22366
  • zaki
    a billentyűzettel
  • Mr Tom
    Köszi Mike!!
    Figyelj, letöltöttem a VC-t a warezcenterről, és a file-okat nem ismeri fel a Windows???
    Mi a ***** kell csinálni???
    Segíts!!
    Help me!!
  • Joey_The_Man
    Nektek is van olyan hogy nem tölti be a textúrákat, és gusztustalanul rondák a házak, utak egy pár másodrecig??? Vagy csak nálam ven ez.... Mindenesetre elég szar így. Ha tudjátok mi lehet a gond légyszi írjátok má meg. Thx
  • hiba
    elobb talan allitsd be a billentyu kezelest hogy tudd mi micsoda....

mennyi ilyen amator van
    neha en is :)

• Danika
    Num mal: 1,4 es avgy 1,2 probálgasd!!
  • Eye-scream
    A kis RC helikopterrel nem lehet sehogyan előre repülni? Nekem eddig mindig felrobbant mert nekimentem az ajtónak meg ilyenek...
  • Mike
    árulás közben nem lehet kiszállni?
  • Tikal #3758
    probálj egy paint and spray közelében árulni, és ha jön a rendőr akkor bemész, vagy keress egy rendőr csillagot és annak a közelében...
  • ko_vee
    http://gta3.net gta3-hoz csomo jó cuccos és már a gta vice city-hez is itt vannak az 1. dolgok (mod, patch, toolz,trainer,savegames)Na ennyi! Tudja vki mikor adják ki a vice city-hez az 1.1-es peccset???????????kéne
  • air23
    hát engem 33 körül kaptak el a cserris (drogárus) küldetésnél olyan 15 perc furikázás után. boldog voltam :)
  • CS@
    Szerintem ez a Level dolog egy nagy pöcsség a francnak van kedve előröl kezdeni amikor Level10-nél kigyullad a mentőautó...
  • air23
    ott akkor megcsináltál már mindent (plázában az amunation robbantás az uccsó ha jólemléxem)
  • Izmael
    Hoi...

Minden misön meg van csinálva. Columbiaiak, Kubaiak minden....és csak a házikómnál van egy V-felirat.Tudjátok a nagy ház, ami azé a fószeré volt, aki elraboltatta a feka -haveromat)..namármost..ott kéne lennie az új melónak, de sehol sem találom a rószaszín kört.

Aki tudja a megoldást segítsen pls.

u.i.: Csak egy dollárjel forog a lépcsőn a ház előtt és semmi meló.

Előre is thx.
  • Danika
    Má megvan elolvastam itt:
    http://supergamer.bixerver.com/html
  • Danika
    Hum.hum !Mitkell csinálni ott ahol azt a fehéruhást elviszem a ponthoz -s semmi!ott a pont és semmi
  • Kandurex
    Hmmm....akkor valami GEBASZ van...na mindegy, ha megoldottad OK.
  • Deajka
    Nagyon figyelmes tudok lenni...

"Mail ment...check a mellékleteket."

Egyébként a mellek:)let nem jött át, de megoldottam.
    Köszi szépen
  • Deajka
    Nagyon, köszi és ez most azt jeleni, hogy made by hand on me ?
  • Kandurex
    Mail ment...check a mellékleteket.
  • Deajka
    Jajaj, gamerek ! letöltöttem a sec-ről a bin fileokat , de a cue nem gyön.
    Adjatok már egy jó nagy tanácsot, please!

kössz.
    (hamahama:)
  • air23
    hej, kinek mennyi volt a max insane bonusza ?
  • Danika
    hm!köszike!már inditom is a famet :D
  • Mike
    aztatnem tud hassasenki se
  • CS@
    Kicsinálni a kirakatüvegeket.
  • CS@
    Tűzoltó – Ezt nem tudom
    Mentő – Level12
    Rendőr – Level12
    Pizza – 90db (nem muszáj folyamatosan)
    Taxi – 100utas (nem muszáj folyamatosan)
  • Danika
    Miután megöltem Diazt és ott a házbas az első küldetésnél mi a fenétkő csinálni???
    mert sok kis piros pöttyvan eklmegyek a shopba de ott mitkő iciiciicsálni?
  • Danika
    Num:1,2 vel előre megy mire rájöttem már leszedtem a küldetést ami végigvotl vive :D
  • Tikal #3736
    és mennyit kell ezekből csinálni? hány levelig?
  • Mike
    sehogy

venned kell magadnak olyan házat, amiben van garázs
  • Ch_Slater
    2-t sikerült leraknom, volt még 30mp-m és akkor meg felrobbant a gép...
  • Nyiri
    nekem a helis robbantos kb 3.ra sikerult bill-el, nem olyan nehez az
  • Ch_Slater
    nah nekem lehet h véget ér a pályafutásom a helis-robbantós küldetésnél... kissé felb*sztam magam rajta... inkabb csak furikázok a városban egy ideig
  • CS@
    Tűzoltó - Így van állítólag ennyi az eredmény (bírja az égést)
    Mentő – Tovább bírja a sprintet
    Rendőr – Max armour 150
    Pizza – Max health 150
    Taxi – Helyből ugrás (nekem csak a taxikkal sikerült)
    Forrás : www.gamespot.com
  • Pöty
    Hát ezaz! Nem tudja senki. 405 oltott tűzzel max. level 14-gyel nem kaptam még semmit. Lehet hogy jobban birja a karakter az égést... egyszer felgyujtottam magam molotovval de nem lett sok bajom.
  • Tikal #3729
    Pedig kézifékkel nagyon király a kereszt :))
    Amugy tűzoltásbol mennyit kell csinálni hogy kapjak vmi bonust?
  • Pöty
    Valószinűleg nem elég távolra generálja a random forgalmat. Szerintem ez lehet az oka. De tudok egy megoldást! Le kell venni a látótávolságot... :P
  • Mike
    egyetértek, legnagyobb látótávolságnál is látom, ahogy az kihalt utcán feltűnnek a a kocsik, ott ahol még nem volt semmi

most eszembe jut az, hogy a Need for Speed 1-ben! milyen messze el lehetett látni

szerintem ez az engine hibája
  • air23
    lőjj ki egy autót, aztán a rendőröket majd a helikoptert, álj be a pajzshoz (elötte célszerű beállítani oda egy menekülő ezközt) és ha nagyon gáz vedd fel, majd kész is. helikopterre való lövéskor megy mindig fel a kaosz meter szal hajra.
  • Nyiri
    Mondjatok mar meg legyszi, hogy hogyan kell kaoszt csinalni a varosban az Angelek egyik kuldetese ez, thx
  • Pöty
    Én még tüzoltót nem láttam kijönni csak a GTA 1-2-ben. Lehet egyből robbanok/robbantok... :) Tüzoltóval megvolt a level 14-is, mentővel csak 11. (addigra sajnos mindig valahogy felborulok..)

Egyébként tüzoltő messze könnyebb akárminél, nagyon gyorsan és könnyen el lehet érni ha ctrl-lal oltassz és naturban vezeted. Csak a kézifékkel olyan mint egy bálna, egyszerűbb lelassítani és kanyarodni.