22366
-
Madmaxx #3164 Sőt még egy 4ediket is :)) -
antijedi #3163 a filmgyáros küldéknél -
#3162 Valaki pls help. Nekem állandóan kifagy amikor strat game-re kattintok. Begyün valami liberty City 1986...és áll és áll.....és semmi reakció....any1!!?? -
#3161 Ingatlanhoz hogy lehet jutni?
Bizonyos számu küldetés elégzése után csak???? -
#3160 Vki tudja hol lehet hidroplánt szerezni? -
#3159 Okés!
Honnan szedjek pénzt???
Mert van pár ingatlanom (4-5) de pézem nincs!!! :(
Mind1!!!
Most megyek aludni! Köszi a segítséget!!!
Jó éjt minden FANatikusnak! -
#3158 Én olvastam egy végigjátszást és azt írja az utsó két core missiont akkor kapjuk meg ha már miénk a legtöbb ingatlan. -
#3157 Ja azt figyeltem énis. Jól kioktatja a csávót!
3150 ??? -
#3156 Fasza!!!!!!!!!
Király csávó vagy! Király gamma!!!
Valaki a 3150-re????? -
#3155 Nem hinném... az a poén benne ahogy Avery csicskáztatja: ilyesmiket mond, hogy írjad fiam, meg hogy ne pofázz bele. Mindenesetre nagyot borultam ezen:) -
#3154 Hy!
Esperanto -
#3153 Na Esperanto is megvan. AZzt hittem szerencsere ennyi lesz a verda gyujtogetosdi, de nem :)
Kaptam meg egy listat, es ahogy elnezem fogok majd kapni egy harmadikat is:
http://web.axelero.hu/lipovic1/gtavc_esperanto.gif -
#3152 Vagy csak nem volt több 5lete a fejlesztőknek... :) -
#3151 Tényleg vannak vicces összefüggések. Volt egy Donald nevű fickó a 3-ban aki itt is feltűnik.
Avery (a cowboykalapos) limójában jegyzetel serényen, annál a missziónál, amikor kubainak öltözve kell egy temetésen kinyírni egy Haiti főnököt. És a gta3-ban később ugyanezekkel a szavakkal mondja majd Don, hogy "semmi sem viszi le jobban az ingatlanárakat, mint egy jókis bandaháború..."
Majd Kolumbiainak öltözve ki kellett nyírnunk egy yakuzafőnököt. :) -
#3150 Nagy az én kérdésem!
Elfogytak a küldetések. Az utolsó a motorosok voltak asszem. Ja nem, a rockerek a robbanó limóval. Nem kapok több küldetést. Elkezdtem felvásárolni az épületeket, és ott is megcsináltam jópár küldit. Egy csávó egyszer telefonált, hogy hol az a Kib* péz meg a kib* cucc. De semmi nem történt. Most mi is a teendő.Ráakadtam énis az autógyüjtőre, úgyhogy amíg nem válaszoltok nyomom aszt... :)
HELP ME!!!
Köszönöm!!! -
#3149 Asszem olyasmi, hogy mutatják a videóban a lépcsöt?
Akkor zúzzál rá a lépcsőre egy mocival, hogy a tetőn landolj. Lopd el a Főnök mociját és vidd vissza! Kergetni fognak, úgyhogy vigyázz és siess!
Nekem elsőre sikerült! -
#3148 Kurva Esperantora nem emlekszem, hogy milyen is pontosan :| -
#3147 Jaja...keresel egy autót a garázsba és 1500 mérfölddel arréb megtalálod. Mész vissza a garázshoz és csak azt az autót látod szembejönni!
A garázs előtt is. Fura!!!
Talán így gyorsabb? Nem kell új autókat renderelni? Tuggya frász! -
#3145 Na, Idaho is megvan:
http://web.axelero.hu/lipovic1/gtavc_idaho.gif -
#3144 Én nekem az a furcsa ,hogy azokból az autókból amiben éppen ülök sokal több lessz hirtelen:D -
#3143 Amúgy nem járok a kikötőbe, mert ott nem nagyon szeretnek... :) -
#3142 De ez ment az uccán! -
#3141 NUM6 aztan gázt adsz neki, és miután rendesen egykeréken van, vigyázz arra, hogy ne állj fejre, tehát adagold a gázt. -
#3140 Nincs több gyüjtögetős. Nagyon durva emléktek Philre a GTA3-ból? Akinek egyik keze hiányzott, na az löbb robbantotta le az egyik kezét :) Móka, hogy ilyen sok az összefüggés. :) Mi nem a gta3 egyik főmaffia családjának leszunk a főnöke, mert gta3-ban is volt egy Tommy nevű maffiozó vezér. -
#3139 Sziasztok!
Hogy kell a motorkkal egykerekezni? -
#3138 ezeket te honnan veszed? :) -
#3137 Vki tud eg motorcsónakos küldik utáni mentést?? Mer sehogyse tudom megcsinálni azokat a sz*rokat. Mindig lejár a idő vagy kinyírnaka ellenfelek. :(( -
#3136 én mentem is vele:) -
#3135 Tök ugyanolyanok mint 3-ban voltak. -
#3134 Kurvasok van olyan a kikötőben. -
#3133 Ja, a csítben van halottaskocsi meg ilyesmik.
Egyszer láttam egy küldi közben egy olyan teherautót, aminek ugrató van a hátulján. Vagy csak bug volt? -
#3132 Tudna valaki shotot adni Idaho-rol es Esperanto verdarol? -
#3131 Jól jönnek a képek! Köszi!
Tuti van még ilyen gyüjtögetős valahol!!!
A dokk körül kéne szétnézni... :)
Biztos lesznek szemét járgányok: fagyis, kukás ilyesmik. Szóval Rare autók! -
#3130 Na kozben a Stallion is megvan:
http://web.axelero.hu/lipovic1/gtavc_stallion.gif -
#3129 Mindenre lősz ami mozog!
Valahol találtam egy rakétavetőt és azzal kiszettem a helikoptert!
AMúgy sok rendőrt lőj, rendőrautókat, kgb-t meg swat-ot! Ha kész akkor spuri és fesd át az autót, hogy ne basztassanak és nyugottan tucc menteni.
Nekem 3-ikra sikerült. -
#3128 Nagy az én kérdésem!
Elfogytak a küldetések. Az utolsó a motorosok voltak asszem. Ja nem, a rockerek a robbanó limóval. Nem kapok több küldetést. Elkezdtem felvásárolni az épületeket, és ott is megcsináltam jópár küldit. Egy csávó egyszer telefonált, hogy hol az a Kib* péz meg a kib* cucc. De semmi nem történt. Most mi is a teendő.Ráakadtam énis az autógyüjtőre, úgyhogy amíg nem válaszoltok nyomom aszt... :)
HELP ME!!!
Köszönöm!!! -
#3127 nekem is... -
#3125 GTA3-bol emleszkem, hogy ezek mind ilyen lofasz verdak, csak egyszeruen az utakon nem latok egyet se, ezert kene rola kep, mert lehet hogy latok, csak nem ismerem fel :| -
#3124 Idaho, Esperanto, Stallion -
#3123 Mondd el melyik kell es leírom neked.