22366
  • Mike
    hát pedig simán nem

szitu:

kaszabolom a zsekákat, egyik meghal, véletlenül rámegyek hadonászás közben a gumibotra, puff katanának annyi, helyette van gumibot

mondjuk most már figyelek erre
  • Tikal #3825
    Pedig megkérdi, ki is irja hogy lecseréled? Ha igen nyomd meg ezt a gombot....
  • Akuma-D
    A golfosnál a legegyszerűbb, ha odallsz egy autóval a keritéshez a bejárattól balra majd ráugorva a motorháztetőre besétálsz anélkül, hogy elvegyék a fegyvereidet, ezekután már csak rajtad múlik mivel lövöd le
  • CS@
    No igen most ,hogy újra kezdtem Diaz felé húztam küldikkel így már mehetek bárhova ,de a golfost még nem vállaltam el.
    De tuti jó ötlet sztem a hajó is !

dav : http://etnies.free.eplanet.hu/gtavc.html
  • Mayday
    Biztso orok tema, de nem tudom hol keressem a valaszt!
    SZoval: magyarositas keszul-e, ha igen, hol tart, ki az illetekes? Melyik honlap rakja majd ki?
  • dav
    Hi!

Én is épp ott tartok, de nekem kéne egy Virgo is. Viszont azt sem tudom, hogy az melyik :( Tudnál segíteni?

Úgy láttam, hogy ezért a listáért egy Sabre Turbo jár, ami elég érdekes lehet, mert a Sabre már alapfelszereltséggel is a kedvenc autóm :)

Üdv:
    dav
  • Mike
    a környéken víz van

vagyis lehet talán a vízről is

helikoptert honnét szerzek, így az elején?
  • hali
    hi, az autogyujtos resznel olyat kell szerezni hogy stretch (limo), ezt merre talalom?
    thx
  • CS@
    Golfost talán úgy a legegyszerűbb ,hogy felveszed a távcsövest Diaz házánál a sövény labirintusba majd bepattansz valamelyik helibe és berepülsz a pályára.
    Messziről lepukkantod .. ez csak elmélet én nem így csináltam(belöktem a tóba) ,de most már így csinálnám.
  • Mike
    ok, nagyjából tudom hol

majd megkeresem
  • zaki
    http://gtavice.tx.hu/
    http://hoodoo.isten.hu/vc/
  • air23
    jaja azt csináltam :)
  • Mike
    én szívesen válaszolnék ha tudnék :))
  • Mike
    honnan szerezzek láncfűrészt?
  • Mike
    halkítsd le a zenét! :))
  • Mike
    most azon filózok szerzek egy motorcsónakot, távcsöves puska tudom merre van, aztán leszedem ezt a majmot a vízről
  • Mike
    Hát gyerekek vérciki, de nem bírom megcsinálni a golfos missziót. Jó mondjuk éjjel csak kétszer próbáltam :( mert mostanában nem sok időm volt játszani :(
  • Mike
    találtam egy elég idegesítő dolgot:

