GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fogsz egy coleditort, megnyitod vele a vehicles.col nevû fájlt, és ott kicseréled a faggio colját pcj600-ra
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
király !
és azt hol tom letölteni?
és azt hol tom letölteni?
nembaj úgy is szar):
de mért??
ram, mert csak 256mb sd ramom van
de mért??
ram, mert csak 256mb sd ramom van
mármint, hogy speedmocit tegyél a faggio és pizzaboy helyére is? Ebben M@TriX a szakértõ, én még nem próbáltam ezt.
Úgy sejtem a colfájlukat kell speedmocisra cserélni, aztán pedig faggio, és pizzaboy néven kell img tool-al berakni õket. Végül a faggio hangját speedmotor hangra kell audio editorral cserélni.
Úgy sejtem a colfájlukat kell speedmocisra cserélni, aztán pedig faggio, és pizzaboy néven kell img tool-al berakni õket. Végül a faggio hangját speedmotor hangra kell audio editorral cserélni.
Én nem próbáltam, de az 1.1 patch-nál azt írják hogy akinél grafikai hibák vannak csak az rakja fel....próbáld meg
PSN ID.: Beegabor
és azt kapcsoljam ki ?
megnézem azért kösz
megnézem azért kösz

30 képkockára korlátozza másodpercenként a lejátszást. Asszem a látóhatár beállítása alatt van.
mi az a frame limiter?
és esetleg tudod milyen VGA-val inditja?
vagy mennyi ramja van .ja téllleg neked mennyi van?
vagy mennyi ramja van .ja téllleg neked mennyi van?
van egy TXD workshop nevû progi, én azzal tömörítem a nagy méretû textúrákat.
tulajdonképpen már majdnem kész, csak az új autók neveit kell még bepötyögnöm a magyarításba.
frame limiter ha be van kapcsolva, csak nagyon ritkán fordul ez elõ.
nekem ilyet nem csinál, egyik haveromnál viszont volt ilyen gond nemtom mér...
öcsém fasza ez a game csak egy gond van !
ez nektek nincs vagy nem zavar?az hogy a texturák levannak lassulva szal magyek kocsival és alattam az út szar meg a házak ilyen sablonos ak és egyenesek ez zavaz engem de kurvára ha van mód a javíásra akkor írjatok
köszi
ez nektek nincs vagy nem zavar?az hogy a texturák levannak lassulva szal magyek kocsival és alattam az út szar meg a házak ilyen sablonos ak és egyenesek ez zavaz engem de kurvára ha van mód a javíásra akkor írjatok
köszi
lol batmobil... 😄D

Ott az a lényeg, hogy hangos fegyverekkel lövöldözzél, pl. kocsikra, hogy robbanjanak stb.
Minél hangosabb, annál hamarabb felmegy a káosz-méter...
Minél hangosabb, annál hamarabb felmegy a káosz-méter...
shit happens
Kösz, de már megoldottam. Kocsikat robbantgattam, az tetszett neki.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
vagy nem kelnek fel ilyen korán 😄
pffúúú émmá ilyenekre nem emléxem...
Hi! Vam egy küldi Mitch Baker adja. Káoszokozás a cime. Ott mit kell csinálni, mert ha lõdözök azt nem szeretik.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
de nem ment(ez sem) 😄DDD
én letuttam
jah nagy kár
én még anno 98-on nyomtam alappal meg 1-2 jármüvel(asszem) hiba nélkül
figyu akinek 98-a van mindenkinek megy modokkal stb?
passz,nem tom mi lehet a probléma,én is ha belegondolok hogy ezek után az alap gta val játszak,háát
mert nem mindegyik modellkészítõ tudja hogyan kell. Van aki simán kirakja a remekmûvét tömörítetlen textúrákkal 10 megásan.
xp
de ez a tömörítettség hogy van?nem nagyon értem,azt mondjátok hogy valamelyik levan tömörítve valamelyik nem,miért nincs mindegyik?
alap mod nélkül, classic modot probáltam de már a töltésnél megakadt szal...