki
    vmiért fagy a játék a busztól
  • zaki
    jézus, ennél még az én "modom" is jobb :P
  • KG21
    pff új képek a reality modból, dehát hiába ugatom el mindig nekik, hogy ratyi a felni a képeiken, nem fogják föl :(
    Porsche elcseszett felnikkel
  • zaki
    akkor ott vmi bibi lehet vmelyik verdánál, mentsd el mindig minden kocsi berakása után a legfontosabb fájlokat (carcols.dat, default.dat, default.ide, gta3.dir, gta3.img, handling.cfg, vehicles.col)
  • zaki
    Tuning Lada
  • Valen
    John1111 :

Javaslom olvass vissza cca. 1000 hozzászólást, s megkapod a választ :))

egyébként meg:

amelyik küldinél kifagy, azelött állísd át a nyelvet Angolra, vidd végig a küldit, s állísd vissza Spanyol (Magyar) ra
  • John1111
    Üdv! Gondolom ismeritek azt a kiegészitöt amibe van pl benzin, kmps és sérülés mutato, meg egyéb extra. Nekem bejön ez a kiegészitö. Csak az a bajom vele hogy 1-2 küldetés megcsinálása után kifagy a game:( Nemtom mért van ez.. lehet hogy bug. Nem tugyátok mért lehet ez? Nem lehet elene teni? gondolom nem:(
    Amugy pl lada tuningot honnan tok letölteni? Bár ezzel is voltak gondjaim.. hogy ha kb 10nél töb kocsit tetem be nem indult el a game.
  • zaki
    na, megtaláltam a Broncot is, csak eddig nem tudom miért nem kerestem rá a google-n
  • zaki
    köszi, így is sokat segítettél