22366
-
#19840 ???
igaz nem zaki vagyok, de mér ne lenne ott?:) -
#19839 Ja, én is aszhittem, hogy valami ratyi szar rajz, de télleg ott van...
Nagyon ász, csak ajánlani tom! -
#19838 az a "bemélyedés" a keréken a felninél ugye, az ott télleg ott van ? -
steweee #19837 most akarom kiírni a modokat. a modern modból az 1.2, a classicból az 1.1 a legújabb? -
#19836 sztem meg jobb lenne az iso. ha már a 2 cd-s installos volt meg neki, akkor most ratyin nézne ki egy rip, csak úgy kiírkálva vhova + egy 2. cd..:)
dc-n akárhol megtalálod cseak. én is nem rég szedtem le a 3at megint, mert vki behúzta még anno, így most egy dvd-re került a vc-vel:) -
#19835 hmmm, tudsz mondani letöltőhelyeket, hogy be tudjam szerezni ezeket a verdákat? Ford Bronco, AMC Matador, Setra Bus, és az a fasza kis robogó is kéne. -
#19834 oks -
#19833 jaja -
#19832 nemrossz -
#19831 de az iso sokkal nagyobb, és ebben az esetben sztem fölösleges. -
cseak #19830 koszi a segitseget... -
#19829 isot is talál bármelyik fájlcserélőn -
#19828 ha csak az 1. CD kell, elég ha egy rip verziót szedsz le, mert az ugyanaz, csak a rádióadók nélkül ami meg a 2. CD. Rippet találsz akármelyik fájlcserélgető hálózaton (kazaa, DC, bittorrent etc...) -
cseak #19827 sziasztok!!
vki tudna segiteni? a gta3 elso cd-je megserult es kozvetlen kornyezetemben senkinek sincs install cd-je...
a neten esetleg van vhol egy hely ahol le tudnam tolteni???
elore is koszi!!
[email protected] -
#19826 miért lenne az ratyi? A DC-n is csak a gameből kiszedett rádiók vannak. Meg aztán hülyeség leszedni 600 megát, ami már így is megvan, ehelyett egy adf konvertert kell leszedni, és mp3 lesz belőle. -
#19825 dc-ről lekaphatod 634mb a 7 rádió. máshonnan nem tom le lehetne-e kapni. gaméból meg fölösleges kiszedegeti szvsz. az elég ratyi. ez meg 7 teljes album némi kommenttel, mint a rádiókban. -
#19824 olvasd el innen:
#19780 -
#19823 HAli!
Nem tudja valaki honnan lehetne leszedni a játék zenéjét?
Vagy hogy a programból ki lehet e szedni valamivel?
Köszi! -
#19822 -
#19821 Már megvan! -
#19820 Segítsetek lécci! Hol találok "Pizza boy" robogót? -
#19819 még egy letöltött kocsi sem volt nálam sebezhetetlen, általában elég realisztikus handlingeket adnak nekik az alkotók. Ha meg az nem tetszik, carstat editorral ízlés szerint módosítható a végsebesség, gyorsulás stb... -
#19818 hát nem tudom, én úgy vettem észre, hgoy semmivel sem könnyebb az irányításuk, sőt... -
#19817 Sajnos utálom azt hogy egy csomó kocsi eszméletlen jól néz ki de általában csit szinten el vannak cseszve az értékeik (tul jol kayarodik, sebezhetetlen, stb). -
#19816 jó neked, a modelcserével nem lehet elcseszni, de a handling/default csöcsörészésével vigyázni kell.. -
#19815 én még nem hallottam az a "ding" hangot... -
#19814 persze, mindenről van biztonsgági elmentésem, múltkori hibámból tanultam (lecseréltem vagy 30 verdát, aztán fagyi, backsave meg nuku ) :) -
#19813 az rémálom az a hang....csinálom a modot minden gondolom megyek 1 kört a városba megnézem mit alkottam...lejövök a reprértől a hosszú part menti útra a motorosok felé...na és ahogy ott a tűzoltósághoz érsz nemsokkal utánna DINGGGGGGG....mondom "neeeee...miér miér"... -
#19812 de csak ővatosan és biztonsági mentés, ugyanis arra érzékeny a progi (default.ide). A 3 speedet mire belevarázsoltam hallottam párszor a modolók által szerintem ismert "ding" hangot :) -
#19811 ehhh...akkor én már abba is hagyom a modomat! -
#19810 thx -
#19809 köszi, akkor majd megpróbálom, hátha -
#19808 GTA VC galériák -
#19807 img tool a megoldás, és manuálisan kell kicserélni utána a default.ide sort. Én ezt tettem legalábbis. -
#19806 ja, és +mondanád az oldalad címét, ahová a verdáidról vannak feltölve a képek? -
#19805 és ezellen van vmi megoldás? img tool-lal lehet, hogy sikerülne belepréselni egy normális taxit a játékba? vagy szopom a cerkát, és marad az alap taxi? -
#19804 igen, van hogy a játékban néha bekapcsolva vannak az egyébként kikapcsolt 1G_boost 2G_boost nevű flagek. Ez egy bug lehet. -
#19803 Gondolom a mod installer nemjól rakja be az autót, tehát az egyik sort hibásan cseréli ki. Asszem nekem is volt egy ilyen gondom már. Nálam az installer a "taxidriver" kezdetű sort cserélte ki a síma taxi helyett. -
#19802 nem tudom mitől, de nekem az még a "szűz" újrainstallált játéknál is leér a kocsik hátulja a földre soxor. de az a jó, hogyha újraindítom a gamet, akkor jó lesz, szal végülis nem nagy gond, csak kíváncsi vagyok mitől lehet ez -
#19801 abban nem tudsz segíteni, hogy miért nem tudom lecserélni a mezei taxit? akármelyik típusra cserélem le, kifagy a játék a betöltésnél. de csak a taxinál