22366
  • CS@
    Hát próbálgattam ,de még nem nagyon sikerül.
    A rendőrnél tulképp kiszállhatsz a rendőrautóból csak néhány másodperc múlva újat kell találnod és akkor folytatódik.
    A mentőautóból egyáltalán nem szállhatsz ki mert akkor vége és legközelebb level1 -ről kezdheted megint.
  • CS@
    A Taxit és Pizza kihordást megcsináltam én is viszont elugrani csak taxival tudok úgyhogy áruld már el ,hogy lehet bármely autóval elugrani.
    A rendőrnél és mentőnél pedig level 12-t kellene csinálni (tehát nem elég az X db ,hanem egy huzamba kell nyomni).
    Kezdtem egy újat direkt ezért ,elég vicces ,hogy egyetlen küldetést sem csináltam és van 50000rem a taxiból meg a pizzaból.
    Tűzoltóságot csak Downtown-ba tudok (ha még nem mehetsz át akkor gyújts nagy tüzet és nyúld le az érkező tűzoltók autóját –ezt még nem próbáltam ki).
  • Pöty
    Tüzoltóság a túloldalon van (Downtown környék?), ha átmész a középső hídon fordulj a kétsávoson jobbra aztán tök egyenes akkor is amikor szétválik az út. Egy drótkerítéssel határolt nagy épület óriási emblémával, az udvaron a tüzoltőautó. Tüzoltósággal szemben a rendőrség, ahol police feliratúra van festve a parkoló és egy rendőrautó is szokott parkolni.

Arra gondoltam mivel van min. 3 kórház, lehet mindenhol meg kell csinálni 100-at, mint GTA3-ban a rendőröknél hogy a hideoutoknál megjelenjenek a rendőrcsillagok. Valaki próbálta már?
  • precision
    az elég jó sebesség 384-es nettel... :D
  • Mayday
    Hol van a tuzoltosag?
    En a 100 taxit mar vegigcsinaltam, itt nem kocsit kapsz, hanem egy Knight Rider fele helybol felugrasi lehetoseget, barmilyen kocsival!
    A tobbi bonuszt meg nem tudom!
  • Mike
    ja és azt hiszem, még golyóálló is :))
  • Mike
    akkor pontosan:

eredeti infernus sor:
    INFERNUS 1600.0 2.0 4.4 1.1 0.0 0.0 -0.3 70 1.1 0.82 0.53 5 240.0 25.0 R P 11.0 0.52 0 30.0 2.2 0.1 0.30 0.9 95000 0.25 -0.14 0.5 8181 0 1

kicsit felturbózott:
    INFERNUS 1800.0 2.0 4.4 1.1 0.0 0.0 -0.3 30 1.1 0.82 0.53 5 320.0 60.0 4 P 45.0 0.52 1 30.0 2.2 0.1 0.30 0.01 95000 0.25 -0.14 0.5 8181 0 1

nehezebb, gyorsabb, jobban gyorsul, erősebb fék, szinte törhetetlen kasztni, 4 kerék meghajtás, alacsonyabbra tett súlypont
  • Mike
    talán a data könyvtárban van egy handling.cfg

(de ezt most fejből írom, szóval nem biztos, hogy így van - otthon mahjd megnézem neked pontosabban)
  • Pöty
    Srácok! Akik már régóta nyomják! Ebbe nincsenek bónuszok mentőzés/tüzoltózás/taxizás után? A mentőtől a csáko tovább birja a sprintet mint a 3-ban azt észre vettem, de 100 felett nincs semmi. Tüzoltósból megcsináltam 400 felett de még mindig semmi.

Egyébként tüzoltózással marha gyorsan lehet pénzt keresni. Egy ütembe 50-60 ezret simán.
  • Pöty
    www.gamecopyworld.com aztán keress rá!
  • Looserke
    BlackWolf, kapcsold be a Frame Limitet vagy mit a Display setupban
  • air23
    :)

egyébként a textura.. próbáltad hogy felveszed a view distance-t? lehet hogy az segít, nemtom, nálam tökéletes a grafika.
  • Mayday
    Te hol lattal ilyen nevu Cracket?
    (Grand.Theft.Auto.Vice.City.Multi-TECHNiC/)
    Az NForce-on nincs kinn, aminek ez lenne a neve!
  • BlackWolf
    na hello!!!Figyuzzatok nálam az van hogy késöbb tölti be a textúrákat olyan hogy odamegyek például egy házhoz amikor2 méterre állok töle akkor még szutyok de ha hozzáér a pasasom hirtelen ráhuzza a gép a texturákat!!!config:p31100mhz gf3ti200256mb ram. 1024X768 max látótávolság a sima3 simán ment enm volt semmi textúra gondja!!!Help PLeaseeee!!!
  • Me Ga
    Sziasztok!
    NoCD crack-ket tudna valaki küldeni nekem?
    [email protected]
    Biztos volt már, de most olvastam ár az utolsó 800 hozzászólást, de nem találtam linket.
    Köszi
  • air23
    írd át a billkiosztást, és menni fog. én 5 percig csak konfigoltam, de utána viszonylag könnyű volt.
  • Zamat
    thx

