22366
-
#3576 látott már vki olyat, hogy vkit üldöz a rendőrség? de nem egy magányos járőr, hanem jópár rendőrautó -
#3575 de olyan természetellnes nem? ok, hogy türöződik a kocsi szélvédője, de nem ennyire
egyébként meg már én is hozzászoktam
a hülye kameraálláshoz is -
#3574 igaz. pedig mennyivel jobb lenne, ha lehetne jelentkezni, mint hogy szeretnél itt dolgozni, szóval mondjuk beépülni a rendőrségbe, fbi-ba
egy csomó mindent be lehet ebbe a játékba még tenni, szuper! -
#3573 Nem tudom, nekem bejöttek az újítások, jók a fények. -
#3572 Mondjuk én a sima gta3-ban is csináltam olyat, hogy átírtam a kocsi értékeit (infernus) szóval magas végsebesség, brutális gyorsulás, harapósabb fékek, aztán bemásoltam egy halom pörgös techno zenét, és azzal állatkodtam aaz utakon, csak úgy cél nélkül
szuper volt.
azért egy baj volt
annyira hozzászoktam, hogy így is lehet menni egy kocsival, hogy már az alap gyors kkocsik sebességét is vánszorgásnak éreztem :))) -
#3571 Vice City nagyobb.. szerintem van mádfélszer akkora. Jellegtelenebb? :) Szerintem ugyanolyan szépen elkülönülnek a városrészek, ott van a Downtown, mellette a haitiak, kubaiak lepukkantabb negyedei, a kikikötő, a reptér környéke, a milliárdosnegyed ^:), a golfklub, a beach stb.
És jó, hogy nincs hermetikusan lezárva a város másik része tőled.. meg egyszerűbb közöttük az átjárás is.
Összességében sokkal jobb a GTA3-nál több dolog miatt is.. -
#3570 király, akkor tényleg visezm a katanát
ha vkinek nem új, akkor sorry: a kardot a középső skis villaszigeten találtam, annál főúton álló háznál, aminek olyan szűk kis kapuja van.
a karddal prímán lehet draabolni, nagyon tetszik
sajnos estére a tulajdonosok bezárkóznak
-
Don Vito #3569 lécci egy kis segítség kellene. telepítés során disc 0-át (!!!), meg data4.cab-ot követel rajtam az install. Na ugyebár ilyen nekem nincsen. aki tud segítsen. előre is köszönöm. esetleg e-mailen: [email protected] -
#3568 nem tudom, én spec örülök, hogy már tök hamar lehet mindenütt autókázni -
#3567 ötletes! -
#3566 a gta3-ban 50 kocsi volt, ebben van 120
fegyverek is sokkal több félék vannak
nekem inkább a grf nem tetszett, a csíkozódó lámpák, nem ua. a kameranézet, idegesítően csillogó szélvédők -
#3565 Hi!
Nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon nehezen akar összejönni az a küldetés, amikor egy kis távirányítós helikopterrel kell dinamitokat elhelyezni egy épületben, hogy felrobbanjon...
Hát az nekem nem nagyon megy, alig tudom irányítani a cuccot... hogyan kell normálisan irányítani? -
#3564 ok kössz -
#3563 Menni utánuk, szép, lassan....majd meglátod, nem lövöm le a poént! -
Rodriguez #3562 Akik nyekeregnek, hogy kicsi a város, azok csinálják végig 100%-ra a játékot. És majd karácsonykor írják ide, hogy csalódás a játék. -
#3561 mit kell csinálni a tankos küldetésben??? -
#3560 Meg ha a zsaru üldöz valakit azt ha lütöd akkor megjutalmaz de ha motorral lököd fel akkor az nem tetszik a zsaruknak.. :) -
#3559 Ilyenek vannak benne. ^.^ A zsaruknak az se tetszik ha vissza akarok ülni a saját autószalonomból hozott bónuszautómba az utcán. ^.^ -
#3555 nemtom, nekem nagyon bejön. jobban mint a gta3, tény azt nem akartam végigjátszani, de ennek a sztorija annyira megfogott, hogy muszáj lesz :)
motor powa :) sokkal jobb szerintem mint a kocsi, mert minden kis gyökér helyre be lehet menni velük, valamint autókat kikerülni is könnyebb :) -
#3554 Egyik idegesitő dolog, hogy amikor a rendőrautos küldiket csinálom és gyilkolászom a gonoszt akkor engem miért üldőz a rendőrség? ez akkora hülyeség.... -
#3552 kösz -
radical@work #3551 Azért nem pakoltatják ki mert azt hiszik te vagy a kertész. -
#3550 Igazad van, de azért külthetne valaki mentést... -
#3549 Nem értem miért csak egy mentést használtok mikor van vagy 8 slot... -
#3547 Szerintem talán van akkora mint Liberty city, csak sokkal jellegtelenebb és ráadásul nem fokozatossan kapjuk meg a városrészeket...ezt én is megállapitottam korábban, de azért nagyon jó lett. -
#3546 A másik, hogy ha jól emlékszem, több mint dupla annyi kocsit igértek, ezt se érzékeltem. -
#3545 Jól látod! NIncs akkora se mint Liberty! -
#3544 Jaja!
