GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
huh akkor ki ez elöl?
Lenne 5letetek ez miért történik velem ?
Régen MTA mûködött rendesen, aztán windows csere, és az új MTAmon sehogy sem akarja kéken, zölden mutatni az emberkéket. Csak lila. de az is humoros, hogy lehet vki rendõr, én még attól rablónak, matróznak (vagy bármi másnak) látom, ha szemtõl szmembe állok vele. Viszont ha én rendõrnek látok vkit (ez nem jelenti azt nálam, hogy rendõr is az illetõ 😊, akkor sem kék pötty ként jelenik meg a radaron. Hozzáteszem általában rendõr vagyok, és ezért izgat annyira, hogy kit kinek látok 😊, és mért nem rendõrnek.
Elõre is köszi ...
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
ez a rolls rohadt jó lett volna Lovefist limonak...
%20Limo_b.jpg)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.
Negatívum: bunyó nincs még mindig, elsõre dobott egy unhandled exeptiont (igaz utánna ment, de azér 0.3 nem csinált ilyet), az idõ kicsit darabosan változik (értem ezalatt süt a nap, majd 0.1sec alatt szakad az esõ), meg a modellek még mindig nincsenek sztem sziknronizálva.
Ha páran ki akarjátok próbállni nyugisabban, akkor 152.66.224.114:2003, pass nihil.
A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.
MoTorMOD
ha valami nem érhetõ lehet szólni.
Idézet az install.txt-bõl:
1. A hangok
Az AUDIOeditorban töröld ki a lentebb nevezetû wavokat majd add a helyükre
azokat amelyek ebben a zipben vannak ugyan olyan néven.
.
.
.
2. Az animáció
A zipben lévõ "bikev.ifp"-t rakd bele a gta3.img-dbe.
3. A modelek
a. Tölts le Speed motorokat az internetrõl.
b. a zipükben van egy pcj600.dff és egy pcj600.txd
c. amelyiket a moped helyére akarsz, azt nevezed át faggio.dff-re és faggio.txd-re
d. amelyiket a pizzaboy helyére akarsz, azt nevezed át pizzaboy.dff-re és pizzaboy.txd-re
e. rakd be a modelleket a gta3.img-be vagy replace-vel vagy töröld ki elõtte a gta3.img-ben lévõket
f. a coleditorral a pcj600 colját másold át a faggiohoz és a pizzaboy-hoz (igaz nálam a colmásolás
nélkül is jó volt, de ha tökéletes munkát akarsz végezni akkor tedd.)
4. A fizika beállítása
Lehet profibban is beállítani, de így mûködni fog.
Ha valaki nem akar vagy nem tud másolgatni a zipben van egy data könyvtár amit átmásolva mûködni fog.
De inkább a soronkénti másolgatást ajánlom, mertesetleg megkavarhatja a már fennt lévõ MODot, stb.
.
.
.
5. A színek:
A carcols.dat-ba lehet szinezgetni értelemszerûen.

A wavok mindneképpen otthon vannak meg az a file amit az img-be kell rakni, hogy az animáció rendben legyen...
Amúghy olvastam jó helyen kapisgáltok, de mégsem 😉
Ugyanis a Speed mocik 10 sebességesek, (vagy mennyi) a pizzaboy meg 1, így a PCJ600 hangjai nem a legjobbak oda, de nem kell aggódni van egy tök jó wav fájlom.
Becsomizom az egészet és csak replace-elni kell a pizzaboy hangjára amit leírok.
A modelleket már most berakhatod, de a karakter csak úgy fog ráülni mint egy mopedre.
hm?mivan?
most mit csináljak?
PSN ID.: Beegabor