22366
  • 12346
    ???
    igaz nem zaki vagyok, de mér ne lenne ott?:)
  • CoolStuff
    Ja, én is aszhittem, hogy valami ratyi szar rajz, de télleg ott van...
    Nagyon ász, csak ajánlani tom!
  • hen-tes
    az a "bemélyedés" a keréken a felninél ugye, az ott télleg ott van ?
  • steweee
    most akarom kiírni a modokat. a modern modból az 1.2, a classicból az 1.1 a legújabb?
  • 12346
    sztem meg jobb lenne az iso. ha már a 2 cd-s installos volt meg neki, akkor most ratyin nézne ki egy rip, csak úgy kiírkálva vhova + egy 2. cd..:)
    dc-n akárhol megtalálod cseak. én is nem rég szedtem le a 3at megint, mert vki behúzta még anno, így most egy dvd-re került a vc-vel:)
  • zaki
    hmmm, tudsz mondani letöltőhelyeket, hogy be tudjam szerezni ezeket a verdákat? Ford Bronco, AMC Matador, Setra Bus, és az a fasza kis robogó is kéne.
  • Hmuda
    oks
  • zaki
    jaja
  • lamase
    nemrossz
  • KG21
    de az iso sokkal nagyobb, és ebben az esetben sztem fölösleges.
  • cseak
    koszi a segitseget...
  • zaki
    isot is talál bármelyik fájlcserélőn
  • KG21
    ha csak az 1. CD kell, elég ha egy rip verziót szedsz le, mert az ugyanaz, csak a rádióadók nélkül ami meg a 2. CD. Rippet találsz akármelyik fájlcserélgető hálózaton (kazaa, DC, bittorrent etc...)
  • cseak
    sziasztok!!

vki tudna segiteni? a gta3 elso cd-je megserult es kozvetlen kornyezetemben senkinek sincs install cd-je...

a neten esetleg van vhol egy hely ahol le tudnam tolteni???

elore is koszi!!

[email protected]
  • KG21
    miért lenne az ratyi? A DC-n is csak a gameből kiszedett rádiók vannak. Meg aztán hülyeség leszedni 600 megát, ami már így is megvan, ehelyett egy adf konvertert kell leszedni, és mp3 lesz belőle.
  • 12346
    dc-ről lekaphatod 634mb a 7 rádió. máshonnan nem tom le lehetne-e kapni. gaméból meg fölösleges kiszedegeti szvsz. az elég ratyi. ez meg 7 teljes album némi kommenttel, mint a rádiókban.
  • DJ Skyline
    olvasd el innen:
  • Damned One
    HAli!
    Nem tudja valaki honnan lehetne leszedni a játék zenéjét?
    Vagy hogy a programból ki lehet e szedni valamivel?
    Köszi!
  • zaki
  • modellmaker
    Már megvan!
  • modellmaker
    Segítsetek lécci! Hol találok "Pizza boy" robogót?
  • KG21
    még egy letöltött kocsi sem volt nálam sebezhetetlen, általában elég realisztikus handlingeket adnak nekik az alkotók. Ha meg az nem tetszik, carstat editorral ízlés szerint módosítható a végsebesség, gyorsulás stb...
  • zaki
    hát nem tudom, én úgy vettem észre, hgoy semmivel sem könnyebb az irányításuk, sőt...
  • Hmuda
    Sajnos utálom azt hogy egy csomó kocsi eszméletlen jól néz ki de általában csit szinten el vannak cseszve az értékeik (tul jol kayarodik, sebezhetetlen, stb).
  • M@TriX
    jó neked, a modelcserével nem lehet elcseszni, de a handling/default csöcsörészésével vigyázni kell..
  • zaki
    én még nem hallottam az a "ding" hangot...
  • zaki
    persze, mindenről van biztonsgági elmentésem, múltkori hibámból tanultam (lecseréltem vagy 30 verdát, aztán fagyi, backsave meg nuku ) :)
  • DJ Skyline
    az rémálom az a hang....csinálom a modot minden gondolom megyek 1 kört a városba megnézem mit alkottam...lejövök a reprértől a hosszú part menti útra a motorosok felé...na és ahogy ott a tűzoltósághoz érsz nemsokkal utánna DINGGGGGGG....mondom "neeeee...miér miér"...
  • M@TriX
    de csak ővatosan és biztonsági mentés, ugyanis arra érzékeny a progi (default.ide). A 3 speedet mire belevarázsoltam hallottam párszor a modolók által szerintem ismert "ding" hangot :)
  • DJ Skyline
    ehhh...akkor én már abba is hagyom a modomat!
  • zaki
    thx
  • zaki
    köszi, akkor majd megpróbálom, hátha
  • KG21
    GTA VC galériák
  • KG21
    img tool a megoldás, és manuálisan kell kicserélni utána a default.ide sort. Én ezt tettem legalábbis.
  • zaki
    ja, és +mondanád az oldalad címét, ahová a verdáidról vannak feltölve a képek?
  • zaki
    és ezellen van vmi megoldás? img tool-lal lehet, hogy sikerülne belepréselni egy normális taxit a játékba? vagy szopom a cerkát, és marad az alap taxi?
  • KG21
    igen, van hogy a játékban néha bekapcsolva vannak az egyébként kikapcsolt 1G_boost 2G_boost nevű flagek. Ez egy bug lehet.
  • KG21
    Gondolom a mod installer nemjól rakja be az autót, tehát az egyik sort hibásan cseréli ki. Asszem nekem is volt egy ilyen gondom már. Nálam az installer a "taxidriver" kezdetű sort cserélte ki a síma taxi helyett.
  • zaki
    nem tudom mitől, de nekem az még a "szűz" újrainstallált játéknál is leér a kocsik hátulja a földre soxor. de az a jó, hogyha újraindítom a gamet, akkor jó lesz, szal végülis nem nagy gond, csak kíváncsi vagyok mitől lehet ez
  • zaki
    abban nem tudsz segíteni, hogy miért nem tudom lecserélni a mezei taxit? akármelyik típusra cserélem le, kifagy a játék a betöltésnél. de csak a taxinál