22366
-
#20640 Wáow Cadillac Eldorado:DD -
GiGa master #20639 és ezt hova kell berakni?ezt a dmagik 1wheelmod?
-
#20638 ja és majd elfelejtettem, fel kell raknod a dmagic1 wheelmodot, ez az autók kerekeihez szükséges dmagic1 wheelmod -
GiGa master #20637 THX!csak nem vagyok jó passban és nem tok semmit megkeresni! -
#20636 elindítod, kérdezi hova van telepítve a VC, aztán kitallózod a letöltött autó-t, majd kérdezi melyik helyére tegye (pl Admiral) aztán be kell helyettesíteni 3 sort, amit magától megcsinál az installer, kivéve, ha a középssőt nem jól cseréli ki.
Ha azt látod hogy ott vmi %default% izé van, akkor nem lesz jó és fagyni fog. Ez esetben magadnak kell oda beszúrni a kellő sort. -
#20635 tessék, pedig nem nehéz megtalálni -
GiGa master #20634 létszi linkeld be mert nem találom! -
GiGa master #20633 és leírod hogy mit kell csinálni?
-
GiGa master #20632 oksa THX
-
#20631 szedj le egy mod installert, azzal lehet a legegyszerűbben. GTA-online letöltéseknél találod. -
GiGa master #20630 hogy lehetne a carrokat berakni??előre is THX!
-
#20629 ez tényleg az, zsír nagyon -
#20628 SPC-re megint kiraktak egy állat verdát :)
-
#20627 Hi!
keress rá valamilyen keresőben (nem reklámozok egyet sem, biztos tudsz ilyeneket:)), elég ha gta-t írsz. rengeteg oldal foglalkozik vele, van köztük magyar is és ott mindenféle térképet megtalálsz. Gondolom nem találtad még meg az összes rejtett csomagot, rampage-eket, unique jump-okat sem! Ezek helyeiről is részletes térképeket találsz. Legegyszerűbben úgy tudod lemérni, hogy kb. hol jársz, ha rákukkantasz a százalékos végigvitelre. Ha csak a küldetéseket és egy-pár dolgot találtál meg, akkor is max 60%-nál járhatsz. Ez még közel sem a vég:)) -
#20626 np csak szólta, hogy tudd:) -
#20625 thnx
(sry el voltam foglalva :-/ )
-
#20624 itt a térkép: http://vicecity.bonusweb.cz/Mapy/mista_na_prodej.jpg -
#20623 Hali. Segítenétek egy elakadt játékosnak?
Látom itt inkább csak online játékkal, és modokkl foglalkoztok inkább, de ha nyomnátok egy térképet, amin be van jelölve az összes megvásárolható épület, azt nagyon megköszönném. Mert most hogy a pénznyomdás küldiket is végignyomtam, nincs semmilyen feladatom, csak tengek a városban.
-
#20622 Mondok holnap valamit, majd figyelj ide, csak most nincs erőm már leírni:)
Na Csá!! -
#20621 áh, kösz:))) -
#20620 minek, mikor ingyé adom -
#20619 Hallod KG, BPTVs reklámba nem gondolkodtál, az egész olcsó lehet.
2 Anettka között biztos nagy sikert aratna -
#20618 így igaz, ne hagyja ki senki -
#20617 sőőőt, már 1.2 is van :)))
KG oldaláról letöltheted -
#20616 hülye vagyok, vagy tényleg létezik 1.1-es classic mod? ha ja, akkor pls dobjatok meg egy linkkel. suliba csinálnék egy elsősegély cd-t és ha van, kéne ez is rá:) -
#20615 az a mustang zsír -
#20614 ez nem néz ki rosszul:
-
#20613 ez nem rossz:
pár új verda:
ebből már sok van:
-
GiGa master #20612 csak má rég gameltam vele azt elfelejtettem!!!! -
#20611 np -
GiGa master #20610 THX!! -
#20609 Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City\mp3
így
a mentések, meg a dokumentumoknál vannak -
GiGa master #20608 de nem tudjátok hogyan lehet?jah meg ha ott vagytok a mentések hol vannak abban a szarban mert nem találom őket!
-
GiGa master #20607 Dj mardjál már te is így írnál ha akkor jöttél volna haza!ne velem foglalkozz hanem menj call of duty-zni!:DDDDDDöljenek fejbe!harboron! -
#20606 uninstall -
#20605 Nemtudjatok mitöl van az hogy felrakom a modern modot és egy kis idő után lefagy a játék valami address üzenettel és számsorral.?! Elöfordult hogy már egy uj auto berakásánál is kifagyott egy idő után -
#20604 :DDDD
de ezt csak maga GiGa master tudja mit írt oda!:D -
#20603 ja? én sem tudtam rájönni :) nekem "anim" fészkelte be magát az agyamba és nem távozott :) -
#20602 zenéim szerintem!:DDDD
ha igen akkor ott van egy mp3 mappa és abba szimplán belemásolod az mp3-akat(!!)...aztán nyomkodod a játékban az R(Rádió adó gomb) gombot és addig amíg egy MP3 feliratot nem látsz...így ennyi... -
#20601 miket?