22366
-
#3721 Hát próbálgattam ,de még nem nagyon sikerül.
A rendőrnél tulképp kiszállhatsz a rendőrautóból csak néhány másodperc múlva újat kell találnod és akkor folytatódik.
A mentőautóból egyáltalán nem szállhatsz ki mert akkor vége és legközelebb level1 -ről kezdheted megint. -
#3720 A Taxit és Pizza kihordást megcsináltam én is viszont elugrani csak taxival tudok úgyhogy áruld már el ,hogy lehet bármely autóval elugrani.
A rendőrnél és mentőnél pedig level 12-t kellene csinálni (tehát nem elég az X db ,hanem egy huzamba kell nyomni).
Kezdtem egy újat direkt ezért ,elég vicces ,hogy egyetlen küldetést sem csináltam és van 50000rem a taxiból meg a pizzaból.
Tűzoltóságot csak Downtown-ba tudok (ha még nem mehetsz át akkor gyújts nagy tüzet és nyúld le az érkező tűzoltók autóját –ezt még nem próbáltam ki). -
Pöty #3719 Tüzoltóság a túloldalon van (Downtown környék?), ha átmész a középső hídon fordulj a kétsávoson jobbra aztán tök egyenes akkor is amikor szétválik az út. Egy drótkerítéssel határolt nagy épület óriási emblémával, az udvaron a tüzoltőautó. Tüzoltósággal szemben a rendőrség, ahol police feliratúra van festve a parkoló és egy rendőrautó is szokott parkolni.
Arra gondoltam mivel van min. 3 kórház, lehet mindenhol meg kell csinálni 100-at, mint GTA3-ban a rendőröknél hogy a hideoutoknál megjelenjenek a rendőrcsillagok. Valaki próbálta már? -
#3718 az elég jó sebesség 384-es nettel... :D -
#3717 Hol van a tuzoltosag?
En a 100 taxit mar vegigcsinaltam, itt nem kocsit kapsz, hanem egy Knight Rider fele helybol felugrasi lehetoseget, barmilyen kocsival!
A tobbi bonuszt meg nem tudom! -
#3716 ja és azt hiszem, még golyóálló is :)) -
#3715 akkor pontosan:
eredeti infernus sor:
INFERNUS 1600.0 2.0 4.4 1.1 0.0 0.0 -0.3 70 1.1 0.82 0.53 5 240.0 25.0 R P 11.0 0.52 0 30.0 2.2 0.1 0.30 0.9 95000 0.25 -0.14 0.5 8181 0 1
kicsit felturbózott:
INFERNUS 1800.0 2.0 4.4 1.1 0.0 0.0 -0.3 30 1.1 0.82 0.53 5 320.0 60.0 4 P 45.0 0.52 1 30.0 2.2 0.1 0.30 0.01 95000 0.25 -0.14 0.5 8181 0 1
nehezebb, gyorsabb, jobban gyorsul, erősebb fék, szinte törhetetlen kasztni, 4 kerék meghajtás, alacsonyabbra tett súlypont -
#3714 talán a data könyvtárban van egy handling.cfg
(de ezt most fejből írom, szóval nem biztos, hogy így van - otthon mahjd megnézem neked pontosabban) -
Pöty #3713 Srácok! Akik már régóta nyomják! Ebbe nincsenek bónuszok mentőzés/tüzoltózás/taxizás után? A mentőtől a csáko tovább birja a sprintet mint a 3-ban azt észre vettem, de 100 felett nincs semmi. Tüzoltósból megcsináltam 400 felett de még mindig semmi.
Egyébként tüzoltózással marha gyorsan lehet pénzt keresni. Egy ütembe 50-60 ezret simán. -
Pöty #3712 www.gamecopyworld.com aztán keress rá! -
#3711 BlackWolf, kapcsold be a Frame Limitet vagy mit a Display setupban -
#3710 :)
egyébként a textura.. próbáltad hogy felveszed a view distance-t? lehet hogy az segít, nemtom, nálam tökéletes a grafika. -
#3709 Te hol lattal ilyen nevu Cracket?
(Grand.Theft.Auto.Vice.City.Multi-TECHNiC/)
Az NForce-on nincs kinn, aminek ez lenne a neve! -
BlackWolf #3707 na hello!!!Figyuzzatok nálam az van hogy késöbb tölti be a textúrákat olyan hogy odamegyek például egy házhoz amikor2 méterre állok töle akkor még szutyok de ha hozzáér a pasasom hirtelen ráhuzza a gép a texturákat!!!config:p31100mhz gf3ti200256mb ram. 1024X768 max látótávolság a sima3 simán ment enm volt semmi textúra gondja!!!Help PLeaseeee!!! -
Me Ga #3706 Sziasztok!
NoCD crack-ket tudna valaki küldeni nekem?
[email protected]
Biztos volt már, de most olvastam ár az utolsó 800 hozzászólást, de nem találtam linket.
