22366
-
#3122 RPG-vel, ami ott van a reptér közelében lévő hotel uszómedencéjében. -
#3121 Itt van harom verdarol kep:
http://web.axelero.hu/lipovic1/gtavc_blista_compact.gif
http://web.axelero.hu/lipovic1/gtavc_landstalker.gif
http://web.axelero.hu/lipovic1/gtavc_rancher.gif
En a tobbi verdarol kernek kepet, mert nem talalom oket :| -
#3120 Fagyigyár csak akkor fog termelni, ha eladsz jó sok fagyit a fagyisautóval, ami kábszeres mellesleg. :) -
#3119 Nagy terepjáró. -
Nyiri #3118 Hi Land Stalker milyen auto mar csak az hianyzik az autoszalonombol :)
Megvettem a fagyigyarat de lehet hogy hiba volt :(
nem nagyon termel...
mit erdemes megvenni? -
#3117 ??????????? -
#3115 mitucko? -
#3114 kéne nem akarom végig vinni mert nem tom:(
de végignyomott al szadulni jó!!!!!!!!4 -
bazsi123 #3113 ha megkapod a küldit, az egyik udvarba termelődik némi cucc... nekem eddigre volt már mesterlövészem, szal azzal csináltam meg... -
bazsi123 #3112 aki még jobban elakad, az meg keresse fel a gamefaqs.com-ot, annyi leírást talál, mint a szemét... -
bazsi123 #3109 minek az neked? sokkal jobb végigszenvedni, mint beleülni a készbe... -
ko_vee #3108 te honnan szedted le a vc-t??? -
bazsi123 #3107 szamvan:
mesterlövész puskával ki tusdsz szedni mindenkit a kocsikból. nem kell közel menni :-) -
#3106 aki végigvitte a vicot az a savegamet odatudnáadni???????? -
#3103 "Segitesz elkapni valakit kapsz valamit"
Ez van benne. Elkapod a rosszfiút az utcán (NEM MEGÖLNI, csak elpüfölni egy kicsit) kapsz vagy 50 dollcsit -
#3102 Igen, ez így elsőre talán jópofán hangzik, de gondolj bele. Küldetés közben még azzal is tököljél, hogy nehogy gyorsan menj, mert akkor üldözni fog a zsaru. Ha meg lassan mész, lejár az idő. Mindenki átkozná a készítőket. Én biztosan! :D Jól van ez így. Ez így SZÓRAKOZTATÓ és azt hiszem ez a lényeg. -
#3101 Nem valami sok, de hosszabb mint elődje. -
#3100 Kb hány óra tiszta játékidő?
-
#3099 Nem tom mi értelme van ennek a csiítelésnek, én is anélkül játszottamvégig szóval nem lehetetlen. -
#3098 Holnap lesz meg a játék, már alig váááááárooooooom -
#3097 hát kösz szépen azmeg ugy akad mint az állat :D -
#3096 szivás!ismered azt,hogy béta vagy rossz verzió? -
antijedi #3095 jáccál maffiát... :D -
#3094 nekem bennevolt :D
lehet neetről szedte!mindegy külömben tessék:
http://www.origo.hu/szoftverbazis/ -
#3093 A készitőknek eszükbe juthatna ezis nagyonjülenne:
Gyorshajtásért jön a rendőr kocsival férrekell állni és pénztkell fietni!
Segitesz elkapni valakit kapsz valamit!
megölsz valakit sitre nem megölni :D!!!
megütsz egy nőt akkor jön lefog és kikérdez meg iylen jópofa kira kira kria dolgok -:DDD -
#3092 Hello,
nem tudja vki hogy DirectX 9 -et honnan lehet letölteni úgy, hogy a letöltendő telepítő ne a netről keresse a fájlokat, hanem benne legyenek?
Megköszönném!
Byez -
#3091 ÉN annál beirtam a tankodot mikor ottvoltam majdnem a kapunál tankkod és irány PUFF PASFF KAPP azt lövök ahol bennvan és csak ő nemhall meg aztán emgyek ki jönnek és enkmjönnek de ökcsak robbanak :D -
#3090 de miylen?
kis szöszi?? és szöszi autóbaszáll be? :D -
antijedi #3089 miért olyan fontos?? :D ha izgat a játék ako ugyis végigviszed, ha meg nem érdekel ako meg minek?? :DD -
#3088 Az autoverenyes résznél, ami a malibu bártól indul, és oda is kell visszatérni, na ott állandóan lefagy nekem a game....illetve nem is lefagy, csak egyszerűen elsötétül a kép és se fel-se le és alt+ctrl+del-el tudok csak kilépni, de közben az alkalmazás (game)fut, tehát nem fagy le....ja és ezt csak akkor produkálja, ha nyerek....ha viszont vesztek ugye nem tudok továbblépni a játékban. Volt valakinek hasonló problémája? HELP! 1óráája ezzel szarozok. -
antijedi #3087 ha nincs tusz nálad és nem veszélyeztetsz mást igyis letolnak... :D -
#3086 nem az van bőven :)))))) -
#3085 Gondoltam... És gta3 végig vitt versio nem jó?? :)))))) -
#3084 fontos!!!!!!! -
#3083 pcn kéne 1 save gema -
#3082 Elküldöm a memory a cardom az jó?? :) -
#3081 fontos lenne 1 save game -
#3080 csá akinek van végig vitt verzió az aküldje el nekem email be köszi és irjon a forumba!!!!!!! -
bazsi123 #3079 miért, jó az a sentinel... másodszorra sikerült is megcsinálni ezt a küldit :-) -
#3078 Tankkal kell menni, mert ezek az őrültek neked száguldanak!