22366
-
#3878 Ha megszerzem az Apache Longbowt akkor azt tudom tárolni, valahol, vgay mindig meg kell szereznem? :( -
#3877 Ti megcsinaltatok a taviranyitos helikopter küldetest? én mér idegbajt kapok tőle...
-
#3876 Hogy lehet felszedni a bázisról a helikoptert?
-
#3875 3840-esre nem tudja valaki a választ? -
#3874 thx -
#3873 öh amikor k*rva ül a kocsiban, és ugye megy a cuccer, akkor nektek visítozik a bige? :)
merthogy haver konzolos, azt nála tök jól sivalkodtak a csajok, azt itt meg nem cisnálják nekem :( -
#3872 jobbra kell felfutni a tetőre -
#3871 help plz, kubai missön van már csak, és ott vagyok, hogy be kell menni haiti droggyárba és bombát ugye lerakni, és akkor idő az ugye telik lefelé, de kifutok kapuig, ami zárva van, és kiírja, hogy miisön féld, merthogy nem voltam elég messze ?!?!?!??!
msot akor mit kell cisnálni? :)
help plz gyorsan -
#3870 Hol találok katonai helikoptert???
Csakmert kerstem és a katonai bázison nem láttam eggyet sem! Maúgy ott meg lelőnek... :(
-
antijedi #3869 akinek kell szvsz szerintem leszedi magátol... :D -
Tam@s_(HSF) #3866 kell valakinek trainer? -
#3865 mikor berakom a CD1-et akor kiirja hogy hibás azreadme_italian.txt.micsináljak?tud valaki segitneni? -
#3864 http://gcw.newcastleone.net/games/files/grugtavccd.rar
GTAhoz NOCD crack..
Ha valaki nem tudta volna. Így egyáltalán nem kéri a CD-t. GOOD LUCK!! -
Pöty #3860 Fegyvercserélő gomb alatt azt értem amivel ugyanolyan típusú fegyvert cserélsz le újabbra. Nálam a TAB alapból. Csak akkor cserélem le (pl a lácfűrészt bárdra) ha nyomok egy TAB-ot mikor rajta állok a bárdon. Na ez a gomb ha mondjuk a támadógombod akkor vagdalkozás közben értelem szerűen véletlenül lecserélődik a cucc. Nem állítottad el? -
#3857 Nézd meg a bill kiosztásod hogy van, mert nekem ugy van hogy ha rámegyek egy fegyverre akor nem veszi fel egyből, hanem megkérdezi, és ha kell akkor megnyomom az F-et..... -
Tam@s_(HSF) #3855 Mostmár van into is az oldalamon nézzétek meg!
Amugy kéne egy jó háttérzene. Akinek van jó az pls küldje el nekem Ide!
a weboldalamat megtalálodItt! -
#3853 Ha esetleg meg nem lenne meg, akkor ex-Diaz rezidencia lepcsojetol jobbra levo limo az :)
A Virgoert meg kosz Cs@, mar egy oraja keresem (faszomkivan sok kockaautoval :P -
#3851 Köszike, sikerült! -
#3850 Valaki nem tudna nekem olyan mentést küldeni amibe már van helikopter??? -
Pöty #3849 30 gagyi pisztoj, 40 lángszóró. Többet nem szedtem össze -
#3848 :)
pont ennyit tudtam eddig is :))
de azé thx -
#3847 Próbáljátok ki azt, hogy legyetek maxosak armor, hpból, szerezzetek egy helit, és emelkedjetek olyan magasra, amilyen magasra csak tudtok, aztán engedjétek el a gombokat, majd Enterre ugorjatok ki. :) A főhősunk bírja rendesen. :) -
#3846 Első 10 után Armor, 20. után Láncfűrész, a többire nem emlékszem már. -
#3845 leírná vki 10-100ig hogy mi jár a hidden packkok után ?? -
#3844 Oda én leszálltam profi modon, karc nélkül... commanche sorozaton nevelkedtem -
Pöty #3843 A Malibu klub melletti ház tetején van egy hidden package amit helivel lehet (csak?) elérni. Le kell szállni ami kicsit káros a helikopterre. Mire felrobban odébb kell ugrani aztán leugrani simán a háztetőről. Elég jól birja az esést a csóka. -
Pöty #3842 20 hidden package után láncfűrész jár.
Egyébként a fegyverlecserélő gomb meg a támadásgomb nálad nem ugyanarra van beállítva véletlenül? Lehet azért veszed fel mindig a gumibotot. -
#3840 a The Pole Position Club-nál nincsenek küldetések? -
#3839 Hogy is van a replay? most nem ugrik be, de a gta3-ban volt -
#3838 akkor a nagy kaszabolásban biztos nem vettem észre -
#3837 JA tényleg meg amik vannak Visszajátszások. Azokat nem lehet kimenteni valami Demo féleségbe?
MErt tudnék csinálni 1-2 akkora jelenetet -
Madmaxx #3835 megkérdi -
dav #3834 Köszi! Így már menni fog... -
#3833 -
#3832 :DDD -
#3831 Ja meg tegnap volt 1 lol szitu. Megyek a láncfűrésszel portyázni, az utszélén. És a nagy kaszabolás közben Levágtam menetközben egy motorost a motorról. :) -
#3830 LOL. Én sokkal jobban feltaláltam magam:
Ugyebár ott voltak az emelvényen. Elkezdtem velük kergetőzni, és mindegyik testőr beleesett a vízbe. Aztán elindult a T a golfautóval. Én is bepattantam egybe és beletoltam vele a vízbe :) -
#3829 A sokat emlegetett golfos csávó elsőre besikerült, a fogdmegjeit agyonvertem ő beült egy Caddybe én utána ugyanezzel, utolértem, és szétvertem gond nélkül. :] -
#3828 Tényleg! :)
Ez a nagy ebben a játékban. -
#3827 az se rossz
tetszik, hogy nem csak egyféleképpen lehet megcsinálni a küldetések javát