22366
-
#3209 Na most nemtom mi legyen.
Sztem az ingatlanok 90%at megvettem, de majd megnezem a terkepen jol.
Mar csak a fagyis nem ad zsetont.
Mennyi fagyit kell kinyomni? -
#3208 En a jobboldalo (sportosabb hajoval csinaltam meg)
Csak egyszer kell es mar adja is a penzt (szerencsere) -
#3207 Es ES ES EEEEEEESSSSSSSSSS
VEGIGVITTEM :D -
#3205 Mindkettőt meg kell csinálni, vagy elég, ha az egyik hajóval cisnálod meg? Ha elég az egyikkel, akkor te melyikkel csináltad? -
#3204 Ezen a Hoodoo oldalon azt írtak, az Admiralra, hogy tipikus amcsi autó... hát akik írtak a cikket, nem sokat konyítanak az autókhoz.... Na majd a REAL CAR NAMES modomból, majd tanulni fognak. :) -
#3203 YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Megcsinaltam a hajos kuldetest :) -
#3202 A Hajós az macerás. :) Az az egyetlen vállalkozás, mait nem tudok megcsinálni. :( -
#3201 Én azt motorral csináltam meg. Gyorsasági motorral az életben nem érnek utol szaros Porschékkal. Fogok csinálni, majd egy REAL CAR NAMES modot, amint kijön a szerkesztő hozzá, és tudom szerekszteni a szövegeket. -
#3200 Baggage a reptéren van, egy kis csomagszállító elektromos autó, olyasmi mint ami a Ferihegyen is van. :) -
#3199 Na, Taxi kesz, filmgyar kesz, autoszalon kesz.
Megprobalom megcsinalni a hajos mokat, remelem vegre sikerul :) -
#3197 A másik a kis fehér reptéri szállító autó. -
#3196 Caddy a golfauto, a masik meg nemtom. -
#3195 Amugy az osszes autot lefotoztam, meg ket verda es osszedobok egy kepes beszamolot :) -
#3194 Kiraly, koszi!
Mar csak ket verda kell: Caddy es Baggagea.
Ezek fogalmam sincs micsodak :D
Viszont megvettem meg a Pole bart, a hajogyarat es a taxi mokat is :) -
#3193 Fenebe, orak ota keresek egy "Stretch" nevu autot, erre kiderult hogy ez egy limuzin, és ott al a Starfish island-i hazam mellett a bejaratnal. :) -
#3191 nektek hogy a picsbe sikerult?kurva gyorsak azok a porche utánzatok! -
#3190 ráadasul az a szar auto marha hamar robban,pár utkozés -
#3189 gyuloletes feladat kiszabaditani a hulye fehéroltonyost:( ha bejutok utana szétzuznak a kurva sportkocsik,tiszta ideg vagyok!probaltam csalni is,beirtam a tankcsitet erre rankesett a tank és megint vége:((((((((((( -
antijedi #3188 ok :D
amugy nem mindig limo jelenik ott meg, van amikor egy merci, probálkozni kell... :D
vagy én még a kezdőponttol(étterem vagy mi) a palya legaljan lattam meg eleinte párat -
#3187 Megnezem! -
antijedi #3186 limuzin..., diaz villája melet (vagyis már a te villád mellet :D) -
#3185 En is megvettem mar a hajogyarat, kuldit meg nem csinaltam meg ott.
Strechet hajkuraszom, nem tom milyen es hogy honnan szerezzek :| -
#3184 hiába állítom a mouse senset lejjebb, a fel-le (vertikális?) mozgásnál sokkal érzékenyebb az egér, mint amúgy. Nálatok is ilyen vagy csak nálam? mer ez így kurva szar.... -
#3183 akkor rajta van az a 7 cdnyi zene, ugye? -
#3182 Mhh amugy aki nem tudja, az autó szalonosnál milyen kocsik vannak keresen rá google-n.
Én is úgy láttam elég sokat.... :) -
#3180 2 cds a játék, ugye? -
#3179 köcike -
#3178 http://hoodoo.isten.hu/vc/ -
#3176 Dehogynem :) megismertelek az új logoval is.
Bocsánat az OFFért. -
#3175 mi hoodoo külök vc oldal címe? -
#3174 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, köszi szépen!!!!
:-DDDDD -
#3173 Amiket meglehet venni, ott a bejáratnál van egy kis bizbaz (olyan mint egy felvehető cucc), egy kék vagy zöld házikóval, ha zöld akkor megveheted, ha ramész, és tabot nyomsz, vagy ha kék, akkor még valami küldit kell hozzá csinálni. -
#3172 És hogy vehetek lakást?
Mert már megcsináltam pár küldit (a tankot nemrég loptam el)
de még mindig csak a szállodában lakom...
-
#3171 Lakásokat bármikor vehetsz, vállalkozásokat, meg csak miután a Villa a tiéd. -
#3170 Sőt még egy negyediket is :) -
#3169 Cs@ Freelancer? :D
Nem remlik a nevem? :) -
#3168 Filmstudiot meg kell venni es ot van hatul. -
#3167 Szasztokz!
Egy kérdés ismét:
Ingatlanhoz hogy lehet jutni?
Bizonyos számu küldetés elégzése után csak????
-
#3166 Ja! Ha megcsinálod a Filmstudiós részt akkor megkapod a Hydroplánt is. -
#3165 A hajógyárat vette meg már valaki? Megcsinálta már valaki a hajóversenyes küldiket? Én nem birom megcsinálni, kurvaszarul irányíthatóak a hajók. :(