22366
-
#3471 Srácok!
V.City tényleg csak 2 szigetből áll???
Vagy ne essek kétségbe?
Csak mert a 2. szigetre kurva gyorsan átértem, Liberty city-nél marha sokat kellett gürizni, hogy átengedjenek!
És nem az volt igérve, hogy 2x nagyobb lesz V.C. mint Liberty volt?????????? -
#3469 lenne egy kérdésem
a játékot simán cdrwinnel ki lehet irni vagy van valami védelem benne? -
#3468 Én NASCAR autóval simán elsőre megcsináltam. Megvettem a klubbot is... :)
Ha nincs della, akkor nyomok egy 10000-es versenyt vagy kétszer és enyém a világ! -
#3467 Sajnos a warezcenteren még mindig fennvan. Simán tudtam tölteni a random file-okat! -
#3466 Hehe...akkor mákom van. Ponn leszettem!
De megnézem én ezt magamnak! -
#3463 Mondjuk nagyon helyesen irtam mindent latszik hogy almos vagyok meg hihe -
#3462 Mondjuk nem egeszen ertem mit irtal most mert ebbel az jon ki hogy szepen kezdjem elerol a jatekot es paipiral es ceruzaval minden szoveget sebesen leforditsak. Ez mondjuk nem fog megtortenni. Amikor mas jateknek csinaltam magyarositast akkor adtak programot vagy sima .doc filet amibe vala a szoveg. -
#3460 Gyerekek en szivesen megcsinalnam a magyarositast csak irjon valaki emailt hogy azt hogy kell:) -
Homaly #3458 Tudna nekem valaki egy "cue" lelohelyet mondani, mert csak bin file-t talaltam, es nem tudom mi valo a cue-ba!
Elore is koszi!
-
dieselG #3455 Nah elméletileg mára kell hogy jöjjön a Vice Citym postán..:P -
#3454 ok, már meg van :)
Már végignyomtam, a vége nagyon állat volt, fogtam a nagy helikopter gépágyut és kaszáltam le mindenkit :) -
Madmaxx #3453 50 elég
kiszálsz és mission complete -
#3452 100-at legalabb -
#3451 a drogárusitásbol mennit kell csinálni? mert már 53-nál járok és semmit nem mirt ki... -
#3450 Eleinte én is élveztem, de amikor harmadjára estem le kevéssel a vége előtt, gondoltam egyet és elugrottam a heliért a condoba:) -
#3449 Eleinte én is élveztem, de amikor harmadjára estem le kevéssel a vége előtt, gondoltam egyet és elugrottam a heliért a condoba:) -
#3447 Emlékzetek még erre a képemre? Bazz megint megnéztam kb 23:00 korül, és most a teteje spriccelt is. :D Perverz betegek ezek a Rocstarosok. :) -
#3445 Megcsináltam a malibut, filmstudiot, motoros bandát, a rockbandát, pénznyomdát, a robbantgatos faszit akinek leesik a keze :), az autoszalonba behordtam az autokat, a cubai meg a haiti mission-t....
Hogyan tovább? :)) Vége video még nem volt :)
-
dieselG #3444 Nah ha holnap se jön postán a Vice City, mentem lekasztráltatom magam 1volt csajomnál.. -
#3443 van, keszitok nevsora stb. -
#3442 van vmi vége video mint a gta3-ban, mert tényleg nem tudom hogy most megcsináltam e vagy sem... -
#3441 de jo az autoszalon:))) a versenyek kicsit konnyunek tunned de sebaj -
#3440 Szerintem is kurvajo az a mocis kuldetes, a legjobbakat a filmgyarba adjak szvsz. -
#3439 Szerintem az votl a játék egyik legjobb küldie. Hülye vagy, hogy kimaradtál belőle. :) Nekem elsőre sikerült, még a létrán sem kellett visszamennem. -
#3438 Na megcsináltam a 10000-es versenyt, és 40000-et nyertem. :) Motorral kell csinálni. Elején, vagy ötvenszer fellöktek, de a végére, már röhögtem, hogy a feketén füstölgő szarjaikkal, hogyan bénáztak. :) -
Madmaxx #3437 Az nem szenvedés! Kuva jókat lehet ugrálgatni és abszolút nem nehéz csak mindig maximum nekifutással kell menni. -
#3436 A filmgyár utsó küldijében nem muszáj a motorral szarakodni és a tetőn ugrálgatva eljutni a reflektorig!
Én némi szenvedés után kerítettem egy helikoptert és úgy csináltam meg.
Szal ha nem akartok szenvedni így csináljátok! -
#3435 a militarista? akinek lerobban a keze? már azt is megcsináltam...
-
#3434 Aztán még vannak Phil küldetései is. De nem biztos, hogy a sorrend állandó. -
#3433 az utolso küldetés a bankrablás? vagy hogy megy tovább a story? :) -
#3432 50k asszem es a reptér könryékén. -
antijedi #3431 lejebb irtak eg térképet ott felv an tüntetve azis -
#3430 merre van az autoszalon és mennyi? -
#3429 Kiakad a játék ahol a tetőn a Sniperest kell kiiktatni. Felül a repülő megy tovább csak nem vátl a kép.Mitől lehet? -
dieselG #3427 Nah az igért megérkezés elmaradt, ma nem hozta a posta a Vice City-t, ráadásul du irtak isoburnsttöl h gond akadt, de már elküldtek ma reggel.. remélem h nem valami átverés és holnap már nyomhatom is a gamét.. -
#3426 Egyébként szerintem a motorral érdemes versenyezni, mert jobban gyorsul sokkal az autóknál, és kb. ugyanolyan gyors is, továbbá sokkal könnyebben mész az autók közt. Csak arra kell vigyázni, hogy az elején, engedni kel őket előre, hogy ne lökjenek fel. -
#3425 Szóval nyilak!!! Köszönöm!!!
Megyek is és megnézem!!! :)
Köszi mégegyszeR!!! -
#3424 Autószalon megvásárlásakor, a nyilakkal tudsz váltani a versenyek közt. -
#3423 Illetve: hol és hogy kapom meg??? -
#3422 Kúlos lenne!!!
Mekkora fless már végignyomni a várost!!! Hehe... :)