22366
  • Madmaxx
    Sőt még egy 4ediket is :))
  • antijedi
    a filmgyáros küldéknél
  • Kandurex
    Valaki pls help. Nekem állandóan kifagy amikor strat game-re kattintok. Begyün valami liberty City 1986...és áll és áll.....és semmi reakció....any1!!??
  • Blasta
    Ingatlanhoz hogy lehet jutni?
    Bizonyos számu küldetés elégzése után csak????
  • KG21
    Vki tudja hol lehet hidroplánt szerezni?
  • Carlos
    Okés!
    Honnan szedjek pénzt???
    Mert van pár ingatlanom (4-5) de pézem nincs!!! :(
    Mind1!!!
    Most megyek aludni! Köszi a segítséget!!!
    Jó éjt minden FANatikusnak!
  • KG21
    Én olvastam egy végigjátszást és azt írja az utsó két core missiont akkor kapjuk meg ha már miénk a legtöbb ingatlan.
  • Carlos
    Ja azt figyeltem énis. Jól kioktatja a csávót!
    3150 ???
  • Carlos
    Fasza!!!!!!!!!
    Király csávó vagy! Király gamma!!!
    Valaki a 3150-re?????
  • KG21
    Nem hinném... az a poén benne ahogy Avery csicskáztatja: ilyesmiket mond, hogy írjad fiam, meg hogy ne pofázz bele. Mindenesetre nagyot borultam ezen:)
  • CS@
    Hy!
    Esperanto
  • lipovics
    Na Esperanto is megvan. AZzt hittem szerencsere ennyi lesz a verda gyujtogetosdi, de nem :)
    Kaptam meg egy listat, es ahogy elnezem fogok majd kapni egy harmadikat is:
    http://web.axelero.hu/lipovic1/gtavc_esperanto.gif
  • Carlos
    Vagy csak nem volt több 5lete a fejlesztőknek... :)
  • KG21
    Tényleg vannak vicces összefüggések. Volt egy Donald nevű fickó a 3-ban aki itt is feltűnik.
    Avery (a cowboykalapos) limójában jegyzetel serényen, annál a missziónál, amikor kubainak öltözve kell egy temetésen kinyírni egy Haiti főnököt. És a gta3-ban később ugyanezekkel a szavakkal mondja majd Don, hogy "semmi sem viszi le jobban az ingatlanárakat, mint egy jókis bandaháború..."
    Majd Kolumbiainak öltözve ki kellett nyírnunk egy yakuzafőnököt. :)
  • Carlos
    Nagy az én kérdésem!
    Elfogytak a küldetések. Az utolsó a motorosok voltak asszem. Ja nem, a rockerek a robbanó limóval. Nem kapok több küldetést. Elkezdtem felvásárolni az épületeket, és ott is megcsináltam jópár küldit. Egy csávó egyszer telefonált, hogy hol az a Kib* péz meg a kib* cucc. De semmi nem történt. Most mi is a teendő.Ráakadtam énis az autógyüjtőre, úgyhogy amíg nem válaszoltok nyomom aszt... :)
    HELP ME!!!
    Köszönöm!!!
  • Carlos
    Asszem olyasmi, hogy mutatják a videóban a lépcsöt?
    Akkor zúzzál rá a lépcsőre egy mocival, hogy a tetőn landolj. Lopd el a Főnök mociját és vidd vissza! Kergetni fognak, úgyhogy vigyázz és siess!
    Nekem elsőre sikerült!
  • lipovics
    Kurva Esperantora nem emlekszem, hogy milyen is pontosan :|
  • Carlos
    Jaja...keresel egy autót a garázsba és 1500 mérfölddel arréb megtalálod. Mész vissza a garázshoz és csak azt az autót látod szembejönni!
    A garázs előtt is. Fura!!!
    Talán így gyorsabb? Nem kell új autókat renderelni? Tuggya frász!
  • lipovics
    Na, Idaho is megvan:
    http://web.axelero.hu/lipovic1/gtavc_idaho.gif
  • CarajoEsp
    Én nekem az a furcsa ,hogy azokból az autókból amiben éppen ülök sokal több lessz hirtelen:D
  • Carlos
    Amúgy nem járok a kikötőbe, mert ott nem nagyon szeretnek... :)
  • Carlos
    De ez ment az uccán!
  • I.C.ram
    NUM6 aztan gázt adsz neki, és miután rendesen egykeréken van, vigyázz arra, hogy ne állj fejre, tehát adagold a gázt.
  • I.C.ram
    Nincs több gyüjtögetős. Nagyon durva emléktek Philre a GTA3-ból? Akinek egyik keze hiányzott, na az löbb robbantotta le az egyik kezét :) Móka, hogy ilyen sok az összefüggés. :) Mi nem a gta3 egyik főmaffia családjának leszunk a főnöke, mert gta3-ban is volt egy Tommy nevű maffiozó vezér.
  • Randal
    Sziasztok!
    Hogy kell a motorkkal egykerekezni?
  • Tikal #3138
    ezeket te honnan veszed? :)
  • Kis Szabó [PT]
    Vki tud eg motorcsónakos küldik utáni mentést?? Mer sehogyse tudom megcsinálni azokat a sz*rokat. Mindig lejár a idő vagy kinyírnaka ellenfelek. :((
  • zoli80
    én mentem is vele:)
  • I.C.ram
    Tök ugyanolyanok mint 3-ban voltak.
  • I.C.ram
    Kurvasok van olyan a kikötőben.
  • Carlos
    Ja, a csítben van halottaskocsi meg ilyesmik.
    Egyszer láttam egy küldi közben egy olyan teherautót, aminek ugrató van a hátulján. Vagy csak bug volt?
  • lipovics
    Tudna valaki shotot adni Idaho-rol es Esperanto verdarol?
  • Carlos
    Jól jönnek a képek! Köszi!
    Tuti van még ilyen gyüjtögetős valahol!!!
    A dokk körül kéne szétnézni... :)
    Biztos lesznek szemét járgányok: fagyis, kukás ilyesmik. Szóval Rare autók!
  • lipovics
    Na kozben a Stallion is megvan:
    http://web.axelero.hu/lipovic1/gtavc_stallion.gif
  • Carlos
    Mindenre lősz ami mozog!
    Valahol találtam egy rakétavetőt és azzal kiszettem a helikoptert!
    AMúgy sok rendőrt lőj, rendőrautókat, kgb-t meg swat-ot! Ha kész akkor spuri és fesd át az autót, hogy ne basztassanak és nyugottan tucc menteni.
    Nekem 3-ikra sikerült.
  • Carlos
    Nagy az én kérdésem!
    Elfogytak a küldetések. Az utolsó a motorosok voltak asszem. Ja nem, a rockerek a robbanó limóval. Nem kapok több küldetést. Elkezdtem felvásárolni az épületeket, és ott is megcsináltam jópár küldit. Egy csávó egyszer telefonált, hogy hol az a Kib* péz meg a kib* cucc. De semmi nem történt. Most mi is a teendő.Ráakadtam énis az autógyüjtőre, úgyhogy amíg nem válaszoltok nyomom aszt... :)
    HELP ME!!!
    Köszönöm!!!
  • zaki
    nekem is...
  • lipovics
    GTA3-bol emleszkem, hogy ezek mind ilyen lofasz verdak, csak egyszeruen az utakon nem latok egyet se, ezert kene rola kep, mert lehet hogy latok, csak nem ismerem fel :|
  • lipovics
    Idaho, Esperanto, Stallion
  • I.C.ram
    Mondd el melyik kell es leírom neked.