Köszi
-
#3705 írd át a billkiosztást, és menni fog. én 5 percig csak konfigoltam, de utána viszonylag könnyű volt. -
Zamat #3704 thx
kipróbálom -
#3703 szoval miutan colonel (ES NEM DIAZ!) uccso kuldijeben elkiserem kifele a varosbol, a vegen nekemadja a nagy motocsonakjat.... ki lehet valahol ezt kotni, hogy kesobb felhasznalhassam ? -
#3702 másold fel a cd-t a winchesterre, csinálj egy kamu italian text fájlt, azzal írd felül, és onnan telepítsd a gépről. akkor már ráfog kérdezni, hogy ki akarod-e hagyni. -
#3701 Nagyon nem értek én ehhez a helikopterezhéshez. Tegnap több mint 1,5 órát szenvedtem azzal a küldetéssel, mikor a kis helikopterel kell ledobálni a dinamitokat, de nem sikerült. Kéne valami kód, vagy tuti módszer, amivel meg tudnám csinálni, mert nagyon szar így. :((
-
Zamat #3700 De nekem nincs folytatás gomb...
CSak OK, mire kilép a rohadék. -
Zamat #3698 Aszongya:
Component Transfer Error.
fájlnév blabla...
Data Error (Cyclic Redundancy Check) -
Zamat #3697 ?
De mit csináljak vele? Asszem az olasz nelyvű readme.txt.-vel van baja. -
Aiyyo #3696 Gondolom a multilanguage miatt -
Zamat #3695 Üdv!
Van egy olan problémám, hogy amikor az 1.CD-ről akarok telepítteni, kiírja, hogy vmelyik readme.txt hibás a cd-n. Megvan a tüköfájl, isobusterrel kicsomagoltam, de mit csináljak vele??
Előre is kösz a segítséget -
#3693 Csináld meg a tellát küldit és mehetsz tovább! Nincs megállás innentől a stáblistáig!!! -
#3692 Lősz mindenre ami mozog, autót robbantasz stb. egy M4-es nemárt!!! A rendőlhelikoptert is érdemes leszedni bazookával. Lőni a SWAT-osokat, mint atom!!!
Amúgy utánna spuri, mert nem tűnik el a Wanted szint!!! -
#3691 Nekem is tetszett, bár a moci nehezen bírta! A végén már imádkoztam, hogy csak az uccsó Jump-ot bírja még ki!!!
De kibírta... Fel is robbant! Suxxx! ;) -
#3690 Hamarosan elkezdődik a magyarosítása. Csak úgy szólok... :) Web: gamehunter.jatekhirek.hu -
#3689 de ha megcsináltad, utána rögtön menj és festesd át más színűre a mocit, mert a rendőrök min. 3-as fokozatban fognak üldözni -
#3688 szerezz sok uzi-t, majd pattanj fel a harley-ra, és robogj össze-vissza, és közben a bal controllal lődd a verdákat, mint állat -
#3687 akkor nem is keresem, mert még az elején, most szereztem meg vmi chipet, meg ilyenek pár küldetéssel azután vagyok, -
#3684 Ok köszi megnézem, ezt is meg kell venni?/mennyibe fáj?/ vagy ez ingyen van? -
#3683 http://etnies.free.eplanet.hu/gtavc.html -
#3682 Nem tudja valaki hogy néz ki a rancher? Már 2 órája keresem:( -
Nyiri #3680 HOGY LEHET megoldani az ANGEL-eknl (motorosok) azt a kuldit ahol 2 perc alatt kaoszt kell csinalni. Nekem alig megy fel a jelzo -
#3679 Valaki aki végignyomta segítsen már, ott tartok hogy már veszem meg az ilyen-olyan boltokat, klubokat, már majdnem megvan mind, kivéve talán egy klubot (nem a Malibu, az megvan, a bankrablással együtt). Minden küldi megvan, talán csak egy telefonos nincs, de azt még most fogom megcsinálni. Megvettem a felhőkarcolót, a stúdiót, az autószalont, a taxiállomást meg a bánat tudja még mit. Most akkor mi a cél? El kell érni egy bizonyos pénzösszeget vagy most hogy van ez?
Egyébként hatalmas játék, minden része nagyon ütős lett! A rádióval megint nagyott ütöttek, iszonyatosan nagy poénok vannak szinte minden adón, de főleg a Kchat-en :D Igaz kicsit kell hozzá tudni angolul, de annyira nem vészes szvsz, max a szleng miatt, de érdemes odafigyelni rá :) -
#3675 Biztos alap, de azért megkérdezem hátha vki. válaszol, a hotelnál a kocskat/motorokat hova kell elrakni, hogy a mentés után is meglegyen úgy mint a 3-ban a garázsos dologgal? -
#3672 vagy leviszem nagyanyámhoz:) -
#3671 dobom ki oket:) adhatnám el a lakást!