22366
  • Mr Tom
    Mike!! Hogy írtad át a tulajdonságait az autóknak???
  • Danika
    hát...talán ha letöltenéd a kettes cdt :D
  • CS@
    Nálam 111-et mutat és tudtommal mindent megcsináltam(kivéve a fagyi árulást).
  • Mr Tom
    Hi all!
    Nem tudja valaki, hogy hol lehet letölteni a Gta VC cracket???
  • Petyus_
    Erről van szó egy 13 éves norvég gyerek perfekt angolból és mellette más nyelvet is tanul. :)
  • Petyus_
    Hát ez nagyon igaz.. a PC Gamer "szubkultúrában" is elég szar a helyzet, mi lehet máshol. :( Meg sajnálom azokat akik a nyelvtudás hiánya miatt lemaradnak a játék legjobb poénjairól.
  • neménvoltam
    13 vagyok, és eddig németes voltam.
  • Tikal #3610
    Itt senki nem beszél angolul? Akkor minek játszotok? :)

Nem szabad lassitani mert akkor nő az a kék csik a jobb felső sarokban ami ha eléri a maxot akor felrobbansz, ezért temposan kell vezetni amig ki nem találnak valamit....

Tényleg nagyobb hangsulyt kéne fektetni a nyelv oktatásra ebben az országban, mert bár egy kicsit szlenges a szöveg de nem olyan nehéz hogy ne lehessen érteni...
    Egyébként esc-et nyomsz és a briefingben megnézed mit kell csinálni ha elfelejtetted volna...
  • Tikal #3609
    hát azt nem mondanám hogy 140, a történeti szál szerintem elég rövid, bár jobb mint az gta3-ban...
  • neménvoltam
    felrobbanok
  • neménvoltam
    banyek!!! mi a tökömet kell csinálni amikor egy limóban bomba van? nemtok kiszállni!!!
  • zaki
    hány küldetés van összesen? én úgy tudom 140 kb, igaz ez?
  • Tikal #3605
    Az m60-nál van még gy nagyobb is, a fütyülős :)))) azzal lehet csak irtani igazán :)
  • Tikal #3604
    Mondjuk az milyen jo mikor kiabálják, civil el az utbol, civil auto az uttesten ha éppen a konvoj elé parkolsz, távolitsa el katona, erre oda rohan az automhoz egy katona és odébb áll vele :)
  • Tikal #3603
    Szerintem lehetett volna több küldetés, kicsit rövidke :)
  • Blasta
    Én a brutálisat választottam!
    M60 Póóóver! :-DDDDD
  • Mike
    nekem is hiányzik mondjuk az autópálya, jó mondjuk még nem jártam be az egészet, csak most kaptam meg a full várost, nem volt sok időm, megyek is haza játszani :))
  • The Garrett
    nem
  • Yaho0
    Kell a Vice Cityhez a sima GTA3?
  • magus
    amugy telleg kicsit kicsi, es rovid az egesz... a gta 3 ban jo volt a nagyvarosi feeling, de ez inkabb ilyen fun kiegeszito
  • Galy
    akkor szerinted minek kérdezi meg, hogy....áhhhhhhh

forget it
  • magus
    OFF

Volt azert nehany tetel amit nem tudtam:) En egy buzgomocsing suliba jarok 5.-es korom ota vizsgazom minden baromságból, most eppen novenyek, es eppen a level szoveti es kulso felepiteset huztam.
  • Mike
    :)
  • Mike
    mér, lehet jáccani, így is meg úgy is, pont ez a szép benne
  • zoli80
    ja,mire elolvasok par irast mar lesz 50uj:)
  • zoli80
    vedd el toluk a tankot!lehet véresen meg viccesen:)
  • air23
    eh.. akkor omégse voltam olyan brutális :))
  • Galy
    szöveget is figyelni kell a game alatt, necsak gáz-fék-gáz-fék-szétlövökmindent...:)
  • Mike
    OFF

jaja
    mindig azok sipákolnak a legjobban, hogy semmit sem tudnak, akik 5-öst kapnak. egyébként meg, hogyhogy vizsgázol? ennyi idősen milyen vizsga van nálatok
  • air23
    én kicsit brutálisabb megoldást választottam :)))

kocsi leparkol a srácok elé, sofőr mellől kiszáll a srác, addig kirángattam a vezetőt, majd elléptem, messzire mer ugye defensive positiont vesznek fel :) aztán vissza kézifék a tank mellett, majd be a tankba, kilő mindenkit, és bevisz raktár... :))

hallottam én is olyat hogy éhesek meg minden, de gondoltam elöbb is le lehet nyúlni :)
  • Mike
    ok

1. a brutális
    szerzel vmi brutkóbb géppityut, gránátot.
    befarolsz a konvoj elé.
    két teherautót, ami tele van katonával, felrobbamntod. hummert is. lelövöd aki még él, a tankos kmukit is, tankot elviszed

2. a széplelkű
    megvárod amig bemennek fánkot zabálni, akkor bepattansz a tankba, lőni se kell

(egyébként én még nem csináltam meg, csak itt olvastam)
  • magus
    jo a game....

NEM BUKTAM MEG A VIZSGAMON! 5-S LETT! JO A GAME:)
  • oneal1
    jjja
    de én csak azt láttam hogy megállt:))
    kössz
  • Don Vito
    irka-firka cd azért köszi
  • Galy
    Öcsém ne légy má lámer!

Amikor kiugrik a tank sofőrje "dónát"-ért, te szépen beszálsz a tankba, követed a kis lila kockát, és kész...

ehhh
  • Mike
    normálisat kell letőlteni

sajna, nem tudok segíteni :(
  • oneal1
    mit kell csinálni a tankos küldetésnél?
    mer mondta valaki az előbb hogy casak kövessem öket aztán bementek egy raktárba és game over:)
  • Don Vito
    lécci egy kis segítség kellene. telepítés során disc 0-át (!!!), meg data4.cab-ot követel rajtam az install. Na ugyebár ilyen nekem nincsen. aki tud segítsen. előre is köszönöm. esetleg e-mailen: [email protected]
  • Mike
    de vissza se olvasson, mert már rég lelőtték a poént
  • Mike
    lelőni sem szabad, csak lecsapni