22366
-
ko_vee #3531 Hi vki tudna segíteni?? Miért van az hogy több jármünél és a robogónál, meg ütésnél közbe nincsen hang, csak a háttér alapzaj...plíz -
#3530 jah. nekem is megkelett vennem tegnap, szerintem addig nem tudod leszállítani mert máshol nincs. -
#3529 azt az epuletet megvettem mar de stadionnal nem találkoztam:) jo hogy irtad hogy ott van,pedig korbehelikoptereztem mar a varost parszor.eloremenet nektek sem tokéletes a helikopterrel? -
#3528 Most be is töltöttem, de az a baj, hogy ez még kicsit messze van a végétől....azért köszönöm!
Szóval ha valaki tud küldjön mentést please, hátha kicsit közelebb jutok! -
#3527 Megkaptam köszönöm! -
neménvoltam #3526 graph: megkaptad? -
#3525 A játék vége felénél tartok (már mindent megvettem a nyomdán kivül, autokat leszállitottam, fagyit (drog) kihordtam ) Utolsóként tegnap este megvettem a nyomdát és ott mentettem, erre ma be akarom tölteni és Unhandled Exception üzenettel nem tölti be a mentet állást....új játékot enged kezdeni, de azt most kihagynám. Valaki küldjön nekem mentést please, az se baj, ha nem pont innentől, de az eleje azért már sok lenne újra...szal valahonnan a végéről. THX -
#3524 Üdv !
26 órát játszottam eddig a játékkal és egyetlen fagylaltos kocsival(Whoopee) sem találkoztam a sajátomon kívül.
Ezek szerint ,ha nem vettem volna meg a CherryPoppers-t akkor nem tudtam volna megcsinálni a SunshineAutos utolsó listáját ? -
#3523 ja, azt próbáltátok már hogy a cherry-s mögött van 3 kosárpálya és egy gránát spawn? frankókat lehet dobálgatni kosárra :)) -
#3522 repülők és egyebek
thx 4 etnies
http://etnies.free.eplanet.hu/gtavc.html -
neménvoltam #3521 helikoptert akkor kapsz, ha például megvásárolod a Hyman Condot a nyugati városrész északi végében, a stadion közelében. Van egy Diaz villájában, ahhoz is hozzájuthatsz, de nem akarom lelőni a poént. -
#3520 Vannak azok a kis házikok és ha rájukmegyek kiir valami hülyeséget hogy jöjjek vissza késöbb vagy valami ilyesmit az mért van?? -
#3519 Hol találok benne helikoptert???Vagy csak küldetés után adja meg??? -
#3517 azé thx :) -
#3516 hát látom hogy magam kell hogy rájöjjek este.. restore default controls.. check num 6, check num 9... redefine all.. -
#3514 és akkor most elmondanátok hogy a num 9 és a num 6 az minek a megfelelője? turet-up, down? vagy mi? -
#3513 Halál! -
#3512 D mint Diaz?
cool!
akkor van helikopterem ! -
#3510 num 6 vagy num 9 attól függ hogy első vagy hátsó keréken akarsz :P -
#3509 hogyan lehet mocival egykerekezni? -
AMD rula #3508 Ha megvan D-nek a háza, akkor ott figyel a tetőn, csak fe kell menni a lépcsőn ;) -
#3507 Rendőrségről...2 Szigeten. -
#3506 Helcsit honnan loptál? -
#3505 Én nagyon lassan tolom a fűküldiket az a jó ;)
Megismerni a várost tök poén
Most éppen helikopterrel repkedek mindenfele
Csak ne szöcskézne állandóan :P -
#3503 Velem????
:D -
#3502 Jaj, több is van??? Az elsőt :)
Amit a cigány ad a limóban, azon az építkezésen -
#3499 Nem lehet a kicsi helcsis taskot valéahogy kihagyni? -
#3498 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#3497 de van, de így egyszerűbb volt ;) -
#3496 ahh, 30 nap elég lesz :DDDD -
#3495 na, feltört nincs? -
#3494 így egyszerűbb :D -
#3493 Vice Cityben is LazLow!!! :DDD -
#3492 google :)
http://www.techsmith.com/download/snagitdefault.asp -
#3491 azt honnan? -
#3490 snagit -
#3488 Halics!
Screenshotot hogyan a legegyszerűbben?
-
#3484 sztem is a cd a hibás. először én is letöltöttem, kiírtam cdre a cuccot, és nem lehetett felinstallálni a játékot, utána leszedtem újra a game-t, és deamon tools-sal már ok minden -
#3476 mégegykérdés. num 4 et írtátok egykerekezésre. az melyik beállításnak a default buttonja? mert ugye jó szokás szerint minden gombot átkonfigoltam :) -
#3473 player skinek készítéséhez mit kell csinálni?
elég ha a player.bmp-t átneverem szerkesztem (szerintem nem mert ezt már próbáltam)
szal hogy?
thx