jó lett volna, ha megkérdi (ahogy néha szokta is ha felveszel egy tárgyat), hogy lecserélje-e ha már vmi van nálad. Mert roppant idegesítő amikor a Katanámat lecseréli egy gumibotra, mert óvatlan voltam
  • Mike
    Tévedtem. Nem golyóálló. Arra volt a garázseditor
  • Deajka
    Az options/audio menünél lehet állítani mint pl:
    D3D hardwer supported, Rad tools, izé, na megtalálod! Nekem Sb128 pci hangkártyám van és a
    direct3d software supported - beállítás a nyerő.
  • I.C.ram
    Az elején rögtön fele kell kanyarodni, és kilökni az útról, így hatalmas előnyhöz jutsz, és simán végigmehetsz a pályán.
  • Sephi
    Hehe tok poen most fedeztem fel hogy a hazam tetejen van egy helikopter :))) Remekul elvagyok vele :)
  • Kicsirigo
    Éngem is megszivatott vagy kétszer, aztán harmadszor mikor nekem jött a verseny elején és megpörgetett, pont felborult mellettem egy motoros is. Átültem a motorra és lealáztam a csókát. :)
  • zaki
    tud valaki kódokat a játékhoz?
  • scynetyc
    Sziasztok! Megtudja valaki mondani miért van az hogy elinditóm a játékot és a kocsiban frankon szol a zene ,de a lövéseknek, verekedésnek utcai életnek, jármüveknek semmi hagjuk nincs.Telepitéskor semmi hibát nem irt ki.
  • Orgi
    Én is itt tartok, ez elvileg már a vége felé a játéknak. Ahhoz, hogy továbbmenj kell talán a Malibu de a printeres bolt tutira.
    De a Malibu "driver" questjét hogyan lehet megcsinálni? Mikor le kell győzni autóversenyben, én egy tragacsban ülök ő 1 versenyautóban...kinyírni nem lehet, jobb kocsi eltűnik, hiába parkolom le...:(
  • zaki
    akkor összesen 4X6 autót kell levinni a garázsba?!
  • antijedi
    olyan mint régen az import-export garázs volt, csak itt az autoszalon a jutalom :D
  • antijedi
    jaja
    de ne örülj mert 4 lista lesz... :DDD
  • Tikal #3787
    ráfér a 80percesre
  • zaki
    ennyi a feladat, hogy leviszem a listán lévő kocsikat a garázsba?
  • antijedi
    versenyt anyit csinálsz amenyit akarsz..., semi köze az autoszalonhoz, a versenyplakát mellet jobra van egy garázs, abba kel vinni a kocsikat (a garázsajtótól jobbra van a lista hogy mi kell)
  • zaki
    +vettem az autószalont, +csináltam mind a 6 versenyt, de a rózsaszín oszlop még mindig ott virít... normális ez?
  • KG21
    Nekem is volt olyan hogy nem váltott a detonátorról.
  • ko_vee
    Simán ráfér egy 700-as cd-re, mivel a BIN egy részét pakolja fel a cd-re. Nekem is jó lett!
  • KG21
    Ha esetleg kiszáltál volna a kocsiból, akkor talán azt írta volna hogy "cherry popper asset completed"
  • Mr Tom
    ÁÁÁ!!! Megvan!! De nekem másfélperc alatt csibnálta meg, a bin az 769MB-lett, a cue pedig 73 bájt!! Most írjam ki cd-re?? És milyen cd-t vegyek, mert nem fér rá a 700-asra a 768 mb bin??
  • Fefe
    Ha megcsinálsz 50 db akkor menj vissza a kiindulási pontra és szállj ki a kocsiból.
  • Mr Tom
    Kösz!!, csak kér egy bizonyos flt-vca.(a szám, hogy melyik db, az 54-ből).r00 És ez a File nem tudom hol van!!
    Mindjárt Szétrobbanok!!!
  • Taranov
    Elmondom: Fogsz egy WinRAR-t. A WinRAR címsorában abba a meppába lépsz, ahol a letöltött file-ok vannak. A listában az első (windows számára ismeretlen) file-ra kattintasz, és Extractolod valahova. Ennek a műveletnek készen kell lennie max. 8 perc alatt. Fontos, hogy csak az első fájlt extractold, nehogy az összeset! LEsz egy 769 Megás BIN kiterjesztésű fájl, és egy pár Kbyte-os CUE. Az Alcohol 120 %-kal úgy tudod kiírni, hogy rákattintasz a képfájl beillesztése vagy készítése vagy vmi hasonló rondaságra, és ott a CUE fájlt tallózod képfájlnak. Utána ő a BIN fájl egy részét felírja CD-re, és kész. A biztonsági beálításoknál nagyon fontos ,hogy ahol kiválasztod, hogy milyen gyorsan írja a CD-t, kiválaszd, hogy Securom legyen, mert különben rossz lesz. Fontos, hogy ha ezzel a Securom beállítással nem írod ki CD-re, akkor nem fog működni.