22366
-
Mr Tom #3617 Mike!! Hogy írtad át a tulajdonságait az autóknak??? -
#3616 hát...talán ha letöltenéd a kettes cdt :D -
#3615 Nálam 111-et mutat és tudtommal mindent megcsináltam(kivéve a fagyi árulást). -
Mr Tom #3614 Hi all!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet letölteni a Gta VC cracket??? -
#3613 Erről van szó egy 13 éves norvég gyerek perfekt angolból és mellette más nyelvet is tanul. :) -
#3612 Hát ez nagyon igaz.. a PC Gamer "szubkultúrában" is elég szar a helyzet, mi lehet máshol. :( Meg sajnálom azokat akik a nyelvtudás hiánya miatt lemaradnak a játék legjobb poénjairól. -
neménvoltam #3611 13 vagyok, és eddig németes voltam. -
#3610 Itt senki nem beszél angolul? Akkor minek játszotok? :)
Nem szabad lassitani mert akkor nő az a kék csik a jobb felső sarokban ami ha eléri a maxot akor felrobbansz, ezért temposan kell vezetni amig ki nem találnak valamit....
Tényleg nagyobb hangsulyt kéne fektetni a nyelv oktatásra ebben az országban, mert bár egy kicsit szlenges a szöveg de nem olyan nehéz hogy ne lehessen érteni...
Egyébként esc-et nyomsz és a briefingben megnézed mit kell csinálni ha elfelejtetted volna... -
#3609 hát azt nem mondanám hogy 140, a történeti szál szerintem elég rövid, bár jobb mint az gta3-ban... -
neménvoltam #3608 felrobbanok -
neménvoltam #3607 banyek!!! mi a tökömet kell csinálni amikor egy limóban bomba van? nemtok kiszállni!!! -
#3606 hány küldetés van összesen? én úgy tudom 140 kb, igaz ez? -
#3605 Az m60-nál van még gy nagyobb is, a fütyülős :)))) azzal lehet csak irtani igazán :) -
#3604 Mondjuk az milyen jo mikor kiabálják, civil el az utbol, civil auto az uttesten ha éppen a konvoj elé parkolsz, távolitsa el katona, erre oda rohan az automhoz egy katona és odébb áll vele :) -
#3603 Szerintem lehetett volna több küldetés, kicsit rövidke :) -
#3601 Én a brutálisat választottam!
M60 Póóóver! :-DDDDD -
#3600 nekem is hiányzik mondjuk az autópálya, jó mondjuk még nem jártam be az egészet, csak most kaptam meg a full várost, nem volt sok időm, megyek is haza játszani :)) -
#3599 nem -
#3598 Kell a Vice Cityhez a sima GTA3? -
#3597 amugy telleg kicsit kicsi, es rovid az egesz... a gta 3 ban jo volt a nagyvarosi feeling, de ez inkabb ilyen fun kiegeszito -
#3596 akkor szerinted minek kérdezi meg, hogy....áhhhhhhh
forget it -
#3595 OFF
Volt azert nehany tetel amit nem tudtam:) En egy buzgomocsing suliba jarok 5.-es korom ota vizsgazom minden baromságból, most eppen novenyek, es eppen a level szoveti es kulso felepiteset huztam. -
#3594 :) -
#3593 mér, lehet jáccani, így is meg úgy is, pont ez a szép benne -
#3592 ja,mire elolvasok par irast mar lesz 50uj:) -
#3591 vedd el toluk a tankot!lehet véresen meg viccesen:) -
#3590 eh.. akkor omégse voltam olyan brutális :)) -
#3589 szöveget is figyelni kell a game alatt, necsak gáz-fék-gáz-fék-szétlövökmindent...:) -
#3588 OFF
jaja
mindig azok sipákolnak a legjobban, hogy semmit sem tudnak, akik 5-öst kapnak. egyébként meg, hogyhogy vizsgázol? ennyi idősen milyen vizsga van nálatok -
#3587 én kicsit brutálisabb megoldást választottam :)))
kocsi leparkol a srácok elé, sofőr mellől kiszáll a srác, addig kirángattam a vezetőt, majd elléptem, messzire mer ugye defensive positiont vesznek fel :) aztán vissza kézifék a tank mellett, majd be a tankba, kilő mindenkit, és bevisz raktár... :))
hallottam én is olyat hogy éhesek meg minden, de gondoltam elöbb is le lehet nyúlni :) -
#3586 ok
1. a brutális
szerzel vmi brutkóbb géppityut, gránátot.
befarolsz a konvoj elé.
két teherautót, ami tele van katonával, felrobbamntod. hummert is. lelövöd aki még él, a tankos kmukit is, tankot elviszed
2. a széplelkű
megvárod amig bemennek fánkot zabálni, akkor bepattansz a tankba, lőni se kell
(egyébként én még nem csináltam meg, csak itt olvastam) -
#3585 jo a game....
NEM BUKTAM MEG A VIZSGAMON! 5-S LETT! JO A GAME:) -
#3584 jjja
de én csak azt láttam hogy megállt:))
kössz -
Don Vito #3583 irka-firka cd azért köszi -
#3582 Öcsém ne légy má lámer!
Amikor kiugrik a tank sofőrje "dónát"-ért, te szépen beszálsz a tankba, követed a kis lila kockát, és kész...
ehhh -
#3581 normálisat kell letőlteni
sajna, nem tudok segíteni :( -
#3580 mit kell csinálni a tankos küldetésnél?
mer mondta valaki az előbb hogy casak kövessem öket aztán bementek egy raktárba és game over:) -
Don Vito #3579 lécci egy kis segítség kellene. telepítés során disc 0-át (!!!), meg data4.cab-ot követel rajtam az install. Na ugyebár ilyen nekem nincsen. aki tud segítsen. előre is köszönöm. esetleg e-mailen: [email protected] -
#3578 de vissza se olvasson, mert már rég lelőtték a poént -
#3577 lelőni sem szabad, csak lecsapni