22366
  • ko_vee
    Hi vki tudna segíteni?? Miért van az hogy több jármünél és a robogónál, meg ütésnél közbe nincsen hang, csak a háttér alapzaj...plíz
  • air23
    jah. nekem is megkelett vennem tegnap, szerintem addig nem tudod leszállítani mert máshol nincs.
  • zoli80
    azt az epuletet megvettem mar de stadionnal nem találkoztam:) jo hogy irtad hogy ott van,pedig korbehelikoptereztem mar a varost parszor.eloremenet nektek sem tokéletes a helikopterrel?
  • gyraph
    Most be is töltöttem, de az a baj, hogy ez még kicsit messze van a végétől....azért köszönöm!

Szóval ha valaki tud küldjön mentést please, hátha kicsit közelebb jutok!
  • gyraph
    Megkaptam köszönöm!
  • neménvoltam
    graph: megkaptad?
  • gyraph
    A játék vége felénél tartok (már mindent megvettem a nyomdán kivül, autokat leszállitottam, fagyit (drog) kihordtam ) Utolsóként tegnap este megvettem a nyomdát és ott mentettem, erre ma be akarom tölteni és Unhandled Exception üzenettel nem tölti be a mentet állást....új játékot enged kezdeni, de azt most kihagynám. Valaki küldjön nekem mentést please, az se baj, ha nem pont innentől, de az eleje azért már sok lenne újra...szal valahonnan a végéről. THX
  • CS@
    Üdv !
    26 órát játszottam eddig a játékkal és egyetlen fagylaltos kocsival(Whoopee) sem találkoztam a sajátomon kívül.
    Ezek szerint ,ha nem vettem volna meg a CherryPoppers-t akkor nem tudtam volna megcsinálni a SunshineAutos utolsó listáját ?
  • air23
    ja, azt próbáltátok már hogy a cherry-s mögött van 3 kosárpálya és egy gránát spawn? frankókat lehet dobálgatni kosárra :))
  • air23
    repülők és egyebek
    thx 4 etnies

http://etnies.free.eplanet.hu/gtavc.html
  • neménvoltam
    helikoptert akkor kapsz, ha például megvásárolod a Hyman Condot a nyugati városrész északi végében, a stadion közelében. Van egy Diaz villájában, ahhoz is hozzájuthatsz, de nem akarom lelőni a poént.
  • Kumesz
    Vannak azok a kis házikok és ha rájukmegyek kiir valami hülyeséget hogy jöjjek vissza késöbb vagy valami ilyesmit az mért van??
  • Kumesz
    Hol találok benne helikoptert???Vagy csak küldetés után adja meg???
  • air23
    azé thx :)
  • air23
    hát látom hogy magam kell hogy rájöjjek este.. restore default controls.. check num 6, check num 9... redefine all..
  • air23
    és akkor most elmondanátok hogy a num 9 és a num 6 az minek a megfelelője? turet-up, down? vagy mi?
  • Ramore
    Halál!
  • Galy
    D mint Diaz?

cool!

akkor van helikopterem !
  • comet
    num 6 vagy num 9 attól függ hogy első vagy hátsó keréken akarsz :P
  • zaki
    hogyan lehet mocival egykerekezni?
  • AMD rula
    Ha megvan D-nek a háza, akkor ott figyel a tetőn, csak fe kell menni a lépcsőn ;)
  • comet
    Rendőrségről...2 Szigeten.
  • Galy
    Helcsit honnan loptál?
  • comet
    Én nagyon lassan tolom a fűküldiket az a jó ;)
    Megismerni a várost tök poén
    Most éppen helikopterrel repkedek mindenfele
    Csak ne szöcskézne állandóan :P
  • Galy
    Velem????

:D
  • Galy
    Jaj, több is van??? Az elsőt :)

Amit a cigány ad a limóban, azon az építkezésen
  • Galy
    Nem lehet a kicsi helcsis taskot valéahogy kihagyni?
  • Galy
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • air23
    de van, de így egyszerűbb volt ;)
  • Galy
    ahh, 30 nap elég lesz :DDDD
  • Galy
    na, feltört nincs?
  • Galy
    így egyszerűbb :D
  • Galy
    Vice Cityben is LazLow!!! :DDD
  • air23
    google :)

http://www.techsmith.com/download/snagitdefault.asp
  • Galy
    azt honnan?
  • air23
    snagit
  • Galy
    Halics!

Screenshotot hogyan a legegyszerűbben?

• zaki
    sztem is a cd a hibás. először én is letöltöttem, kiírtam cdre a cuccot, és nem lehetett felinstallálni a játékot, utána leszedtem újra a game-t, és deamon tools-sal már ok minden
  • air23
    mégegykérdés. num 4 et írtátok egykerekezésre. az melyik beállításnak a default buttonja? mert ugye jó szokás szerint minden gombot átkonfigoltam :)
  • air23
    player skinek készítéséhez mit kell csinálni?
    elég ha a player.bmp-t átneverem szerkesztem (szerintem nem mert ezt már próbáltam)

szal hogy?
    thx