kipróbálom
  • AnarchoiD
    szoval miutan colonel (ES NEM DIAZ!) uccso kuldijeben elkiserem kifele a varosbol, a vegen nekemadja a nagy motocsonakjat.... ki lehet valahol ezt kotni, hogy kesobb felhasznalhassam ?
  • Instict
    másold fel a cd-t a winchesterre, csinálj egy kamu italian text fájlt, azzal írd felül, és onnan telepítsd a gépről. akkor már ráfog kérdezni, hogy ki akarod-e hagyni.
  • Csacsi
    Nagyon nem értek én ehhez a helikopterezhéshez. Tegnap több mint 1,5 órát szenvedtem azzal a küldetéssel, mikor a kis helikopterel kell ledobálni a dinamitokat, de nem sikerült. Kéne valami kód, vagy tuti módszer, amivel meg tudnám csinálni, mert nagyon szar így. :((
  • Zamat
    De nekem nincs folytatás gomb...

CSak OK, mire kilép a rohadék.
  • Zamat
    Aszongya:
    Component Transfer Error.
    fájlnév blabla...
    Data Error (Cyclic Redundancy Check)
  • Zamat
    ?

De mit csináljak vele? Asszem az olasz nelyvű readme.txt.-vel van baja.
  • Aiyyo
    Gondolom a multilanguage miatt
  • Zamat
    Üdv!

Van egy olan problémám, hogy amikor az 1.CD-ről akarok telepítteni, kiírja, hogy vmelyik readme.txt hibás a cd-n. Megvan a tüköfájl, isobusterrel kicsomagoltam, de mit csináljak vele??

Előre is kösz a segítséget
  • Carlos
    Csináld meg a tellát küldit és mehetsz tovább! Nincs megállás innentől a stáblistáig!!!
  • Carlos
    Lősz mindenre ami mozog, autót robbantasz stb. egy M4-es nemárt!!! A rendőlhelikoptert is érdemes leszedni bazookával. Lőni a SWAT-osokat, mint atom!!!
    Amúgy utánna spuri, mert nem tűnik el a Wanted szint!!!
  • Carlos
    Nekem is tetszett, bár a moci nehezen bírta! A végén már imádkoztam, hogy csak az uccsó Jump-ot bírja még ki!!!
    De kibírta... Fel is robbant! Suxxx! ;)
  • Methos from GH
    Hamarosan elkezdődik a magyarosítása. Csak úgy szólok... :) Web: gamehunter.jatekhirek.hu
  • zaki
    de ha megcsináltad, utána rögtön menj és festesd át más színűre a mocit, mert a rendőrök min. 3-as fokozatban fognak üldözni
  • zaki
    szerezz sok uzi-t, majd pattanj fel a harley-ra, és robogj össze-vissza, és közben a bal controllal lődd a verdákat, mint állat
  • Shep
    akkor nem is keresem, mert még az elején, most szereztem meg vmi chipet, meg ilyenek pár küldetéssel azután vagyok,
  • Shep
    Ok köszi megnézem, ezt is meg kell venni?/mennyibe fáj?/ vagy ez ingyen van?
  • CS@
    http://etnies.free.eplanet.hu/gtavc.html
  • KG21
    Nem tudja valaki hogy néz ki a rancher? Már 2 órája keresem:(
  • Nyiri
    HOGY LEHET megoldani az ANGEL-eknl (motorosok) azt a kuldit ahol 2 perc alatt kaoszt kell csinalni. Nekem alig megy fel a jelzo
  • Lacc
    Valaki aki végignyomta segítsen már, ott tartok hogy már veszem meg az ilyen-olyan boltokat, klubokat, már majdnem megvan mind, kivéve talán egy klubot (nem a Malibu, az megvan, a bankrablással együtt). Minden küldi megvan, talán csak egy telefonos nincs, de azt még most fogom megcsinálni. Megvettem a felhőkarcolót, a stúdiót, az autószalont, a taxiállomást meg a bánat tudja még mit. Most akkor mi a cél? El kell érni egy bizonyos pénzösszeget vagy most hogy van ez?

Egyébként hatalmas játék, minden része nagyon ütős lett! A rádióval megint nagyott ütöttek, iszonyatosan nagy poénok vannak szinte minden adón, de főleg a Kchat-en :D Igaz kicsit kell hozzá tudni angolul, de annyira nem vészes szvsz, max a szleng miatt, de érdemes odafigyelni rá :)
  • Shep
    Biztos alap, de azért megkérdezem hátha vki. válaszol, a hotelnál a kocskat/motorokat hova kell elrakni, hogy a mentés után is meglegyen úgy mint a 3-ban a garázsos dologgal?
  • zoli80
    vagy leviszem nagyanyámhoz:)
  • zoli80
    dobom ki oket:) adhatnám el a lakást!