Multit is igértek, meg 2-3-szor nagyobb várost!
Oké, van benne helcsi meg moci!
Mellesleg mocira csak akkor ülök, ha muszáj! Kurva nagyot lehet vele borulni, szal inkább nem kockáztatok! VERDA PÓÓÓVER!
Magán a GTA játékon nem rontottak, hisz a sztori jó, a küldetések szintén, jók az új fegyverek, csak valahogy kissebbnek érzem az egészet!
Pedig ez nem küldetéslemez, hiosz ugyan úgy 2CD mint a GTA3 volt!
Tehát nekem ez a bajom! Nem érzem magam egy olyan bazinagy városban, mint a GTA3-ban!
Ott emléxem, 1 hónap játék után, csodálkozva néztem a belinkelt képeket:
"BAZZE, VAN MÉGEGY VÁROSRÉSZ????"
Itt meg átértem a túloldalra 2-3 óra játék után!
Na ennyi!
De azért fasza GTA feeling, ami utánozhatatlan!!!! :-DDDDD -
#3543 Jó, látom ezt már mindenki megállapította -
#3542 Én valahol azt olvastam, hogy kétszerese Liberty-nek. Még csak az elején vagyok, de az első benyomások és a térkép alapján szerintem nincs annyi se.
Amúgy hibátlan. -
#3541 igértek multiplayert -
#3540 a készítők mindig túloznak. :)
Én még nem csalódtam, mert még nincs meg. :)
Tudom-tudom nagy bűn, hamarosan pótolom. :)
Amúgy a mocizást jól csinálták meg úgy hallom, szóval legfeljebb azt a részét fogom szeretni. Amúgy meg nem rontottak a játékon, hanem beleraktak jópár pluszt, szóval ez amolyan kiegészítőlemez. Annak meg jó (sztem a hallottak alapján). -
#3539 most jutottál el idáig?
én már az elején csalódtam
de most már egyre jobban tetszik
:))) -
#3538 Arról nem is bszélve, hogy a Mafia-ban nem kis vidék is volt!!!!!!
Az volt csak a tuti!
Elautókázni vidékre :-DDDDDDD -
#3537 Ezt a hivatalos oldalon találtam:
Miami (Vice) is 2-3 times the size of the whole of Liberty City (GTA3)
na szal értitek. Nem kötekedni akarok, csak nekem így (a negatívumokat is figyelembe véve) csdalódás a gém....
-
#3536 Akkor én meg katanával megyek, ha a láncfűrészt nem vették el, akkor azt sem fogják.
a hosszúkard prima kis cucc -
#3535 Annyi a kerdesem, hogy a vice city FLT iso korrektul mukodik, nem akarom potyara letolteni? -
#3534 HÁT SZERINTEM marhára de nem nagyobb Vice city mint Liberty volt!
És Liberty sokkaL SZINESEBB IS VOLT!
tÖBB féle helyszín volt!
-3 nagy sziget
-Víztároló
-alagútrendszer
-Különböző nemzetiségü negyedek, olasz, kynai, japán, dél amertikai stb... (itt még alig-alig találkoztam ilyesmivel)
-A Hegyen az elit negyed (egyáltalán, legalább volt hegy)
És még sorolhatnám.
Szóval nem elég, hogy 2-szer akkora várost igértek, ráadásul szürkébb is lett az egész...
De legalább gyorsítottak az engine-en....
:-))) -
#3533 a gta3 tök ugyanilyen volt, a lámpák-átlátszó kockák terén -
#3532 Annyian írtátok, hogy a vége falé jártok, nem tudok küldeni mentééééést?